Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Ha érzed az is szuper :)
Nem tudom mi zavarhatja őket, hiszen nem érezhető vagy hallható az ultrahang...
arról én is hallottam, de több helyen olvastam, hogy a babákat nagyon zavarja, azt meg nem szeretném.
Marad a várakozás és az öröm, mikor mozgolódik. Szerencsére egyre többször érzem:)
Nőnek, mint a gomba:D:D
Feltalálhatnák már az ablakot a pocakon, hogy sűrűbben be lehessen kukkantani:)
Én júni 19-én megyek legközelebb az sztk-s terhesgondozásra, ami nagyon dolgozóbarát időpontban van. Szerda 13-14 óráig. Kész vicc:)))
És mik a méretek??? Én elvileg múlthét csütörtökön voltam 18+4 napos, de "csak" 18 hetesnek titulálta az orvos. És nem ez volt az első hátrébb sorolás. Már 1 héttel nyilvánították kisebbnek, mint "kellene".
Hédi baba méretei: BDP: 43mm, HC: 158mm, NB:6mm, AC:127mm, FL26mm, HUM:27mm Magzati súly: 225g
Jaajjj, nagyon édesek. Mi is imádjuk nézegetni az ultrahangos videót:D:D
Hülyeség a táblázat tuti,bedobtam poénnak meg ugyan hánynak jön be :-D
Kispola de jó gratulálok ;-)
Mi ma voltunk a dokinál,méretei alapján már 19 hetes vagy 18+4,pedig pont ma 18 hetes,az orvos újra számolta,hogy biztos 18 hetes vagyok e :-) már a köldökömnél a méhem. Nem baj csak hadd nőjön a kis édes. Természetesen aludt mint eddig bármelyik ultrahangon :-D. Milyen édes,kezei a fejecskéjénél voltak úgy alukált :-). Minden a legnagyobb rendben vele ;-)
hmm, mi is gondolkodtunk ezen a mózeses kocsiztatáson, de az eladó meggyőzött: a hordozóban szinte teljesen rögzítve van a baba (oldalt a kicsi feje, végig a gerince, testecskéje), de a mózesben elég nagy a mozgástere. mi emiatt szeretnénk egy szuper hordozót, mózest, ami dönthetp, sportot, ami dönthető, lábrész állítható.
A Jane és a Concord is szuper, csak jókat olvastam róla.
Mi egy Jane Carrera Matrixot vettünk használtan.
Elég erős "gumidominóm" volt, hogy a mózes rész beköthető legyen az autóba, ezért döntöttük e mellett. (a mózes egy mozdulattal átalakítható hordozóvá) Nem mondom, kézben cipelni elég nehéz és egy bevásárló kocsira se lehet könnyen "rádobni", de szerintem egészségesebb és biztonságosabb, mint a sima hordozó. A "feltétek" egy mozdulattal rátehetők a vázra, ami nagyon könnyen tolható, nagy kerekes, azaz terepre is jó és egy helyben fordul. A sport rész is dönthető vízszintesig.
(soha nem gondoltam, hogy nehezebb babakocsit választani, mint autót:D:D)
Hahaha csajok kinek igaz? A lényeg,hogy ne utolsó menstruációtok szerint nézzétek hanem a fogantatás hónapját...nekem fiút mútat a táblázat ;-)
:-) olyan fantasztikus mikor lehet érezni,én mindig lefagyok mikor Őt érzem és olyan hevesen kezd dovogni a szívem...
Én egy két ruhácskát vettem eddig neki,de azokat nem is kell,hogy vegyek sokat kapok a sogornőmtöl. Multkor vettem a tescóban 8 darabos setet born in 2014 felirattal kék muszáj volt megvenni a kis hercegnek. Babakocsikat nézük a férjemmel ezerrel azt szeretném már megvenni meg úgy is terveztem, hogy a 20. héttől nekiállok mindennek nem akarom utolsó pillanatra hagyni. Azt hiszem könnyebb lesz minden kissebb hassal még :-)
Sziasztok!! Végre már én is elmondhatom, mozog a picibabám!! :) 21 hetet töltöm holnap, egy hete érzem már, de nem voltam benne biztos jót érzek-e. De mivel rendszeressé vált, tudtam hogy ő az!! :)
Ki mikor kezd el vásárolgatni a babának? Hanyadik héttől érdemes?
Én 2*2-t használtam. Úgy építettem le, hogy reggel 2, este 1, majd 2 napig 1-1 este-reggel, és ma reggel az utolsó 1.
Dokim szerint két napig jó megfelezni az adagot és utána el lehet hagyni. De kérdezd meg a tiedet, lehet, hogy oka van annak, hogy eddig szedeti veled.