Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Szia,
az utrot Te is csak 12. hétig használod, ugye?
Hello-hello!
Kicsit el voltam tűnve, ne haragudjatok! Próbáltam visszaolvasni a hozzászólásokat! :) Már lassan mindenki tudja, hogy milyen nemű babát vár! :) Ankamackó gratulálok a picilányhoz! Örülök, hogy mindenkivel minden rendben!
Már nagyon várom én is a jövőhetet, mert akkor töltöm a 12. hetet és végre mehetek uh-ra, olyan jó lesz, mert a 7. hét óta nem is tudok róla semmit... Lassan az utróm is elfogy :) Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt, és hogy meg tudják-e mondani a nemét! Egyszóval nagyon izgatott vagyok! A héten hívom is a dokimat! :)Már babaformája lesz :D
Továbbra se, semmilyen tünetet nem produkálok, mintha nem is lennék terhes! :)
Na puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Szia Aymara!
Igaz én nem debreceni vagyok, hanem hajdúsámsoni, de Debrecenbe járok dokihoz a Kenézy kórházba! :) Én 11. hetes vagyok! Előttem jársz pár héttel :)
Sziasztok !
Megjöttünk dokibácsitól. Minden oksa,rúgkapált a kis édesem,de a dokit elrántották szülni,igy csak gyors megmérte és már szalad is :) De a lényeg,hogy rendben van :) A tarkóredő 1,9 mm :)
Nekem a keresztlányom mondta,hogy : szüljél már kislányt,légyszi. Tudod,nekem van egy öcsikém, de olyan fiú.. :) ( 5 éves )
Nekem teljesen mindegy,első baba ,csak egészséges legyen :)
Köszönöm:)))
Keresztlányom első reakciója az volt, hogy "de jóó, lesz kit kifesteni":D Szép kilátások:))
Teljesüljön minden kívánságod!!!
Kislány :-) jaaj de jó, gratulálok hogy minden ok meg, hogy kislányotok lesz! Már alig várom,hogy legyen egy pici lányom is :-D
Tényleg elhiszem mostmár,hogy a kislányok szégyenlősebbek ;-)
legközelebb ezzel próbálkozom:)))
Ne is mondd... a barátnőm kislánya már 5 hónapos (nála annyira rohan az idő), én meg "ezer éve" terhes vagyok, de még mindig csak 18 hétnél járok:D:D Igaza volt Einsteinnek... az idő relatív.
Én úgy olvastam, hogy a csokievés serkenti őket :) meg ilyenkor szoktak pár korty kólát inni :) aztán megy a bugi.
Jajj már tartanánk mi is ott :)
Ne aggódj a mozgás miatt, biztos, hogy a nagyobb hely miatt nem érzed egyelőre. Fura volt látni, hogy ha nem is forgolódott, de a kezeivel, lábaival kalimpált és ebből semmit nem éreztem.
Szerencsére ennek a hétnek már vége, úgyhogy egyre közelebb a következő doki látogatásod:))
Jó reggelt!
Túl vagyunk az ultrahangon... A kakaó ivós trükk nem jött be, nem lett ficánkolósabb a drágám, mint az előző méregetésnél, de azért alaposan át lehetett nézni. Mindene a helyén és tökéletesen működik.
Még véletlenül sem akart terpeszteni egy tisztességeset, de a doki végül talált egy szöget, aminél magabiztosan kijelentette, hogy kukacnak semmi nyoma:D:D Annyi gyönyörű kislány ruhát örökölt a keresztlányomtól, így nem vesznek kárba.
Imádom:D:D
Ankamacko okvetlen írj :-)
Én kicsit ideges vagyok múlt héten már éreztem a mocorgást aztán a hétvége óta semmi,csak szúrkált fájdogált végül szemmel láthatóan nagyot nőtt a hasam. Talán azért nem is érzem mert nagyot nőtt?
Jövő héten kell mennem ellenőrzésre.
Gratula mindenkinek,újaknak,jó eredményeknek. :-)