Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Köszönöm! :)
Kinél mikor volt elsőnek szívhang? Én ma megyek dokihoz, utolsó mensi 05.09-én volt. Reménykedjek szerintetek, hogy már fogom hallani?
Szia Brigi! Gratulálok:))
Kérdezz nyugodtan, mindannyian rendelkezünk az első babások összes rutinjával:))
Még 4 hét és 4 nap, azután egy hónap szabi és ha valami csoda folytán vissza bírom magam rugdosni akkor még 2-3 hét, de az valószínű már csak fél napok lesznek.
Szerencsére én egyedül vagyok, a papírmunkának már vége, így csak a vevők néznek furcsán, hogy félálomban szolgálom ki őket. Épp az előbb kellett felhúroznom egy gitárt, úgyhogy kissé felébredtem:)
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de egy ideje olvasgatlak titeket.
Vasárnap teszteltem pozitívat, 2 hónapja próbálkoztunk a férjemmel :) Holnap pedig megyek dokihoz, bár lehet kicsit korai, de nem bírok várni. Remélem már fog látni valamit. Ha jól számoltam, 6 hetes vagyok most, pontosabban 5+5 hetes :) Szívesen fogadok minden tanácsot, tapasztalatot és ha nem bánjátok, gyakrabban megfordulnék itt nálatok :)
A tegnap reggelire tojásrántottát ettem,de lehet kicsit zsiros volt :( Na,hát amugy is herpeszes vagyok,de tolom a C vitamint nagy mennyiségben. Hánnyás hasmenés nincsen szerencsére,már a gyomrom is jó....
Hogy vagytok ? Sétálni akartam menni,de szakad az eső. :(
Sziasztok !
A tegnapi gyomornyavalyám után ma reggelre két csodaszép herpesz éktelenkedik a számon :( A pocakfájás elmúlt..legalább annyi :(
Hát akkor csak had kerekedjen (bár fájdalom nélkül kényelmesebb lenne:D)
Nagy csodák ezek. Fantasztikus, hogy mi mindent tudnak (tudtunk mi is)már ebben a korban.
Nekem a hasam is szokott meg a derekam is,mondjuk már észre vettem ha sokat fáj sokat is nől :-D.
Azt is észrevettem már,hogy mikor apu ráteszi a kezét akkor még esetleg egy kettőt rúg aztán lapit,ha én teszem rá újra kezdi. Szóval mintha már érezné, hogy az anyja vagy az apja simizi :-)
Szerencsére a hasam nem szokott fájni (bár a növekedés miatt biztosan fog előbb-utóbb), de a derekam már kezd. A kanapéról (akárhogy fekszem) csak úgy tudok felkelni, mint a 80 éves nagyanyó... sűrű nyögések közepette.
Nálunk a cseresznye volt a nagy sláger. Kiló számra ettem az utóbbi napokban. Anyósom meg olyan aranyos volt, hogy csak az én kedvemért eltett vagy 20 üveg cseresznyebefőttet.
Sziasztok !
Mi nyársaltunk hétvégén meg cseresznyét szedett az uracskám én meg a málnát dézsmáltam.
Ma nem vagyok túl jól. Fáj a pocakom meg a gyomrom is rossz :( Pedig nem is ettem semmi extrát.
A hétvégén engem először felébresztett olyan mozgásban volt egyik nap :-), apu is mostmár többször érezte a mozgolódást. Mindenesetre amilyen aktív olyan lusta is tud lenni :-).
Ruhákat nekem se kell vennem, szerintem rá se fogom győzni adni mind :-D Jaaj de jóó már megveszitek a kiságyat? Én is mondtam már, hogy megakarom mostmár lassan venni a kiságyat meg a babakocsit.
Nekem fájdogált a hasam a hétvégén, nektek nem szokott?