Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
szia,
kicsit más a helyzet nálunk, mert én progi pótlást is kapok, reggel 1 Crinone és este 3 Utrogestan. Nekem volt barnázgatás a 9. héten, akkor meg is fáztam, aztán a 10. héten, akkor megnézettem, hogy minden okés-e, doki azt mondta nem látja honnan jön a vérzés, viszont nincs egy ép hámsejt sem a hüvelyemben a progitól, így lehet attól is, meg jöhet a méhből is, nekem a másik petezsákban nem fejlődött lakócska, így lehet, hogy az szívódott fel.
Azt is mondta, hogy a terhességek felénél van barnázgatás, amíg nem élénk piros vér és nem kísérik görcsök elvileg nem jelenthet rosszat.
Már nagyon várom a progi leépítést, holnaptól kezdem :)
Nekem pont az első vizsgálat előtt volt egy görcsölős, enyhe barna folyásos délutánom. (7 hetesen) 3-4 napig szedtem a MagneB6-ot és szerencsére azóta se jött vissza.
Illetve most fáj a hasam 23+4 naposan, de ez a növekedés miatt lehet.
szia
Nekem a 8. héten volt egy nagyon kicsi, nem mindig jelent egyből bajt szerintem. Én akkor nem mentem el vele dokihoz, mert csak 1x vettem észre ilyet. semmi bajom nem volt, 16 hetes vagyok, valószínű nekem is az elmaradt mensimet jelezte.
Köszi!
Igyekszem, mindig van nálam víz. Tegnap olyan másfél liternyi mennyiséget sikerült meginnom.
Szia gratulálok, jó hogy ilyen gyorsan összejött :-)
Igyál sokat,ne várd meg, hogy szomjas legyél, nagyon fontos a sok folyadék.
Sziasztok!
Én most 10+1 napos kismami vagyok, ez az első terhességem. Nagyon gyorsan összejött, mert április 8-án abbahagytam a fogamzásgátló szedését, április 11-én meg is jött és utána megfogant a kis Pocaklakónk. Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar meg fog, mert sokan mondták, hogy gyógyszer után nehéz lesz. De én vagyok az élő példa, hogy nem! :)
Produkálom a tipikus tüneteket, hányingerem szinte minden nap van, van hogy hányok is. A laborom is kimutatta, hogy hányok, ki vagyok egy kicsit száradva. Nem eszek semmi édességet, mert nem esik jól, ezért a cukrom is a béka segge alatt van.
Én az első barna cseppnél rohantam a dokihoz,sokak szerint normális pedig nem az! Semilyen vérzés nem normális! Van aki barnázik nem megy orvoshoz és nincs baja,de van akinek így kezdődik a vetélés... barátnőmnél így volt,nem rémisztgetni akarlak!
Nekem rögtön felírták a progeszteront,utrogestánt,aztán találtak is egy hematómát,ami elég veszélyes!
Nálam többször is előfordult barna folyás egyszer injekciót is kapram progit! Szerintem menj orvoshoz vizsgáljon meg nehogy baj legyen.
Jóreggelt!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valakinél volt nagyon enyhe, barnás folyás az első időkben? Én kb. most vagyok 4-5 hetes, és szombat óta hol van, hol nincs. Hasam nem fáj, éppen csak kicsit, meg a derekam is, de elvileg ez normális így az elején. Ma megyek vérvételre, de csak hcg vizsgálat van a beutalón, nem tudom megcsinálják e a progeszteron vizsgálatot, ha csak én kérem, és nem doki. Ma felhívom a dokit, hogy van ilyen gondom, csak érdekelne, hogy valaki tapasztalt e , lsha igen, mi volt a megoldás és a végeredmény?
Szia Beuska!
Olvastam a történetedet, igaz én nem debreceni vagyok, hanem hajdúsámsoni, de Debrecenbe járok a Kenézy kórházba dr. Demeter Miklóshoz. Nagyon meg vagyok vele elégedve, kedves, rendes, humoros doki(adjunktus)!Én csak ajánlani tudom! Te hová jársz egyébként, OTI vagy Klinika? Fura, hogy nem vettek egyből táppénzre, már csak abból kifolylag is ami előzőleg 2x is megtörtént veled. Én elmennék a háziorvoshoz, ő is táppénzre tud venni. Ne hogy megemeld magad! Egyébként nagyon grtulálok neked! :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Decemberben volt egy durva gyulladásom, azóta se tudom hogy a petefészkemről terjedt át a belemre, vagy fordítva, mindenesetre kicsit átrendezett odabent, és nagy wc esetén a szúró fájdalom mindig jelentkezett, most meg duplán figyelek minden apró szúrásra és görcsre.
Amúgy a gyomrom nekem is nagyon rossz, ezért ha megkívánok valamit, legyen az bármennyire fura, ha elérhető közelségben van, eszek is egy kicsit, inkább több felvonásban. Amúgy bármilyen keveset eszek, rögtön felpuffadok, feszül a hasam, remélem a magnézium majd ellazít.
Köszönöm, kicsit megnyugodtam.
Kedden megyek a dokimhoz, neki is kifejtem ezeket a dolgokat.
Szia .Gratulálok :)
Én a 10 ik hétig görcsöltem. Szedj magnéziumot. Az segit. Teljesen normális érzések ezek. Sok mindenkinek van ilyen :)
Sziasztok!
8+2 hetes terhes vagyok. Szeretném megtudni a ti tapasztalataitokat.
Nem tudom eldönteni mi a normális terhesség jele, esetleg mi jelezhet bajt, mi van a rossz emésztés miatt.
Az hogy puffadok nem újdonság, hogy a bal alhasam szurkál egy korábbi gyulladás miatt. Jelenleg produkálom a premenstruációs tüneteimet: meleg a derekam, fáj, meleg a combom, mindjárt megjön érzés, nagyon enyhe görcs, viszont ez pár napja, ezek mellett oyan furcsa alhasi feszülős, teltségérzésem van. Ki hogy volt evvel az elején?
Azt elfelejtettem,hogy hétvége jön :)
Csak ha holnap nem változik,akkor megint elkeseredsz !