Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Jaj én is így vagyok vele nem birom kivarni,na de hamarosan úgy is itt izgulunk majd,hogy kinek mikor indul a szülés ;-) Tegnap már nem bírtam magammal elővettem a kis ruhácskáit nézegettem,elképzeltem bennük,szagolgattam....
Tényleg megvettétek a kiságyat akkor? Mi most aktivan nézegetjük, a 30. hetet tűztem ki, hogy addig babaágy,babakocsi megkell legyen. Utána meg mindent elrendezek és várom a trónörökös érkezését :-D
Kezdetben én se voltam biztos benne,hogy a babám mocorog,ezért nem is tudom a pontos napot,hogy mikor kezdtem érezni,mert igy visszagondolva nem voltam benne biztos, de most már biztosan tudom,hogy ő volt. Nekem a férjem már többször is érezte sőt látta is néha akkorat rúg. Bár vannak ficánka napok és van amikor elég lusta a kis édesem.
Tegnap egész nap éreztem és ma reggel is már ahogy megébredtem rugdosta az oldalamat,most is itt rugdos :-D
Valamelyik nap lusta volt alig jelentkezett és már elvoltam szomorodva,párom szólt hozzá a köldökömön keresztül és láss csodát a kisbabám felébredt. :-D
Ha eddigi életed során nem éreztél ilyet, akkor az minden bizonnyal a poronty lesz:)))
Nekem is fura érzéssel kezdődött (amit az elmúlt 35 évben nem éreztem). Mintha vékony buborék sugár vándorolt volna föl a pocakomon (mint a szénsavas üdítőnél a pohár falán).
Most már a határozott rugdosásnál tartunk, de még jobbára csak én érzem. Apának csak 1-2 látványosabb jutott eddig. (23+5 napos vagyok)
De jó Neked hogy már érzed a babát!!!
mi egyidősek vagyunk de én még nem tudom biztosan hogy amit néha érzek apró rángások az valóban a baba-e...
Jó reggelt
Reggel 7 kor apró rúgásokra ébredtem :) Felébredt a kis töki . Jaj de furi :)
Kitartok, de nem egyszerű, most arra keltem, hogy éhes vagyok, de sajnos ez se maradt bent...
De a pocim azért látványosan nő!
Minden jót Nektek is!
Köszönöm Málnabokor a gyors választ! :)
Szuper, már nagyon várom a vizsgálatot, de egyben félek is tőle!
Vigyázz magatokra! ;)
Warnika én is holnap kezdem leépíteni a progit, és én is nagyon várom már, reggel 1 prolutex szuri, este 2 utro volt eddig. De innentől már csak utro, de már nem sokáig!!!!
Remélem a rosszullétek is szép lassan elhagynak, mert már szinte semmit nem bírok inni, minden kijön... pedig az fontos volna!
Sziasztok!
Holnap leszek 12 hetes, és péntekre kaptam időpontot, az Istenhegyi Géndiagnosztikára, kombinált teszre. Volt ott közültetek valaki? Érdekelne, hogy mennyivel a vizsgálat előtt érdemes odaérni, hasi vagy hüvelyi uh-ot csinálnak, dvd-t adnak e a uh-ról?
Igen azt én is szedtem :-)
Szerdán én is megyek orvoshoz remélem velünk is minden oké lesz :-)
amit még tudok javasolni: Rutascorbin napi 3x2
Nekem használt. Ez csak két vitamin, rutazoid és aszkorbinsav (C vitamin). terhesen is lehet szedni.
Én mindenhol a B6-tal együtt olvastam, hogy jó, ha van a kismama közelében, úgyhogy simával nem is próbálkoztam.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!!:)))
12. héttől kell leépítenem, ezt 3 fázisban teszem meg (állítólag nem jó egyből abbahagyni), 4 naponta csökkentek egyet a bevitelen és el is fogy :)
jövő héten megyünk ám feléd!!!