Egy zöldfülű kérdései az atkinsről (beszélgetés)
uti költség
Gumi süti holnap elő keresem a receptjét
ja miaz a gumi suti? mar ket napja izgat
repülöjegy?
a fenebe ezt mondhattad volna elobb is:)))
mar kesz vagyunk es csak 1200 Ft kell fizetni:) ez mar teccik.
Jovore kell majd szaki mert jon a kedvesnek az egyeni igaz meg nem tudja, hogy es mint de az igazolvany megerkezett.
A lakásra is vehettek igénybe adókedvezményt ha már fizettetek 2003 ban.
Életbiztosítás 20% a?
Segítsek? Kérdezz nagy adó szaki vagyok
Szerinted nekünk miért érte meg? 2millát hozzánk vágtak. Adtunk egy jó nagy pofont a romantikának de szarok a romantikára így most a saját lakásomban üldögélek. Amúgy is összeházasodtunk volna akkor meg nem mindegy hogyan?
Igen mert nem vagytok házasok.
Azért esküvő előtt 30 nappal jelentkezz be az anyakönyvvezetőhöz
Nem!!
Mi megelőlegezett szoct vettünk fel és egy gyerekünk sincs tudtommal. 2 re adtak 1,6ot
Sok a rokon így tök olcsó és mivel sokan vannak sokat adnak csak tutira megyek. Szeptemberben lesz úgyhogy 1 napot akkor már csak vétkezhetek
Bocsi de mindenkitől kpt kérünk tudod lakás...
jaj te szegeny felesleges penzkidobas:)))))
es a nasznep atkins kajat kap?
Figyi ha veletlenul kapnal 13 darab merleget akkor egyet diszkont aron atveszek.
Mondjátok, savanyúságot lehet enni? Mennyit, én a piacon veszem, de nem tudom vajon mennyi cukor lehet benne?
Gyöngyi
Van egy topic ott rátalálsz a vitaminokra.
Béres Activalt szedek, napi egy kapsz.és C vitamint.A többit nem sorolom inkább:))
Sziasztok!
Milyen vitaminokat érdemes szedni az Atkins alatt? Multivitamint? C-vitamint? Mennyit, mit lehet egyszerre??? Segítsetek!
Köszi!
Rendszeresen böjtöltem régen, mindíg a hétfőt választottam.Majd kettő napot és a csúcs a négynap vizkúra, de azt hittem már papot kell hívni.
A tisztitás állítólag segít,szép lesz a bőr, könnyűnek érzed magad.Salakanyag víz és só távozik a szervezetedből, de visszajön amit leadsz.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Nati kérdései
- Filozofálós topik az élet nagy kérdéseiről
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Miért nem válaszol az exem a kérdéseimre?