Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet állítani a tableten a Facebook oldal nézeten? fórum

Hogyan lehet állítani a tableten a Facebook oldal nézeten? (tudásbázis)

ma 06:17

Az első ami a problémát okozhatja, hogy nem böngészőből (chrome, edge, firefox stb.) nézi a facebookot, hanem a letölthető facebook alkalmazásból.

Ha viszont böngészőből használja, akkor tudni érdemes, hogy a különböző eszközöknek (mobil, tablet, asztali gép) különbözik a képernyőmérete. Úgymond ahhoz, hogy egy mobilon v. tableten ne legyen a tartalom nagyon olvashatatlanul apróbetűs, más nézetet készítenek hozzá. Ez sajnos nem olyan amit te magad tudsz a honlapon belül állítani, hogyan jelenjen meg, egyszerűen így van leprogramozva az oldal, hogy az egyik eszközön ilyen elrendezést használjon, a másikon meg olyat.

Amit esetleg megpróbálhattok, de ez megint függ attól, hogy alkalmazásból, böngészőből és azon belül milyen böngészőből használná a facebookot, hogy pl. chromeban mobilon a jobb felső sarokban a becsukó x alatt rákattintasz a függőlegesen egymás alatt 3 pötty ikonnal jelölt menüre, és ott bepipálod h. Asztali webhely. Tudom, hogy tabletet írtál, de ilyesmi beállítást érdemes keresni. Ugyanez alkalmazásban (ami nem böngésző) nem tudom elérhető-e, ill. tableten sem vagyok biztos benne h. lesz.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Regin_a)
tegnap 20:00
Köszi, de a régi nézetet lenne jó visszaállítani :(
3. Regin_a (válaszként erre: 2. - Regin_a)
tegnap 19:53
Márminthogy ő tableten kereste
2. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:53

Csak egy tapasztalat

Mondtam a szomszédasszonynak hol nézheti meg a körzeti orvos rendelési idejét

Nem tudta megnézni. Azért nem, mert nem ugyanazt mutatta mint a laptopom, arrébb kellett lépdelni és ott volt a rendelési idő is

Ennyit tudtam hozzászólni

tegnap 18:13

Üdv!

Tudna valaki segítene benne, hogyan lehetne állítani a tableten a FB oldal nézeten?

Nem az enyém, de ha tudok szeretnék segíteni egy ismerősnek. A laptopon megmutatta hogy milyen volt előtte.

3 "oszlop" volt:

- hivatkozás

- idővonal

- ismerősök

Most csak ha jól értelmezem, a második jeleníthető meg!

Valahol vissza lehet állítani a régebbi nézetet?

Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook