Hogyan lehet állítani a tableten a Facebook oldal nézeten? (tudásbázis)
Az első ami a problémát okozhatja, hogy nem böngészőből (chrome, edge, firefox stb.) nézi a facebookot, hanem a letölthető facebook alkalmazásból.
Ha viszont böngészőből használja, akkor tudni érdemes, hogy a különböző eszközöknek (mobil, tablet, asztali gép) különbözik a képernyőmérete. Úgymond ahhoz, hogy egy mobilon v. tableten ne legyen a tartalom nagyon olvashatatlanul apróbetűs, más nézetet készítenek hozzá. Ez sajnos nem olyan amit te magad tudsz a honlapon belül állítani, hogyan jelenjen meg, egyszerűen így van leprogramozva az oldal, hogy az egyik eszközön ilyen elrendezést használjon, a másikon meg olyat.
Amit esetleg megpróbálhattok, de ez megint függ attól, hogy alkalmazásból, böngészőből és azon belül milyen böngészőből használná a facebookot, hogy pl. chromeban mobilon a jobb felső sarokban a becsukó x alatt rákattintasz a függőlegesen egymás alatt 3 pötty ikonnal jelölt menüre, és ott bepipálod h. Asztali webhely. Tudom, hogy tabletet írtál, de ilyesmi beállítást érdemes keresni. Ugyanez alkalmazásban (ami nem böngésző) nem tudom elérhető-e, ill. tableten sem vagyok biztos benne h. lesz.
Csak egy tapasztalat
Mondtam a szomszédasszonynak hol nézheti meg a körzeti orvos rendelési idejét
Nem tudta megnézni. Azért nem, mert nem ugyanazt mutatta mint a laptopom, arrébb kellett lépdelni és ott volt a rendelési idő is
Ennyit tudtam hozzászólni
Üdv!
Tudna valaki segítene benne, hogyan lehetne állítani a tableten a FB oldal nézeten?
Nem az enyém, de ha tudok szeretnék segíteni egy ismerősnek. A laptopon megmutatta hogy milyen volt előtte.
3 "oszlop" volt:
- hivatkozás
- idővonal
- ismerősök
Most csak ha jól értelmezem, a második jeleníthető meg!
Valahol vissza lehet állítani a régebbi nézetet?
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Laptop beállítással / visszaállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kapni...
- Facebook beállítás
- Hogyan tudom az új napló beállításoknál a régi (style-os) naplóképemet beállítani?
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?