Egy zöldfülű kérdései az atkinsről (beszélgetés)
Lehet használni szójaszószt, 1-evőkanál tartalmaz
1gramm szénhidrátot.
Szerintetek hány db füstlit lehet megenni egy nap?
Olyan éhség tört rám hogy nemigaz!
Csak a füstlit tudom, 1g / 100g
Szőlőcukor van benne, azért ennyi.
koszi hoxa!
nem tudod, hogy mennyi?
ugyanis ahol neztem ott o volt a ch, de erztem hogy santit.......
Szia Legike!
Én szoktam enni, szerinem nem gáz. Viszont ch van benne, annak ellenére, hogy hústermék. Szóval számolni kell vele.
Hoxa
sziasztok!
mostanaban nagyon rakattantam a virslire, es meg csak az elso szakaszban vagyok.
szerintetek ezt most lehet vagy nem.
/ma 2 parat mar megettem/
koszi
Szia Buksmuks!
Az Atkinsnál nem szabad éhezni. Pont az a jó benne, hogy elmúlik az éhségérzet és az édességek utáni vágy. Én már az első héten éreztem, hogy megváltozott a kajához való hozzáállásom. Már nem fontos, sokkal fontosabb dolgok vannak annál.
Persze eszem, és élvezem is a finomságokat, amit csinálok, de már nincs az a beteges ragaszkodásom hozzá. És időben abba tudom hagyni, nem tömöm magam kifulladásig.
Hoxa
Szia Nagika!
Először is egyél és sose éhezz! Ha úgy érzed, akkor ne napi 3szor, hanem inkább 5ször kevesebbet.
Egyél husikat, salátát, számold a ch-t, nagyon sokat lehet enni a napi 20g ch betartásával is, hidd el. Töltsd fel a hűtődet felvágottal, vislivel, sajttal, sült husival, zöldséggel, és ezekből falatozzál, ha éhes vagy.
Az első fázisnál le vannak írva az engedélyezett ételek, ez alapján válogass.
Csak elkezdeni nehéz, fel a fejjel :))
Üdv:
Hoxa
sziasztok én nem csak hogy zöldfülű vagyok de elkeseredett is...jelen pillanatban szedem a rost tablettát a bio-cll-et kromot de állandóan éhesnek érzem magam..sok jót hallotam az Atkinsról szeretném elkezdeni és segítséggel azt hiszem sokkal könnyebb..ja és elkezdtem tornázni ami 20kg felesleggel iszonyú megterhelő..
fogadjatok türelemmel és előre is kösz a segítségeket:))
Szioka
Kellene nekem is egy kis segítség az induláshoz. Megvettem a könyvet és még nagyon az elején vagyok az olvasással.Nem igazán tudom,hogyan is kezdjem el mit egyek és mit ne?Kb egy hete nem eszek csak nagyon minimális cukrot probálom hozzászokatni magam ahhoz ,hogy keveset egyek mert nagyon tudok zabálni még éjjel is felkeltem enni mert üres hassal nem tudok elaludi. mára már oda jutottam, hogy lefekvés elött iszok vizet (ásványt)amitöl ugyan eltudok aluni de éjszaka ki kell mennem pisilni és megint iszok ha nem iszok akkor muszáj ennem mert csak forgolodóm.Két műszakba járok melózni ha du-nos vagyok akkor mgy az alvás de ha de-ös akkor nem.tornázni lusta vagyok várom a tavaszt hogy rámtörjenek a mozgási kényszrek.Addig is ,hogy kezdjem el?
Szia Juli!
Nem tudom, hogy kötelező-e. Nekem is vannak napjaim, amikor nem eszek zöldséget, de azért legalább 2-3 naponta beiktatok egy kicsit.
A rost- és vitamin-tartalmuk miatt lehet, hogy kellenek.
Hoxa
Csingling:
Én személy szerint nem számolom a kalóriákat. Nincs jelentősége, de észre fogod venni, hogy kevesebbet eszel, mint korábban.
Hoxa
a body.builderes táblázatban benne van:
6 g ch van 40g reszelt nyers kókuszdióban
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hátha tudja valaki, mennyi a ch-ja a kókuszdiónak-magának a gyüminek-, és mennyi a gránátalmának. Midkettőt imádom, s ha elfogadhtó értéken belül vannak, akkor ezzel tologatnám a ch-kat a kritikus szintemig, mert nagyon szeretem őket! Én nem találtam őket egy chtáblázatban sem!
Elölre is köszi!
sziasztok!
Holnap kezdem el én is:))
Csak azt mondjátok el, hogy a kalóriát valamennyire figyelitek e? :))
Amit én mondok az nem kenyér de gyors és egyszerű.
Felütök, egy vagy kettő tojást, teszek hozzá egy kis teljesörlésü lisztet, sót, pici szódabikarbónát, vagy sütőport és fedő alatt sütöm ki.Akkora lesz mint a zsemlye, olyan puffancs féle.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Nati kérdései
- Filozofálós topik az élet nagy kérdéseiről
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Miért nem válaszol az exem a kérdéseimre?