Nem védi meg a barátnőjét (beszélgetés)
17. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:24
Nem az első fórumod, ha ennyit foglalkozol egy csaj külsejével, aki nem is a tiéd..... hát lehet, hogy titkon többet éreznél, mint beismernél? Csak kérdezem, mert már több időt töltesz vele gondolatban, mint a barátja a valóságban.
16. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:12
Szóban tudnia kell megvédeni magát mindenkinek. Ő esetleg csak segítsen be, de ne helyette oldja meg a problémát, mert így nem fogják tisztelni őt. Volt már egy ilyen kérdés régebb. Lehet te írtad. Ha amiatt, mert visszaszól tettlegesség lépne fel, akkor neki közbe kéne avatkozzon valóban. Az már nem dedós probléma lenne. Olyan helyen, ahol senki nem látja alaposan el kellene intézze az illetőket. Azért, hogy nekik is szép lila gülű szeműk legyen.
15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:37
Lehet, hogy azért nem "védi meg" a barátnőjét, mert nem érzi szükségét. Több esze van, mint azoknak, akik emiatt beszólnak neki. Miért kellene elbeszélgetnie a lüke kollégáival? Akik azt sem tudják, hogy a kancsalnak nem is szinonimája a "gülüszemű".
Szerinted is meg kellene védenie a barátnőjét? Gondolom, igen a válaszod. Különben nem írtad volna hogy "nem védi meg a csajszit, még else beszélget velük hogy mi a helyes".
Lépj túl rajta. Az ismerősöd úgy szereti a barátnőjét, ahogy van. Ha gondot okozna neki a kancsalsága, mást választott volna barátnőjének.
14. Violet18
tegnapelőtt 15:09
Megvédeni? Sztem nem kell. Nem állnék le velük ezen viaskodni. Annál ez gyerekesebb. Amíg nem velük együtt nevet ezen, addig nincs ebben hiba. Sztem. De mindenki máshogy látja a világot 🤷♀️
13. Karmol (válaszként erre: 8. - Srcrss)
tegnapelőtt 13:32
Ha a csaj nem is tud róla, akkor gyakorlatilag a pasit cinkelik a nője külseje miatt. Párbajra kellene hívnia az ovisokat?
12. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:20
Ezeket csak fehér söpredéknek hívom.
F@szvakarás nyílvánosan ,röfögve röhögés nőkön és kb.kettő marad agysejt .
11. apeeng
tegnapelőtt 06:21
Proli banda...közéjük való a barátnős pasi is...ezeknek a mosdatlanoknak jó lenne látni a lakásukat, nőjüket...
10. srcrss (válaszként erre: 4. - Karmol)
tegnapelőtt 06:02
Igazad van. Retardáltak...
9. srcrss (válaszként erre: 5. - Amaunet)
tegnapelőtt 05:44
Igen.
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 05:44
Az ilyen nem férfi a szememben.
7. libikóka (válaszként erre: 5. - Amaunet)
tegnapelőtt 03:58
Igen, volt már.
6. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 01:20
Hát ez nem helyes.
5. Amaunet
tegnapelőtt 00:06
Mintha olvastam volna már itt hasonló történetet.
4. Karmol
máj. 11. 23:18
Ha ilyen szinten lennének a kollégáim, én se állnék le velük perlekedni.
máj. 11. 23:09
Szerintem nem.
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 22:39
Ez elég óvodás primitív szint. Az meg hogy nem áll ki mellette végképp undoritó. A csaj tud erről az egeszről?
máj. 11. 21:36
Azzal szembesültem, hogy kedves ismerősöm nem védi meg barátnőjét. Pár hónapja vannak együtt és azóta a pasi kollégái csúfolják a csajt. Minden nap beszólnak neki, csajszi kancsal az egyik szemére és elmondják gülüszemünek meg ilyesmi. De semmi, nem védi meg a csajszit, még else beszélget velük hogy mi a helyes
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Anyám barátnője a barátnőm