Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Biztosítóváltást hogyan kell intézni? fórum

Biztosítóváltást hogyan kell intézni? (tudásbázis)

máj. 11. 13:16
Köszönöm szépen mindenkinek! Utalni fogom az összeget.
9. Tai (válaszként erre: 8. - Regin_a)
máj. 11. 12:07
Köszi a kiegészítést :)
8. Regin_a (válaszként erre: 5. - Tai)
máj. 11. 11:59
A felmondásnak az évforduló előtti 30. napig be kell érkeznie a biztosítóhoz.
7. Tai (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 11. 11:35
Én is a Netrisken keresztül intéztem, így kaptam a legjobb ajánlatot :)
6. globus (válaszként erre: 5. - Tai)
máj. 11. 11:21
Én a netrisken keresztül intézgetem, nem kell menni sehová. Igaz, itt is figyelni kell az időpontra, de küld emailben emlékeztetőt, amikor intézendő. Megújítani és váltani is lehet, mert mutatja, hogy mennyit fizetnénk másutt. Tényleg működik.
5. Tai (válaszként erre: 4. - Globus)
máj. 11. 11:17
Mivel azt írja, hogy hívta őket gondoltam csak tudja az összeget, de ha most nincs már biztosítás az autóján a hivatal ki is vonhatja a forgalomból. Jártam már így egyszer, sajnos fedezetlenséget is számolnak fel ami nem kis összeg. Nekem mondjuk a Gránitnál van szerződésem, és regisztráltam hozzájuk, így mindig rálátok az ügyeimre. Pont most utaltam el a kötelezőt és már meg is kaptam hozzá az igazolást. Nem várnék a csekkre, de Ő tudja mit csinál. Viszont Andi is jól írja, felmondani csak évfordulót megelőző 60 napon belül lehet.
4. globus (válaszként erre: 3. - Tai)
máj. 11. 10:20

Nem tudja az összeget.

Mivel nem lépett, valószínűleg folyamatos maradt ugyanitt, csak a csekkje kóvályog valahol.

Azért jó ezzel foglalkozni, mert pl. a kilométeróra állásának rendszeres közlése is díjcsökkentő tétel. Ugyanannál a biztosítónál is, ezt ők mondják.

3. Tai (válaszként erre: 1. - Loretta16)
máj. 11. 10:14
Arra azért nagyon figyelj, hogy ha díjnemfizetés miatt szűnik meg a biztosításod, akkor csak annál a biztosítónál köthetsz újat ahol voltál, és 1 évet ki kell fizetni! Én elutalnám a helyedben a számlájukra az összeget, én is úgy szoktam!
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Loretta16)
máj. 11. 08:48
Évfordulókor tudsz váltani. Pontosabban előtte 60 napon belül.
máj. 11. 08:30
A biztosítom nem küldte a csekket, már a türelmi időn is túlmentem, nincs az autómon biztosítás. Írtam emailt, hívtam őket, ígérték, hogy küldik, de semmi. Szeretnék biztosítót váltani, egyébként is drága, ahol vagyok. Hogyan kezdjek neki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook