Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyomorszűkület miatt alig tudok enni fórum

Gyomorszűkület miatt alig tudok enni (beszélgetés)

17. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 12. 09:58

A stresszel kell valami kezdeni.

Ha nem vigyázol, gyomorfekélyed lesz.

Tönkre teszed a bélflórád, mindened.

Inkább szedj egy kis frontin (persze doktorral egyeztetve), mielőtt tönkremegy minden szerved.

16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Angel.in.the.night)
máj. 11. 20:57
Nagyobb bajunk sose legyen!
15. Angel.in.the.night (válaszként erre: 8. - 55Judit)
máj. 11. 20:32
Igen, összekevertem kicsit a fogalmakat, bocsika😉...
14. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 16:49

A mozgás is segít stressz ellen. Az izmaidat se hagyja leépülni. Tornázhatsz jó zenére, sétálhatsz a természetben, ezek is csökkentik a stresszt. Nézz vidám filmeket, hallgass kabarét, beszélgess optimista barátnőiddel, stb !

Ami nem rajtad múlik, azon semmi értelme idegeskedni, ami pedig igen, azon változtass ! A stressztől is lehet hasmenésed.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Papája)
máj. 11. 16:22
Köszönöm, azon vagyok, mármint a megoldásokon. Csak mostanában több dolog is összejött, de van azért jó is. Van olyan ami nem rajtam fog múlni, sajnos...
12. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 14:57

Mi lenne, ha az okot, a stressz okát próbálnád megszüntetni.

Nincs olyan baj, amit ne lehetne rendezni és akkor már enni is tudnál.

A gyógynövények és társai csak a tüneteket kezelik és nem az okot.

11. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 14:16
Jó ötlet. Enyhe tüneteknél segíthetnek.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - 55Judit)
máj. 11. 14:15
jav: elérhető
máj. 11. 13:59
Voltam hasi uh-n is ott sem találtak semmit. Epével műtöttek még 2000-ben, gyakori azóta is a túlzott sav, de arra is van gyógyszerem. Nálunk nincs még a környéken sem természetgyógyász, viszont van üzlet, lehet ott megpróbálok valamilyen teát vagy cseppet vásárolni.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Angel.in.the.night)
máj. 11. 13:24
Biztos akupunktúrát akartál írni. Az akupresszúrát én is használom erre-arra néha. Pl. stressz kezelésre is van 4 könnyen eléghető pont amit mindenki tud magán stimulálni.
máj. 11. 13:19
Értem, akkor megint csak azt tudom írni, h. ezek mellé érdemes lehet természetgyógyász segítségét kérni, hogy étvágy-ügyben segítsen. Pl.: gyógynövények, akupresszúrás kezelések stb. Nekem is volt olyan gondom, hogy gyomortáji fájdalom puffadás a stressztől (hasi UH-on is voltam, szervi baj nincs) és segítettek a tűk, kezelések...
máj. 11. 13:00
Egy szóval nem írtam hogy nem kezel orvos, 2 hete voltam laborban, semmi szervi bajt nem talált. A sok stressz az oka, pszichiáter is kezel. Kaptam vitaminokat és a gyomromra gyógyszert.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 11:23
Miből lehet tudni, hogy nincs-e más betegséged? Kérj vizsgálatot. Legalább labor legyen, ultrahang.
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 11:20
2 hónapja így élsz, és nem kérsz orvostól segítséget?
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 11. 08:32
Mindenképpen előnyödre válik hogy tudod az okot. Rengeteg stresszkezelő módszer van. De ha egyedül nincs erőd a módszerek között válogatni, célszerű segítséget kérni. Előttem szólóval egyetértek. Nem itt!
máj. 11. 08:24
Szerintem, bármennyire nem szeretnéd megtenni, v. ezt a választ olvasni: SÜRGŐSEN menj orvoshoz! Sőt, az orvosi kezelés mellett, akár a term. gyógyász is sokat segíthet...csak ne azt várd, hogy itt jó tanácsot kapsz, v. csoda történik és rendbejössz!
máj. 11. 08:13
A sok stressztől annyira össze van szűkülve a gyomrom, hogy nem tudok enni. Az utóbbi 2 hónapban fogytam 5 kilót, a bőröm kezd szottyadni, alig van már combom. Kezd az erőm elhagyni, egyre gyengébb vagyok. Folyadékot sokat iszok, minden reggel hasmenéssel indítok. Mit lehetne tenni, hogy jobb étvágyam legyen? Már szinte az éhséget sem érzem, félek hogy gyomor problémám lesz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook