Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetés)
Hát igen:)
Ezt az FLP-t is talán annak jó ha csinálja akinek van mondjuk egy gyógynövény szaküzlete és ott fusiban el is adhatja, mert az üzleti szabályzat egyébként ezt sem engedi.
Csajok!
Most voltam épp egy forgalmazónál, azt mondta hogy vegyek 55 euróért terméket és akkor utána már beszerzési áron kapom a terméket...de meddig?minden hónapban megint kellene ennyiért vásárolni? Én nem akarok ezzel foglalkozni, csak maguknak fogyasztásra kéne!
Köszi a válaszokat!
Ja és bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
Tény és való, hogyha belép az FLP-be az elején nagyon sok pénz kell hozzá. Igen én benne voltam méghozzá Kósa L Adolt alsó vonalában. Ha igazán sok az ismerősöd és olyan körben mozogsz ahol ezt meg tudják venni, akkor talán meglehet próbálni. De sok kitartás kell hozzá.
Semmi gond "csalánlevél" biztos vagyok benne hogy te sem szúrsz annyira mint ahogy azt a neved sugalja:))
Nem vagyok én sem rosszindulatú ember, mitöbb barátságos segítőkész, de van egy-két személy aki ezt itt a hoxán másként hiszi.
Végre egy elsőkezes informátor.
Azok a hozzászólások nem segítenek amik arról szólnak hogy milyen minőségű termékeket gyárt az FLP.Viki beszállálsáról kérdezett ,hogy érdemes_e mint terjesző beszállnia,és nem arról hogy fogyasszon-e ezekből atáplálékkiegészítőkből és kozmetikumokból.
Igazad van Zebra tényleg emeltebb volt a hangsúlyozásom,de csak Viki védelmében ,és nem ellened!!Elnézést ha bántó lettem volna,vagy úgy érezted volna hogy ellened irányult./ha visszaolvasol láthatod hogy amire berágtál nem is neked szólt:)/Szóval,ha tiszta szívvel nem tudjátok ajánlani ennek a lánynak,hogy apicike pénzét odainvesztálja ,és másodkézből származó információitok vannak róla ,ne húzzátok bele egy rossz döntésbe!!
Viki!Én már öreg tapasztalt nőszemély vagyok,és már MLM terjesztésbe 7x akartak bevonni.Ismerőseimet sikerült néhányszor és mindegyikbe belebuktak.Ezért kardoskodok ennyire.Szimpatikus volt az fórum elején a bemutatkozód,és ezért ragdtam itt.De ha mégis úgy döntesz hogy belevágsz,akkor teljes elánnal tedd!
"Csak megjegyzem hogy Dr. Kósa L Adolf meg tud belőle élni?"Ez egy idézet tőled a végén csak nem egy kérdőjel fityeg??
"értelmezz , és utána oszd az észt!"Megnézted mire írtam??Vagy csak úgy megítélted.
"Negatív a hozzáállásod. "Valóban.Mert nem szeretném ha valaki akinek igen kicsinyke félretett pénze van olyan dologba fektetné a jelenlegi gazdasági helyzetben ami bukásra van ítélve.Voltál már tag MLM típusú cégnél?ha igen bejött???
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?