Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tysonnak volt begyulladva a füle és az OTOMAX fülcseppet kapta nagyon bevált két nap és rendbe jött, de próbáld meg a tövis virágot ,törj le egy levelet és csöpögtess be a fülébe a nedvét, vagy az alovera virág leve is jó nálam bevált..
jobbulást.
De állatorvos lenne jó mert lehet atka vagy valami belement volna mélyebbre:(
ATA: kerestem a linken a tápot de több félét találtam te melyiket vetted??????,
A fültisztitó folyadékot.
Ezt:
Candioli Neoxide Fültisztító folyadék 100 ml
Mi a neve? Nézd meg a használati utasitásban, mert ha elbomlott a hatóanyag, akkor úgy sem használ!
Ha tudsz szerezni Garasone fülcseppet, akkor az nagyon jó! Mond meg, hogy kutyának lesz, akkor talán adnak recept nélkül.Nem sokkal drágább, mint receptre!
Feltéve ha külső hallójárat gyulladása van! Ha középfül gyulladás, akkor antibiotikum kell, de tablettában!
Még nem. De jónak néz ki! De mire kihozzák, az 2-3 nap. Addig semmiképp ne hagyd kezeletlenül szegénykét!
Van ismerősöd gyógyszertárban?
Van több fajta is. Nekünk is van. De Pannának előbb már antibiotikumos fülcsepp kel valószinűleg.
A fül nagyon tud fájni, feltétlenül vidd el a dokihoz! Esetleg ma még el tudod vinni?
Pannának ismét begyulladt a füle :( Remek :(
Hallottam, hogy létezik kutyáknak való fültisztító spray, nem ismeritek véletlenül?
Megjött a táp!:) Nagyon izlik neki! Most már csak az emésztése van függőben!
Rendeltem neki vitamint is. Tavaszi fáradtság ellen!:) Ezt a fajta vitamint már rég kerestem, mert sok van benne, aránylag olcsó, és tényleg mindenféle vitamin és nyomelem található benne!
Na van belőlük elég, még sok is a kóbor macska és a sok betegséget terjesztenek.
Ez kicsi volt így nem igen ismerhette a kutyát mert a nagymacskák a kerítés tetején közlekednek. De az utcán meg szekálják a kutyákat van egy tarka tipikus sunyi mindig leül az utcán a kapunk előtt és bámulja a kutyákat azok meg őrjöngenek :) szerintem az ő egyik kölyke volt, de volt olyan időszak mikor átjöttek a kölykök és be a lakásba akkor a kutyák bent voltak , és alig tudtam a macskákat átzavarni a szomszédba.
Pedig szóltam már a srácnak, hogy csináljon valamit a kóbor macskákkal de nem érdekli..:(
Annyi betegséget terjesztenek kezdve a bolhától..és mégis szaporodnak egy évben 3-4 alom is van ,,,
Nos, az enyémek sem szeretik a macskákat! Gondolom a vérükben van :)
Őszintén szólva nem számoltam, hány macskát kaptak már el...
Szegény cicus!:O
Szerencse, hogy Tysonnak nem esett baja! Én hallottam már olyan kutyáról, akinek kikaparta a szemét a macska!
Ata sem szereti a macskákat! Ha nyaralunk, nagyon kell tartani, hogy ne férjen a közelükbe!
Ata is fázott!:D Befeküdt a radiátor mellé. Nem tudom, hogy hogy lennének el kertben!
A kutya suli kár, hogy elmaradt! Nyáron meg a nagy kánikulát nem birják majd!
Mikor Ata kicsi volt és mi is jártunk a suliba és én nem tudtam, hogy nem birják a meleget, igy csak egyfolytában hajtottuk szegényt. Szerencse, hogy az egyik oktató értett hozzá annyira, hogy szólt nekünk.
Hál istennek nem kapott hőgutát! Bevizeztük a buksiját, meg a testét és lefektettük az árnyékba.
A nagy melegbe még pisilni sincs kedve lemenni!
Elmegy a legközelebbi bokorig, aztán már fordul is hazafelé. Volt, hogy vizes konyharuhával borogattam, mert még fekve is lihegett!
Nagyon kis "kényeskék". Télen fáznak, nyáron melegük van.:) Áhhhh..
Sajnálattal közlöm Tyson kinyírt ma egy kis macskát , :(a többit ne is írjam , de annyi a kóbor macska hogy az már sok.
És az idő is pocsék volt megint be kellet kapcsolni a fűtést és a kutyuk persze ki sem mentek csak pisilni ők is fáztak :) és esett egész nap,így a kutya suli is elmaradt.
Helyette dolgoztam :(
Köszi a linket, megnéztem, és tényleg nagyon jó!!! :) Megyek vizsgázni, szorítsatok!!!!! :DDDDD
Szép napot és kellemes 7végét mindenkinek!:))
Sziasztok!
Találtam egy jó tápot, aminek az ára is csuda jó!
Ha valakit érdekel itt rendeltem:
De itt meg tudjátok nézni, hogy mit tartalmaz, mert részletesen le van irva!
A termék információra kattintsatok!
Én már rendeltem is! 10 000Ft. felett ingyenes a kiszállitás, úgyhogy legalább cipelni se kell!
Remélem izleni fog neki és a kakija is jó lesz!
Nagyon aranyos vagy és köszönöm!!!!!:)) Sajnos nem lakom közel Hozzátok, mi Veszprém megyében élünk.:(
Köszi az infót az injekcióról, erősen el fogok gondolkodni rajta ősszel sztem. :)))
Most rohanok, mert mennem kell dolgozni!!!
Szép napot mindenkinek!!!!:)))
Sziasztok!
Lakásban vannak,igaz 100nm,de lakás:)
Nyáron,sűrűn járunk Siófokra,oda ők is jönnek velünk,akkor ideiglenesen"kerti kutyuk"mondjuk nincs olyan nap,hogy ne velünk aludnának az ágyban:)
Hát megvallom,viselkedésük az néhol mókás,Candy volt az első boxosunk,és amikor első nap hagytuk itthon,mindent szétszedett,viszont amióta Zoé baba is a családunk tagja lett,azóta mindenki kis angyal:)Imádják egymást,össze vannak nőve teljesen,nagyon nagy mozgásigényű kutymorgók,és nevelgetik egymást,megmutatják mit hogyan kell csinálni:)
Eleinte úgy volt,hogy ideiglenes befogadók leszünk,vigyázunk addig a kicsire,amíg meg nem jön az álom gazdi...1 hónap után örökbe fogadtuk...Azt hiszem,hogy tényleg a kutya választja a gazdiját,és nem fordítva:)
Képeket rakok majd fel mindenképp:)
Sziasztok!
A.A : én Roxánt akkor oltattam be mikor már eléggé meg volt duzzadva az ivarszerve és már váladékozott is , szóval pár nappal a tüzelés előtt, de ő már tüzelt,egyszer és nem volt baj és most sem.
Ha fedeztetni akarsz itt van Tyson ingyen és bérmentve, de nem törzskönyvezett amúgy meg jó fej , és jó a természete csak kicsit morgós és jó őrző védő, de te majd meglátod mit szeretnél :) Pláne ha közelben laksz, Oké ez csak egy lehetőség a részemről amit felajánlhatok de ez a ti döntésetek lesz majd akkoriban :)..
Katka : ilyenkor nem lehet valami gyógyszert adni neki és nem szenved,, ?????
Ata: mi van veletek????
Nálunk egy fő próbléma a bunkó vén lány a szomszédban , már nem lövöldöz mert a múltkor a párom hangasosan megjegyezte az ismerősnek hogy valamelyik idióta lövöldözik és kihívja a fegyeseket , mert itt vannak a gyerekek és nem tudjuk ki csinálja a balhét :) azóta csend van át vitt értelemben ,mert ha most a kutyák ugatnak akkor ő bönbölteti a rádiót, de csak addig míg ugatás van , hát az tiszta dilis :)