Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

2011. máj. 26. 11:41
Mi a baja a lábának???
909. _A.A._
2011. máj. 25. 20:13
Halihó! Vettem ma szemcseppet, mert a Nagylánynak nagyon csipásodnak a szemei. Négy óránként kap egy-két cseppet. Remélem használ neki. :) Megkapták ma a féreghajtót is. Meg a Nagyfiú az Algopyrin-jét.:( Szegénynek, nagyon fáj a lába!!!! Megcsináltuk a kerítést mindenhol, így ki tudtuk végre engedni a kennelből, viszont így sokkal többet mozog, és sajnos, alig bírt az első szabadon töltött éjszaka után lábra állni. :(((( Sőt, mozdulni sem nagyon akart. Rá kell jönnie, hogy nem kell sokat futnia, és akkor jobb lesz neki.:)
2011. máj. 25. 19:14

Szia!

A lányaim, én és a két kutyát visszük , Tysonnak csináltam egy hosszú 5-m res pórázt.De van szájszíj amit nem szeret , mert még mindig rángatja a fejét, de holnap veszek neki szájkosarat,

De tegnap is több helyen néztem és mi jó lett volna az potom 11800-ft na ez túlzás. Ha meg nem kapok akkor :(:( ez van de úgy sem tudom elengedni mert kicsi és nagykutya mindegy neki megy , de viszont szocializálásra jó ha több kutyával találkozik csak féken kell tartom , emberekkel el van de bizonytalan velük is , de ha megismerkedik az illetővel akkor nyali fali megy,

Roxánnal meg a lányok elbírnak ,,

A harc a szomszéddal ,

Folyt a naplómban .

907. Ata06 (válaszként erre: 903. - Inci-finci)
2011. máj. 24. 22:13

Sajnos én nem biztos, hogy ott leszek! Tudod nem rajtam múlik!:( Ha a páromat rá tudom venni, akkor megyek. Bár Atát semmiképp nem tudnám elengedni!

Tysonnal mit csinálsz? A lányoknak is nekimegy vagy csak a fiúknak? és az embereknek?

2011. máj. 23. 16:11

Sziasztok.

Sajnálom, hogy messze laktok,

Mi is járunk pecázni , hátul a két lányom és a két kutya, gondolhatod hogy tele van a kocsi,:)

De viszem őket egyedül és nincs baj, csak a kocsi ajtót ne hadjam nyitva mert ők az elsők akik bent vannak az autóban, imádnak kocsikázni.

Amúgy meg meg tanulták ,kocsiba és és nyugi van , itthon az udvaron satuztam egy párat és huppantak egy-egy nagyot, ebből megszokták hogy nincs hancur hátul, nézelődnek elfekszenek előre nem mászhatnak.

905. vkatka
2011. máj. 23. 12:44
Sajna nekem is messze van a boxos randi :(
904. _A.A._
2011. máj. 22. 13:14

Sziasztok!!!! :) Mentus sem nagyon bírja a meleget. Ki-be a lakásba....elterülés a járólapon, aztán kint a fűben. Tegnap kocsikáztunk, párom horgászni ment, kicsit mi is elmentünk vele(csak előbb hazajöttünk). Imádjuk vinni magunkkal a királylányt. Kocsiajtó kinyílik, kutty már be is ugrik. Most volt először az, hogy egyedül ült hátul, a fiammal. Eddig a lányom, vagy a párom ott ült vele, hogy ne akarjon előre jönni. Mert persze, ha csak én vittem, akkor mindig az anyósülésen feszít.:) Szóval semmi gond nem volt!!! Nem akart előre mászni, szépen ült, és nézelődött. Hazafele szintén, pedig üres volt az anyósülés.:))

Az előbb meg megfürdettem, azt is nagyon bírja már. Átnéztem kullancs ügyileg is, de semmi.:)))

Irigyellek benneteket, a boxos randi miatt!!!!!:))) Én sajna messze vagyok.... :(((

2011. máj. 21. 20:52

ATA, Katka és a többiek..

Boxos randi jövőhéten szombaton elvileg, Kopaszi gátnál, a Lágymányosi hídtól a Hengermalom utcánál van egy nagy parkoló és ott egy nagy kutyafuttató..

2011. máj. 20. 19:26

Sziasztok

A kutya hasonlit a gazdira,

Nálunk ki be járkálnak ebben a melegben, hol a tuja alatt hűsölnek ,hol a napon napoznak, ha meg nagyon meleg van akkor bejönnek a lakásba, és a jó szokás szerint ásunk egy gödröt és abba fekszünk. totál tank csapda az udvar ők kiássák a gödröt és betemet, és kezdjük elölről ÁÁÁÁÁ

ATA édes lehetett evvel somfordálással,:)

amúgy nálunk ők a konyha malacok nincs olyan amit meg nem ennének legyen az citrom vagy csoki , és önlik a nyáluk ha valami jó falatot kapnak és még pitiznek a másikért, de Tyson még a citrompótlót is megeszi és hagymát krumplit, bármit. Roxán kicsit finnyásabb, de ős mindenevő csak előbb elgondolkodok hogy meg egye-e? Tyson viszont egy habzsolháp , meg se szagolja amit dobunk neki, és már le is nyelte, képes kiszedni a kaját Roxán szájából is.

Roxán ősszel a naspolyáért ugrált fel a fára amit nem ért el azt úgy szedte le , ha nem látom nem hiszem el , a szedert meg alulról legelte ,nagy piros fopival jött be aztán dörgölőzött, na a szeder nem megy ki a ruhából:)

A spejz ajtó zárva, még jó hogy kifele nyílik mert Tyson az is kinyitná, és a hűtőt is kipakolnák ha tudnák ,, :D:D

901. Ata06
2011. máj. 20. 18:19

Nagyon jó fej volt egyik nap. A szobába besüt a nap és az ablak előtt ténykedtem, ahol ő napozni szokott.

Már úgy jön be a szobába, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, de már szerencsére a párom is megszokta igy nem kell kizavarnom. Szóval avval a szándékkal trappolt be, hogy odafekszik az ablak elé napozni, de észrevett engem. Lemerevedett, aztán nagy puffogás közepette kivánszorgott a szobából. Úgy "puffogott", mint mikor mi dühöngünk csöndben valami miatt. Egy fél perc múlva befejeztem a ténykedésem és hangosan szóltam neki. Nem tudom, honnan tudta, hogy miért szólok, de rohant vissza, mintha ott felejtett volna valamit. Mondtam neki, hogy :-Idejöhetsz! .Már tolakodott is oda, de amig nem mondtam, hogy"lefeküdhetsz", addig csak nézett rám a nagy barna szemeivel. Azért meséltem ezt el ,mert szinte emberi természetet vélek felfedezni a viselkedésében és nagyon jókat tudok ilyenkor mulatni rajta!:)

900. vkatka
2011. máj. 19. 09:37

Itt vagyok, csak kissé zavaros most az életem, mindig rohanok.

A meleget egyáltalán nem bírjuk... Én sem, pedig eddig mindig remekül el voltam akárhány fokban. A kutyuk már a 22 fokot is nehezen viselték a napon. Most mindenki ki van dőlve. Adom nekik a friss vizet, meg néha fellocsolom a helyüket.

Ata, ha kimarad egy kis zöldség, én bizony nem a tyúkoknak adom :) Panna mindent megeszik, igazi kis konyhamalac :D Dobok neki egy marék füvet, arra is ráveti magát. Pedig a tápban van vitamin, úgy tűnik, az nem elég nekik.

899. Ata06
2011. máj. 18. 21:14

Képzeljétek reggel turmixoltam neki retket és az újhagymának a zöldjét, mert a gyerekek azt nem kérték és ráöntöttem a tápjára, persze volt még benne karalábé leves is (csak egy kicsi). Először rám nézett, hogy:-Mit adtál Te nekem?:O Aztán mondtam neki, hogy:-Ügyes fiú!:) És erre megette!:)

Vitamin és nyomelem pótlás céljából gondoltam. Mert hallom másoktól, hogy eszik a gyümölcsöket és zöldségeket. Ata meg semmi ilyet nem hajlandó!

De azt a nézést látni kellett volna, úgyhogy azt hiszem nem fogom gyakran sokkolni!:P

898. Ata06
2011. máj. 18. 21:09

Sziasztok! Itt vagyok! Hogy birjátok a meleget?

Ata a séta felénél le akart feküdni.:) Alig birtam rávenni, hogy haza sétáljon.

2011. máj. 18. 19:17
Katka, ATA hol vagytok?????és a többiek????
896. inci-finci (válaszként erre: 894. - XDiamondX)
2011. máj. 18. 19:17
Miért ne, szerintem tök poén , de én sem közlekednék két kutyával , az biztos..
2011. máj. 18. 19:16
Ez jó mikor régen a másik kutyánk tüzelt éjjel a párom vasvillával kergette a kutyákat és minden reggelre oltári nagy lyuk tátogott a kerítésen ..
2011. máj. 18. 00:26
Szerencsére kocsival mentünk,mert óbudán lakunk,két kutyával nem lett volna olyan vicces kimenni a 17.kerbe:/
893. _A.A._ (válaszként erre: 892. - Inci-finci)
2011. máj. 17. 20:54

Igen, most kicsit nyugi lesz!:)))) Örülök, hogy nem kell egy ideig vért takarítanom.:DDD

Olyan fura, tegnap összeengedtük a kutyákat. A nagyfiú, bizony ráugrott volna a kicsilányra....:DDD Viszont, amikor kerítés választotta el őket, nem tett volna meg bármit, hogy egy térben legyenek. Úgyhogy, ez a kerítésszétszedés, meg átmászás, meg bármit megtevés, hogy a szukához férjek, ismeretlen.:)))) Szerencsére!!!!! :DDDDD

892. inci-finci (válaszként erre: 891. - _A.A._)
2011. máj. 17. 19:44

Lehet, tudod egy randi és jöhet a pad akció,,

Amúgy a tényleg a kanhoz viszik a szukát, mert hazai pályán jobban teljesít és nem az idegen szagokkal lesz elfoglalva.

Az elsőn akkor túl vagytok , most egy 4-6 hónap nyugi lesz..

891. _A.A._
2011. máj. 16. 21:19

Szép jó estét Mindenkinek! Túl vagyunk a tüzelésen.:) Pontosan a 21. napon megszűnt a vérzés. Amúgy simán ment minden...nem volt acsarkodás, nem volt szökés, nem volt kutyahad a kerítés előtt. Remélem, legközelebb is, minimum ilyen egyszerű lesz.:))) Viszont látom, hogy a szomszéd angol bulldog kanhoz, napok óta folyamatosan jön egy keverék nőstény....:(((( Megváltozott a világ...ma már a lányok udvarolnak. :DDD

Jó éjszakát Nektek! :)

2011. máj. 16. 19:55

Hát én nem próbálnám meg a buszozást,,

Képzeld vettem múltkor egy frízbit,imádják de csak egy van belőle, most meg az állatkereskedő barátnőm hozat nagykerből még egyet és még két szájszíjt, és nasival tölthető labdát, jó van olcsóbban megkapom így mintha üzletben venném , legalább evvel spórolok egy kicsit , ez TRIXI termékek.

Holnap meg is lesznek , és kipróbálom a nasis labdát, kíváncsi leszek hogy válik be meg a szájszíjt :) na az tuti hogy nem fog tetszeni nekik :)

889. Ata06
2011. máj. 16. 10:03

Én se tudtam kimenni, mert a párom nem nagyon van ráhangolódva ezekre a kutya dolgokra. Én meg busszal, Atával ilyen messzire nem indulok neki!

Nem nagyon szoktunk tömegközlekedni.:) Egyszer-egyszer mentünk ,de csak pár megállót.

888. Ata06 (válaszként erre: 887. - Inci-finci)
2011. máj. 16. 10:00
De aranyos, megzabálom!:)) Pont ezt szeretem bennük, hogy olyan egyéniségek!
2011. máj. 15. 22:54

Sziasztok!

A találkozóra nem tudtunk kimenni , a munka stbb, de kutyasuliba elmentünk délután , nagy jó volt,,

Roxántól kiakadtam ültetésnél , oldalra feküdt és se tovább jó mi, úgy húztam mint egy döglött kutyát, és majd bepisiltem a röhögéstől, az oktató meg a többiek meg néztek nagyokat, de felállni nem volt kedve, az oktató szedte össze , hát jó móka volt az bizti. Egész idő alatt jóformán ZIZI-vel volt elfoglalva mindig őt stírölte hogy mit csinál.Szerintem szerelmes a drágán , holnap teszek fel képeket a naplómba:)

886. inci-finci (válaszként erre: 881. - Kisbamba)
2011. máj. 15. 22:49

Szia.

Üdv nálunk, remélem többször is itt leszel.

885. Ata06 (válaszként erre: 884. - XDiamondX)
2011. máj. 15. 20:58

Kocsival mentetek vagy busszal?

Szerencse, hogy nem volt olyan meleg, mint tegnap, mert azt nehezen birták volna!

2011. máj. 15. 20:43

Persze,nélkülük sehova:)

Nagyon jól érezték magukat,az idő is jó volt,a végére már kisütött a napocska:)

883. Ata06 (válaszként erre: 881. - Kisbamba)
2011. máj. 15. 20:39
Szia! Örülök, hogy köztünk vagy!
882. Ata06 (válaszként erre: 880. - XDiamondX)
2011. máj. 15. 20:38
Kutyusok is veled voltak?:)
2011. máj. 15. 19:16
Sziasztok! Kezdő boxisok vagyunk, sajnos későn láttam a majálisos találkozót :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook