Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Szia
Ez gázos lehetett, de egy jót nevettem , mert gúnyból de olyan jól jött ki az egész.
Tényleg egy boxinál mindig figyelni kell, nem lankadhatsz egy pillanatra sem , ezt már én is tapasztaltam , pláne Tysonnál. Most hogy egyedül maradtam a lányokkal, hát van gondom bőven,
Holnap kutyasuli és megint Mariann megy Roxival , én meg Tysonnal,
Őt nagyon keményen kell fognom még nekem is vissza morcozik ilyenkor megcincálom a fülét , és átmegy játékba, de tudja hogy rosszat csinál,
Ja még egy kis gond , Tyson olyan csúnyán köhög, szinte hörögve, nem tudom hogy vigyem e dokihoz, de szerintem itthon a slaggal játékközben hideg volt a víz amivel pancsoltak, és kapkodta befele a sok vizet , így valószínűleg a torka megfázott.
ATA amúgy gyertek el hozzánk itt rohangálhatnak nyugodtan , és a szomszéd meg had őrjöngjön ..
Láttam a cseresznyézést. Nagyon jó pofik!:)
Ata úri kutya, mivel nekünk nincs fánk, beleturmixolom a kajájába. :P
Képzeljétek mi történt már megint velünk. Ilyen csak velünk történhet!
Sétáltunk az ismerőssel. Van neki is kutyája, de szeret velünk lenni, mert tudjátok a boxernek mimikája van és ez neki nagyon tetszik.
Szóval leültünk egy padra. Ata lefeküdt elé.
Ismerős kérdezi:-Ha átmegyek a másik padra mit csinál? Mondom:-Követ. Nem lesz hülye egymagában itt feküdni. Természetesen muszáj volt kipróbálni három-négy padot is neki. :P
Minden alakommal mikor Ata lefeküdt a pad elé, őrző üzemmódba állt. Vagyis spanolta magát, ennek tudom be ami történt. Elindultunk haza és a következő sarkon a saroktól beljebb egy kicsit megálltunk. Sehol senki nem volt. Egy pillanatra megfordultam, ekkor jelent meg a sarkon négy vagy öt? turista. A pórázt fogtam ,de nem szorosan és már csak azt láttam, hogy Ata elrepül előttem.
Neki az egyik turistának. Nem harapott ,de akkorát boxolt rajta, hogy az illető kezéből kiverte az aznapi vacsorát. Paradicsom, sajt, stb.. Nem győztem bocsit kérni, és szorgosan szedtem a vacsi maradványokat és adtam a szétpunnyadt paradicsomot a kezébe. :P
Láttam , hogy mikor átment a túloldalra nem csak a paradicsom landolt a szemetesben, hanem a papirzsepi is, amivel Ata nyálát letörölgette!:)
Ata meg csak állt- szomorúan, mert tudta, hogy valami nem szuper, csak nem tudta mi!:)
Végül is szerencse, hogy igy végződött a kalandunk.
De... történhetett volna másképp is! Pl.: az illető infarktust kap, engem meg lecsuknak gondatlanságból elkövetett emberölésért. :P
Kivonul az RTL És az ismerősöm, akkor büszkén mutogathatja, hogy ott a "barátom"!:)
Szóval a tanulság, ha senki nincs a közelben a figyelmed ,akkor se lankadjon,ha boxered van!:) Kutyuskát mindig kontroll alatt tartani, nem kis munka lesz! Gondolhatjátok, ha 150cm-es a magasságom és súlyra majdnem egyezzünk!
Na jó, egy kis előnyöm van!:)
Lányok de jó nektek, hogy van kertetek! Imádom ezt a disznó fülűt, de egy-egy ilyen akciónál, két- három évet tuti öregedek.
Sziasztok!
Szegény CSAU_CSAU előre sajnálom ,
Mi elvagyunk kint és bent , néha pancsi meg este játék , amúgy saraznak és abba fekszenek bele, hát a lakás totál kész és én is a sok sártól pedig nem is esik ..
Hogy birják a kutyuk a meleget? Atával alig mozgunk, csak áll és nézelődik, meg persze őriz és véd. Nagyon uncsi egy helyben álldigálni. :P
Találkoztam tegnap egy csau-csau-s gazdival. Most fognak költözni kertesbe és a kutyusa össze lesz rakva két boxerrel, ami a tesójáé.
El tudjátok a csau-csau-t képzelni meg a két boxert?:)) Hát nem lesz szegény csaunak könnyű élete!
Na, ez sem rossz ötlet!!! :))) Milyen sivár élete lehet egy ilyen embernek, aki csak abban leli örömét, ha kötekedhet úton, útfélen....pfffffffff
Köszi előre is!!! ;)))
Legszívesebben azt csinálnám , de a többi szomszéddal bánnák ki , senkivel semmi gondom nincs és nem is volt kivéve ezt a vén p csát..
Ma is kaptam zenét,, nem is keveset, de ha megyünk kutyasuliba az úton felveszek kutyaugatást és azt rakom ki had hallgassa akkor eheti a penészt, én meg elmegyek a francba itthonról jó kér órás cd csinálok egyfolytában kutya ugatásról ,, és jöhet az erősítő és a 25wattt, nagy hangfalakkal, XDDDDD Lesz még hogy ő kint napozna az udvaron , :)
A_A
Holnap megy a csomi :)
Ata: Ráadásul, ahova nem vihettem volna be a kutyát, az egy faluban!! kinevezett park.
A hajléktalanokról ne is beszéljünk.... hányok tőlük!!!!!
inci-finci: Ciánt a szomszédnak!!! Vagy arzént!!! Rohadjon meg az ilyen böszme bunkó ember!!!! Én meg csak azért is szarnék rá, és, ugyanazt csinálnám, amit ő, csak éppen, amikor nála csend van!!! Bár az ilyen marslakó, úgysem ért semmiből.... :(((((
szia
Ötletet szívesen fogadok , de ez nem megoldás ma reggel is csak bönből a zene mihelyt a kutyák vakkantanak , beszélni nem lehet vele,,
Igen beszéltem a szabálysértési osztállyal és 2250-ft a feljelentés és egy tanú kell hozzá de ez elindítja a lavinát , hát nem tudom mit tegyek , a nővel beszélni képtelenség és még csak most kezdődött a nyári szünet, a lányok ki sem mennek az udvarra a kutyákat is bent tartom , de meddig csináljam ezt így ????????::(:(
Most légy okos Domokos,, Hol itt az igazság..
Szia! Itt vagyok, csak soha nem akkor mikor Te!:)
Nálam is sok minden összejött, de majd csak rendeződnek a dolgok!
Az a baj, hogy ha feljelented Neked kell fizetned, ráadásul állandóan tárgyalásra kell járnod!
Jobb lenne más megoldást találni! :)
Ha valaki veszélyesnek minősül-mert teszem azt lövöldözik-, akkor nem lehet elvitetni a rendőrséggel vagy kihivni őket és karhatalommal orvoshoz vinni, aki kicsit bent tartaná a zárt osztályon? De lenne más ötletem is!:)
Úgy látszik már az egész országra kiterjesztették a
" kutya tiltás és kutya utálatot". Már nincs olyan hely, ahova nyugodtan vihetné az ember a kutyáját!
Mindenhol probléma, ha ott van! Ha az utcán pisil az a baj, ha a parkban teszi a dolgát, akkor miért ott? Hát valahova nekik is kell! Bezzeg a hajléktalanok, azok bárhova sz@rhatnak és bárhova pisilhetnek. Ráadásul ők ott is hagyják bűzölögni! Ezt soha nem értettem meg. Nekem össze kell szednem, nekik nem?
Felháboritónak tartom az ország hozzáállását az állatokhoz.
Nálunk a kutyában nem a társállatot látják, ha nem lassan már megtűrt dolog lesz! Szomorú ez!
Sziasztok
A_A Hát ez gáz de sok ilyen hely van az biztos, sajnos, az emberek oldalba pisilik a fát az nem baj de egy kutya , hát az igen. A látszat sokszor csak sajnos..
Utálom az egészet, én meg itt b.dok a vén p szomszédommal , úgy hogy megyek és feljelentem , vagy bedugom a seggébe a hangszóróját, és ez busz sofőr, megadom neki a dilidokim számát látogassa már meg, ha ilyen ideg beteg, csak az a baj hogy már a lányim sem mennek ki játszani az udvarra ha ő itthon van , mert egy kutya ugatás és már is bömbölteti a hangszórót és mindig az Ossziánt, és még mindig a lányok alakjától max, 6-m-re amitől szinte dübörög a szobájuk , szóval a lecke feladva. Szóval feljelenthetem és polgári pert indíthatok max 2-3 év ,, ha addig a kutyáim még élnek mert ki tudja , hány macska van eltemetve az udvarukon ..
Katka gyere minél hamarabb...
ATA hol vagy ..
Elköszönök tőletek is. Holnaptól nem leszek internetközelben, bizonytalan ideig. Próbálok majd valami megoldást találni, hogy miné hamarabb legyen internet-hozzáférésem.
Puszillak titeket, és a kuttyokat is :)
Sziasztok! Húúúú nagyon felháborodtam tegnap, nem tudom, hogy igazam van-e, de akkor is....naaaaa.
Falunapra mentünk az egyik településre (ott nőttem fel). Egy réten volt a falunap, ezt a rétet megcsinálták szabadidőparknak(pár pad, és fák, egy játszótérnek nevezett valami, focipálya). Szóval mentünk, vittem Mentacukoromat is (beugrott a kocsiba, ki se tudtam volna szedni:DDDD), gondoltam, jól elleszünk. Ahogy bemegyünk, az alpolgármester asszony jött, hogy ide nem lehet ám kutyát behozni!!!! Mondom, aztán ezt ki mondja, Te??? Azt mondja kint van a tábla! Mondom, engem nem érdekel, és, akkor most mi van? Hát ki kellene vinni a kutyát! - jött a válasz. Kérdeztem tőle, hogy ki ő itt, talán a biztonsági őr, vagy a kidobó? És szépen tovább mentem, a páromhoz. :))) Persze, nem maradtunk sokáig, semmi nem is volt, ami a gyerekemet érdekelte volna, úgyhogy elindultunk haza. Ahogy kiértünk a "parkból", jött a polgármester, aki gyerekkori barátom, jelenleg is egy társaságba járunk, minden héten együtt pókerezünk....stb. Kérdeztem tőle, mi ez a hülyeség???? Mert, még ha be lenne a park kerítve, akkor azt mondom, jogos. De így??? Mert mi van a kóbor és elszökött kutyákkal??? Talán ők ismerik a táblát??? Vagy külön fizettek valakit, aki a nap 24 órájában a kutyákat lesi, és zavarja el??? Meg egyáltalán....
A válasz, mert bepiszkít a kutya a parkba. Mondom, ha az enyém odacsinál, azt összeszedem, de Mentusom nem is szokott sehol, csak otthon. (Séta közben sem amúgy!!!)
Aztán este a buliban mondta a polgármester, hogy ne haragudjak ám rá, ő biztosan nem szólt volna nekem a kutya miatt!!!
Sajnálom, hogy ilyen begyöpösödött, a kutyát láncon, és riasztóberendezésként tartó(mert az értelmi szintje még csak idáig jutott) ember(alpolgi) áll a település első embere mögött. :(((( Szánalmas!!!!!
Igazad van mert hosszú az a 6-8 hét mire hazajön ..
Pannának akkor nemsokára jó lesz:_)XD.
Azért nem ártott volna először veled megbeszélnie ezt a külföldi munkát :S
Panna jövő héten szabadul meg a lánctól :)
Hát gőzöm sincs hogyan tovább ,
Most olyan mintha leforráztak volna, azért kicsit mellbe vágott mikor a párom (barátom),délben elment a haverjaihoz csütörtökön, akkor jöttek haza németből ,
Ő meg hazaért tőlük este, és csak úgy bejelentett hogy kedden megy németbe dolgozni , stbb, most még emésztem a dolgokat,
Itt a sok meló, kutyák, gyerekek, Tysont miatta vettem meg, mert neki tetszett nagyon , de most meg, :(
A suli majd lesz valahogy Tysonnal jól birok szépen szót fogad, és jól dolgozik. Csibészelést meg megoldom majd, ha nem akkor repülök utána mint egy papír sárkány.:):)
ATA a lábadat pihentesd, de használj térd szorítót, az jó.
Katka, mikor lesz Panna szabadon ?,
Köszi ,kicsit jobban.Az olyan feladatoknál ütközöm nehézségbe, ahol hajlitani kell a térdemet. Eléggé akadályoz a munkában, igy aztán nehezen viselem. :P
Jó ég! Hogy fogod egyedül birni? Csak úgy, ha a gyerekeket jobban befogod!
És hogy fogod tudni megtartani Tysont a csibészelésnél? :O
Nálam már akkor is irigyek a kutyuk, ha a másikra csak ránézek :) Most Panna megérdemli, hiszen ki van kötve, és ő sokkal érzékenyebb lelkileg mint a többi.
Nyugodtan leírhatod, ami bánt, mi meghallgatunk! Persze csak ha akarsz beszélni róla.
Sziasztok
Hát igen imádnak játszani , nálam Roxi lábra megy és gáncsol, ez nagyon be jött neki , Tyson meg karra , hát ez az őrzés nála,
A Kutyasuli nagyon jó volt vasárnap, nagyon jól alakulnak , Tyson jó a csibészelésben és még a karra is jól támad, , a helyben maradás is megy mind kettőnek szóval jól haladunk.
Most jön a fekete leves , egyedül maradtam a három gyerekkel és a két kutyával , nem tudom hogy lesz tovább , minden romokban átkel alakítani az életünket és a munkámat stbbbb
Ha kutya sulizni akarok továbbra is akkor az egyik lányomnak kell Roxánnal dolgozni, nekem meg Tsonnal őt nem merem a lányokra bízni , nagyon kemény egy kutyus, de majd még vasárnapig kialakul..
ATA a térded jobban van ,,
Katka , jó a kivételezés de a kutyák megérzik és féltékenyek lesznek nálam vagyis azok ..
Pannusom nem szokványos boxer :) De ez már régebben is kiderült.
A flakont csak néha veszi a szájába, akkor sem szereti rágcsálni, csak mutogatja, hogy játsszunk vele. Meg kupak nélkül van természetesen. De még így is megvágta a kis nyelvét.
Nem mértem még le, talán 30 négyzetméter lehet a hely.
Végül tesóm szokta vinni sétálni, ha ráér, így örömmel átengedtem neki a lehetőséget :D
Az apportirozás nagy dolog, mert a boxerek általában őriznek. Pontosan tudják, hogy mi lenne a dolguk,mert okosak-még ha nem is látszik mindig igy :)- de azt élvezik, hogy megszerezték és birtokolják a játékot.:)
Vigyázz a flakonokkal! Ata is nagyon szereti, de tönkre teszi a fogukat és a tartozékokat is lenyelhetik. Ata is állandóan kunyizza, de ilyenkor előkapok egy másik játékot, valami felkiálltással, meg HÚÚÚ-val, hogy elfelejtse a flakont, mert olyanok, mint a csecsemők!:))
"Panna-lak"-jól hangzik! :) Mekkora lesz?
Végül is el szoktál vele menni sétálni?
Sziasztok! Kutyuk ki vannak ütve ebben a melegben szokás szerint. Reggel alig bírom őket felkelteni meg kikönyörögni a házból. Kis lustáim :) De muszáj felkelteni őket mert ha hagyom aludni akkor éjszaka lesznek aktívak és nem tudok tőlük aludni.
Készülget a kennel, nagyon jó lesz, Pannának már megálmodtam egy kis csajos birodalmat :)
Kap egy szép új házat, amibe belevéssük, hogy "Panna-lak", és saját feliratos kapuja is lesz a kennelnek. Kicsit kivételezek vele mert rá fér szegénykémre, a sok láncon töltött hét után...
Tegnap megint játszottam Pannussal, eldobtam a flakont és ő utána szaladt, és kétszer vissza is hozta nekem. Olyan kis ügyes :)
Sziasztok!
Hogy birják a kutyik a meleget?
Képzeljétek tegnap Ata lábában akkorát estem, mint egy ólajtó! A drágám meglátott valamit és elém lépett, én meg a lábában megakadtam, onnantól már az elvesztett egyensúlyomat képtelen voltam megtalálni. Ata meg csak nézett rám a körülöttem lévőkkel együtt, hogy: -Most játszunk?.
Viccet félretéve, úgy fáj a térdem, hogy nem birom hajlitani, igy aztán úgy közlekedek, mint egy falábú.:P
Szia
Küldhetek Márkus port postán ha gondolod itt minden gyógyszertárban készítenek , bármilyen kiszerelésben ,
a kutyákat meg nyugodtam enged össze a tied tudja hogy a másik kicsi és figyeld meg óvatosan fog vele játszani .
Roxán is volt már együtt 3 hónapos Francia buldoggal , kicsit furcsállta hogy a lába közt eltűnt de nagyon vigyázott rá és a végén lefeküdt a kicsinek ő meg rajta ugrált, olyan édesek voltak ,, szóval ne félts, ..
Szép jó estét! :)))
Márkus por: keresem mindenhol, csomó patikában, már online is, de sehol sem találok! :(((( Náluk itt azt mondták, hogy valamikor régen volt, vitték is nagyon, de aztán már régóta nem csinálnak. :( Sok patikában volt ez a válasz, hogy régen volt, de már..... :(((( Pedig nagyon sok jót olvastam róla, tényleg!
Hát ez van.... majd csak valahol ráakadok.
Képzeljétek, itt van az anyukám, és elhozta a kicsi kutyáját is. Palota pincsi-havanese keverék, három hónapos, hófehér. Nagyon édes, szobatiszta, szót fogad, úgyhogy semmi gond nincs vele.:))) Csak egy baj van....az én "Mentacukorlerrim". Szegény drágám egész nap ki van szorulva az udvarra, csak este jöhet be. Közben ugye érzi, tudja, hogy itt egy kutya a lakásban. Annyira sajnálom, de a Királylány annyira játszana vele, viszont egyszer ugrik, vagy lép rosszul, ennek a csöppségnek annyi.:((( Úgyhogy erre a pár napra, ezt találtam a legjobb megoldásnak, hogy reggel ki, és csak este be.(még jó, hogy nem tél van) Csak nagyon remélem, hogy nem viseli meg nagyon szegényt, és nem érzi magát nagyon kirekesztve. :( Hamar eltelik az idő hétfőig.... És ez annyira rossz, mert közben annyira boldog vagyok, hogy itt az anyukám, de közben iszonyat lelkiismeretfurdalásom van a kuttyom miatt. :(