Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

820. Ata06 (válaszként erre: 819. - _A.A._)
2011. máj. 4. 15:46

Adjál neki BOLUS ADSTRINGENS-t.

A Bolus adstringens tabletta egy több összetevőből álló bélfertőtlenítő készítmény, amelynek hatóanyagai megkötik a bélben jelenlévő mérgező anyagokat és védő bevonatot képeznek a belek falán.

Mikor Atának hasmenése volt nekem ezt javasolta a doki. Azt mondta ez ártani nem árt, viszont megfogja a kakit. Sőt, ha fertőzéses eredetű akkor, meg megköti a bacikat.

819. _A.A._ (válaszként erre: 813. - Inci-finci)
2011. máj. 4. 15:12

Én is gondolkodtam a hormoninjekción, de féltem is tőle, mivel természetesen minden kutyára más hatással van. Meg ugye, mivel első tüzelés, nem tudtam, hogy melyik a tüzelés előtti 40.nap(ha jól tudom, akkor kell beadatni nekik). Az őszi tüzelés előtt megint elgondolkozom ezen, aztán majd meglátjuk.

Ma már a 10. napnál tartunk. Semmi gond...nem akar szökni, és a környéken sincsenek kanok.:))))

Na, de nem akarom elkiabálni.

Viszont a tüzelés elején, három napig hányt, napi egyszer, azóta meg nagyon híg a széklete(ma hajnalban is kikéretőzött). Nyákos rizst kap enni, sárgarépával, de nem igazán fogja meg neki. Egy ismerősöm azt mondta, lehet attól is, hogy felborult a hormonháztartása. Remélem, hogy semmi komoly!!!! A közérzete és a kedve nem romlott.:))

818. _A.A._ (válaszként erre: 812. - Ata06)
2011. máj. 4. 15:07

Egyenlőre nem szeretnék kiskutyákat. Bár a párom pedzegeti, de én nem akarok felelőtlenül kicsi kutyákat "gyártatni"!!!! Majd meglátjuk, ez nagyon nagyon sok mindentől függ!!! De ha úgy alakulna, akkor is csak jövőre tavasszal, a harmadik tüzeléskor. Az meg még nagyon messze van, majd meglátjuk. És, ha bele is megyek ebbe, csakis azért, mert szeretnék megtartani egy kutyust, és csakis akkor, ha előre keresek, és csakis megbízható gazdikat.

De ez még a távoli jövő titka.:)

817. vkatka (válaszként erre: 808. - Ata06)
2011. máj. 4. 10:26

Nem babázik, csak Boxit babusgatja. Őt meg nem tudom elvenni tőle. Boxi meg nagyon anyás, élvezi a szeretgetést.

Csak a cicijei nőttek meg. Tavaly volt teje is, szerintem most is lesz. Remélem,nem gyullad be neki.

Most egyébként is csak fél adag kaját kap ő is és Boxi is mert jó húsban vannak :D

Ugyanolyan bújós, mint eddig, kicsit talán szomorúbb. Nehéz megállni, hogy ne szeretgessem!

2011. máj. 3. 21:50

Raktam fel képeket a naplómban.

Múlthét Kedden készültek ..

815. Ata06 (válaszként erre: 814. - Inci-finci)
2011. máj. 3. 21:50

Tudod az élet az egyiknek ezt hoz ,a másiknak azt!

Szerencsétek volt! De történhetett volna másképp is!

814. inci-finci (válaszként erre: 812. - Ata06)
2011. máj. 3. 21:42
Ezt ismerem a Német juhász szukám 10éves emlődaganatban halt meg, de addig nem volt baj. Egyszer ellet még 3 évesen és semmi gond nem volt vele , soha nem volt beteg..
813. inci-finci (válaszként erre: 810. - _A.A._)
2011. máj. 3. 21:40

Szia

Én most hormon szurit adattam neki hogy ne tüzeljen és semmi gond , nálam van még egy kis nagy kan , de legalább nem lesznek kölykök még nem szeretnék így is van elég problémám :)ezáltal egy tüzelés kimarad,, tudom erről mindenkinek más a véleménye de ezt találtam a legjobb megoldásnak az ivartalanítás helyett, azt meg nem szeretném ,majd ha idővel lesznek kölykök és idősebb lesz..

812. Ata06 (válaszként erre: 810. - _A.A._)
2011. máj. 3. 21:39

Az a baj, hogy nem elég vigyázni! Annyi baj lehet a méhgyulladástól, a daganatig ,hogy "csuda"!

Persze ha akarsz kicsiket, akkor megértelek!:)

811. inci-finci (válaszként erre: 800. - XDiamondX)
2011. máj. 3. 21:36

Szia

Semmi gond üdv nálunk ::)

képek vannak a kutyukról ?

És milyenek úgy általában , nálam a kettő csupa rossz csont:) de így imádjuk őket..

810. _A.A._ (válaszként erre: 804. - Ata06)
2011. máj. 3. 20:48
Én élvezem. Az első szuka kutyám, és így izgalmas a még a dolog. Figyelem a viselkedését, a reakcióit.... Adtam rá bugyit, bár nem tüzelőt, hanem a lányom egyik bugyiját, de szegény nem mert megmozdulni, utána meg ugrált.:DDDDDD Én majd meghaltam a nevetéstől, de inkább leszedtem róla....takarítok. Nem, nem akarom ivartalanítani. Tudom, ezzel sokak szemében ellenszenvet váltok ki, de én akkor sem akarom. Legalábbis egyenlőre nem. Persze, soha nem mondom, hogy soha! Most még inkább vigyázok rá. Eddig minden simán ment. :))))
809. _A.A._ (válaszként erre: 796. - Inci-finci)
2011. máj. 3. 20:43
Ő is felnyalogatja néha, de nem jellemző. 11 hónapos. Nem, olyan vérszag, vagy büdös, csak a bundájának furcsa illata van, amilyen eddig nem volt.:))) És én összekapcsoltam a tüzeléssel. Tisztogatni, folyamatosan tisztogatja magát.:)))
808. Ata06
2011. máj. 3. 18:26

Ő is babázik?:) Gyűjti a kacatokat?

Nem tudom tudod e mivel jár és hogy kell ilyenkor bánni velük!Itt tök jól le van irva! Ha gondolod nézd meg!

[link]

807. vkatka
2011. máj. 3. 18:09
Na képzeljétek, Gigi megint álvemhes. Növekszik a cicije. Úgyhogy őt is ivartalaníttatni fogjuk mert úgy néz ki, minden tüzelés után ez van.
806. Ata06 (válaszként erre: 797. - Inci-finci)
2011. máj. 3. 17:58
Igen, igen! Kérjük a képeket! Nagyon kiváncsi vagyok!
805. Ata06 (válaszként erre: 798. - XDiamondX)
2011. máj. 3. 17:57

Szia! Örülök, hogy Te is köztünk vagy!:)

Lakásban vannak a kutyik vagy kertben? Mindkettő lány?

804. Ata06 (válaszként erre: 794. - _A.A._)
2011. máj. 3. 17:56

Nem irigyellek! Tüzelő bugyid nincs?

Nem akarod ivartalanitani?

803. Ata06 (válaszként erre: 799. - Inci-finci)
2011. máj. 3. 17:54

Szia! Itt vagyok!:) Ezer bocs! Tegnap nem tudtam, hogy a levél után ide kell jönnöm!:))

Az előző bejegyzésedhez:

Ha mi elmennénk hozzátok Atával, Tyson őrjöngene a boxban, Ata a box előtt, a néni meg a szomszédban.:)Biztos jót tudnánk dumcsizni!:D

802. vkatka (válaszként erre: 798. - XDiamondX)
2011. máj. 2. 21:50
Szia! Üdv. köztünk!
2011. máj. 2. 21:26
Jajj bocsi,azt hittem nekem jött a kérdés:)
2011. máj. 2. 21:25
Óbuda:)
2011. máj. 2. 21:24

ATA

Hol vagy ?????????????:)

Sziasztok:)

Nagyon örülök,hogy rátaláltam a fórumra:)

Két boxos pofim van,Zoé 5 hónapos,Candy 1,5 éves!

Beragyogják a napjaim:)

797. inci-finci (válaszként erre: 795. - Vkatka)

Szia

Jók a képe, én is teszek fel az több helyre ha lesz egy kis időm ,, csináltunk a horgászásról meg itthon is ,, mindig kéznél van a fényképezőgép:)

796. inci-finci (válaszként erre: 794. - _A.A._)
2011. máj. 2. 21:19

Szia

Nekem szerencsém volt mikor Roxán tüzelt mindig felnyalta ,így nem sokat kellet takaritanom utána:)

Kertes házban lakunk de a kutyuk bent vannak,

Természetes hogy szaga van de az a jó ha tisztogatja magát.. Hány hónapos?????

795. vkatka
2011. máj. 2. 10:23
Tettem fel képeket a naplómba a kuttyokról (is) :)
794. _A.A._
2011. máj. 1. 13:19

Sziasztok!

Tüzelünk!!!!!:) Húsvét hétfő óta.:) Vércseppek mindenhol. A kanapé letakarva.... De nem bánom. Nagylány lett a kicsilány!:) Furcsa szaga van, mióta tüzel. Olyan nem büdös, de nem tudom meghatározni ezt az illatot.

Körülbelül jövőhét keddtől, köv. hét hétfőig lesz izgalmas a dolog.:)

Bár séta közben már most is sokkal izgatottabb volt, mint alap állapotban.:)

2011. ápr. 28. 21:00

Sziasztok!

Ata jó lenne egyszer összejönni itt rohangálhatna az udvaron Roxánnal , és a szomszédcsajt meg megütné a guta , még egy kutya:)

Az elmúlt két hét alatt plusz két kutya lett, a szomszédban a fehér korcs a második szomszédba meg a két korcs mellé egy tigris csíkos , de nem tudom milyen fajta mert semmihez nem hasonlít, ez nem gond hogy ennyi kutya van de Tyson tiszta dili ha ők elkezdenek ugatni akkor rázendít ő is, pláne éjszaka éjfél után már felébredtem hogy a kinti kutyák ugatnak erre ő meg bent morog na ezt nemtűrőm..

Amúgy Tyson ilyen hörcsi mint ATA ő is sokat morog feleslegesen és nem tud dönteni , ilyenkor csittttett mondok és egy kicsit megcsípem a hátsóját akkor abba hagyja..

Katka a tesódat csapd le, hátha észhez tér,

Amúgy a kutyuk hogy vannak ..

792. vkatka (válaszként erre: 790. - Ata06)
2011. ápr. 28. 09:40

Nem akarom még kivinni őket, majd csak egy héttel a költözés előtt. Azért vagyok így elveszve mert minden szabad időnket a háznál töltjük és dolgozunk. Én pl kertészkedek.

Sajnos a festést nem kezdhetjük még el, mert a tesóm szokás szerint húzza az időt, legszívesebben agyon ütném olyan mérges vagyok rá. Rendeltünk tőle ablakpárkányokat és utána akarunk elkezdeni festeni, ha már fel lesznek szerelve.

791. Ata06 (válaszként erre: 789. - Inci-finci)
2011. ápr. 27. 21:37

Jó, hogy a párod szeret velük lenni! Ezt nagyon irigylem! Főleg, hogy van türelme hozzájuk!

Atának is jót tenne egy ilyen kiruccanás!

De időnként tiszta dili! Ma is -séta közben-egyfolytában "őrzött és védett". Baromi nehéz igy sétálni! Egyfolytában figyel és minden gyanús dologra ugrana és meg akarja támadni!

Ezt értheted úgy, hogy valaki visz a kezében egy ernyőt, az már rém gyanús. Vagy egy fiatal pár össze ölelkezve áll. Akkor csak néz és gondolkodik, hogy ezt hogy is kell nézni, de mivel nem tudja messziről kigobozni a dolgot, úgy dönt, hogy ez vészhelyzet! Ilyenkor feláll a szőr a hátán, morog és néha kapar!Ilyenkor mondom, hogy:- Nincs semmi baj!De őt ez nem érdekli, teljesen rajta van, hogy megvédjen! :P

És vagy ő lett erősebb vagy én gyengébb, de még fejhámmal sem volt könnyű megtartani!

Szóval a mai nap kissé stresszes volt sétálni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook