Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Sziasztok!
Na vagyok tegnap lefagyott a gép:)
A kutya suli jó volt,
Tény Roxán túl nyugodt őt fel kell tuningolni , a csibészelésnél csak hencsergett és játszok , viszont ő mindig önfejű egy kutyus volt és az is , csak akkor ha ő akarja ,,:):)
De szépen dolgozott az tény, de vele már többet foglalkoztam régen mikor reggelente kisétáltunk a buszmegállóba a lányokkal, akkor gyakoroltunk egy kicsit:)
Meg az is hogy nem egy agresszív ugatós típus, először 4 hónapos volt mikor hallottam a hangját:)
A hormont injekciót minden tüzelés előtt be kell adatni.
Tyson meg tejesen az ellentéte, már másnap ki állt a teraszra és ugatott mindent és mindenkit és hozzá morgott is. Most ezt kell lekorrigálni és átdolgozni , viszont jó a fogása , elkapja a kart és simám felelhet emelni , ez jó , csak kezelni kell kellő képen , lehet hogy én fogok vele dolgozni , mert a párom nem elég kemény vele..Viszont könnyen tanul a korához képest..
A lányaim jól vannak ma is telefonáltunk , tegnap gyalog túra ma biciklis túra potom 30km . Este meg erdei túra lesz a sötétben , az idő aránylag olyan mint itt ..
Játszó időben pórázom tartottam még mivel nem jön vissza. De ismerkedett más kuyukkal a Cane Corzoval próbálkozott olyan aranyos volt,
Viszont Tyson meg csak morgott még Roxánnak is össze ugrott.
Katka, hogy vagytok????????
Ata mi van veletek ?
Sehol senki? Inci finci! Mi van a lánykáiddal és a kutyuskákkal?
Katka! Kész a kennel? Hogy van Panna és a többi kis drága?
Hát igen, úgy tudja őket az ember szeretni, mintha a gyerekei lennének!
Ha Gigit ivartalanittatod, akkor szerintem Te is kérd ezt a fogkő eltávolitást, mert már gondolom neki is időszerű.
Ha nincs kezelve a foguk, akkor a fogkőtől begyullad az inyük, mai nagyon fáj és szép lassan az inygyulladás következtében kihullik a foguk! Arról már nem is beszélve, hogy rém büdös a szájuk!:P
Jaj, nagyon örülök, hogy nincs Tysonnal semmi!
Nagyon izgultam érte! Milyen spot-ont használsz most? Mert már jönnek a kis vérszivó dögök!:(
Nekem Atának az ivartalanitása jóval olcsóbb volt. Tudom, hogy a fiúknak olcsóbb, de neki még elég sok minden volt mellette. Volt vérvétel, ami 5000Ft. volt, aztán megkatéterezték-ha már aludt-a pisi vizsgálat miatt és ezenkivül ultrahanggal eltávolitották a fogköveit, ami tavaly 10000Ft. volt. Ezt is azért kértem mert aludt,igy akkor az altatást már nem kellett máskor még egyszer fizetnem. Aztán az összeg még függ a kutya test súlyától is. Ata már akkor sem volt kicsi. Igy fizettem 30000Ft.-ot.
Persze a lányoknak drágább, de ennyivel?
Szerintem ez is helyfüggő! Több helyen meg kell kérdezni!
Akkor most ehhez a dokinőhöz fogtok járni? Akinél a szurit kaptátok?
De jó, hogy voltatok suliban! Irigykedem!
Jó pofa lehetett Roxán!
Nem akarlak megijeszteni, de nekem utóbb azt mondták-mert mi is jártunk csibészelni-, hogy olyan kutyát aki nem engedelmeskedik minden parancsnak nem szabad csibészeltetni, mert ha megtámad valakit, akkor nem tudod leállitani!
És még valami a csibészeléstől ,állitólag még agresszivabb is lesz!
Ha gondolod kérdezz rá, de mondom én is ezt már csak utólag hallottam! Aztán, hogy igaz-e?
De szerintem tök jó a suli én is nagyon szerettem.
Volt játszóidő? És hogy viszonyultak az idegen kutyákhoz?
sziasztok!
A szomszédomban most ivartalanítottak egy szukát , ha jól tudom 50e volt de rákérdezek , igaz ez Pest. De tudtommal mély altatásban végzik , de szerintem kérdezz meg több helyen állatorvost mer ahány rendelő van annyi ár:(
Köszönöm kérdésed Tyson jól van a ragyák elmúlnak és nem jött ki több szerintem valami összecsipkedhette a bokor alatt.
Roxánt csak azért vittem a hormon injekcióra ehhez a dokihoz mert értelmes volt, a Dr-nőnk nem ajánlotta mert ez és az a probléma léphet fel , ő inkább a vetélés mellet voksolt volna de ezt nem akartam , amúgy meg jól van úgy néz ki hogy semmi mellékhatás nincs eddig , nem hányt jó a közérzete..
NA és ma voltunk kutyasuliban :):)
Én Roxit vittem a párom meg Tysont , hát szegény kicsit birkózott vele , én mivel már kutyáztam régen tudom hogy mit kell csinálni ..
De le a kalappal a kutyák előtt , elsőre nagyon jól ment nekik , de Roxival még régebben gyakoroltam mikor kikísértem a lányaimat a buszhoz,
A csibészelés na az buli , Roxán nyugodtan lefeküdt és csak nézte hogy mit ugrál előtte az a valaki avval a valamivel:):)(csibész karral) szóval nem lehetett felbosszantani :):)
Tyson viszont mint aki megőrült már a második körnél a karon lógott és elég keményen, még az oktató is kiakadt, hogy milyen erős egy kis dög :):)
Na jövőhéten megint megyünk:)Nagyon jó volt meg nekünk sem árt egy kis mozgás..
Atát nekem is mély altatással ivartalanitották.
Hasat vágni injekcióval nem lehet! Az injekcióval csak rövid idejű, kis műtéteket tudnak megoldani!
Kisvárosban élünk, itt nincs erre pénzük az embereknek sajnos.
Na de hátha kérhetem majd a régi módszerrel az altatást, és akkor talán ki tudom fizetni.
Sziasztok!
Este elmentünk a barátnőmékhez borozgatni, otthon volt a dokink is (mert nekünk ilyen jól megy, hogy haver a doki is :D). Nem várható javulás a műtétek árában, mert a másik két állatorvos most akar hitelre venni egy új altatógépet... Remek lesz... Eddig is meg tudták műteni a kutyusokat, a szuri is elaltatta őket, minek kell ekkora összeget rááldozni egy ilyen gépre, hiszen nincs pénzük az embereknek.
Nem lehet, hogy ugyanaz ,mint Roxánnak volt?
Az a féreg csomó? Lehet, hogy azért pici, mert most kezdődik.
A hormon injekciót bizonyos időnként ismételni kell?
Mennyi ideg van hatása?
A napi 3* evés kevés. Neki még 5* kell ennie! Még nagyon pici a gyomra,- dió nagyságú-, ha a táp megduzzad benne gyomorcsavarodást kaphat!
Tehát a napi adag tápot 5 részre oszd el és úgy add neki, ha megtudod oldani.
A boxer különben is hajlamos a gyomorcsavarodásra, ezért evés és ivás után nem szabad ugráltatni és játszani vele. Legalább egy órát, másfelet pihennie kell!
Hát ezt nem tudom , holnap doki ha nem múlik ,
Az szuri súlyra megy nála 25-kg és 6500-ft, de több helyen kérdeztem és volt ahol 8-10e.. ezt találtam szimpatikusnak és a dokit is mert elmagyarázott mindent mire figyeljünk , esetleg ha baj lenne..
Hát kisebb verekedés volt , de ideje korán leállítottam a hercegnőt így nem volt nagyobb gond.. Kapott egyet
Ha pörkösödik akkor nem csípés lesz :S
Lehet hogy allergiás valamire.
Mennyibe került a szuri Roxánnak?
Na szép, neked sem segít senki? :(
Verekedés volt azóta?
Sziasztok!
Képzeljétek Tyson tiszta ragya lett van rajta vagy 20-30 csomó , de nem tudom hogy csípés-e vagy nem , és pörkösödik a teteje, reggel re jött ki rajta olyan kis borsónyiak. Ha nem múlik ,holnap doki lesz belőle..
Roxán jól van kapott hormon injekciót hogy ne tüzeljen a sok megoldás közt ezt találtam a legjobbnak , mindenki mást mond róla, de ismerek olyan rotist, aki mindig így oldja meg a tüzelést,
de a Dr-nő meg olyat is mondott hogy a vemhesség 4-hetében vetéltessük el a kiskutyákat, ez kb 20-30é ft, hát nem inkább a hormon , most nem tudok bevállalni kölyköket,
az életem romokban , csak egy baj van sajnos a kutya ól meg nincs még kész, és senkire nem számíthatok , hát ez van ..
normalisnak tunik a kakija,kremes,de nem megy a hasa.valtozo mennyit kakil,este lefekves elott kiengedtem es kakilt,aztan ejjel lementem hozza 3 kaki volt a konyhaba, de valamikor kevesebbett kakil,a kezdo puppy csomagtol nagyon sokat kakilt,hal istennek az elfogyott.
naponta 3x eszik.
majd nezek neki masik tapot,de most csak ezt talaltuk.
Ja igen! Kettőt fizet, hármat kap. Tök jó ötlet!:)
Szerintem ő is jól járna! Ennyi kutyát vidéken nem szoktak ivartalanitani!
Sajna nem. Gigit sürgősen meg kellett császározni, akkor jó lett volna megcsinálni ezt is, de erre akkor senki nem gondolt, csak az volt a lényeg, hogy mindenki túlélje...
Jó lenne mindhármat megműttetni. Csak legyen rá pénz, egyedül az tart vissza.
Majd kérek a dokinktól egy árajánlatot :) Hátha van csoportos kedvezmény :D
De jó! Ahova költöztök, messze van a mostani helytől?
A kutyiknak is jó lesz, hogy nem csak egy kertben vannak bezárva!?(
Ja képzeljétek, ahová költözni fogunk, nem messze van egy sportpálya, ahol szoktak kutyás rendezvényeket tartani!
Tegnap is meg ma is valami verseny van, tele van a környék kutyusokkal :)
Úgyhogy ha ott fogunk lakni, akkor látogatni is fogjuk ezeket a programokat, hátha ránk is ragad valami :) A piszkon kívül...