Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

2011. márc. 29. 19:42

Sziasztok!

Na vagyok tegnap lefagyott a gép:)

A kutya suli jó volt,

Tény Roxán túl nyugodt őt fel kell tuningolni , a csibészelésnél csak hencsergett és játszok , viszont ő mindig önfejű egy kutyus volt és az is , csak akkor ha ő akarja ,,:):)

De szépen dolgozott az tény, de vele már többet foglalkoztam régen mikor reggelente kisétáltunk a buszmegállóba a lányokkal, akkor gyakoroltunk egy kicsit:)

Meg az is hogy nem egy agresszív ugatós típus, először 4 hónapos volt mikor hallottam a hangját:)

A hormont injekciót minden tüzelés előtt be kell adatni.

Tyson meg tejesen az ellentéte, már másnap ki állt a teraszra és ugatott mindent és mindenkit és hozzá morgott is. Most ezt kell lekorrigálni és átdolgozni , viszont jó a fogása , elkapja a kart és simám felelhet emelni , ez jó , csak kezelni kell kellő képen , lehet hogy én fogok vele dolgozni , mert a párom nem elég kemény vele..Viszont könnyen tanul a korához képest..

A lányaim jól vannak ma is telefonáltunk , tegnap gyalog túra ma biciklis túra potom 30km . Este meg erdei túra lesz a sötétben , az idő aránylag olyan mint itt ..

Játszó időben pórázom tartottam még mivel nem jön vissza. De ismerkedett más kuyukkal a Cane Corzoval próbálkozott olyan aranyos volt,

Viszont Tyson meg csak morgott még Roxánnak is össze ugrott.

Katka, hogy vagytok????????

Ata mi van veletek ?

729. Ata06
2011. márc. 29. 16:05

Sehol senki? Inci finci! Mi van a lánykáiddal és a kutyuskákkal?

Katka! Kész a kennel? Hogy van Panna és a többi kis drága?

728. vkatka (válaszként erre: 727. - Ata06)
2011. márc. 28. 11:31
Majd megnézetem a dokival hogy mi a helyzet a szájában. Nincs valami friss leheletük az biztos :D
727. Ata06 (válaszként erre: 725. - Vkatka)
2011. márc. 28. 10:19

Hát igen, úgy tudja őket az ember szeretni, mintha a gyerekei lennének!

Ha Gigit ivartalanittatod, akkor szerintem Te is kérd ezt a fogkő eltávolitást, mert már gondolom neki is időszerű.

Ha nincs kezelve a foguk, akkor a fogkőtől begyullad az inyük, mai nagyon fáj és szép lassan az inygyulladás következtében kihullik a foguk! Arról már nem is beszélve, hogy rém büdös a szájuk!:P

726. Ata06 (válaszként erre: 724. - Inci-finci)
2011. márc. 28. 10:17

Jaj, nagyon örülök, hogy nincs Tysonnal semmi!

Nagyon izgultam érte! Milyen spot-ont használsz most? Mert már jönnek a kis vérszivó dögök!:(

Nekem Atának az ivartalanitása jóval olcsóbb volt. Tudom, hogy a fiúknak olcsóbb, de neki még elég sok minden volt mellette. Volt vérvétel, ami 5000Ft. volt, aztán megkatéterezték-ha már aludt-a pisi vizsgálat miatt és ezenkivül ultrahanggal eltávolitották a fogköveit, ami tavaly 10000Ft. volt. Ezt is azért kértem mert aludt,igy akkor az altatást már nem kellett máskor még egyszer fizetnem. Aztán az összeg még függ a kutya test súlyától is. Ata már akkor sem volt kicsi. Igy fizettem 30000Ft.-ot.

Persze a lányoknak drágább, de ennyivel?

Szerintem ez is helyfüggő! Több helyen meg kell kérdezni!

Akkor most ehhez a dokinőhöz fogtok járni? Akinél a szurit kaptátok?

De jó, hogy voltatok suliban! Irigykedem!

Jó pofa lehetett Roxán!

Nem akarlak megijeszteni, de nekem utóbb azt mondták-mert mi is jártunk csibészelni-, hogy olyan kutyát aki nem engedelmeskedik minden parancsnak nem szabad csibészeltetni, mert ha megtámad valakit, akkor nem tudod leállitani!

És még valami a csibészeléstől ,állitólag még agresszivabb is lesz!

Ha gondolod kérdezz rá, de mondom én is ezt már csak utólag hallottam! Aztán, hogy igaz-e?

De szerintem tök jó a suli én is nagyon szerettem.

Volt játszóidő? És hogy viszonyultak az idegen kutyákhoz?

725. vkatka (válaszként erre: 723. - Ata06)
2011. márc. 27. 23:17
Azt nem tudom. Lehet. Nem voltam bent, mert a rendelő előtt bőgtem, csak miután kiemelték a kutyusokat, akkor mentem be törölgetni őket.
2011. márc. 27. 21:14

sziasztok!

A szomszédomban most ivartalanítottak egy szukát , ha jól tudom 50e volt de rákérdezek , igaz ez Pest. De tudtommal mély altatásban végzik , de szerintem kérdezz meg több helyen állatorvost mer ahány rendelő van annyi ár:(

Köszönöm kérdésed Tyson jól van a ragyák elmúlnak és nem jött ki több szerintem valami összecsipkedhette a bokor alatt.

Roxánt csak azért vittem a hormon injekcióra ehhez a dokihoz mert értelmes volt, a Dr-nőnk nem ajánlotta mert ez és az a probléma léphet fel , ő inkább a vetélés mellet voksolt volna de ezt nem akartam , amúgy meg jól van úgy néz ki hogy semmi mellékhatás nincs eddig , nem hányt jó a közérzete..

NA és ma voltunk kutyasuliban :):)

Én Roxit vittem a párom meg Tysont , hát szegény kicsit birkózott vele , én mivel már kutyáztam régen tudom hogy mit kell csinálni ..

De le a kalappal a kutyák előtt , elsőre nagyon jól ment nekik , de Roxival még régebben gyakoroltam mikor kikísértem a lányaimat a buszhoz,

A csibészelés na az buli , Roxán nyugodtan lefeküdt és csak nézte hogy mit ugrál előtte az a valaki avval a valamivel:):)(csibész karral) szóval nem lehetett felbosszantani :):)

Tyson viszont mint aki megőrült már a második körnél a karon lógott és elég keményen, még az oktató is kiakadt, hogy milyen erős egy kis dög :):)

Na jövőhéten megint megyünk:)Nagyon jó volt meg nekünk sem árt egy kis mozgás..

723. Ata06
2011. márc. 27. 20:42
Lehet, hogy volt altatógép csak már nagyon öreg volt. Nem?
722. vkatka (válaszként erre: 721. - Ata06)
2011. márc. 27. 20:29
Pedig a kutyuk is úgy születtek. És pedig a hasát vágták.
721. Ata06
2011. márc. 27. 13:43

Atát nekem is mély altatással ivartalanitották.

Hasat vágni injekcióval nem lehet! Az injekcióval csak rövid idejű, kis műtéteket tudnak megoldani!

720. vkatka (válaszként erre: 719. - Ata06)
2011. márc. 27. 13:28

Kisvárosban élünk, itt nincs erre pénzük az embereknek sajnos.

Na de hátha kérhetem majd a régi módszerrel az altatást, és akkor talán ki tudom fizetni.

719. Ata06
2011. márc. 27. 12:56
Hát ez nem jó hir! De vannak olyan műtétek, amikor nem elég az injekciós altatás! A mélyaltatáshoz már gép kell! Gondolom, azért ruháznak be, hogy komolyabb műtéteket is el tudjanak végezni.
718. vkatka (válaszként erre: 717. - Vkatka)
2011. márc. 27. 12:53
Ja azt hozzáteszem: három állatorvos dolgozik egy rendelőben. A másik kettő eldönti, akkor bele kell mennie a harmadiknak is.
717. vkatka
2011. márc. 27. 12:52

Sziasztok!

Este elmentünk a barátnőmékhez borozgatni, otthon volt a dokink is (mert nekünk ilyen jól megy, hogy haver a doki is :D). Nem várható javulás a műtétek árában, mert a másik két állatorvos most akar hitelre venni egy új altatógépet... Remek lesz... Eddig is meg tudták műteni a kutyusokat, a szuri is elaltatta őket, minek kell ekkora összeget rááldozni egy ilyen gépre, hiszen nincs pénzük az embereknek.

716. Ata06 (válaszként erre: 711. - Inci-finci)
2011. márc. 27. 12:30
Mi van Tysonnal?
715. 89cf9177e3 (válaszként erre: 712. - Ata06)
2011. márc. 26. 22:56
eleg nyugodt kutyus,igy szinte allandoan pihen,neha rajon az "5perc" es akkor jatszik csak.majd jobban odafigyelunk.
714. Ata06 (válaszként erre: 711. - Inci-finci)
2011. márc. 26. 20:31
Nem ugyanannál a dokinál voltál ,mint a múltkor Roxánnal? Ha ez szimpatikusabb, ide fogsz járni?
713. Ata06 (válaszként erre: 709. - Inci-finci)
2011. márc. 26. 20:29

Nem lehet, hogy ugyanaz ,mint Roxánnak volt?

Az a féreg csomó? Lehet, hogy azért pici, mert most kezdődik.

A hormon injekciót bizonyos időnként ismételni kell?

Mennyi ideg van hatása?

712. Ata06 (válaszként erre: 708. - 89cf9177e3)
2011. márc. 26. 20:19

A napi 3* evés kevés. Neki még 5* kell ennie! Még nagyon pici a gyomra,- dió nagyságú-, ha a táp megduzzad benne gyomorcsavarodást kaphat!

Tehát a napi adag tápot 5 részre oszd el és úgy add neki, ha megtudod oldani.

A boxer különben is hajlamos a gyomorcsavarodásra, ezért evés és ivás után nem szabad ugráltatni és játszani vele. Legalább egy órát, másfelet pihennie kell!

711. inci-finci (válaszként erre: 710. - Vkatka)
2011. márc. 26. 19:21

Hát ezt nem tudom , holnap doki ha nem múlik ,

Az szuri súlyra megy nála 25-kg és 6500-ft, de több helyen kérdeztem és volt ahol 8-10e.. ezt találtam szimpatikusnak és a dokit is mert elmagyarázott mindent mire figyeljünk , esetleg ha baj lenne..

Hát kisebb verekedés volt , de ideje korán leállítottam a hercegnőt így nem volt nagyobb gond.. Kapott egyet

710. vkatka (válaszként erre: 709. - Inci-finci)
2011. márc. 26. 19:17

Ha pörkösödik akkor nem csípés lesz :S

Lehet hogy allergiás valamire.

Mennyibe került a szuri Roxánnak?

Na szép, neked sem segít senki? :(

Verekedés volt azóta?

2011. márc. 26. 19:08

Sziasztok!

Képzeljétek Tyson tiszta ragya lett van rajta vagy 20-30 csomó , de nem tudom hogy csípés-e vagy nem , és pörkösödik a teteje, reggel re jött ki rajta olyan kis borsónyiak. Ha nem múlik ,holnap doki lesz belőle..

Roxán jól van kapott hormon injekciót hogy ne tüzeljen a sok megoldás közt ezt találtam a legjobbnak , mindenki mást mond róla, de ismerek olyan rotist, aki mindig így oldja meg a tüzelést,

de a Dr-nő meg olyat is mondott hogy a vemhesség 4-hetében vetéltessük el a kiskutyákat, ez kb 20-30é ft, hát nem inkább a hormon , most nem tudok bevállalni kölyköket,

az életem romokban , csak egy baj van sajnos a kutya ól meg nincs még kész, és senkire nem számíthatok , hát ez van ..

708. 89cf9177e3 (válaszként erre: 692. - Ata06)
2011. márc. 26. 18:59

normalisnak tunik a kakija,kremes,de nem megy a hasa.valtozo mennyit kakil,este lefekves elott kiengedtem es kakilt,aztan ejjel lementem hozza 3 kaki volt a konyhaba, de valamikor kevesebbett kakil,a kezdo puppy csomagtol nagyon sokat kakilt,hal istennek az elfogyott.

naponta 3x eszik.

majd nezek neki masik tapot,de most csak ezt talaltuk.

707. vkatka (válaszként erre: 706. - Ata06)
2011. márc. 26. 17:22
Egyelőre nekem is nagyon tetszik, bár még nem lakunk ott, ez csak akkor derül ki, mennyire jó.
706. Ata06 (válaszként erre: 704. - Vkatka)
2011. márc. 26. 17:02
Jaj, nagyon irigyellek! Kertváros, az nagyon szupi!
705. Ata06 (válaszként erre: 703. - Vkatka)
2011. márc. 26. 17:01

Ja igen! Kettőt fizet, hármat kap. Tök jó ötlet!:)

Szerintem ő is jól járna! Ennyi kutyát vidéken nem szoktak ivartalanitani!

704. vkatka (válaszként erre: 702. - Ata06)
2011. márc. 26. 16:53
Mondhatni messze van. Most is a város szélén lakunk, de az új hely még jobban a város széle. Igazi kertváros.
703. vkatka (válaszként erre: 700. - Ata06)
2011. márc. 26. 16:51

Sajna nem. Gigit sürgősen meg kellett császározni, akkor jó lett volna megcsinálni ezt is, de erre akkor senki nem gondolt, csak az volt a lényeg, hogy mindenki túlélje...

Jó lenne mindhármat megműttetni. Csak legyen rá pénz, egyedül az tart vissza.

Majd kérek a dokinktól egy árajánlatot :) Hátha van csoportos kedvezmény :D

702. Ata06 (válaszként erre: 701. - Vkatka)
2011. márc. 26. 16:51

De jó! Ahova költöztök, messze van a mostani helytől?

A kutyiknak is jó lesz, hogy nem csak egy kertben vannak bezárva!?(

701. vkatka
2011. márc. 26. 16:49

Ja képzeljétek, ahová költözni fogunk, nem messze van egy sportpálya, ahol szoktak kutyás rendezvényeket tartani!

Tegnap is meg ma is valami verseny van, tele van a környék kutyusokkal :)

Úgyhogy ha ott fogunk lakni, akkor látogatni is fogjuk ezeket a programokat, hátha ránk is ragad valami :) A piszkon kívül...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook