Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

1030. Ata06
2011. júl. 13. 19:55

Több helyen is kapható, de itt azt is meg tudod nézni, hogy a boxernek hányas méret kell.

[link]

[link]

2011. júl. 13. 08:34
Sehol senki:(
2011. júl. 11. 21:49

Azért mert beszéltem a fegyesekkel ök nem tehetnek semmit, a rendőrség meg:( csak ha vér folyik,

szabálysértési osztállyal is beszéltem és polgári pert indíthatok birtokháborítás miatt de az 2-3 év addig szerinted a kutyáim élve maradnak:(

A hétvégéről írok a naplómba nagyon jó volt :)

ATA: Egyszer küldtél egy labdáról linket légyszi ha tudod akkor küld át még egyszer, a barátnőmnek is boxija van karácsonykor vettük együtt és ő szeretne labdát amit Sztakk nem harap ki, nem győzi lasztival:)

Előre is köszike,,

Amúgy a frizzbit kipróbáltuk kint a tavon a többi kutyának is bejött és nem merült el a víz alá, ha gondolod van még egy itthon elpostázom , ha nem kéred akkor felteszem a ... eladásra..

1027. Ata06
2011. júl. 11. 21:24
Ja akkor már megemlithetnéd a csend háboritást is!
1026. Ata06 (válaszként erre: 1024. - Inci-finci)
2011. júl. 11. 21:23

Miért nem jelented be?

Kérdezd meg telefonon, hogy mit lehet csinálni.Nehogy már csak feljelentésre reagáljanak és a bejelentésre nem?

Pár évvel ezelőtt én is bejelentettem a szomszédot,hogy időnként pisztollyal rohangál és kijöttek ellenőrizni és beszélni vele.

1025. _A.A._ (válaszként erre: 1024. - Inci-finci)
2011. júl. 11. 14:42
Na, azt hiszem adnék neki olyan riasztópisztolyt, hogy azt is megbánná, hogy megszületett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nagyon nagyon nagyon mérges és felháborodott smile!!!!!)
2011. júl. 11. 10:45

Ja tegnap hazajöttünk a sátorozásból , egész délután aludtak, este Tyson kiment az ajtóig, hátra arc és jött is befele.

Reggel 6-kor engedtem ki őket, és valamiért, ugattak .

Az idióta, bunkó b, k, szomszédom meg megint riasztóval pisztollyal lőtt :)ne is mondjam a lányok ablaka meg nyitva ,, áááááááááá

1023. _A.A._
2011. júl. 10. 21:51
Mentusom egész nap csak liheg szegény a járólapon fekve..... Ki sem dugja szinte az orrát!!!! :)))
2011. júl. 10. 20:14
Én mi sem, de a hétvégét kutyás buliban töltöttük és sátorban aludtunk , és a sok fürdés, stbbbbb
1021. _A.A._
2011. júl. 10. 17:43
Nem bírjuk ezt a melegeeeeeeeeeet!!!!! :(
1020. inci-finci (válaszként erre: 1017. - Ata06)
2011. júl. 7. 09:00

Oké így már értem , nekem sima hosszú pórázom van kiképző , de így is működik mint a lovalnál a terelgetés:)A kiképző pórázt ismerem , majd varrok egyet, :)vagyis kettőt, van hozzá mindenem ..

köszike..

1019. _A.A._ (válaszként erre: 1015. - Inci-finci)
2011. júl. 6. 21:40
Köszi, megkeresem!!!!! :))))
1018. _A.A._ (válaszként erre: 1017. - Ata06)
2011. júl. 6. 21:39
Elmentünk sétálni, útközben megpróbáltam a szájszíjat. Olyan simán kihúzza belőle a fejét, hogy csak na... :((((( Nem jártunk most sem sikerrel. :((( Nagyon nagyon nem akarja Ő ezt!!!! :DDDD
1017. Ata06
2011. júl. 6. 19:02

Hogy hogy hogy:) teszem rá?

Nekem nem olyan egyszerű felraknom képet, mert a telefonom nagyon zűrős, igy a fiam kell hozzá.:P

De milyen képet tegyek fel?

Rajta van a szájszij. Ebbe belekapcsolom a póráz karabinerét, a másik karabinert pedig( ami a másik végén van) azt meg a nyakörvbe kapcsolom.

Nekem hosszú pórázom van, aminek a mindkét végén van karabiner. Ezt halti vagy kiképző póráznak is hivják.

De a vékony póráz is jó, ha Te evvel tudod kezelni! Nekem volt már olyan, hogy szerencsém volt, hogy fogta őt a nyakörv is, mert mikor őrjöngött nem tudom, hogy hogy, de lecsúszott róla a szájszij. Ez hál istennek csak egyszer volt!:P

2011. júl. 6. 17:30
Bocs nem jól írtam Zigi99, így találtok rá..
2011. júl. 6. 17:29

Sziasztok

A-A Keresd meg itt a hoxán zigi99-cet neki vannak CANE-CORZOI 3 db:) ő tuna mesélni róluk:)

ATA tegyél már fel egy képet, hogy rakod a kutyára a szájszíjt, mert én akkor tévedésben vagyok mert külön vékony pórázt használok és nekem az bevált:)

Na én maradok a nyálcsöpögős nyakba mászós pilóta kiképzős boxiknál:) imádom őket,,

De egy Canét bevállalnék , mikor kerestem a fajtát akkor még az országban kb pár alom volt és 200e körül mozogtak , de most már hozzá lehet jutni 50e -től :)

Mikor megvettem Roxánt 2009-dec -27-én ,utána ajánlott zigi nekem Canét februárban , de akkor már meg volt a boxos és nem akartam még egy kutyát. majd meg ütött a guta.

1014. _A.A._ (válaszként erre: 1013. - Ata06)
2011. júl. 5. 12:49
Köszi a linket!!! :)) Megnéztem....:))) Olyan fele-fele. Van, ami jellemző, van ami egyáltalán nem. :) De ez minden általános horoszkóppal így van sztem. :)))
1013. Ata06
2011. júl. 5. 09:46

Gondoltam talán titeket is érdekel. Kutyahoroszkóp.:)Kiváncsi vagyok illik rájuk, amit irnak. Ha gondoljátok nézzétek meg!

[link]

1012. _A.A._ (válaszként erre: 996. - Ata06)
2011. júl. 5. 09:38
Erre még nem válaszoltam. Nem tudom miben halt meg, csak hallottam pár hete, hogy szegény elpusztult. :(
1011. _A.A._ (válaszként erre: 1006. - Ata06)
2011. júl. 5. 09:38
Próbálkozunk minden nap....:) Ma még nem értem rá, de majd mindjárt.... :DDDD
1010. _A.A._ (válaszként erre: 1008. - Ata06)
2011. júl. 5. 09:37
Az argentin dog is tetszik!!!! Tényleg hasonló az ízlésünk!!! :DDDD Én sem vagyok sokkal magasabb, 160cm vagyok. De az mennyire nagy már, egy ilyen hatalmas kutyával sétálni.... :)))) Persze nem úgy, hogy lobogok utána, hanem tényleg normálisan... Egyszer úgyis lesz egy cane corsom is. :DDD
1009. _A.A._ (válaszként erre: 1005. - Ata06)
2011. júl. 5. 09:35

Na, azt nem tudom, régen mértem, még növésben volt, de megmérem!!! Az előző alomból való hatalmas "tesójáé", aki nemrég meghalt, annak 72cm volt a marmagassága!!!!! :D

Igen, amikor lefogyasztottam, tényleg olyan volt, mintha beteg lett volna! Jajj, de sajnáltam...úgyhogy mondtam, a lába így is úgy is fáj, legalább ne legyen ilyen görcs. :)

1008. Ata06 (válaszként erre: 1003. - _A.A._)
2011. júl. 5. 09:35

Nekem is a kékes szürkés tetszik. Az olyan különleges. Bár mostanában már nagyon tetszik az argentin dog is, meg a bordeauxi dog is. Szóval ezek az izmos, nagy kutyák. Vicces lennék velük sétálva, mert én csak 150cm. vagyok.:)

A "nekiugorhat fajtársainak", nálam már nem lenne újdonság, mert Ata is ezt csinálja. Nálunk harmonikus környezetben lenne, csak az lenne a kérdés, hogy ő mit gondolna rólam, ha felnőne,mert majdnem egyforma magasok lennénk. :)

1007. Ata06 (válaszként erre: 1002. - Inci-finci)
2011. júl. 5. 09:30

"oldalakat lehetne írni ha össze akarnám hasonlítani őket"

Léciiii! Mondj egy pár dolgot. Engem nagyon érdekel.

El sem tudom képzelni, a különbségeket. Na jó talán azt tudom, hogy őket könnyebb őket fegyelmezni. Állitólag. Vagy nem?

1006. Ata06 (válaszként erre: 1001. - _A.A._)
2011. júl. 5. 09:28

Mi lenne, ha amikor ráteszed a szájszijat, megpróbálnál vele menni egy kört a kertben. És ha türelmesen jön, akkor nagy-nagy dicsérettel jutalmazni. Akár el is túlozhatod, mert abból megérti, hogy ő milyen ügyes.

Ha ideges tőle, akkor meg mindig egy szóval azt mondanád hogy:-Nem!De mérgesen. És még mondjuk ami ismerős neki: pl.: Rosssz kutya.

Biztos ,hogy nagy türelem kell hozzá, de ne add fel! Hidd el meg lesz a gyümölcse!:)

1005. Ata06 (válaszként erre: 1000. - _A.A._)
2011. júl. 5. 09:24

Ata is 40kg. Nem akarom ennél soványabbra, mert akkor szerintem is olyan, mintha beteg lenne.

Akkor ezek szerint ő is magas. Mennyi a marmagassága?

1004. Ata06 (válaszként erre: 999. - _A.A._)
2011. júl. 5. 09:18

Mindenben igazat adok Neked! :)

Én ezt az "okossságot" egy hivatalos összehasonlitásból vettem ,ami szerint a mi drágáink csak a középmezőnyben vannak az eszüket illetően, mig a német juhász azt hiszem az első háromban. De persze, hogy van eszük, nem véletlenül próbálnak meg minket időnként kijátszani.:)

Érdekes. Úgy látszik nekünk a hasonló karakterek tetszenek, mert először én is a cane corsot néztem. még fel is hivtam a "majoros háza réme2-t,-azt hiszem ez volt a nevük- és ott mondták, hogy nem ajánlják első kutyásnak. De végül is nem bántam meg a boxer fajtát.:)

1003. _A.A._ (válaszként erre: 1002. - Inci-finci)
2011. júl. 5. 08:58

Cane Corso.... azok is gyönyörűek. Csak mindenhol azt olvasom, erős, kemény kezet igényelnek. És a kinézetük is olyan marcona, félelmet keltő, de ezt imádom bennük! Nekem az olyan kékes-szürkés színű tetszik, kék v.zöld szemekkel. Sok képen.....mintha maga sátán kutyája nézne rám! :)

"A cane corso általában könnyen és gyorsan tanul, de nem kezdőknek való kutya. Gazdának az olyan, természetes tekintéllyel rendelkező személy a legalkalmasabb, aki emelett nyugodt is. Ha a kölyköt következetes módon, harmonikus környezetében nevelik fel, nagyobb a valószínűsége annak, hogy kiegyensúlyozott, megbízható kutyává fejlődik. Nem kell attól félni, hogy emiatt romlanak őrző-védő képességei, az őrzésre való hajlam a fajta veleszületett tulajdonsága, és az állat mindig cselekszik, ha szükséges. Kölyökkorában hosszabb időt kell tölteni a más kutyákhoz való szoktatásával, máskülönben könnyen nekiugorhat fajtársainak, hogy bebizonyítsa erejét."

Hát ez az, ami kicsit visszatart még. Bár nem mondanám magam kezdő kutyásnak, de.....félek, hogy elrontanék valamit, és akár még baj is lehetne belőle. :(

A permet: Ma reggelre esett az eső, de akkor sem merem még kiengedni, mert dél körül telik csak le a 24 óra. A fű még nem szárad....:((((

Úhh, de mérges vagyok!!!! Jah, a gyerekek homokozója és benne a játékai is, a kerítés mellett vannak!!!! Ááááááááááááá :(

2011. júl. 5. 08:00

A_A Nálan is volt permet szerintem a szomszéd direkt csinálta, egy kicsit a cseresznye fa ami áthajlott hozzá ág , így került hozzánk a fűre is permetszer, és kapott még a szeder is , de az a volt a baj hogy ott a josta amit meg a kutyák esznek , majd meg ütött guta mikor meglátta, az áthajló ágakat meg levágta, ehhez nincs joga,

Ha a fű leszáradt akkor már nincs gond.

A szájszíjjal próbálkozz idő idő és türelem ..

ATA : nem az én kutyám tört kart, a rohamkutyák a rendőrségnél úgy vannak kiképezve, van aki kábszeres van aki rohamkutya tömegoszlatásnál és van aki meg nyomkövető , melyik kutya mire alkalmas, de már a sötét bőrűek sem félnek a Német juhásztól, így van egyre több roti,,

Ha megfigyeled egy oszlatásnál a kutyások mennek elől és szétkergetik a tömeget, na sérülések vannak mind két részről , csak erről nem beszélnek , és utána a rendőrök mögött csak sorfalat alkotnak és úgy mennek tovább, ők erre vannak kiképezve, nagyon kemény kutyák és képesek törni a fém szájkosárral, és állják a verést és a többit stbb, ezért van hogy utána csak kísérnek , mert nagyon felpörögnek és nem le kell nyugodniuk ,ilyenek még a lónak , sajnos sérülékenyek és mint tudni hogy előkerül a kés stbb, szóval akkor is esélytelenek az emberrel szemben ,a lónak egy szúrás és annyi, a kutyát fejbevájgák egy téglával és annyi , hiába vannak kiképezve, undorító egy dolog ..

Volt német juhászom , de nem bántam meg hogy most boxoson van , teljesen más karakter, és imádom őket,,oldalakat lehetne írni ha össze akarnám hasonlítani őket.

Szőr az van , mi is vedlünk de keményen , végig simítom őket és hömpölyög a szőr csomó:)

Amúgy van itt a hoxán egy csaj akinek 3-rom CANE-CORZOja van , ismerem szoktunk írogatni..

1001. _A.A._
2011. júl. 4. 20:56

Próbálkozunk a szájszíjjal....siker egyenlőre nincs.:(( Pedig jutifalat is volt bőven, azokban a pillanatokban, amikor nem akarta éppen leszedni. :D

Azt megengedi, hogy rátegyem, de aztán....inkább lefekszik, és csak néz rám a nagy boci szemeivel kérdőn, hogy miért teszem én ezt rá???!!! :DDD

Jah, képzeljétek nagyon mérges vagyok. A szomszéd permetezett a kerítés mellett végig. Valószínű, gyomirtóval. Nem is ez a baj, hanem, hogy nem szólt előtte, mivel tudja, hogy itt a kutya. Bár neki is van, és már megkötve sincs, de én akkor sem merem Mentust kiengedni. Ráadásul, már nincsenek is itthon, hogy megkérdezzem, ugyan már milyen szert használtak..... Azt mondták, hogy minimum 24 órát ne engedjem ki a kutyát. :( ne tudjátok meg, hogy szenved szerencsétlen, és nem érti, miért pórázon viszem ki az udvarra. Sőt, először nem akart eljönni a kapu elől, mert megszokta, ha póráz, akkor indulunk sétálni.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook