Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Szerintem óvszerrel kellett volna védekeznetek.
A helyedben kivizsgáltatnám őt is...
Szia!
Elvileg szülés közben nyelte be...elvileg.Nálam nem mutatták ki.Minden szűrővizsgálatom negatív volt, és azzal vigasztaltak,hogy ha kimutatták volna sem császároztak volna, mert annyira ritka betegség. Köszi!!
A történetünket egyébként az oldalamon naplóba fogom írni,így nyomon követhetitek és ezerrel kampányolok a hpv oltás mellett.Itt nemcsak a lányok,nők,hanem a csecsemők is veszélyeztetettek, és erről senki sem beszél!
Szia ecsina!
A kis fiad ,hogy lehet hpv fertözött?Ugy hallottam gyerekeknek ez nincs,de ezek szerint nem jól informáltak!Veled érzek az én kis fiam fejbőre nem 100% de ugy tünik ,hogy pikkelysömörös ,mi is küzdünk ,már rengeteg mindent ki probáltunk....tudom mit érzel!!!!!Hallottam most az mms cseppet ,esetleg hallottál rola vmit ,álitolag minden virust le gyilkol ...Nekem pedig hpv 6 és 56 van ,lehet ki fogom magamon probálni!Üdv :Merci
HPV...mostanában sokat hallott dolog.Mindenkinek a méhnyakrák ugrik be róla, vagy különbözö nem úton terjedő betegségek.
Szeretném egy olyan szemszögből megmutatni ezt az agresszív vírust, amiről nem hallani, de jelen van. Nem az ijesztegetés a célom, hanem a segítségnyújtás. A betegek egymásra találása,egymás segítése.
Egy anyuka vagyok...egy anyuka, aki a gyermekéért küzd...a gyermek pedig egy alig másfél éves kisfiú,aki születése óta a hpv-vel küzd.
Várok mindenkit,aki segíteni szeretne, segíteni tud, segítségre vár, vagy csak megosztaná saját történetét.
A grapefruit cseppek nekem is segitettek, valamint a szalas zold tea, es ginseng kapszula. nem kell az isot szedni, rengeteg mellekhatasa van irto dragan! boven eleg immun tuning van termeszetes forrasbol, mint hogy meg mellekhatasokkal mergezze az ember a szervezetet.
mult heten lett kesz az egy eves kontrol rakszuresem - P1 :))
Pontosítanék kicsit: a vírus nem tűnik el a szervezetből SOHA, csak az immunrendszer kordában tartja, ha jól működik. Ezért kell az immunerősítés.
Picur, szedjél grapefruitmagolaj cseppeket!
sziasztok,
az uj elkeseredett forumozoknaknak javasolnam, h olvassanak vissza a forumban, nagyon sokat irtunk es irtam is mar a hpvrol, tapasztalatokat, tanacsokat, oromoket es banatokat.
en azota is tunetmentes vagyok (kopp-kopp) de hozzateszem, h mindenfajta probalkozas hiabavalonak minosult, egyedul a lezeres eltavolitas vezetett "vegleges" gyogyulashoz. ketszer voltam lezeren (azert kellett ketszer, mert az elso alkalommal amikor voltam, nem lehetett mind leszedni, annyi volt), az elso utan az ott maradt szemolcsok 95%-a magatol elkezdett visszahuzodni es szep lassan teljesen felszivodtak.
nagyon jo szivvel ajanlom mindenkinek a hpv centrumot, ott lehet beutalot kerni a margit korhaz laser sebeszeti ambulanciajara. dr. Fabian egy iszonyatosan jo orvos, o rendel itt es vegzi a mutetet - tb-re.
a tipizalasnak amugy nem tudom h mi ertelme van, hiszen ugysem tudnak kezelni max. lezerrel ha vannak szemolcsok, ha nincs akkor meg csak para az egesz, szerintem.
tudom, h undorito hosszadalmas es nagyon elkeserito, de elobb-utobb vege lesz es csak egy rossz emlek lesz az egesz! ES NEM FOG VISSZAJONNI! nekem sem es nektek seM!!!!! nekem volt regebben intim herpeszem is, kb. ot eve, es az sem jott vissza azota sem. hinni kell, h nem jon vissza :) KITARTAS+!
Ajánlom a hpv centrum oldalát, ahol egy videóból megérted a hpv-t.
Nekem szemölcseim voltak, azt kezelték savval, azaz lemarták a bőrt. Ugyanezt férjemnek fagyasztották.
Neked ha nincs külső jele, akkor nem lesznek szemölcseid, a tipizálás majd megmutatja, hogy a több mint 100 hpv fajtából melyik van neked.
Én is vagyok...
Férjemnél ismét visszajött, azóta szedetek vele vitamint, (igaz előtte is mondtam neki, de hát férfiak...), nálunk nem volt tipizálás, doki szerint a szemölcsök egyértelműsítik, h melyik fajta van... Wartner-rel fagyasztja, mert neki előtte is fagyasztották, nekem meg 2 éve savazták...
Szia, hát majd 31.-én kiderül, hogy milyen típusa van bennem, de azt mondta a doki, hogy szerinte igen :{
Veled mi a helyzet?
Szia. Igen!
Te is hasonló cipőben jársz?
Én nagyon el vagyok keseredve! :(
Írj! lécci!
Jó lenne valakivel beszélni erről!
dittke89
További ajánlott fórumok:
- Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk!
- Drága örökösök - beszéljünk róla
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Kinek van hasonló baja?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?