Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

1638. Mézike05 (válaszként erre: 1635. - Garymoni)
2014. máj. 30. 13:58
csak annyi, h titkos naplót kell választanod.
1637. Mézike05 (válaszként erre: 1634. - Garymoni)
2014. máj. 30. 13:57
Móni,szeretném megkérdezni, h természetesnek tartod-e az eredményt, az új vonásaidat? Látszanak -e a szálak vagy mennyire kitapinthatóak? Tapasztalsz aszimmetriát?
1636. peonia53 (válaszként erre: 1635. - Garymoni)
2014. máj. 30. 11:02

Szia!

Bal oldalt naplóidba lépsz, ott van a titkos napló, adsz valami nevet a titkos naplódnak Pl. az enyém "szeretném én is" esetleg ami aktuális a témához.

Akik szeretnék megnézni azok majd jelentkeznek és be engeded akit akarsz.

Te is kérhetsz engedélyt azokhoz akiket szeretnél megnézni. Jelentkezel, nem biztos hogy rögtön beenged figyelned kell, mert lehet hogy nincs bekapcsolva a gépe, előbb-utóbb észere veszünk és beengedünk.

Hajrá!

Dóra

1635. Garymoni
2014. máj. 30. 10:34
Még egy kérdés: Hogy tudom titkosítani a képet, hogy csak Ti lássátok?
1634. Garymoni
2014. máj. 30. 10:17

Sziasztok,

Igen, elírtam a Pataki Zitát tényleg más csinálta, az én doktornőm Balázs Klárit, Judyt.

Van egy képem a kezelés utánról, horror filmbe illő:)

Látszik az arcomon a kezelés, de muszáj kivárni a 8 hetet, ami még 3 hét.. Az állam körül még nem tökéletes, jobb lett, de nem olyan jó, mint az arcom többi része. Megvárom a 8. hetet és utána nyilatkozom, meg a doktornő is akkor nézi meg. Meglátjuk. Ha akarjátok megnézhetitek a horror képet, meg majd megkérem a párom, hogy csináljon mostani állapotról egyet. A kezelés olcsóbb volt, mint az oldalukon, mert a homlokomhoz nem nyúlt, így az a rész lejött, bár a szálak a halántékomig lettek fel veztve.

Azt mondta a doktornő, hogy másfél év múlva meg kell ismételni, kb addig tart a hatása.

Móni

1633. Mézike05
2014. máj. 30. 09:16
Mondjuk sejtettem, hogy ez az, hogy "ebédidős beavatkozás" meg az, hogy utána visszamehetsz dolgozni, meg, hogy kis bőrpír... az nem lehet reális, amikor az ember arcába egy csomó szálat befűznek. Én is úgy gondolom, hogy ez 7-10 napos gyógyulást jelent, és jobb ha szabival készül az ember egy ilyen beavatkozásra. Amúgy nem tudom, hogy ebben is miért ferdítenek. Tudom, hogy mindenki másképp reagál ugyanarra a beavatkozásra, de abban biztos vagyok, hogy elenyésző kisebbség az, akiknél szinte alig van nyoma és mehet vissza melózni, mintha misem történt volna. Szerintem a 2 év az nem jellemző. Max 1-1,5 év év, de ugye azt írják, hogy ehhez az kell, hogy fél év múlva korrekcióztass.
1632. Velvet67 (válaszként erre: 1629. - Garymoni)
2014. máj. 30. 00:04

Szia Móni!

pfu de irigyellek... belevágtál.

Nekem is hasonlókat mondott januárban, nagyon tetszett, hogy nem akart semmit rám tukmálni...

csak annyi félét mondtak innen-onnan, hogy úgy voltam vele gyűjtök még kis infót. Ha csinálnál privát albumot és megnézhetnénk, sokunknak adnál hitet és erőt, valóban érdemes belevágni.

1631. peonia53 (válaszként erre: 1630. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 29. 18:14

Szia!

Nem erősködöm, lesz elötte-utána kép az eredményről. Esetleg csak arcod töredéke, ha az egészet nem szeretnéd megmutatni.

Köszi

Dóra

1630. zsuzsa spain (válaszként erre: 1629. - Garymoni)
2014. máj. 29. 18:02

Szia Móni,

Elégedett vagy az eredménnyel,látványos a javulás ,erre számítottál,azt kaptad amit beígértek?

Ahogy utánanéztem, 2 különbözö doktornö kezelte az említett hölgyeket, bár lehet , hogy Klárika ismételt és mindketten...? elvégezték rajta.

Számomra különösen értékelendö az is, hogy a doktornöd nem akart rád tukmálni egyéb kezeléseket ha nincs rá igazán szükséged.

Például a te eseteben ha a bör általános állapota jó, mennyi idöre kalkulálta kb meddig tart az érzékelhetö hatása?

Úgy tudom max. 2 év, tehát 2 évente kellene ismételni az eljárást?

Mennyibe került az egész kezelés nálad ? És ha ugye 2 évente ajánlatos ismételni kifizetni, akkor még inkább jobb az összeggel is tisztába lenni!

Kívánom, hogy továbbra is szépülj!

1629. Garymoni
2014. máj. 29. 09:11

Sziasztok,

Hol is kezdjem? Októberben leszek 40, az arcbőröm –több orvos látta már és véleményük szerint nagyon szép. Engem még is nagyon zavart az állam körüli ráncosodás.

Elmentem a doktornőhöz és megnézte az arcom,mondtam neki, hogy a vékonyszálas arckontúr terápia érdeklene, de kérdeztem, hogy mit ajánl?

Akkor elkezdte mesélni, hogy milyen kezelésekkel szokta az arckontúrterápiát kombinálni, de azt mondta, hogy nekem semmi pluszt nem mond, se töltést, se Drakulaterápiát, semmit.

Azt még meg kell jegyeznem, hogy borzasztó érzékeny bőröm van, sem vastag, de azért az erek nem látszódnak az arcomon, vagy a nyakamon.

Megbeszéltük az időpontot, elzsibbasztották az arcom, kb 60 szálat (olyan szálakat használ, mint amivel a kórházakban a sebeket varrják össze) húztak az arcomba, a homlokomhoz nem nyúltak, mert BB doktornő már azt kezelésbe vette:)

Az egész művelet másfélórát tartott, szóval nem 30 perc és be kell valljam, hogy fájdalmas, pedig elég magason van a fájdalom küszöböm. Az arcom utána szörnyű volt, olyan véraláfutásos volt 10 napig, mint akit agyonvertek.

Most lesz 5 hete, hogy túl vagyok rajta, az arcom kontúrja változott, teltebb, kerekebb lett. Az állam még nem tökéletes, de sokat javult, de 8 hét végére lesz meg a végleges állapot. Akkor vissza kell mennem kontrollra és ha úgy látja a doktornő, akkor még behúz pár szálat, azt már költség nélkül.

Hát röviden, tömören ennyi

Kérdezzetek.

Móni

1628. -Riababa- (válaszként erre: 1627. - Zsuzsa spain)
2014. máj. 28. 21:02

A kontúrozás tartást adhat, de nem helyettesíti a lézeres kezeléseket, sőt a hatás azokkal együtt teljes. Nekem is izgatja a fantáziámat, de a cikk kicsit megijesztett. Miszerint nem mindenki alkalmas rá és ezt nem minden orvos vallja be. Nekem az arcom alsó részébe szeptemberben lett befűzve 20 szàl. Hatás: 0. De arra gondoltam csak akkor tudná emelni az arcomat, ha a felső részek is meg lennének feszítve.

Kolbi kérlek segíts abban légyszíves mennyire és hogyan stimulálható a vékony bőr.

1627. zsuzsa spain (válaszként erre: 1625. - Mézike05)
2014. máj. 28. 18:54

A doktornö nekem is meggyözönek tünik.

Az ultherapy mellett én is nézegettem egyéb alternatívákat, érdekesnek látszik a kontúrszálas terápia, vagy a biolifting, viszont nagyon kevés a használható info az eredményröl vagy arról , hogy valójában meddig tart a hatása. Általában azt olvastam több helyen 1,5-2 év, de hogy vannak -e lehetséges komplikációi, allergiás reakciók stb. erröl semmit nem látok.

Én valahogy egyre inkább írtozom az un. "testidegenanyagoktól", bármennyire is bio-k azoktól is ami felszívódik meg azoktól is ami nem, hát bizony nem vagyok egy könnyü eset.

Ezek a szálak vajon valóban beindítják a kollagén termelést?

Melyik lehet nagyobb hatásfokú és hoszabbtávon eredményesebb, ezek a teknikák vagy az Ultherapy?

Kolbi segíts:)!!!

1626. peonia53 (válaszként erre: 1620. - -Riababa-)
2014. máj. 28. 16:49

Szia Kolbi!

Akkor az képemen jó vastag a bőr, mehetnek ezek a kezelések esetleg.

Erek nem látszanak csak a kezemen annyira azért nem mint madonnának.

A menyem vékony bőrű, ő akkor ezeket a kezeléseket mellőze.

Dóra

1625. Mézike05
2014. máj. 28. 14:23
Pataki Zitának láttam a kontúrterápiás videóját. Közvetlenül a beavatkozás után látszott, h megemelkedett az arca. Az a baj a külföldi fórumoldalakkal is, ahol jó pár eléggé rémisztő tapasztalatról számolnak be, és hogy valójában nem tudni: A technológia rejti magában ezeket a hibákat vagy aki csinálta az volt a balfacccc....Pl írtak olyat, hogy egyik reggel felébredt a nő és el volt deformálódva az egyik oldala, mint egy stroke-kosnak. Mondjuk ez a dokinő eléggé megbízhatónak tűnik és szimpatikus is. Móni csinálhatnál egy titkos naplót és rakhatnál fel képeket, az lenne az igazi segítség. Köszi, ha megteszed:))
1624. -Riababa- (válaszként erre: 1623. - Garymoni)
2014. máj. 28. 12:39
Oszd már meg légyszíves a tapasztalataidat velünk!!
1623. Garymoni
2014. máj. 28. 09:48

sziasztok,

már régóta olvaslak titeket, nekem megcsinálták a vékonyszálas arckontúrterápiát.

Az a doktornő csinálta, aki a BalázsKlárinak, Pataki Zitának.

1622. Mézike05 (válaszként erre: 1609. - 993dda84ef)
2014. máj. 28. 09:10
Igen, az aktív futókról hallottam, akik már versenyszerűen futnak és pont amiatt, amit írtál is, hogy hosszan és rendszeresen rugózik az arc és nyúlik a bőr.
1621. grizus (válaszként erre: 1617. - Peonia53)
2014. máj. 28. 00:06
Köszi.(: Neked is minden jót.
1620. -Riababa- (válaszként erre: 1618. - 8f8f3a827e)
2014. máj. 27. 22:23
Akkor nem minden bőrtípus állapota javítható, stimulálható?
1619. -Riababa- (válaszként erre: 1618. - 8f8f3a827e)
2014. máj. 27. 22:18
A 1585-ös hozzászólásban van a link. A blogbejegyzès a vékonyszàlas kontúrterápiáról szól.
1618. 8f8f3a827e (válaszként erre: 1613. - -Riababa-)
2014. máj. 27. 22:03

Nem olvastam, hol kell megnézni?

Amúgy, amit írsz, az pontosan úgy van. Erre való a vizit vagy konzultáció vagy ahogy itt hívjátok „konzi”.

Nagyon sok srác jár le súlyzózni és van, aki gyorsan izmosodik, míg más rengeteget gyúr, és alig látszik rajta. Azt a legtöbb laikus tudja, hogy többféle alkat létezik. Jómagam aszténiás (vékony csontú, fejletlen) vagyok, míg más piknikus (köpcös, alacsony, pocakos) illetve muszkuláris (izmos) típusba tartozik. A bőrnél több felosztás létezik, mint például a pigmentáltság, vagy fényérzékenység. De nem tudok olyan felosztásról, ahol a bőr terhelhetőségéről beszélnének, pedig spontán használjuk a gyakorlatban.

Én a nyak bőrét, a kézfej ráncolhatóságát vizsgálom az arc irha vastagsága mellett. Nézem a bőr átláthatóságát (mennyire látszanak át az erek). Ezekről sehol sem lehet olvasni. Ebből lehet a későbbi eredményre utalni, magyarán felelően meg lehet mondani, mi lesz a kúra végén. Erre mondom, csak azt elvállalni, ha a vége siker lesz. Mindkét félnek.

Kolbi

1617. peonia53 (válaszként erre: 1610. - Grizus)
2014. máj. 27. 21:28

Szia!

Hajrá Grizus!

1616. -Riababa-
2014. máj. 27. 20:37
Hű...Telefonon vagyok most. 1585-ös hsz.
1615. 993dda84ef (válaszként erre: 1613. - -Riababa-)
2014. máj. 27. 20:21
Én általában tömbösítve olvasok vissza, egyhuzamban, közben 1000+ 2 dolgot csinálok, így kimarad ez+az. Belinkelnéd a blogot még egyszer? Köszi!
1614. -Riababa-
2014. máj. 27. 20:11

Hallott már vki Pataki Gergely plasztikai sebészről vmit?

Állítólag vérprofi és nem pénzéhes...

1613. -Riababa-
2014. máj. 27. 20:08

Olvasta vki a blogbejegyzést, amit ajánlottam?

Van benne egy érdekes dolog. Azt írják, hogy aki nem akalmas rá, annál hatástalan. Pl. akinek vékony a bőre.

Ezt azonban a legtöbb orvos elfelejti megemlíteni, mert sok pénz van benne....

1612. grizus (válaszként erre: 1611. - 993dda84ef)
2014. máj. 27. 19:48
Aha, értem, köszi.
1611. 993dda84ef (válaszként erre: 1610. - Grizus)
2014. máj. 27. 19:47

Nem Grizus, guggolás alatt Kolbi azt értette, hogy az otthon alkalmazható kisebb teljesítmény gépek egy ideig látványosak lehetnek, ha hiszen egy új impulzust jelentenek neki, viszont egy idő után hozzászokik a bőröd, ill. idővel komolyabb terhelésekre, és ösztönzésre van szükség, hogy az eredmény tartható, vagy fokozható legyen, amihez már nem elegendőek. Ahogyan a guggolások is látványosak addig, amikor hozzászoktatod az izmokat, növekednek is tőlük egy bizonyos ideig, de aztán már csak akkor növelhetőek tőle, ha nagyobb terhelést kap, súlyokkal nehezíted meg, különben nem változik a méretük.

Tehát az otthoni készülékek nem haszontalanok, de ugyanazt a hatást nem fogják kiváltani, nem úgy izgatják a bőrt, mint egy nagyobb teljesítményű, a bőrszövetet jobban, mélyebben "romboló", stimuláló professzionális változat.

1610. grizus (válaszként erre: 1607. - Peonia53)
2014. máj. 27. 18:46

Igen, tudom, hogy jönnek, egy tuti jönni fog, ezt mondják az asztrológusok is, akikkel konzultáltam és én hiszek nekik...(: Addigra jól kell kinéznem...

Mondjuk ha guggolás alatt arcra az arctornát értjük, az nekem nem nagyon jött be. Évek alatt - talán, de hónapok alatt semmit sem ért.

1609. 993dda84ef (válaszként erre: 1608. - Mézike05)
2014. máj. 27. 16:22

Mármint előle?:))

Szerintem ez csak bizonyos arctípusok esetén lehet látványos, ahol a váz nem ad elegendő alátámasztást a szöveteknek, és futás közben jelentős a bőrszövet "rugózása", ott el tudom képzelni, hogy hosszútávon némi hatása lehet a gravitációnak, de azért ahhoz napi több óra futást feltételeznék. Azt hiszem, hogy még mindig ez a legkevésbé romboló tevékenység az arcbőrre nézve, sőt mondjuk egy testre simuló, magas garbójú futóruhával még ez is kivédhető, vagy fogod az arcod futás közben...:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook