Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Fórumozók!
Olvasgattam a bejegyzéseket, és nagyon tanulságosak ezért, szeretnék tanácsot kérni tőletek, arcplasztikát szeretnék, de sajnos nem tudom melyik orvoshoz forduljak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves Fórumozók!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek , homlokplasztikát szeretnék de sajnos nem tudom melyik orvoshoz forduljak, Dr. Révészen és Dr. Papp Péteren gondolkodom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Betty
Nagyon sok boldogságot Nektek :)
Büszke lehet Rád az urad !
Várjuk majd a többi képet is!
Csajok! Azért ne lássuk ennyire borúsan a helyzetet! Gondoljatok csak bele, milyen gyorsan fejlődik az orvostudomány. Az általam próbált kezelések többsége működött.
A lényeg a megfelelő orvos!! Akinek fontos a hitelessége, szakmailag elhivatott és szívén viseli a betegei elégedettségét.
Hialuronsavval például egy évre megszabadítottak a szemeim alatti karikáktól, táskáktól, amiket szinte gyerekkorom óta viseltem. Szerintem megérte.
Az a fontos, hogy ne ugorjunk bele kétségbeesetten semmibe. (Ezen dolgozom én is. :)) Mérlegeljük azt, hogy melyik kezelésre van szükségünk és pénzünk, és fontos, hogy a kezeléseket milyen sorrendben csináltatjuk (hialuronsavas feltöltés után ne menjünk lézerre vagy rf-re), illetve amiből kúrára van szükség, abban az esetben becsületesen csináljuk végig a kúrát.
Végül gondolhatok bele abba, hogy erről a fórumról egy embernek volt teljes arc kontúrterápiája és ő elégedett.
Egyébként a 6 hónap szerintem is reálisabb, mint a 2 év. Az összes kollagénindukciós eljárásnál 6 hónapos fokozott kollagéntermelésről beszélnek. Viszont lehet, hogy 6 hónap után nincs szükség olyan mennyiségű szálra.
2009-töl használják az UT, tehát olyan ember eleve nincs aki példa lehetne, hogy 10 évig látszik az eredmény! Ha 3 hónap után látszik az eredmény max 1 évig akkor ugye azt jelenti , hogy kb 9 hónap amig valamilyen eredmény látható...
A szúrást biztos elviselnéd a kérdés, hogy van-e értelme ha az igaz, hogy csak 3-6 hónapig tart mint azt az egyik orvos állítja azon az oldalon amit az elöbb bejelöltem.
A hyaluronsav amit nálam használtak ,jó minöségü és az egyik legelismertebb magyar orvos töltötte, utána nem rollereztem, sem lézereztem, mégcsak nem is nyomkodtam, mégis eredmény zéro.
Persze biztos van erre ellenkezö példa is, de nálam nálam nem müködött, tehát a hylauron téma estemben ki van zárva!
Még nézelödöm ,információt gyüjtök más lehetöségekröl azt majd meglátom mire jutok!
Ha egyik mellett sem döntök, akkor ösztöl nyomom magamnak teljes gözzel a roller, az nekem bevállt, látható javulást eredményezett néhány kezelés is! Persze azt amúgy is folytatni akarom!
Szia Zsuzsa! Azt hiszem az az orvos nem hazudott.
Sőt hosszútávon még az árát is jobban megéri.
Az UT-ről terjengteng olyan hirek, hogy akár 10 évig is megtartja az arc formáját, de én sem olvastam ilyet sehol, csak a magyar hirdetésben. Ráadásul még nem is olyan régi ez a kezelési mód, hogy ezt ki lehetne róla jelenteni. Pont igy érzek én is, hogy egyikben se lehet 100 %-ban megbizni, pedig a bioszálas megoldás is érdekelt volna, de 60 szúrást nem tudom, hogy viselnék el. Én eddig max 20-ról olvastam, nekem az is sok, ha nem tart még 2 évig sem. A hyaluronsavas megoldásban is többféle anyag van már. Van ami tovább tart ill lassabban szivódik fel, persze bizos drágább is, de még talán ez a megoldás jár a legkisebb beavatkozással. Persze ezt sem csináltatnám akárhol, csak megbizható helyen.
Látszik ma ráérek egésznap gépközelben :)!
Nem vitázni szeretnék, de én erre gondoltam!
Ha valakit érdekel , nézze meg! Ugyan arról az oldalról ahol 32% csak az Ask a Doctor szekció!
"How Long Does the Thread Lift Last?
14% is the satisfaction rate on this website from threadlifts, the lowest of any recorded category."
Igen, de ebben sok minden van benne. Pl. Egy húszéves csaj arcforma változtatást szeretett volna és úgy megfeszítették, h kiszélesedett az orra. Az a baj, h olyan jó üzlet van bennünk hiú nőkben, h vérszemet kaptak az orvosok. Tisztelet a kivételnek. Nem feltétlenül mindig a legjobb tudásuk szerint csekekszenek. A lényeg, h a pénzt megkapják. Ma telefonáltam az egyik nívós helyre és érdeklődtem a Scarlet rf-ről. Erre a recepciós elmondta nekem, h a kezelést csak külön kérésre végzi a doktornő, egyébként az egészségügyi végzettséggel rendelkező kolléga csinálja. Hogy mi van???!!!
Egy 150 ezer forintos kezelést nem természetes, h bőrgyógyàsz szakorvos végez??!!
Szerintem bicskanyitogató ez a lehúzás.
Viszont itt van Móni esete pozitív példának.
Az UT több mint 400 ezer forint és lehet, hogy nem is látszik majd az eredmény. A finom szálas arckontúr is baromi drága és annyira bizonytalannak látom. Azt nem szeretném, hogy félévente mindig toldozgatni-foltozgatni kelljen. Ki tudja, mennyire stabilak ezek a szálak? Azért nem két nap alatt épülnek be az arcba. Most lehet, hogy baromságokat gondolok, de mi van, ha elfekszem és reggelre nekem is féloldalas lesz az arcom?! vagy ez nem lehetséges szerintetek?
Kolbi, te kipróbáltad az UT-t, nem próbálnád ki a finom szálas kontúr terápiát is?! :)))))Adnánk a véleményedre.))))
Nekem az a bajom a hialuronsavas feltöltéssel, hogy csak ultrahangozni, dermarollerezni, lézerezni, nyomkodni nem szabad hónapokig! feltöltés után. Legalábbis, ha az ember nem akarja, hogy a súlyos százezrekért feltöltött arcából elillanjon a hialuronsav.
A másik dolog, h a toka, megereszkedett áll csak optikailag tüntethető el ezzel a módszerrel. Ezért jobb szerintem a saját zsír, mert nem kell lemondanom, azokról a nagyon fontos kezelésrkről, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, h lassítsuk az öregedést.
Hialoronsavat én max. Belső szemzugba, ferde orrhát korrekcióra vagy olyan területekre töltetek, ahová kis mennyiség is elég. Pl.szájzug.
Ja, és tapasztalatom szerint a hialuronsavas töltést is ismételni kell! Szerintem a legjobb hatást különben is a kezelések együttesével lehet elérni. Nem ugyanazt tudja a szálbehúzás és az arcfeltöltés!
A botox hatása vitathatatlan.
Szia!
Ti még fiatalok vagytok biztos van valami megoldás a szikén kívül.
Sajnos nekem már nem kell gondolkozni ezeken a kezeléseken, már többen monták BB. is rajtam Paputh tudna segíteni.
Ne adjátok fel találjátok meg a megfelelő kezelést.
Dóra
Minél többet olvasgatok annál csüggesztöbbek az erdmények. A realselfen a vékonyszálas beavatkozásról 14%-os az elégedettség, hát az nem semmi! Az orvosok akiket olvastam kb. 3-6 hónapra saccolják az eredményét,az miatt is, hogy sokan nem jól varrják be a szállakat.
Az engem leginkább érdeklö UT-is még van gondolkodni valóm , bár már szervezkedtem ez ügyben, de rendesen elveszi a kedvem, hogy 3 hónap után kezd látszani és mindenhol azt látom, hogy nem igazán tudják meddig tart az erdemény de több helyen általában max. 1 évet emlegetik...
Nem tudom idáig honnan vettem én azt az infót, hogy évekig eltart az eredménye!
Kori, szerinted a hialuronsavas feltöltés tovább tart mint az elöbb említettek ? én nem gondolnám,söt,plusz ha "arcszobrászathoz" a mennyiség sem lehet elhanyagolható, nekem tavaly minimális mennyiséget használtak a nazolábiális redökre és kicsit a szemek alá 150 ezerért,pár hét után semmi nem látszott.
Hát egyik eljárástól sem vagyok meggyözve!
Az jut ujra és ujra az eszembe amit nekem a plasztikai sebész mondott, hogy ha valaki nem akarja idejét és pénzét feleslegesen pazarolni és kísérletezni akkor fogadja el, hogy az egyetlen tartós és hosszútávon a legolcsóbb megoldás az arcplasztika!
Bár ezt még nem szeretném de lehet ,hogy igaza van!
Ha ismételni kell a felszivódószálas beavatkozást én előbb még ezt próbálnám meg. Csináltatott már valaki ilyet esetleg?
"Az áll alatt, az áll és az állkapocs találkozásánál lévő mélyedés környékén gyakran ereszkedik meg a bőr, alakul ki toka. A tokás áll gyakran jelenik meg az öregedési folyamat részeként a csonttömeg csökkenésével és az arc összeesésével. Plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, a hialuronsav – jelen esetben nem ráncfeltöltésre, hanem – arcfeltöltésre történő felhasználásával el lehet tüntetni az áll alatt, az oldalsó, állkapcsi részen megereszkedő, lógó tokát.
Az esztétikai bőrgyógyász szakorvos által alkalmazható első módszer a toka korrekciójára az állkapocs és az áll találkozásánál található beesett rész feltöltése. Ezzel helyre tudjuk állítani a természetes, fiatalkori arc- és állkontúrt.
Az áll alatti megereszkedett bőr feszesítésének másik módja az arc középső részén és az állkapocs vonala mentén végzett arcfeltöltés. A bőr mélyebben fekvő rétegeibe juttatott hialuronsavval az arckontúrt tartósan kiemeljük, az áll alatti lógó bőrt, tokát pedig eltüntetjük.
(lásd: Arcszobrászat hialuronsavval)
A fent említett arcfeltöltési módszerek mellett bizonyos esetekben célszerű a szájszeglet vonala alatt, a szájzugot lefelé húzó izmok, illetve az állkapocs vonala mentén futó izmok ellazítása, hogy a szájszöglet, és vele együtt az áll alatti lógó bőr, toka visszahúzódjon.
Nézegetem a youtubeon a videokat a thread-lift, k-lift, silhoutte-lift, ancorage-lift, vagy némelyik kínai a legdurvábbnak tünö beavatkozásokról, mindegyik szálakkal történik de nem jövök rá, hogy mi az igazán lényegi különbség a különbözö nevü beavatkozások között.
Költöi kérdés, vajon miért 2 kiló sminkben és müszempillával fekszenek oda a hölgyek többsége az ilyen videókhoz? A kamerák fontosabbak vagy a higénia?
ha jó az eredmény és kitart másfél évig, szerintem megéri azt a "kis" kellemetlenséget...
kenegeted valamivel?
a gyógyszertárban lioton gélt ajánlottak, amikor bevérzés volt a felső ajkamnál. cca 9-10 nap alatt tűnt el:( kb. mint a hyarulon töltés....:(