Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia Kyra!
Erről a "sztárdiétáról" tudnál többet irni? Engem is érdekelne:)
Én is szeretnék fogyni,de nem sokat,inkább a combomból szeretnék lefaragni,de rájöttem, hogy a tornától csak nagyobb lesz a lábam,ezért elkezdek futni:)
Hogy írhtasz ilyet ha egyszer nem képes elfogadni magát??? Amugymeg olyan k*rva könnyű ezeket leírni...
zs.zs.: Szerintem próbálj meg "egészségesen" kajálni, és járj el futni. Mert azzal lehet zsír égetni, ha tornázol csak izmosodsz, és az izom jóval nehezebb is és az is tud nagy lenni (nem csak a zsír). Próbáld ki azta "sztárdiétát" hogy napi 5x kaja,de csak kicsi adagokban. Nem fog leállni az anyagcseréd és éhezni sem kell.
Sziasztok!
Visszaolvastam kicsit mivel nekem is hasonló problémáim vannak.Én 158 cm és 58 kg vagyok,de voltam már 63 is.:S Nemrég fogyóztam pár hónapig,elég drasztikusan,naponta alig ettem valamit,volt amikor csak egy almát,és órákat tornáztam.teljesen megszállott lettem.Sokak szerint már idegesítő volt h. állandóan a fogyókúráról beszéltem.aztán valahogy abbahagytam,mert teljesen kikészültem,idegbeteg lettem az étel megvonásától és bezárkóztam,és rájöttem h. ez így nem mehet tovább..újra ettem rendesen.de persze vissza is kúszott pár kiló lassacskán.Így ott tartok h. nem vagyok éppen kövér,csak van rajtam mit fogni,de akkoris zavar.Már nem kezdek újra koplalni,inkább csak próbálok este már nem enni,meg napközben is kicsit kevesebbet és lemondtam a cukros üdítőkről.nameg torna.amikor csak lehet.néha éjszakába nyúlóan..azt hiszem ez is egyfajta függőség.. :S pedig lehet,h. hiába és nem fogok lefogyni..kicsit kétségbe vagyok esve már.. :(szerintetek mit tegyek?
Hülyeség az egész! Ahelyett, hogy a tükörbe nézegetnétek magatokat, inkább egyetek rendesen és mozogjatok rendszeresen. Akkor nem kell ezzel az idióta fogyókúrával foglalkoznotok!!!!!!!!!!
Miért foglalkoztok ezzel???! Marhaság!
Ha legalább dagadtak lennétek, de nem vagytok azok (ahogy olvasgatom az adataitokat)!
GONDOLKOZZATOK MÁR! ÚGYIS VISSZAHÍZZÁTOK, MERT A SZERVEZET EGY IDŐ UTÁN JOBBAN HASZNOSÍTJA A TÁPANYAGOT ÉS A HÍZÁS FELGYORSUL. (LEGJOBB ESETBEN CSAK UGYANANNYI KILÓT HÍZTOK VISSZA, DE ÁLTALÁBAN TÖBBET...!)
Bár én már kigyógyultam....,de azért mégse!Ma pl azért nem megyek bulizni,mert nem lapos a hasam!Szegény barátnőm sírógörcsöt kapott amikor megtudta!Ha ő ezt tudná,hogy ez miatt!
Nektek is van ilyen hülyeségeitek?
Rendesen eszem szóval nem anorexia,de az agyamba még nem tettem rendet!Tudom,ha elmentem volna egész este szorongva éreztem volna maganm!Olyan bűntudatpom van!!!Hétfő gyümölcsanap,futás,torna ezerrel,mert jövő7en strand valahogy ki kell néznem!
Csajok!Egyetek,egyetek,egyetek és egyetek amennyi jól esik!Én megjártam a kórházat!Senkinek nem kívánom.....
1 kérdés?Tudtok magatokra ruhát venni ilyen testömeggel?Nekem néha az xs is nagy!Vagy xxs-t hordtok?!Olyan nincs is (még)!(:
A BMI-t nem szoktuk ilyen korban alkalmazni, de a 14,9-es érték jelent valamit. Tehát nem, ez nem egészséges ebben a korban sem.
Így van, kell az energia és a tápanyagok, enned kellene, Liza;-)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?