Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

2008. aug. 5. 18:21
19 éves vagyok, 46,2 kg...kb 2 éve vagyok ennyi..voltam kevesebb is...ha hízom is egy picit, akkor már kövérnek érzem magam...sosem volt oylan hogy nem ettem,inkább csak kínosan ügyelek hogy mit,hogy mennyit,norbis kaját eszem..de ha norbi 1-es kaját ennék esetleg este,vagy megeném az egész adagot..én már attól is híznék.....néha elkeseredem
2008. aug. 5. 18:18
Sziasztok,én még új vagyok itt! Van most itt esetleg valaki,én is küzdök problémákkal
3688. 809405e90e (válaszként erre: 3685. - Lilimia)
2008. aug. 5. 18:14
Tudom,hogy nagyon kevés lenne. Voltam orvosnál és azt mondta a doki hogy nem vagyok kövér....(szemészet...:D) meg hogy ne is álmodjak arról hogy 60-70 kilós leszek mert borzasztóan erősek a csontjaim..azt mondta hogy ha semmi hus izom semmi nem lenne rajtam akkor is a csontjaim alapbol 30-40 kilók...paff....:D...széles váll széles csipő izmos vádli stb....jah és megjegyezte hogy a fenekem is izmos :D Múltkor is amikor voltam nála mondta hogy milyen csinos vagyok és egy számmal kisebb lettem. Jah amúgy ma megmértem magam és 95 kiló vagyok :( mondjuk jobb mint két héttel ezelött a 104 :D...ez van...dagadt vagyok és csúnya...ma voltam esküvöre ruhát probálni mert én leszek a kisérő bátyám lagziján aztán volt egy csomó szép ruha és egyik sem volt jó...vagy nagy volt vagy kicsi :D de most a nagybol majd vesznek be és akkor jó lesz...nő mondta hogy addig még fogyjak le :D szal ma is megkaptam az osztást....komolyan bezárkózom egy konditerembe kaja pia nélkül és addig ki sem jövök amig le nem fogyok 70 kilóra :D
3687. lilimia
2008. aug. 5. 16:54

No akkor helyzetjelentés:

Le lettem mérlegelve. 66.8kg ruhástól, cipőstől :( Az orvosok szerint kezd nagyon szétmenni a szervezetem, és holnapig adtak határidőt. Ha addig nem tudok vmit enni, akkor gyomorszonda. Állítólg a szervezetem már a vésztartalékait éli fel. Alapból nagyon gyenge volt a szervezetem, és így hogy 2-3 hét alatt fogytam 20kg-ot...Pff...Mindjárt megpróbálok egy kis fejes salátát enni. Annak se íze, se bűze. Elvileg...

Elszívok egy cigit, és hajrá. Szurkoljatok pls!

3686. lilimia (válaszként erre: 3681. - Blue Moon)
2008. aug. 5. 16:50
Szomorú, de magasak az elvárások, és meg akarnak felelni neki. Bár én inkább a tanulásra koncentrálnék, nem a mérlegre.
3685. lilimia (válaszként erre: 3674. - 809405e90e)
2008. aug. 5. 16:49

A 60kg nagyon kevés lenne a magasságodhoz!!!

Én 181cm magas, és 66kg vagyok. A páromnak belilult az ágyéka a kiálló csontjaimtól :D

Ha mindenképpen fogyni szeretnél, mert pár kilót valóban kellene (bocsi, de a 90 már sok a 180cm-hez), de légy türelmes, és ne akarj egyszerre sokat. Az egészség fontosabb a külsőnél, főleg, ha a párod elfogad olyannak amilyen vagy! Edzésként ajánlom a Leg Magicet, pár ismerősöm nagyon jó véleménnyel van róla, Anyum is most kap egyet tőlem :)

3684. lilimia (válaszként erre: 3672. - 809405e90e)
2008. aug. 5. 16:41

Szia!

Szép lassan próbálj meg visszaállni a normális étkezésre, és mozogj. Párszor körbefutod a házat, és máris éhesebb leszel :) Mindenbizonnyal összeszűkült a gyomrod és azért vagy rosszul az ételtől. Próbáld meg szép lassan visszaszoktatni a normális, egészséges mennyiségű ételhez.

A kedveseddel pedig ülj, le és beszélgess vele erről. Meg fogja érteni, és remélhetőleg egy kis kompromisszummal meg tudjátok oldani, és megmarad a fejed is :)

2008. aug. 5. 16:31

Ha van itt valaki,bárki,kérlek írjon

köszi

2008. aug. 5. 16:19
Sziasztok,van itt esetleg valaki aki járt a Túry Ferenc doktor úrhoz anorexia,bulimia panaszokkal..köszönöm
3681. Blue Moon
2008. aug. 5. 10:21
sajnálattal látom, hogy igen komolyan érinti a 15 év körüli ifjúságot ez az étkezési zavar ...fejlődő szervezetek (!!!)....hm...mi lesz veletek lányok? Csak óvatosan!:-(
2008. aug. 5. 01:21
ezt neked irtam killhannah...csak elfelejtettem válaszként irni :)
2008. aug. 5. 01:20
Egyébként tudom ajánlani neked az abonettet...nem tudom ismered-e de az egy szelet 22kcalt tartalmaz...csak én már meguntam...:D most puffasztott rizsezek majd visszaállok az bonettre...nem jó ha minidg egyfélét eszem...amúgy úgy konkrétan nem sportolok...eddig suliban nem igazán volt rá lehetőség mert nem olyan suliba jártam...járhattam volna focizni de azt meg utálom...meg a gerincem miatt fel is voltam mentve fél évig suliban testnevelés alól és nem is nagyon tudok úgy mozogni hogy ne fájjon....itthon tornázom minden nap meg uszom néha és biciklizem is...konkrétan 2 hete izomlázam van de élvezem :D egyre többet és többször csinálom a gyakorlatokat aztán majdcsak lefogyom...amugy te hány kilo vagy és hány centi?
3678. killhannah (válaszként erre: 3676. - 809405e90e)
2008. aug. 5. 01:06

Én is ráakarok állni erre a puffaszott rizs témára, bár van egy jófajta keksz, aminek darabja igaz 74 kcal, de laktat is- ezt igazából apa miatt kezdtük el venni, mikor enyhe cukorbetegséget diagnosztizáltak nála- nyugi a 2-3 szelet nem sok! én is így vagyok vele, hogy eszem csak keveset, mellé meg futás minden nap- kiv vasárnap, az pihenőnap :D- szerintem ezt felejtsd el- mármint, hogy ne egyél, sokkal rosszabb lesz utána, és tisztára legyengül a szervezeted, persze függ attól is, hogy mit iszol.

én a palcsintával vagyok így- nem tudom megállni, hogy ne egyek ha ott van az orrom előtt...

valamilyen szinten értehtő, hogy aggódik- így kívülállóként viszont nem érthet meg téged - teljesen biztos nem.

Bocsi, biztos átszaladtam felette...amúgy sportolsz valamit?

3677. 809405e90e (válaszként erre: 3675. - Killhannah)
2008. aug. 5. 00:56
köszike :)
3676. 809405e90e (válaszként erre: 3673. - Killhannah)
2008. aug. 5. 00:55
100 g puffasztott rizs az kérlekszépen..lemegyek és megnézem...:D 345kcal-alt tartalmaz de az 10 szelet...annyit meg nem eszem meg :D tehát egy szelet az 34,5 kcal ha jól számolom és ahhoz eszem szalámit....2-3 szelet azért elfogy sajnos...:D Nem azt mondom hogy sosem eszem...csak hogy keveset..minden nap eszem...bár most terveztem hogy nem fogok 5 napig csak iszom...de holnap reggelire ennem kell egy szelet sütit...pedig nem lenne szabad...de a kedvencem:D francia krémes...mondjuk abban meg 800 kcal van :S sajnos...ugyhogy kb annyit eszem egész nap...csak barátom meg ne tudja :D..persze persze...6 után nincs kaja...nincs is...persze hogy jó hogy akar segiteni..de nem ugy kell hogy leszedi a fejem és zabáltat...és irtam hogy 180 cm és 90-95 között szerintem...de majd megmérem magam a napokban csak nem jó a mérlegünk szal majd keresek valakinél :D
3675. killhannah (válaszként erre: 3672. - 809405e90e)
2008. aug. 5. 00:48
Boldog Szülinapot! (el is felejtettem...)
3674. 809405e90e (válaszként erre: 3628. - 96d1867028)
2008. aug. 5. 00:47

Szia!

Sajnos én is tudom mi a helyes és mi nem,de egyszerüen annyira el vagyok keseredve....hát...hogy hány cm és hány kiló vagyok...? nem titok igazából de nagyon kövér...180cm vagyok és kg-t pontosan nem tudom,de 90 felett vagyok az biztos.Egy éve 110 kg voltam :S:S:S:S most olyan 90-95 között vagyok és utálom magam...egyébként nem eszem se kenyeret se tesztát se burgonyát és nagyon már a húst sem kivánom...párolt zöldséget eszem néha de már azt sem nagyon eszem meg...inkább pufasztott rizs...barátaim szerint meg egyre jobban fogyok...kitalálták hogy anorexiás vagyok...ami szerintem hülyeség...csak le akarok fogyni 60 kilóra...

3673. killhannah (válaszként erre: 3672. - 809405e90e)
2008. aug. 5. 00:46

Szia!

Tudom, hogy nem nekem írtál, de remélem nem baj, hogy én (is) válaszolok. De egy idő után - pár nap csak éhes leszel, nem? Igazából ez a sütis dolog...az attól függ milyen típusú- pld. én a tortákat alapból utálom, régebben ha szülinap volt akkor se tudtam megenni egy teljes szeletet. Azért egy keveset ehettél volna...pld. mikor voltam egy ismerősömnél kínált ilyen házi almás sütivel, mivel nem akartam visszautasítani kiválasztottam a legkisebbet...az is valami.

Tudom...rá van írva, de mindig elfelejtem megnézni...szóval egy zacskó vagy tömb vagy mi az pufasztott rizs hány kcal-át tartalmaz? Az estefelé ügyben csak a szokásos, hogy 6 után nincs kaja. A bab leterhelte a gyomrod gondolom- ez érthető. Végül is jó, hogy próbál segíteni, de az se jó ha pld. egyszerre túl sokat eszel csak az ő kedvéért. Am. hány centi és kg vagy?

3672. 809405e90e (válaszként erre: 3624. - Lilimia)
2008. aug. 5. 00:36

Szia!

Tudom hogy hülyeség amit müvelek,de nem tudok enni. Nem direkt koplalok. Az a helyzet,hogy elkezdtem fogyózni és egyre kevesebbet ettem,mert őszintén szólva nem is kívánom az ételt...elvagyok a napi 1 max 2 étkezéssel és nem is vagyok éhes. Meg hülyén hangzik de egyszerüen lelkiismeretfurdalásom van,ha eszem...Aug.4.-én volt a szülinapom és még a sütimből sem ettem egy falatot sem...ma összesen megettem pár szelet puffasztott rizst felvágottal és még estefele főtt babot de utána olyan rosszul lettem,hoyg azt hittem kihányom... :S Barátom állandóan leszedi a fejem,hogy mit hisztizek,mert ő tudja hogy éhes vagyok...Akárhányszor itt van állandóan etet :D Uténa meg 2 napig rosszul vagyok :S_

3671. killhannah (válaszként erre: 3670. - Lilimia)
2008. aug. 4. 23:26
Jó éjt neked is :) Hát, már csak pár órtá kell aludni...:D
3670. lilimia
2008. aug. 4. 23:01

Jó éjt Hölgyeim!

(csak hogy ne legyek túl off: enni akarooook!!!:)

3669. 96d1867028 (válaszként erre: 3668. - Killhannah)
2008. aug. 4. 22:58

de te mégsem felejted el 5 perc múlva, hm?

fontosak annyira, hogy ne felejtsd el?

3668. killhannah (válaszként erre: 3666. - 96d1867028)
2008. aug. 4. 22:56
nem-nem, igazából nem rám van kiélezve a dolog, de tudod gimi khm, és vannak úgymond a "menők", akiknek nem számít a másik, hogy attól rosszul érzi magát- így spontán jön belőlük, és más felé, szerintem 5 perc múlva el is felejtik -.-
3667. killhannah (válaszként erre: 3661. - Lilimia)
2008. aug. 4. 22:52

Csak azért gondoltam, mert a másik ügy már kb. 5 éve folyik, és attól függ, hogy mit értünk koplalás alatt...ezt csupán a vékonyság miatt, hogy...igen észrevegyék...

A másik...az bonyolultabb picit.

3666. 96d1867028 (válaszként erre: 3663. - Killhannah)
2008. aug. 4. 22:50

egyébként, lehet azért piszkálódnak, mert látják rajtad, hogy idegesít

próbáld ki: ha beszólnak, mondd neki, hogy igazad van és nevess rá

tudom, nehéz, de ha egyszer megteszed, sokkal jobban fogod magad érezni, a beszólós meg ideges lesz

3665. killhannah (válaszként erre: 3662. - Lilimia)
2008. aug. 4. 22:49
No igen...jobb is ha ezekbe itt nem mélyedünk el túlságosan...az már nagyon off lenne.
3664. 96d1867028 (válaszként erre: 3660. - Killhannah)
2008. aug. 4. 22:48

talán elmehetnél egy pszihológushoz, akivel bármit megbeszélhetsz, bármit elmondhatsz, azért nekünk is, de egy szakember talán többet tud segíteni.

egy francia írónő mondta: "tanuljunk meg vágyakozni arra, ami már a miénk!"

pl. neked nincs szükséged fogyásra, és ezért több millióan irigyelhetnek

és valószínűleg vannak még olyanok amiért téged irigyelni lehet, csak nem veszed észre, hiszen az ember mindig másra vágyik

legalább egy picit igazam van????????

3663. killhannah (válaszként erre: 3659. - 96d1867028)
2008. aug. 4. 22:45

Pontosan én olyan szitukra gondoltam, amikor csak psizkálódásból szólnak be, és hirtelen nem is tudok visszaszólni...utána meg egész nap ezen agyalok...vagy amikor valamit nem jól csinálok, és úgy viselkednek, mintha ők sosem tévednének...tudom, hogy nem számít, mert apróságok, de csak alkezd kattogni az agyam, és olyan rossz érzés, hogy tehetetlen vagyok.

Máskor én is így vagyok ezzel- ez hangulat függő, de ha jön egy rossz hullám, nem megy az eröltetett optimizmus...

3662. lilimia (válaszként erre: 3658. - Killhannah)
2008. aug. 4. 22:43
Hosszú történet, hogy miért. És nem is ebbe a topicba tartozik. De üzeneted érkezett...
3661. lilimia (válaszként erre: 3656. - Killhannah)
2008. aug. 4. 22:41
Gondolod, hogy semmi közük egymáshoz? Az önkínzás megjelenhet újabb formában is. A legváltozatosabb formákban. Vagdosás, koplalás, önpusztítás, bármilyen fájdalom okozása, bármilyen módon...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook