Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

3540. Blue Moon
2008. júl. 25. 12:40
mikor vakultál meg? teljesen, vagy azért valamennyicskét látsz?
3539. Blue Moon (válaszként erre: 3538. - Lilimia)
2008. júl. 25. 12:34
hmm---tényleg látod ezt el is felejtettem...bocsánat :-)figyelmetlen vagyok, ne haragudj!
3538. lilimia (válaszként erre: 3536. - Blue Moon)
2008. júl. 25. 12:28
Tudod hogy túl vak vagyok ahoz hogy adatlapot nézzek :) Örülök mire végre a képernyőfelolvasóval eljutok a fórumig :)
3537. Blue Moon (válaszként erre: 3535. - Lilimia)
2008. júl. 25. 12:25

gratulálok! Még egy ok, hogy rendbegyere...!!

A cumira fúrj egy lyukat, úgy könnyebben kijön a papi és nem lesz vákumos a homlokod:-)))))))(vicc)

na jó...a fecskendővel csak óvatosan...tűt ne tegyél rá;-)))

vigyázz magadra, n várom továbbra is, mi van veled, hogyan gyógyulsz:-)))

3536. Blue Moon (válaszként erre: 3534. - Lilimia)
2008. júl. 25. 12:21
vizesjoe 15 éves...az adatlap szerint
3535. lilimia
2008. júl. 25. 12:01

Kaptam cumisüveget, hogy abból hátha tudok enni tápszert. Először azt próbáltam ki, hogy mennyire terjed szét a számban az íz. Hát baromira :/ Kissé lehangoló volt hogy még a cumi sem jó.

Egyébként nem értem, hogy a kisbabákban hogy van annyi vákum, hogy ki tudják szívni a löttyött belőle. Homlokhorpasztó...

Most azt találtam ki, hogy fecskendőből, a torkombaspriccelem. Majd meglátjuk az bejön e.

Mellesleg felvettek az egyetemre:), és nem lehet, hogy csont sovány menyasszony, és egyetemista legyek.

3534. lilimia (válaszként erre: 3533. - Vizesjoe)
2008. júl. 25. 11:56

Szia!

Nem tudom mennyi idősek vagytok, de van egy sejtésem, hogy még a szüleitekkel éltek. Ez alapján mindenképpen beszélj a kedvesed szüleivel, és közösen gondoljatok ki valamit. Beszélgess a barátnőddel is sokat, konkrétan erről a témáról.

Mindenképpen orvosi segítséget is kell kérni!

Szándékosan hánytatja magát, vagy automatikusan jön vissza az étel?

Kitartás!

3533. vizesjoe
2008. júl. 25. 00:03

Sziasztok.

Nagyon el vagyok keseredve....:(

Barátnőm szerintem kezd anorexiás lenni..Teljesen olyan tüneteket mutat...ha tele eszi magát kihányatja magát,meg elégedetlen magával stb...:(

Nem győzöm dicsérni milyen bomba nő úgy ahogy van,nem hiszem ,hogy figyelembe veszi....

Nem rég óta csinálja,max 1 hónapja...de már most teljesen soványka:(

Mit mondjak neki,mit csináljak? Nagyon el vok keseredve,félek nagyon mi lesz:( Még ugye lehet valamit csinálni?

(Hozzáértők válaszát kérem)

Köszönettel:V.Ákos

3532. Blue Moon (válaszként erre: 3531. - Lilimia)
2008. júl. 24. 15:04

jjó akkor nem te vagy :-)

végül is, ehető...csak kutyáknak szól..de miért is ne, ha az ízlik...

nna örülök, hogy így imádod őket :-)

3531. lilimia (válaszként erre: 3530. - Blue Moon)
2008. júl. 24. 14:10

Debreceni vagyyok, a hajam fekete, szóval biztos hogy nem én vagyok :)

Rum a kutyám, teljes neve Mezősi Rumi, de Rum, Rumocska, Rumosmeggy, Rumoshordó, Rumpuncs, drágám, szívem, életem, szerelmem, szépszemem is szokott lenni. No meg neveletlen dög is :) Ő, és a másik kutyám (Mia, Beagle, terápiás tanonc) helyettem is enne, de be van korlátozva az adagjuk. Kétségbeesésemben valamelyik nap enni akartam a tápjukból, mert azt szeretem nagyon. Tejjel isteni finom :)

3530. Blue Moon
2008. júl. 24. 11:40

A gyöngyösi utcánál szokott átmenni a zebrán egy szőkés lányka a kutyájával a zebrán...nem te vagy az ???Pesti vagy?:-))) biztos nem te vagy az:-)))

Rum a kutya?

remélem rendbe jössz :-)))

3529. lilimia
2008. júl. 24. 11:06
Hajnalok-hajnalán Anya telefonált, hogy elvisz a MÁV-rendelőbe egy dokihoz, aki állítólag nagyon jó. Kérdezte, hogy mikor jöhet értem. Mondtam, hogy 10 perc . MEntünk. Beértünk, és a doki, meg az aszisztensnők oda meg vissza voltak Rumiért, és mondták, hogy nagyon ismerősek vagyunk nekik, nem e mi szerepeltünk a Reggeliben. Mondtam, hogy de bizony, mi. Nah aztán tevőre fordultunk, és megtörtént a tükrözés. Nagyon jól csinálta a doki! Amikor Rum látta hogy nekem most nagyon kellemetlen valami, borzasztóan ideges lett, de Anya fogta. Azt hittük, hogy utána mérges lesz a dokira, de végül hihetetlen nyaligátorroham tört rá. Érezte a drágám, hogy ő nem bántani akar, hanem segíteni. Sokat kérdezgetett a doktor úr, és végeredményben azért nem tudok enni, mert az utóbbi időben erősödött meg NAGYON a szaglásom, és ízlelésem. Amit kb mésfél-egy hónapja még mondtam is a körülöttem lévőknek, hogy mások a szagok és az ízek. Sok szag kb olyan mintha jó erős parfümöt fújnának az orromba. Most megpróbálok cumisüvegből inni tápszert. Meglátjuk lesz e siker. VÉGRE ENNI AKAROK!!!
3528. 2aa71ae34e (válaszként erre: 3527. - Blue Moon)
2008. júl. 23. 15:14
:)Köszönöm szépen!:)Ennél jobban úgysem fogok,már mindenki aggódik értem és hízókúrára vagyok fogva:S A hízást sem akarom túlzásba vinni,az biztos,de egy pár kg tényleg nem ártana azt hiszem.
3527. Blue Moon (válaszként erre: 3526. - 2aa71ae34e)
2008. júl. 23. 11:05

Tényleg olyan vagy mint egy törékeny kis királylány!

Ennél jobban ne soványodj le, most helyeske vagy, csak ne vidd túlzásba!:-)

3526. 2aa71ae34e (válaszként erre: 3523. - Cica21)
2008. júl. 23. 11:00
és hány cm vagy ehhez a 60kg-hoz?mert az idegesség és az ingerlékenység lehet azért is,mert nagyon vékony vagy,vagy csak mert nagyon sokat fogytál rövid idő alatt.Én is állandóan ideges vok,belekötök az emberekbe,mert most én is nagyon vékony vok és ugye az idegek rendes működéséhez zsírra is szükség van.:Ssztem is el kellene menned orvoshoz,mert az nagyon nem jó,h nem eszel,mikor már szédülsz is meg ilyenek.Azon kell változtatni,h ne legyen utána lelkiismeret furdalásod,h eszel.És azon sajnos egyedül nem hiszem,h lehet:S
3525. 18235c4fc5 (válaszként erre: 3523. - Cica21)
2008. júl. 22. 17:32

A hangulatváltozást okozhatja az is, hogy nem eszel. A feledékenység, a bizonytalanság, no és perzse az ájulás mind valószínűleg ennek a számlájára írható.

És mi lenne, ha nemcsak 2-3 napig próbálnál egészségesen enni, sok gyümölccsel, müzlivel stb. de nem folyton a kalóriákat számolva?

3524. lilimia (válaszként erre: 3523. - Cica21)
2008. júl. 22. 17:28

Szia!

Szerintem menj el mindenképpen orvoshoz! Biztos vagyok benne, hogy ha elmondod mindezeket segíteni fognak, és kontrolálják a súlyodat. Az orvosoknak nem az lesz a célja, hogy 80kilósra hízlaljanak, hanem az, hogy optimális legyen a súlyod, és hogy pszichésen is rendbegyere.

Vágj bele, légy kemény, és erős!

3523. cica21
2008. júl. 22. 16:46
Kérlek segítsetek hogy szerintetek ez anorexia vagy idegeimmel van baj vagy mit jelent...már többmint fél éve küzködöm ezzel a bajjal.../talán már írtam is,orvoshoz nem merek menni,félek ,hogy ha gyógyszert ír ki majd megint elhízok/ugyanis fél év alatt fogytam 30 kg most vagyok kb60 kg..az úgy kezdődik nálam,hogy pl.a mai nappal kezdeném:most nagynak látom a hasam érze,hogy nagy és fogynom kellene meg tornáznom,holnap el is kezdem,olyankor egész nap max.egy egy kis gyümit meg jogurtot eszek sokat tornázok meg ilyenek...ez úgy tart 2-3 napig de ilyenkor eszek ilyen egészséges dolgokat mint pl:barna kenyeret,mogyorót,zöldség,gyümölcsmeg müzli.. mert sokat olvasok róla mit kell enni-gondossan megválogatom,hogy csak mit ehetek meg és mit nem..volt úgy ,hogy a tükörbe tiszta kövérnek látom magam kb..80 kg mint régen voltam...aztán olyankor szoknyát se veszek fel mert olyan kövérenek látom magam meg azt érzem mintha egy szürke senki lennék.../mint régen/olyankor nem is értem mért néznek meg az emberek...aztán van egy másik nap amikor,akkor is fel veszem a kis mini szoknyámat és a tükörbe nézve,vékonynak látom magam tisztára örülök neki...minden nap mérem magam hozzá teszem..rendszeressen fogyasztom a súlycsökkentő teákat...sokat olvasok ilyen dolgokról...aztán amikor vékonynak látom magam akkor megint eszek persze akkor is oda vigyelek,hogy mennyit,de egész nap azonjár az agyam nem e baj,hogy meg ettem amit megettem,van mikor büntudatom van-mert háát a koplalás után jon az ,hogy kívánom az édességet...sokat számolom a kalóriákat...nézem a csomgoláson mibe mennyi van..és akkor jól érzem magam ha még bele férek a napi mennyiségebe...a barátnőim tudják ezt meg mindenki mert erről beszélek egyfolytába...van amikor úgy szédülök ha nem eszek,de annyira bánt ha ettem../mint pl.most is ettem és megbántam,hogy mért ettem/:( dokihoz azért nem megyek már vagy 100-szor akartam menni utánna meg nem mert akkor elfogok hízni bisztos és én nem akarok kovér lenni már...:(!!!!!!!! és az normális ha úgy érzem magam mintha mindig más ember bőrébe bújnék?Sokszor vitatkozok nem tudom mért bele kötök anyumékba?Van amikor el felejtek bizonyos dolgokat,és van,hogy azt látom a másik meberebe hogy rosszat akar velem,hogy rosszvelem....Kérlek írjatok ebből az ördögi körből ki lehet mászni?!
3522. lilimia
2008. júl. 22. 11:42

Tegnap voltam orvosnál. Megcsinálták a rutinvizsgálatokat, de egyenlőre elég gyengécske tippek vannak. Lecserélték a gyomorgyógyszerem, meg adtak bélmozgatót, mert kezdenek leállni a beleim. Aug. 4-én lesz gyomorbélpasszázs, akkor talán többet megtudnak.

Az evés továbbra sem megy :(

Éjjel két dolgot álmodtam. Az egyyik az volt, hogy ettem egy falat töltöttkáposztát, a másik pedig az, hogy az esküvőt szerveztem.

Megállapították, hogy anorexiás nem vagyok. Szerencsére. Bár idegesítő a bizonytalanság.

3521. Blue Moon
2008. júl. 22. 10:09

kicsit eltértünk a topic témától....hehe:-)))

nna kanyar vissza ...:-)))

3520. welkin102 (válaszként erre: 3519. - Blue Moon)
2008. júl. 21. 18:12
igen igen,nekem az anyósom ezzel foglalkozik,félelmetes mennyi minden van ebben:DAjánlom nektek is.
3519. Blue Moon
2008. júl. 21. 17:47

[link]

itt olvashatsz róla pár mondatot...érdekes nagyon..

az ismerősöm akiről már írtam ő is férfihangokat hall...most olvasom, ami nála is megvolt amikor megszületett...anyukája ikerterhes volt és ő még a méhben elnyomta a testvérét...késöbb ezen ismerősöm petefészkéből szedtek ki kis darabkákat (ciszta néven) az akkor elnyomott ikertestvéréből....hmm...ez sem semmi, lehet ő cseszegeti azóta is..:-/

3518. welkin102 (válaszként erre: 3515. - Lilimia)
2008. júl. 21. 17:31

Szia!

Olvasgattam amiket irtál...nem probáltad még a Helinger terápiát???Nagyon sok embernek segit:D

3517. Blue Moon (válaszként erre: 3515. - Lilimia)
2008. júl. 21. 16:43
akkor ha nem lennének rossz emlékeid,, olyanok amiket magad követtél el magad ellen, ez a "fickó" nem tudna mit kezdeni veled....:-/
3516. Blue Moon (válaszként erre: 3514. - Böbe83)
2008. júl. 21. 16:42
tapasztalat?
3515. lilimia (válaszként erre: 3512. - Blue Moon)
2008. júl. 21. 16:39

Csináltam :( De az utóbbi időben azzal fogom vissza h ha jön akkor a postaládába bedobom az összes kést meg villát meg ollót a kulccsal együtt, meg a családomra gondolok, és arra, hogy nem csak nekem fáj utólag, nem csak én sírok miatta.

Sajnos tényleg csak gyógyszerekkel karbantartható :(

3514. böbe83 (válaszként erre: 3513. - Blue Moon)
2008. júl. 21. 16:00
igen.
3513. Blue Moon (válaszként erre: 3510. - Lilimia)
2008. júl. 21. 15:48
jah és jönnek a hülye gyógyszereikkel...basszus..csak gyógyszeres kezeléssel javíthato egy skizo állapota?
3512. Blue Moon (válaszként erre: 3510. - Lilimia)
2008. júl. 21. 15:47
miért csináltad régen ....? Öncsonkítás stb?
3511. Blue Moon (válaszként erre: 3510. - Lilimia)
2008. júl. 21. 15:46

"Most azt találtam ki, hogy "olcsó a tartásom", és azt a pénzt amit az én ennivalómra költenénk, bedobálhatnánk a malacperselybe (gyűjtögetés az esküvőre)."...morbid vagy..., vagy csak praktikus?:-)))))

Ismerősömet is férfihang kíséri....

hát nem irigyellek....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook