Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
gratulálok! Még egy ok, hogy rendbegyere...!!
A cumira fúrj egy lyukat, úgy könnyebben kijön a papi és nem lesz vákumos a homlokod:-)))))))(vicc)
na jó...a fecskendővel csak óvatosan...tűt ne tegyél rá;-)))
vigyázz magadra, n várom továbbra is, mi van veled, hogyan gyógyulsz:-)))
Kaptam cumisüveget, hogy abból hátha tudok enni tápszert. Először azt próbáltam ki, hogy mennyire terjed szét a számban az íz. Hát baromira :/ Kissé lehangoló volt hogy még a cumi sem jó.
Egyébként nem értem, hogy a kisbabákban hogy van annyi vákum, hogy ki tudják szívni a löttyött belőle. Homlokhorpasztó...
Most azt találtam ki, hogy fecskendőből, a torkombaspriccelem. Majd meglátjuk az bejön e.
Mellesleg felvettek az egyetemre:), és nem lehet, hogy csont sovány menyasszony, és egyetemista legyek.
Szia!
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de van egy sejtésem, hogy még a szüleitekkel éltek. Ez alapján mindenképpen beszélj a kedvesed szüleivel, és közösen gondoljatok ki valamit. Beszélgess a barátnőddel is sokat, konkrétan erről a témáról.
Mindenképpen orvosi segítséget is kell kérni!
Szándékosan hánytatja magát, vagy automatikusan jön vissza az étel?
Kitartás!
Sziasztok.
Nagyon el vagyok keseredve....:(
Barátnőm szerintem kezd anorexiás lenni..Teljesen olyan tüneteket mutat...ha tele eszi magát kihányatja magát,meg elégedetlen magával stb...:(
Nem győzöm dicsérni milyen bomba nő úgy ahogy van,nem hiszem ,hogy figyelembe veszi....
Nem rég óta csinálja,max 1 hónapja...de már most teljesen soványka:(
Mit mondjak neki,mit csináljak? Nagyon el vok keseredve,félek nagyon mi lesz:( Még ugye lehet valamit csinálni?
(Hozzáértők válaszát kérem)
Köszönettel:V.Ákos
jjó akkor nem te vagy :-)
végül is, ehető...csak kutyáknak szól..de miért is ne, ha az ízlik...
nna örülök, hogy így imádod őket :-)
Debreceni vagyyok, a hajam fekete, szóval biztos hogy nem én vagyok :)
Rum a kutyám, teljes neve Mezősi Rumi, de Rum, Rumocska, Rumosmeggy, Rumoshordó, Rumpuncs, drágám, szívem, életem, szerelmem, szépszemem is szokott lenni. No meg neveletlen dög is :) Ő, és a másik kutyám (Mia, Beagle, terápiás tanonc) helyettem is enne, de be van korlátozva az adagjuk. Kétségbeesésemben valamelyik nap enni akartam a tápjukból, mert azt szeretem nagyon. Tejjel isteni finom :)
A gyöngyösi utcánál szokott átmenni a zebrán egy szőkés lányka a kutyájával a zebrán...nem te vagy az ???Pesti vagy?:-))) biztos nem te vagy az:-)))
Rum a kutya?
remélem rendbe jössz :-)))
Tényleg olyan vagy mint egy törékeny kis királylány!
Ennél jobban ne soványodj le, most helyeske vagy, csak ne vidd túlzásba!:-)
A hangulatváltozást okozhatja az is, hogy nem eszel. A feledékenység, a bizonytalanság, no és perzse az ájulás mind valószínűleg ennek a számlájára írható.
És mi lenne, ha nemcsak 2-3 napig próbálnál egészségesen enni, sok gyümölccsel, müzlivel stb. de nem folyton a kalóriákat számolva?
Szia!
Szerintem menj el mindenképpen orvoshoz! Biztos vagyok benne, hogy ha elmondod mindezeket segíteni fognak, és kontrolálják a súlyodat. Az orvosoknak nem az lesz a célja, hogy 80kilósra hízlaljanak, hanem az, hogy optimális legyen a súlyod, és hogy pszichésen is rendbegyere.
Vágj bele, légy kemény, és erős!
Tegnap voltam orvosnál. Megcsinálták a rutinvizsgálatokat, de egyenlőre elég gyengécske tippek vannak. Lecserélték a gyomorgyógyszerem, meg adtak bélmozgatót, mert kezdenek leállni a beleim. Aug. 4-én lesz gyomorbélpasszázs, akkor talán többet megtudnak.
Az evés továbbra sem megy :(
Éjjel két dolgot álmodtam. Az egyyik az volt, hogy ettem egy falat töltöttkáposztát, a másik pedig az, hogy az esküvőt szerveztem.
Megállapították, hogy anorexiás nem vagyok. Szerencsére. Bár idegesítő a bizonytalanság.
kicsit eltértünk a topic témától....hehe:-)))
nna kanyar vissza ...:-)))
itt olvashatsz róla pár mondatot...érdekes nagyon..
az ismerősöm akiről már írtam ő is férfihangokat hall...most olvasom, ami nála is megvolt amikor megszületett...anyukája ikerterhes volt és ő még a méhben elnyomta a testvérét...késöbb ezen ismerősöm petefészkéből szedtek ki kis darabkákat (ciszta néven) az akkor elnyomott ikertestvéréből....hmm...ez sem semmi, lehet ő cseszegeti azóta is..:-/
Szia!
Olvasgattam amiket irtál...nem probáltad még a Helinger terápiát???Nagyon sok embernek segit:D
Csináltam :( De az utóbbi időben azzal fogom vissza h ha jön akkor a postaládába bedobom az összes kést meg villát meg ollót a kulccsal együtt, meg a családomra gondolok, és arra, hogy nem csak nekem fáj utólag, nem csak én sírok miatta.
Sajnos tényleg csak gyógyszerekkel karbantartható :(
"Most azt találtam ki, hogy "olcsó a tartásom", és azt a pénzt amit az én ennivalómra költenénk, bedobálhatnánk a malacperselybe (gyűjtögetés az esküvőre)."...morbid vagy..., vagy csak praktikus?:-)))))
Ismerősömet is férfihang kíséri....
hát nem irigyellek....
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?