Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Jah, egy pár napig most nem írok.
Majd jelentkezek, ne aggódjatok pusz
Hell!
Helena: Menj orvoshoz!
Annucia: Már hogy ne lenne értelme? Élned kell! A barátnődet rángasd ki ebből, tereld el az ő és a magad figyelmét is stb. ( mozi, pláza, séta, stb)
Most rossz az idő de majd ha jó idő lesz sportolhatsz! DE nehogy túlzásba vidd nekem! Csak ésszel! Vili?
Gigi: 170/50 , szerencsére ez már nem olyan vészes a legrosszab 170/48 volt már nem akarok odáig süllyedni :)
Nem nincs fiúm csak barátok a legjobbbarátnőm meg a haverok segítzenek velük könnyebb nem tom mi lett volna velem nélkülük.
Browing: ? jól vagy?
Szerintem apa már nem húzza sokáig :( soha nem szeretett szenvedni, főleg nem így gépeken :(
Egyetek, és csak előre :)
sziasztok!
bocsi, hogy ijesztgetlek titeket. nincs semmi gáz. tényleg!
2 napja úgy fáj a szemem... szemgolyóm mögött,hogy az nem igaz...
Anuccia!! Ugyan már ne csináld, én nem mondom, hogy szép vagy, mert még nem láttalak, de azt tudom, ha nem eszel eleget, nem lesz erőd....ezt szeretnég, akkor hiába, hogy könnyű vagy, nem tudsz majd sportolni? Milyen edzésekre jársz?
ne haragudjatok rám, de még új vagyok itt és nem ismerlek Benneteket:(
Lányok, ennek az egésznek semmi értelme... nem tudok semmit sportolni jelenleg. Szörnyen nézek ki... nem akarok itthon lenni a családdal, nem akarom hogy óvjanak, hogy foglalkozzanak velem... Nem vagyok jó passzban :( Semmi értelmét nem látom így... egy hónap múlva, amikor edzések kezdődnek szeretnék ügyesebb lenni, ha könnyű leszek, ügyesebb is..
És lehet hogy a legjobb barátom azt mondja,"jajj miért mondod, szép vagy" De én nem ezt látom!
:'(
gusztustalan kaják :( hányni tudnék jelenleg! Csoki, krumpli, hús, tészta, sajt, chips.. :'(
Istenem, csak nehogy elrontsak valakit... mert a barátnőmet már elrontottam :( Ugyan ide sodortam :( csak mert elmondtam neki ami bántott :'( De ugye ti nem fogtok... ?! :'(
Browing: Mi történt Édesapáddal?
Lányok Neketek mik a paramétereitek? Testsúly-cm??
Gondoljatok arra, hogy ezek az évek később elfecsérelt idők lesznek számotokra?
Pasi téren ki hogy áll? Ők mit mondanak a súlyotokra?
És majd nem akartok talán kisbabókat szülni? Mert ha így folytatjátok, akkor nem lehet....lehet már késő lesz hízni, tudjátok az ösztrogénjeinknek, vagyis a nőiességünknek kell a zsírszövet!
Mi nem akarunk elférfiasodni! Nekünk kellenek a jó pasik!! Ti hogy látjátok??
No...nem ellutustulni, hanem írni-írni, hogy segítsünk egymáson!!!
pusszik Nektek!!
ÁLLJ!
SZÉP VAGY ÉS CSINOS!!! Nehogy most add fel! Már szépen haladsz ne törödj semmivel csak azzal hogy szép vagy és enned kell!
A jóga? Biztos jó csak ahhoz le kell nyugodni meg így sokáig kell egyhelyben lenni és nekem ez nem megy :)
Bláá utálom a tükröt!!!! Wáááá utállok enni! És utállom hogy muszáj! Egy lakatlan szigetre akarok menni!!!!! :)
De most komolyan...nem bírok tükörbe nézni, nem sok hiányzik, hogy azt mondjam, én nem megyek emberek közé... mindenki engem néz! Szörnyen nézek ki:(
Én szertornázok, röpizek! Csak nyáron egyik sincs...
Milyen lehet a jóga? :)
Hello!
Browing: Én sportoltam, táncoltam és régebben kéziztem is.
Már jobb de majd igykeszek :)
Örülök hogy te ESZEGETSZ! :D Csak így tovább, apum? ramatyul de legalább még életben van. Mi lesz velem ha meghal? :(
Annucia: Nem kell rögtön sokat enni már az is jó ha keveset csak egyél.
Hali!
csajok..ti csak csipegettek...valami NORMÁLIS(több emberrel űzött) sportot kéne csinálnotok...
énis ma reggel(délelött)mikor kezdődötta vitorlásverseny:"egyek?á eszek 4koktélparadicsomt,aztán cső."-haverom táékoztatott h ő bevágott reggelire 4db(!!!)croissant(ok.mondjuk ő fiú:Dde am tiszta jól néz ki:P) hát akkor énis inkább megettem a fél sajtosbagettemet,mert akkora szél,volt,hogy télleg rohadtul megszívtam volna,ha nem ettem volna...egyik (srác-86kg)haverom beborult-akkora vitorlával mint én és nem tudta visszaállítani a hajót,kiesett a kormány meg minden...én vittem ki a hajóját a partraXD nah.mire visszaraktama kormányt ígyis kb 3szor hittem azt h kész.ennyi.nem bírok se mozdulni,se semmi,meghalok,magaalányom a hajó stb. és ha nem ettem volna?!akkor hogy a fenébe tudnék most írni neketek?!:o hatalmas vihar volt....
:Dnah a népek ijesztgetéséből egyenlőre ennyi:D de ma nagyon beszédes kedvemben vagyok:D mindenki meneküljönXD
Annuccia:fogyózol?!ez egy macska REGGELIJE....:D
Every:megértelek...nekem is vt már ilyen,de csak mikor rossz volt a kedvem...te hogyvagy?apud?enned kell.de legalább igyál,pl valami rostosat,vagy cukrosat,mert akk lehet h megéhezel,vagy legalább az is valami energia...nehogy kiszáradj nekem csajszim!!:( kórházat akartok?!
kórház->Dancegirl!veled mivan?:D íííírrrrrj!!!<333
Gigi:nekem pl van fotómXD ha lesz vitorlázós,majd kirakom^^
Borsa:hogy telik a nyáriszünet eddig?:P
Helena??????írjmár !!!
Hotdog?
mieza pangás?!
írni emberek!!!ez parancs!:D meg enni!;)
pl túrórudit:Dj<3
Jajj de jó! :D mármint hogy végre eszel :)
Örülök, ügyes vagy csak így tovább!
Még megjavulhat az idő.
Velem semmi különleges, azon kívűl hogy egy falatot se tudok lenyelni.
Néha vannak ilyen pillanatok ,ikor szeretnék enni meg az elhatározás is megvan, de nem megy. :(
Ez is ilyen most. Ittam egy kis vizet, de már a kaja szagától is hányingerem van.
Majd jobb lesz. remélem. nah pussz.
Sziasztok!
Igenis, eszeM! Tegnap reggeliztem pizzamaradékot, délelőtt ettem egy kis pogácsát, aztán délután cseresznyét, és vacsira egykis sajtot.
Ma ettem reggelite szendvicset, ebédre meg egy tál levest! :) örüljetek :D
Tegnap is it volta bnőm, szedtünk egy csomó cseresnyét, meg röpiztünk :) Majdnem belenyúltam egy méhkaptárba :S de nem bántottak a méhecskék :)
Igen, akkor ettem melegszenyát...
Meséljetek ti is!
BAsszus olyan szar idő lett, pedig este a bnőmnél alsok, és egy csomó minden lenne a városban a Szent IVán éj miatt... cccc
Puszi
Browing::) szülők, ilyenek :D
Ügyes vagy csak így tovább pusz :)
Helena: Kicsit bővebben lehet?
Annucia: ENNI! :D
puussz! Írjatok!
Every:kiosztották a bizitXD
azthittem h meg fognak ölni pl a 3asért,meg ugye nem lett túl jó...végülis tavaly jobban letoltak,mikor kb 3tizeddel jobb vt az átlagom XD nah mind1...mázli:)
Helena:mi történt?mesélj! ugye nem csináltál semmi butaságot?nem voltál valami bíztató:S
Annuccia:jajj,egyél már!!!de legalább jó vt a barátnőkkel?:P
én ma csakúgy mondom miket ettem:
reggeli-1barack,3szem eper
ebéd-2gombafej rántva,kis krumplipüre,1szelet csoki
uzsi-1túrórudi :D
vacsi-egy sajtoscsiga:D
asszem ennyit ettem ma.
holnap verseny^^ juppi vitorlázás(L)
vigyázzatok magatokra,egyetek,írjatok!:Dpussz<3
:D:D
Hát hogyne emlékeznénk?!???!!!
már annyira aggódtam!!:(
miújság?!
mesélj már!!!!
ugye jól vagy?mik történtek? híztál már,ugye?:) bár nálad nem is hízás,hanem kb vitamin meg vízpótlás:D főleg az első 5-7kiló!:D
jajj!!meséljhogyvagy!!olyan jó lett a kedvem,hogy megvagy,és jajj...már elsem hiszed miken gondolkodtam,hogy mibajod lett:'( szóval,jó hogy vagy^^ <3
am egy csomószor kérdezte mindeki h merre jársz,tud-e valaki valamit rólad!:)
vigyázz magadra,írj mihamarabb!!<33333
Szija.
Igen, emlékszünk. Azt is tudom, hogym in veszekedtem veled az utolsó napokban míg itt voltál. Nem akartam elhinni hogy egy orvos a kép láttán hazaenged.
Nah jó bevallom őszíntén hogy még most sem hiszem el. Mert ilyen nincs. Ilyen a legszarabb kórházba sem fordulhat elő. Lehetetlen.
De most nem vitázok ezen veled jó hogy újra itt vagy és mesélj:)
hello
emlékeztek még rám???
elromlott a gépem....most ujra van...
azota annyi minden történt majd elmesélem...
na addig hello
Köszi :)
Annucia: Egyél már!!! Melegszendvicset legalább ettél?
Browing: Az vagy amit meg eszel? Drágám csoda hogy létezel :D Ügyes vagy és egyél pusz
Helena: ugye minden ok?
Sziasztok!
Nálunk szombaton volt az évzáró. Lett 3 4esem, matek, német, töri. EBből a német sose ment, a törit elcsesztem, a matekot meg még első félévben csesztem el...
Ma majdnem csak gyümölcsöt ettem egész nap, de a bnőim éhesek lettek este amikor itt voltam, úgyhogy melegszendvicset csináltam... Azon kívöl cser4esznye meg egy kis ribizli :)
Hogy vagytok?
Halihó!
Helena:nah hogyvagy? ugye nincs semmi baj? mit mondott az anyud? gondolom letilthatott a netről,azért nem írtál még :s remélem nem csináltál semmi butaságot!!:) <3
Every:tyű!ha nekem lenne ilyen szuper bizim *-*
az enyém:5ösök:4db 4esek:9db 3asok: 1db :( szánalmas.meg ugye:szorgalom4es meg magatartás5ös. a magatartás-szorgalom jegy nélkül:4.2 és vele:4.25
jövőre sokkal jobbnak kell lennem.
nah megyek, olvasok, mert a nyári szünet örömére megtámadtam a könvtárakat és kivettem 10db könyvet és már elkezdtem 2őt:D meg még van egy ilyen "az vagy amit megeszel" könyvem,aztis el kéne olvasni meg közben még olvasok neten 1et...(Breaking Dawn):D szal összesen 5könyv egyszerre!:D tyűha! a héten még végezni szeretnék kb 3al:D
cupp<3 jó nyarat^^
szombat,vasárnap,hétfő,kedd:vitorlázás lesz, szerdán jön legjobb barátnőm meg a tesója(legjobb barátom:D)
juppííí:D
ahh holnap évzáró:(
Browing: Nah végre! :) Örülök hogy jól érezted magad és hogy ettél ügyes vagy! Dícséret :) puszi :)
Bizonyítvány? Kinek milyen?
Nekem 2 4-es ( matek, kémia)
1 d5 (Magyar) többi 5
Browing? :D
Helena: Nyugi ne félj, bár gonodolom már hazaért így 6 órára :) minden ok?
Csajok írjatok!
Hali!
bocsi hogy nem írtam...csak vitorlázgattam, meg aztán lusti is voltam, meg tegnap voltam ilyen ottalvós "buliban":D imádok a haverjaimmal lenni.és már ment a kajálás előttük is. nem azt néztem h jujj nehogy többet egyek mint ők...husit nem ettem,nem is esik jól,de úgy látszik mindneki hamar belenyugodott^-^
Gigi:hmm... kb 1 vagy 1.5éve vagyok ilyen hülye:D eltévedtem véletlenül egy proanahonlapra,aztán mivel am is fogyni akartam ez olyan jó dolognak tűnt,inspirált.lefogytam 164cm/45kg-ra aztán természetesen lebuktam,kórház is volt egy pici, meg pszihodoki(:@)...éshát felhízlaltak.a barátaim nagyon figyelnek rám, a szüleimről meg ne is beszéljünk...xD továbbra sem hiszem h túl vékony lennék dehát nah...nincs már erőm a fogyózásra:s.....meghát nem akarom amiatt elveszteni a barátaimat meg a szeretteimet...
nagyooonfáradtvagyok:D reggel6ig fennvoltunk aztán 10ig szunyáltunk... olvasok de sztem el fogok rajta aludni^^
cupp<3
Lassacskán megyek haza, holnap találkozunk!
Addig is írjatok, meg egyetek!!!!!
Az sokkal súlyosabb szerintem, hogy ezt valahol a mai világ / társadalom sugallja.
Legyél sovány stb.
Vagy ez baromság?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?