Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

2009. jún. 17. 15:49

Igen, azt hiszem :)

Megnézem :)

5939. Gigi800
2009. jún. 17. 12:11

Every: Hálás lehetsz akkor a társaidnak, akik nem hagyták annyiban!

Valóban hajnali 1-kor írtam! Barátnőimnél voltam borozgatni:)

5938. Borsa
2009. jún. 17. 11:26

[link]

Ezt tessék elolvasni!

2009. jún. 17. 11:20

Ahh.... mindegy a többi helyesírási hibát nem javítom ki. még csak most keltem fel ( 1 órája :D) nézd el nekem.

Mit Reggeliztetek? Én ettem dinnyét! :D

2009. jún. 17. 11:20

Bocs,

felismerjenek ( így a helyes) :D

2009. jún. 17. 11:18

hy!

Gigi: Ezt hajnali 1-kor írtad? :D

A nevemet nem szeretném leírni nehogy fel ismerjenek.

Lassan másfél éve vagyok anorexiás. Eleinte nem akartam beismerni és sokáig tudtam titkolni de az iskolában hamar észrevtték és lekísértek ebédelni. Azt mondták szólnak otthon han em eszek. Szóltak. Aztán kórház, pszihológus, stb.

Mindennap megfordul a fejemben mire jó ez? Hiszen mindig ugyanazzal küzködök minden nap egy új gát a teljes gyógyulás felé. Néha nagyon elszánt vagyok hogy meggyógyulok. Néha viszont szívesebben adnám fel.

Ezt csináljuk nem is tudom mi óta segítünk egymásnak. A kórházban egy lány azt mondta nekem:

Ami nem öl meg az csak erősít.

Annucia: Csajszi! Ha nem veszed fel a bikinid majd rád adom én! :D

Vajon mért is ájultál el tornán???

Enni!

Helena: ?

Browing:???????????? Hol vagy?

Borsa:??????

Eltűntetek???

5934. Gigi800
2009. jún. 17. 01:00

Elég új vagyok itt a neten, ezért szeretnék nektek bemutatkozni, Gigi vagyok, 26 éves. 7 éve már, hogy küszködök ezzel a kórsággal. Annyira szimpatikus, hogy itt ezen a fórumon mindenki mindenkinek próbál segyteni!

Örülnék neki nagyon ha írnátok nekem egy bemutatkozót, Ti hogyan birkóztok meg az anorexiával? Mióta szenvedtek benne, Milyenek a paramétereitek? Hová valósiak vagyoktok? Hány évesek? Szóval minden érdekel Veletek kapcsolatban Írjatok nyugodtan privát üzenetben! Boldoggá tennétek!

Mit szólnátok, ha egymást kisegítenénk, és megmutatnánk az orvosoknak, a többi hasonló lányoknak és nem utolsó sorban szüleinknek, hogy igenis van kiút. Ti is tudjátok, hogy egy finom falat visszautasítása mekkora akaraterőt jelent... Szóval ebben szerintem nem lehet hiányunk... sőt!!! Igenis akaraterő kérdése egy kis összefogás és leküzdjük az anorexiát/bulimiát! KI TART VELEM?

VÁROM SORAITOKAT!! Szép álmokat mindenkinek!

5933. annuccia
2009. jún. 16. 21:27

Hát igen... sziasztok!

Megpróbálok kicsit mindenhez hozzászólni...

bikini=halálom... Kikészít a barátnőm a figyelemfelhívásaival, én majdnem elájultam tornán, egész délután cseresznyét ettem, fáj a gyomrom

Helena.ha úgy érzed,tényleg mesélj! segít!

Daisi-baba: ana vagy mia??

5932. hotdog68
2009. jún. 16. 20:29
tényleg...helena....neked mi a bajod???? kivel vagy elégedetlen? ki bántott? engem érdekelne, miért vagy az egész világ ellen egymagad......miért nem vagy boldog? egyáltalán mi tenne boldoggá? szedd össze a gondolataidat és írd le......hogy segítsünk.....
2009. jún. 16. 14:37
Helena! Fel a fejjel. Érdekli anyudat tehát szeret téged.Most képzeld el ha le sza.ná azv egészet. Fontos vagy neki.
5930. _helena_
2009. jún. 16. 12:53
jut eszembe a pszihológusról. . . amikor a nő utalt arra anyának, hogy öngyilkos hajlamaim vannak, akkor anyám majdnem leszúrta a nőt, utána meg engem [képletesen szólva]. nem igaz. annyira nem értem, hogy anyám miért nem képes átlátni a dolgokat, és azzal példálózik mindig, hogy "bezzeg másnak 1 lába van, mégis boldog" engem ez nem vidít fel. annyira elegem van
2009. jún. 16. 11:09

Hello!

Browing: Csinos vagy! Ha valakin rajtad jól áll a bikini :)

Gigi: Nehezen pszihológus segítségével és jó sok erőszakoskodással.Egyedül nem lehet. Sajnos.

Néha eszembe jut hogy mi lenne ha akkor nem ájultam volna el. Ha nem értesítették ovlna anyuékat. Ha nem döntök úgy hogy kórházba megyek. A nehezén már túl vagyok de még most is nehéz :S

Borsa: Neked is jól köszi :)

Írjatok, pusz

5928. Borsa (válaszként erre: 5927. - 73000ceac6)
2009. jún. 16. 09:37
Igaza van Pannitának! Vállalni kell azt, amink van :) és kész.
2009. jún. 16. 07:40
Én úgy szoktam kimenni a strandra h még mindig jobban nézek a narancsbőrös, agyonbarnult(v égetett?) német turistáknál. Ilyenkor jó érzés tölt el. Azt mondom , h meg kell tanulni leszarni mások véleményét, főképp ha az atrocitás, és téged érint. Ezt nem nektek szántam, hanem azoknak akik megszólnának a strandon v ilyesmi!!!
5926. Borsa
2009. jún. 16. 07:31
Jóóó reggelt, hogy vagytok?
5925. 1e44dd72bb (válaszként erre: 5919. - Gigi800)
2009. jún. 16. 00:03

Szia!

Én közel fél évet voltam ott abban a kórházban,és hát tudnék mesélni....Röviden mondjuk csak annyit talán,hogy no komment:)

5924. hotdog68
2009. jún. 15. 22:58
jajjjjj, a bikinit ne is emlegessétek. egy hét múlva megyünk nyaralni és olyan a hasam mint egy görögdinnye. máshol vékony vagyok csak a hasam áll ki. Mit kéne csinálni, nem tudom. Hasizom gyakorlat nem mehet mert van egy pici köldöksérvem. Várom az ötleteket! Ha nem eszek akkor meg az arcom nyúzott és a fenekem eltűnik, a hasam pedig ugyanolyan marad.......
5923. Gigi800
2009. jún. 15. 22:51

úgy érzem elhagyott az erőm is a depresszio miatt, ez az evészavar átformálta a pszichémet is.

Sportolni sincs kedvem, Ti hogy lábaltatok ki belőle?

5922. browning
2009. jún. 15. 18:59

a strandkendő takar hasat:P csak jól kell felkötni:D

úgy h a 2csücsköt megfogod és keresztbe a nyakadbakötöd...remélem érthető:P

engem cukkolnak vele h kicsi a fenekem -.-"

de am,hogyha tornáznunk akk a has sem lesz oylan rossz...én attól kapok agybajt h nem (eléggé) lapos a hasam:s

Gigi:nem ismerem,nem hallottam róla... remélem tud valaki segíteni...am mész?

rohannomkell pusssz<3

2009. jún. 15. 16:55

Hello!

Csak 1 a gond van:

- a strandkendő nem takar hasat :S

Narancsbőr?

Nem, igazán csak attól hogy kövér vagyok :S

5920. Gigi800
2009. jún. 15. 16:20

Viszont a bikinis témához....ezek a piszkos fiúk mindig a fenekünket nézik...szerintem ezért vagyunk olyan sokan gátlásosak:(

Én is irtózom a narancsbőrtől?

Nektek mik a tapasztalataitok?

Amelyik fiúnak kerek popsi kell, keressen olyat.Sokan csak a külsőt nézik, mielőtt összességében ismernének meg bennünket!!

5919. Gigi800
2009. jún. 15. 15:06

Sziasztok!

Hallott már valaki a 4 hetes bennlakásos pszichiátriai kezelésről Budapesten? Esetleg valaki ismeri Tölgyes vagy Unoka Doktor Urakat?

Ha valaki tud segítsen!

Köszönöm!

5918. Borsa
2009. jún. 15. 15:00

Sziasztok, Lányok!

Hagyjátok már a bikini témát, csak semmi pánik! Ne is foglalkozzatok vele! Felesleges!!!!! De feltalálták a strandkendőt - csodákra képes!

Ja, és tessék enni!

5917. _helena_
2009. jún. 15. 14:46
rettegek a strandtól, és a bikiniktől XD am annyira jó, hogy végre nyár van ^___^
2009. jún. 15. 13:37

:) Csajok!

Egyetek!!!!!

:D

5915. annuccia (válaszként erre: 5911. - Browning)
2009. jún. 15. 13:10

Vicc... nem is tudtam, hogy tettem fel ilyen képet, azt hittem csak gyümölcs van fenn :) De nem én vagyok..csak szeretném! NEm merek kirakni képet, hátha valaki felismer :S

Én eszek..sajnos! De nem akarok!

És utállom a bikinit! Próbálok megbarátkozni magammal, de egyszerűen nem megy!!!! :(

5914. browning (válaszként erre: 5913. - 80accc5280)
2009. jún. 15. 12:05

na végre hogy írtál!!:))

már nagyon aggódtam!!!:(

tessék szépen enni,nem áll jól,ha leesika bikini:D

nelegyünkmár vállfák !!XD

nah pusziii

2009. jún. 15. 10:28

Csajok!

Mikor be akartam jelentkezni nem tudtam és regisztrálni se. Most szerencsére sikerült :)

Végre itt a nyár!

ajjaj bikini :S

Nah kinek milyen lesz a bizije?

És ugye esztek?

Sajnos én az utólsó hajtásokban kicsit "elfelejtettem" enni le is ment pár kiló, de nyáron majd hízok... :S

Írjatok!

pusz

2009. jún. 15. 06:22
Nos, én mind2 végletbe beleestem. Volt mikor hánytattam magam, volt mikor meg kávén éltem, de hullani kezdett a hajam és majdnem elájultam 1 hipermarketben munka közben. Akkor 168 cm és 54 kiló voltam szakítás (3év kapcs) után. Most 58 vagyok, nem mondom h meg vagyok elégedve magammal, de azért én sem viszem túlzásba az evést. Szerintem még most sem sikerült sok rossz szokásomat levetkőzni.
5911. browning (válaszként erre: 5910. - Annuccia)
2009. jún. 14. 19:52

ömm a fotódon ugye eggyiksem Te vagy?!O_O merthaigen,akkor megerősíthetem,hogy nagyon sovány vagy/lettél:S

neee!!!

ennikell.

mennemkellXD

pussz<3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook