Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát elvagyok...vagy nem eszek, vagy rohamosan tömöm a szart...tegnap is, bnőmmel elmentünk boltba, vettünk csokit meg mogyis chipset... Wáááá utállom magamat! elefánt vagyok...
És komolyan mondom, SEMMi erőm nincs... nem tudom miért, le vagyok fáradva... pont jókor jön a szünet :)
Azt mondták mennyit fogytam... jól esett, csak én ezt nem látom!
hali!
vakáció!!XD
ma egésznap vitorláztam!csodajóóó volt!!!!:D:D:D hulla vagyokXD
mindenem össze"vertem":D mindig beleruhok a kötélszorítóizébe mikor visszamászok a hajóba borulás utánXD ahh annyit úsztam!:D
a hajam mint1hippiéXD totálgöndörr:D:D
áááááá vakácijóóóóóó:DDDDD
(*/megőrült*):D
cupp<3
kivelmizujs????:))
Annuccia:miért nem vagy a helyzet magaslatán??melyikén??ugye jólvagy??
cupcupp
Sziasztok!
Egy gyors beköszönés...
nem vagyok a helyzet magaslatán... nincs több energiám, eddig is csak azért nem írtam mert nem bírtam bekapcsolni a gépet, annyira hulla voltam...most a bnőmnél vok...
Én megígérem írni fogok!
KITÖRT A NYÁRI SZÜNET :)
Sziasztok, hogy vagytok?
Látom, már nagyon megy a visszaszámlálás!!! Ugye, csajok, azért a nagy fene nyári szünetben is benéztek néha?????
Evry - t nekem is úgy mutatja a rendszer, hogy kiregisztrált. Remélem, nincs semmi zűr vele!!!!
Evry, ha látsz jelentkezz - álnéven is:)
Every felhasználónevére azt mondja az oldal, hogy már nem tagja a Hoxának.
Hova tűnt és miért? Nagyon remélem jól van, csak a technika ördöge szólt közbe.
igazából nem lógás, mert tényleg vacakul vagyok(A) tegnap meg még vacakabbul voltam :/ meg hőemelkedést sem "gyártottam" hanem lett...
nálunk most "divat" alkalmazni a vonzás törvényét:P (hogy pl kimondod-jelen időben-hogy "beteg vagyok" és ha sokat mondogatod akk elméletileg úgy lesz:D bár lehet,hogy ez csak ilyen agykontorll szerű micsoda,hogy akaratllagosan(?)leállítod az immunrendszeredet egy picit,vgay ha pl aztmondod h "meg tudom csinálni a ...-t" akkor meg az akarat-kitartás-dolgozik benned és végülis csak eléred a célodat:) nem? )
:))
nah pusz mézesteázom!*-*
kivelmizuu??
--KÁCIÓ!
Hali!
megírtam az angol tz-t ,meg a föcidolit, és elmentem a dokihoz,mert fáj a torkom és köhögök mint egy "asztmástehén"(->by my haver^^) és 'vérbő a gararom' a doki szerint:D meg am kezdek királyul lázasodni xD megúszom az angol dogát:'D (a sokszázszavasat)
Helena:szerintem vonatkoztass el anyudtól...nem úgy veszem észre,hogy ő komolyan tudatában lenne a szavainak,-hogy mit mond és hogy mit tesznek veled. ez egyszerűen borzasztó, hogy napokig rágódsz azon, hogy tényleg "kurva" vagy-e...ez röhely:D amíg nem mások khmm "testi boldogításával" keresed a kenyered, addig szerintem nem számítasszannak:D ha meg nem vagy tűsarkú(műanyag?) picsaszandálkában és övnek beillő mini"szoknyában" meg hasonlók, addig még "hülyepicsa" sem vagy:D érted...:P:D mondmeg anyudnak h örüljö nki h nem avgy egy nyomoék antiszoc.(antiszociális:D) kretén xD akkor milenne veled?!:D ki segítene, ha rossza kedved?nem?...ajj az anyuk logikája ajj -.-"
Annuccia: jó neked:D
Codie:örülünk h viszont "látunk" :) van valami lötyi amit ha iszol,akkor az ilyen hízlalós,gyógyszertárban lehet kapni...asszem 1 dl?vagy az egész adag? nemtom kb 500kcal:) szal sacc/kb úgy egy étkezésnek felel meg+ugyebár a kaja amit alapból megeszel:) am az ana-help.mlap.hu oldalon van egy Kate nevű csaj akinek asszem u.ez a problémája...és ő is 32kg:S vagy te vagy, vagy a lelki társad:D
Borsa?Hotdog?hogyvagytok??
Every:írjálmár!!holvagycsajszim?!:D
hogy Dancegirl-ről már ne is beszéljünk...tud róla valaki valamit?:S jajj reméljük még él,és nincs nagy baj...
pussssz<3
am 5ös leszek nyelvatanbóóóól!!:D
Sajnálom!
Én is sokat vagyok kinn a barátaimmal, és szólnak érte, de csak azért, mert hiányzom anyunak! Csak a tudat, hogy nem vagyok otthon...már akkor hiányzom neki :) és ez aranyos...De már kezdek felnőni :)
*legyek.
és bocs a kisregényért
sziasztok!
igaz,eddig kemény 2 bejegyzésem van itt,de "visszatértem":)
nem volt időm az évvégi hajtásmiatt :S
szóval:a collagen colitis olyanszinten gyógyítható,mint a crohn.vagyis csak tünetmentesíthető.én mostépp tünetmentes vagyok,de gyógyszert folyamatosan kell szedni,mert bármitől kiujulhat,akár egy megfázástól is,mert pl másnak a torkára megy rá a nátha,nekem nem a torkám fáj,meg az orrom folyik,hnem begyullad a belem.de ez van. -.-
nemtom már kikérdezte,pár oldallal hátrébb valaki:)
amugy fasza,fogytam mégegy kilót,ígymárcsak 32 kilo vok,undorító :( elfogyok,vagymi a fene?! XD tudom,h ez nem vicces,de kínomban már csak röhögni tudok rajta.más megeszik egytábla csokit és néhány közülök ugy néz ki utána mint aki minden nap féldisznótreggelizik,én meg fogyok mellette.:S
Á basszus! Elaludtam! Utállom ha nem keltenek fel reggel, mert átvágja az egész napomat ha túl sokáig alszok! Negyed 1kor keltem!!!
Nálunk még lesz egy matek doga, meg 2 felelés a jobb jegyért! Muszáj hogy minden összejöjjön!!!!
Hát, a hányásos hasmenéses vírus jó egy napra! A szüleid úgyse ellenőrzik... :)
Utállom az angol szavakat :D
Puszi
158cm vagy? legalábbis az adatlapod szerint:)
ahoz még jó a 49!sztem már nem is kell fogynod!:)
am mitől hánytál?diekt vagy csak az idegesség váltotta ki,úgy "magától"? remélem a második,akkor igazából (még) nincs baj!:)
vigyázz magadr, tökfelelsleges csonttá(egy szál béllé fogyni) úgysejóaz:D szépvagy!^^
szióóóó
betegen:(
basszus most nem mehettem vitorlázni merttegnap jól megfájdult a torkom:@óbazz...ezazénformám -.-"
bár legalább megtanulom a föcit meg az angolt(az angol 1 részétXD)
am szerdán 8 lecke szavaiból is lenne doga angolból, az kb 1000szó(vagy annál is több) valami műbetegséget-ami csak 1 napos nem tudtok?:D h komolyan szimuláljam a tüneteket,esetleg még 1 napig rosszul is legyek?:D nem akarom megírni :') :D
franc fog megtanulni ennyi szót -.-"
pussz:D <3
neked is?
az majdnem 5!:)
ahh errőljuteszembe...kiosztották a matekvizsgát és 4es!!!!!!!!!!!!!!!:@ 2 hülye ponton múllott az 5:( akkora nyomi dolgokat rontottam el xD...komolyan fáj a hülyeség ajj -.-"
nah pussssz
ki szereti a twilight-ot?:P adatlapomon kiírtam a honlapot amitgyártottunk b.nőimmel^^
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?