Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5910. annuccia
2009. jún. 13. 22:16

Hát elvagyok...vagy nem eszek, vagy rohamosan tömöm a szart...tegnap is, bnőmmel elmentünk boltba, vettünk csokit meg mogyis chipset... Wáááá utállom magamat! elefánt vagyok...

És komolyan mondom, SEMMi erőm nincs... nem tudom miért, le vagyok fáradva... pont jókor jön a szünet :)

Azt mondták mennyit fogytam... jól esett, csak én ezt nem látom!

5909. browning
2009. jún. 13. 19:51

hali!

vakáció!!XD

ma egésznap vitorláztam!csodajóóó volt!!!!:D:D:D hulla vagyokXD

mindenem össze"vertem":D mindig beleruhok a kötélszorítóizébe mikor visszamászok a hajóba borulás utánXD ahh annyit úsztam!:D

a hajam mint1hippiéXD totálgöndörr:D:D

áááááá vakácijóóóóóó:DDDDD

(*/megőrült*):D

cupp<3

kivelmizujs????:))

Annuccia:miért nem vagy a helyzet magaslatán??melyikén??ugye jólvagy??

cupcupp

5908. annuccia
2009. jún. 12. 19:56

Sziasztok!

Egy gyors beköszönés...

nem vagyok a helyzet magaslatán... nincs több energiám, eddig is csak azért nem írtam mert nem bírtam bekapcsolni a gépet, annyira hulla voltam...most a bnőmnél vok...

Én megígérem írni fogok!

KITÖRT A NYÁRI SZÜNET :)

5907. hotdog68
2009. jún. 12. 12:33
H A H Ó Ó Ó Ó !
5906. Borsa
2009. jún. 10. 09:24

Sziasztok, hogy vagytok?

Látom, már nagyon megy a visszaszámlálás!!! Ugye, csajok, azért a nagy fene nyári szünetben is benéztek néha?????

Evry - t nekem is úgy mutatja a rendszer, hogy kiregisztrált. Remélem, nincs semmi zűr vele!!!!

Evry, ha látsz jelentkezz - álnéven is:)

5905. hotdog68 (válaszként erre: 5903. - Browning)
2009. jún. 10. 09:09
nemsokára itt a szünidő, már visszfelé kell számolnni az órákat és nyugodtan kipihenhetitek magatokat. Töltsd hasznosan a nyarat. Pihenj, töltődj fel, ismerkedj és tanulj valami újat is. Azért mondom ezt mert én nyáron ritkán leszek, de azért írjatok, néha jövök és elolvasom. Tegnap este nagyon rosszul voltam, elkezdtem szédülni annyira, hogy forgott minden, le kellett feküdni. Kicsit túlizgultam magam, mindenféle szervezéssel, a kaján próbáltam spórolni, hogy ne legyen nyáron a fürdőruciban dagi, és ez sajnos most megbosszulta magát. Tehát ha valaki dolgozik és az agya is dolgozik akkor enni is kell. Ez a tanulság. Vigyázzatok magatokra ti is.
5904. nyuszihopp (válaszként erre: 5900. - Browning)
2009. jún. 9. 22:41

Every felhasználónevére azt mondja az oldal, hogy már nem tagja a Hoxának.

Hova tűnt és miért? Nagyon remélem jól van, csak a technika ördöge szólt közbe.

5903. browning (válaszként erre: 5902. - Hotdog68)
2009. jún. 9. 15:29

igazából nem lógás, mert tényleg vacakul vagyok(A) tegnap meg még vacakabbul voltam :/ meg hőemelkedést sem "gyártottam" hanem lett...

nálunk most "divat" alkalmazni a vonzás törvényét:P (hogy pl kimondod-jelen időben-hogy "beteg vagyok" és ha sokat mondogatod akk elméletileg úgy lesz:D bár lehet,hogy ez csak ilyen agykontorll szerű micsoda,hogy akaratllagosan(?)leállítod az immunrendszeredet egy picit,vgay ha pl aztmondod h "meg tudom csinálni a ...-t" akkor meg az akarat-kitartás-dolgozik benned és végülis csak eléred a célodat:) nem? )

:))

nah pusz mézesteázom!*-*

kivelmizuu??

--KÁCIÓ!

5902. hotdog68
2009. jún. 9. 08:27
grat kedves browing a jegyekhez. A lógást nagyon ügyesen megoldottad, de nem vagyok híve az ilyen cselekedeteknek, ezért kapsz most tőlem egy fekete pontot. ...na jó, csak a felet. hihi
5901. codie
2009. jún. 8. 18:04
az én vagyok x)
5900. browning
2009. jún. 8. 17:53

Hali!

megírtam az angol tz-t ,meg a föcidolit, és elmentem a dokihoz,mert fáj a torkom és köhögök mint egy "asztmástehén"(->by my haver^^) és 'vérbő a gararom' a doki szerint:D meg am kezdek királyul lázasodni xD megúszom az angol dogát:'D (a sokszázszavasat)

Helena:szerintem vonatkoztass el anyudtól...nem úgy veszem észre,hogy ő komolyan tudatában lenne a szavainak,-hogy mit mond és hogy mit tesznek veled. ez egyszerűen borzasztó, hogy napokig rágódsz azon, hogy tényleg "kurva" vagy-e...ez röhely:D amíg nem mások khmm "testi boldogításával" keresed a kenyered, addig szerintem nem számítasszannak:D ha meg nem vagy tűsarkú(műanyag?) picsaszandálkában és övnek beillő mini"szoknyában" meg hasonlók, addig még "hülyepicsa" sem vagy:D érted...:P:D mondmeg anyudnak h örüljö nki h nem avgy egy nyomoék antiszoc.(antiszociális:D) kretén xD akkor milenne veled?!:D ki segítene, ha rossza kedved?nem?...ajj az anyuk logikája ajj -.-"

Annuccia: jó neked:D

Codie:örülünk h viszont "látunk" :) van valami lötyi amit ha iszol,akkor az ilyen hízlalós,gyógyszertárban lehet kapni...asszem 1 dl?vagy az egész adag? nemtom kb 500kcal:) szal sacc/kb úgy egy étkezésnek felel meg+ugyebár a kaja amit alapból megeszel:) am az ana-help.mlap.hu oldalon van egy Kate nevű csaj akinek asszem u.ez a problémája...és ő is 32kg:S vagy te vagy, vagy a lelki társad:D

Borsa?Hotdog?hogyvagytok??

Every:írjálmár!!holvagycsajszim?!:D

hogy Dancegirl-ről már ne is beszéljünk...tud róla valaki valamit?:S jajj reméljük még él,és nincs nagy baj...

pussssz<3

am 5ös leszek nyelvatanbóóóól!!:D

5899. annuccia (válaszként erre: 5898. - _helena_)
2009. jún. 7. 16:27

Sajnálom!

Én is sokat vagyok kinn a barátaimmal, és szólnak érte, de csak azért, mert hiányzom anyunak! Csak a tudat, hogy nem vagyok otthon...már akkor hiányzom neki :) és ez aranyos...De már kezdek felnőni :)

5898. _helena_ (válaszként erre: 5894. - Annuccia)
2009. jún. 7. 16:11
...mert 'húúú de sokat vagy kint'...:@
5897. codie
2009. jún. 7. 14:04

*legyek.

és bocs a kisregényért

5896. codie
2009. jún. 7. 14:04
de elvileg nincs hiányom semmiből,legalábbis a vérképem szerint.meg az orvos aztmondta h ahormonjaimmal sincsen baj,a koromnak megfelelőenfejlett vagyok.meg nem szőrösödöm :) szerencsére..megcsak az kéne h necsak csontkollekció hanem mamutszőrbebujtatottfogas legyen >.<"
5895. codie
2009. jún. 7. 14:00

sziasztok!

igaz,eddig kemény 2 bejegyzésem van itt,de "visszatértem":)

nem volt időm az évvégi hajtásmiatt :S

szóval:a collagen colitis olyanszinten gyógyítható,mint a crohn.vagyis csak tünetmentesíthető.én mostépp tünetmentes vagyok,de gyógyszert folyamatosan kell szedni,mert bármitől kiujulhat,akár egy megfázástól is,mert pl másnak a torkára megy rá a nátha,nekem nem a torkám fáj,meg az orrom folyik,hnem begyullad a belem.de ez van. -.-

nemtom már kikérdezte,pár oldallal hátrébb valaki:)

amugy fasza,fogytam mégegy kilót,ígymárcsak 32 kilo vok,undorító :( elfogyok,vagymi a fene?! XD tudom,h ez nem vicces,de kínomban már csak röhögni tudok rajta.más megeszik egytábla csokit és néhány közülök ugy néz ki utána mint aki minden nap féldisznótreggelizik,én meg fogyok mellette.:S

5894. annuccia
2009. jún. 6. 23:22
:S nem látom az összefüggést a kurva és a haverok között :(
5893. _helena_
2009. jún. 6. 22:12
nem igaz...normális,ha anyám le kurváz,hogy sokat vagyok a környéken a haverjaimmal?! o.o
5892. annuccia
2009. jún. 6. 13:18

Á basszus! Elaludtam! Utállom ha nem keltenek fel reggel, mert átvágja az egész napomat ha túl sokáig alszok! Negyed 1kor keltem!!!

Nálunk még lesz egy matek doga, meg 2 felelés a jobb jegyért! Muszáj hogy minden összejöjjön!!!!

Hát, a hányásos hasmenéses vírus jó egy napra! A szüleid úgyse ellenőrzik... :)

Utállom az angol szavakat :D

Puszi

5891. hotdog68
2009. jún. 6. 12:48
de jó végre süt a nap. hogy június 6-án ennek kell örülni, ....hihetetlen.
5890. hotdog68
2009. jún. 6. 12:47
Sziasztok lánykák? hogy vagytok? jajj, ne tanuljatok olyan sokat, itt az évvége. A tanárok ezt nem tudják? az utolsó héten miért kell dolit írni?????
5889. browning (válaszként erre: 5884. - 138bf7d641)
2009. jún. 6. 10:46

158cm vagy? legalábbis az adatlapod szerint:)

ahoz még jó a 49!sztem már nem is kell fogynod!:)

am mitől hánytál?diekt vagy csak az idegesség váltotta ki,úgy "magától"? remélem a második,akkor igazából (még) nincs baj!:)

vigyázz magadr, tökfelelsleges csonttá(egy szál béllé fogyni) úgysejóaz:D szépvagy!^^

szióóóó

5888. browning
2009. jún. 6. 10:41

betegen:(

basszus most nem mehettem vitorlázni merttegnap jól megfájdult a torkom:@óbazz...ezazénformám -.-"

bár legalább megtanulom a föcit meg az angolt(az angol 1 részétXD)

am szerdán 8 lecke szavaiból is lenne doga angolból, az kb 1000szó(vagy annál is több) valami műbetegséget-ami csak 1 napos nem tudtok?:D h komolyan szimuláljam a tüneteket,esetleg még 1 napig rosszul is legyek?:D nem akarom megírni :') :D

franc fog megtanulni ennyi szót -.-"

pussz:D <3

5887. annuccia
2009. jún. 5. 23:29
többiek? Hogy vagytok?
5886. annuccia (válaszként erre: 5883. - Browning)
2009. jún. 5. 23:28
Jajj én is mindenről egykét ponttal szoktam elcsúszni... tiszta idegesítő :)
5885. annuccia (válaszként erre: 5884. - 138bf7d641)
2009. jún. 5. 23:28
Hát, ha megmondodány cm vagy?
2009. jún. 5. 21:57
Sziasztok! Ma azt mondták rám, hogy kezdek anorexiás lenni. Csak mert egy hete turb diétázom, van még vissza egy hét. Most 49 kg vagyok. Nem a kg-immal van a bajom, hanem a cm-rel. Mi a véleményetek erről?
5883. browning (válaszként erre: 5882. - Annuccia)
2009. jún. 5. 21:43

neked is?

az majdnem 5!:)

ahh errőljuteszembe...kiosztották a matekvizsgát és 4es!!!!!!!!!!!!!!!:@ 2 hülye ponton múllott az 5:( akkora nyomi dolgokat rontottam el xD...komolyan fáj a hülyeség ajj -.-"

nah pussssz

ki szereti a twilight-ot?:P adatlapomon kiírtam a honlapot amitgyártottunk b.nőimmel^^

5882. annuccia
2009. jún. 4. 21:34
töri-4 :(
5881. hotdog68 (válaszként erre: 5879. - Browning)
2009. jún. 4. 18:58
...hát, tudod én is sajnálom a szertorna miatt....de hát ez van. neked meg sok jó jegyet kívánok még erre a néhány napra

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook