Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ez jóóóóó, örülök, hogy jól sikerült! Ügyi vagy!!! Próbáld még meg akkor az angolt rendbe hozni - az már sajnos mindenütt kell.
A szülők néha letolják a gyereküket, de a legtöbbször jót akarnak. Anyukád is csak a jobb teljesítményre akart sarkalni, bizti vagyok benne. Na, azért nem olyan vészes az a kémia hármas sem.
Hali!
Hotdog:kár:S előre szólok-a jezsuba nehogy vigyen harry pottert vagy ilyen "természetfelettis" cuccost mert úgy elveszik ahogy van:D ismertem egy csajt akitől elvettek egy HP-t.... :D ott asszem am van uszoda*-*
Borsa:hát jól, kihúztam a görög-perzsa háborúkat(nem a punk(K)-ot :D) a neveket szokásomhoz híven picit "átalakítottam" :D kezdő és utcsó betű ok, am meg tiszta hülyeségek:D jóaz...csak legyen meg lagalább 4*-* ha meg öt akkor komolyan cigánykerekezni fogok!!:D
Helena: nalátod!ittatavasz,ittanyár jön a szerelem meg minden király dolog!:D (csak engem is találna már meg valami jó*-* pl egy cuki srác:P)
Annuccia:hajrá!szurkolok!;)
mondtam h 4es leszek fizikából mert 5ös letta dogám amit azthittem h borzasztó lett?:D juppi meg van benn még a pluszmunka is...
már csak az angolt kéne... a kémia3 meg...ajj..tegnap elmondtam anyunak...de bőgtem annyira féltem elmondani...igazából nem lett semmi extra csak úgy idegesít a 3as az évvégiben meg kicsit le is tolt és rosszulesett, dehát mit vártam,....?
pussz<3
Browning, nagyon ügyes vagy!!! Tarts ki, már nincs sok hátra, aztán jön a jól megérdemelt pihenés :)
Annuccia, bírd ki Te is, menni fog az!
Ki hogy van, meséljetek!
5ös letta amúltkori fizikadolim!azthittem pocsék lett!:) szóval mostmár fizikából 4es leszek^^ huh
holnap biosz doga...juppi -.-"
holnapután töri szóbeli, mavolt töri írásbeli de nagyon könnyű!:) csak a forrásokat kellett használni, szóval igen gyagyi :D
írjonmár mindenki!!!:)
Every????
többiek?!
Helena?mizujs? borsa??jajj most nem sorolok fel mindnekit:D Hotdog:szólj, ha van eredmény!!:)
cupp<3
Sziasztok!
1. a pasikkal csak a baj van, azért szeretjük őket :) ne foglalkozzon senki a sulitársakkal, csak magatokra hahallgassatok!
2. hajrá Browning, és a punk háborúk!
3.Meg, remélem, az ördögöt fested a falra, és nem egy magát sajnáltató wannarexiással van dolgunk ...
Kinga, haladsz a jó úton, csak maradj is rajta. Szerintem is bőven elég az 53 - 55 kg.
hali!
nekemmár csak 1 tétel van(+2,de azokat nem írta meg senki, énzseni meg suliban hagytam a tankönyvet,füzeteimet -.-"ójee)
Dance-hoz: ha van írjon!!! lehet véletlen egybeesés, vagy nemtom... lehet h tényleg nem reklámozza magát agyonra h márolyan sovány...meg azislehet h elírta az 58-at:D (3-48 helyett...)nem?:D
nahrohanok még a Pun(K) háborúk hátravan xD
cupp<3
Semmilyen gyors anyagcserével nem lehet 1 hónap alatt 18 kilót hízni.
De valóban, az a súly is lehet kamu.
mindegy, remélem jól van.
Lányok, erről mi a véleményetek???
itt van egy lány, Alexandra, és 15 éves, 164 cm és Dancegirl a beceneve, pont mint az itteninek... egy a különbség. Ott a beírt súlya 58 kiló... ennyire felhízott volna? Nem hiszem... egyszerűen szórakozott veletek? Talán nem volt kórházban és sosem volt 40 kiló???
Egyszer engem már nagyon becsaptak neten, erre kissé allergiás vagyok....
Halihó :)
Tegnap igencsak sűrűre sikerült a napom :)
helena: kit érdekel a mások véleménye? :D Nem mindegy, hogy milyen foga van?
browning: sok szerencsét
hotdog68: Hogy vagy? MEsélj!!!!! :D
cupp
Helena:1.mindenkinek más a "szépségideál 2.senki sem tökéletes 3.a "tökéletes" pasikkal csak a baj van...érted:D(jólnézki és elvan szállva magától:D)
Hotdog:nekem igenis hiányoztál!!!!:D<3
Kinga:sok szerencsét,csak óvatosan!:) am neked a kb 55kg is elég:)) főleg,ha sportolsz,mert ugye az izom nehezebb a zsírnál->nam zsírpaca,hanem szálkástestű, karcsú de nem girnyó:D bombanő leszel:P a salifinom*-*
Every?
áááálomosvagyok...mostanában fél12kor alszom el/fekszem le és él órával korábban is keltem mint szoktam...(6:00-6:15 között) ahh elalszokpusziiii
nemírok sztem hétvégén,mert megkell tanulnom még egy csomó tételt :S jajj szurkoljatok kedden,csütörtökön!!!!!
cupp<3 írjonám mindneki!!!
jó úton haladsz, és ezután kerüld a cukros kaját.
egyébként mindenkinek pusssz. látom...nem nagyon hiányoztam senkinek......ezt megjegyeztem.....
Hello.Én 166 cm körül vagyok és 65 kg.:(((sajnos az alkatom is olyan,...amilyen,szóval a cél az 50kg,ezt mennyi idő alatt lehet elérni?mondjuk h újabban csak salátákat eszem,meg mindennap tornászom is.vacsora semmi,max egy pohár narancslé.
valaki?
hmmmm:))))) ezzzjelentvalamit:D
nekem 2osztálytársam(nagyonjó barátaim^^) ma jöttek össze "hivatalosan":D
hajráá!!^^
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?