Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5880. Borsa (válaszként erre: 5879. - Browning)
2009. jún. 4. 15:33

Ez jóóóóó, örülök, hogy jól sikerült! Ügyi vagy!!! Próbáld még meg akkor az angolt rendbe hozni - az már sajnos mindenütt kell.

A szülők néha letolják a gyereküket, de a legtöbbször jót akarnak. Anyukád is csak a jobb teljesítményre akart sarkalni, bizti vagyok benne. Na, azért nem olyan vészes az a kémia hármas sem.

5879. browning
2009. jún. 4. 15:27

Hali!

Hotdog:kár:S előre szólok-a jezsuba nehogy vigyen harry pottert vagy ilyen "természetfelettis" cuccost mert úgy elveszik ahogy van:D ismertem egy csajt akitől elvettek egy HP-t.... :D ott asszem am van uszoda*-*

Borsa:hát jól, kihúztam a görög-perzsa háborúkat(nem a punk(K)-ot :D) a neveket szokásomhoz híven picit "átalakítottam" :D kezdő és utcsó betű ok, am meg tiszta hülyeségek:D jóaz...csak legyen meg lagalább 4*-* ha meg öt akkor komolyan cigánykerekezni fogok!!:D

Helena: nalátod!ittatavasz,ittanyár jön a szerelem meg minden király dolog!:D (csak engem is találna már meg valami jó*-* pl egy cuki srác:P)

Annuccia:hajrá!szurkolok!;)

mondtam h 4es leszek fizikából mert 5ös letta dogám amit azthittem h borzasztó lett?:D juppi meg van benn még a pluszmunka is...

már csak az angolt kéne... a kémia3 meg...ajj..tegnap elmondtam anyunak...de bőgtem annyira féltem elmondani...igazából nem lett semmi extra csak úgy idegesít a 3as az évvégiben meg kicsit le is tolt és rosszulesett, dehát mit vártam,....?

pussz<3

5878. Borsa
2009. jún. 4. 14:05
Browning, mi volt ma? Szurkoltam ám a punk háborúk feltaláló - anyjának:)
5877. hotdog68
2009. jún. 4. 06:53
browing! nem jött össze, tegnap kaptuk meg az értesítést. Marad a Jezsu. Végülis ez is jó.
5876. _helena_ (válaszként erre: 5871. - Browning)
2009. jún. 3. 20:15
velem nincsen semmi.szerelmes vagyok,tengődök,rombolom a szervezetem és eszek!XD és 5 kilót híztam XDXD
5875. hotdog68
2009. jún. 3. 09:36
kedves borsa! én jól vagyok, köszönöm. hihi
5874. Borsa
2009. jún. 3. 07:29

Browning, nagyon ügyes vagy!!! Tarts ki, már nincs sok hátra, aztán jön a jól megérdemelt pihenés :)

Annuccia, bírd ki Te is, menni fog az!

Ki hogy van, meséljetek!

5873. annuccia
2009. jún. 2. 21:50
Most én is próbálom a legjobbat kihozni az évből, remélem sikerül! :)
5872. hotdog68 (válaszként erre: 5871. - Browning)
2009. jún. 2. 17:11
még mindig semmi eredmény kedves browing. Gratula a dolihoz és kitartás még a hátralévő dolgozatokhoz is. Nemsokára itt a nyár. Húzz bele még. A lányomnak hiába mondom, már nem bír tanulni. Pedig ráférni egy kis javítás. Ha tudunk valami eredményt rögtön írom fel. Na jó tanulást, akinek meg nem kell tanulni, pihenjen sokat és eszegessetek lánykák. Pusssza
5871. browning
2009. jún. 2. 16:18

5ös letta amúltkori fizikadolim!azthittem pocsék lett!:) szóval mostmár fizikából 4es leszek^^ huh

holnap biosz doga...juppi -.-"

holnapután töri szóbeli, mavolt töri írásbeli de nagyon könnyű!:) csak a forrásokat kellett használni, szóval igen gyagyi :D

írjonmár mindenki!!!:)

Every????

többiek?!

Helena?mizujs? borsa??jajj most nem sorolok fel mindnekit:D Hotdog:szólj, ha van eredmény!!:)

cupp<3

5870. Borsa
2009. jún. 2. 09:36

Sziasztok!

1. a pasikkal csak a baj van, azért szeretjük őket :) ne foglalkozzon senki a sulitársakkal, csak magatokra hahallgassatok!

2. hajrá Browning, és a punk háborúk!

3.Meg, remélem, az ördögöt fested a falra, és nem egy magát sajnáltató wannarexiással van dolgunk ...

Kinga, haladsz a jó úton, csak maradj is rajta. Szerintem is bőven elég az 53 - 55 kg.

5869. browning
2009. máj. 31. 20:17

hali!

nekemmár csak 1 tétel van(+2,de azokat nem írta meg senki, énzseni meg suliban hagytam a tankönyvet,füzeteimet -.-"ójee)

Dance-hoz: ha van írjon!!! lehet véletlen egybeesés, vagy nemtom... lehet h tényleg nem reklámozza magát agyonra h márolyan sovány...meg azislehet h elírta az 58-at:D (3-48 helyett...)nem?:D

nahrohanok még a Pun(K) háborúk hátravan xD

cupp<3

5868. megryan
2009. máj. 31. 19:55

Semmilyen gyors anyagcserével nem lehet 1 hónap alatt 18 kilót hízni.

De valóban, az a súly is lehet kamu.

mindegy, remélem jól van.

5867. nyuszihopp (válaszként erre: 5866. - _helena_)
2009. máj. 31. 19:36
hát vagy sokkal korábban írta be azt az 58 kilót, és aztán amikor vészesen lefogyott azt nem reklámozta mindenfelé. Az is lehet egyébként hogy ott hazudik a súlyáról nem itt.
5866. _helena_ (válaszként erre: 5860. - Megryan)
2009. máj. 31. 18:45
nekem éppen semmi.tény,hogy én sem ismerem,de nem olyan rég nem a kórházban volt,hogy túlságosan sovány? én is eléggé hízékony vagyok,de ha a csaj igazat mondott a kórházas sztorival kapcsolatban,akkor...sokat evett,és gyors az anyagcseréje,vagy nem tom xD
5865. hotdog68
2009. máj. 31. 16:53
browing tanulj csak szorgalmasan, de nehogy begolyózz a sok tételtől. Nem kell mindenből ötösnek lenni. Amennyit bírsz, annyit tessék tanulni. Majd szorítok neked. A fellebbezés eredményét még most sem tudom.
5864. hotdog68
2009. máj. 31. 16:51
...hát itt vagyok....mostanában mindenki keveset ír....biztatok itt mindenkit az evésre...és nekem pedig fogynom kell. Az a gond, ha nem eszem akkor az arcom lesz nyúzot és eltűnik a fenekem. A hasamról pedig semmi nem megy le. 2 kg fölösleg van rajtam, az is a hasamon,....jajjjj itt a nyár, a bikini......és nem bírok fogyni. De enni kell, és és nagyon tudományosan fogyókúrázom. Nem az a megoldás, hogy semmi, de meg kell válogatni hogy mit.......(most ettem étcsokit, hihi) nem éppen jó választás volt. De hát minek élünk ha semmi káros szenvedély nem lehet.....
5863. annuccia
2009. máj. 31. 14:17
Hát, én nem ismerem dancegirl-t, úgyhogy nem nyilatkozom! De tényleg durva! :)
5862. megryan
2009. máj. 31. 11:55
sehol senki? Pedig kíváncsi lennék a véleményetekre.
5861. megryan
2009. máj. 30. 20:15
Ha esetleg mégis minden véletlen egybeesés lenne, elnézést, de...
5860. megryan
2009. máj. 30. 19:52

Lányok, erről mi a véleményetek???

[link]

itt van egy lány, Alexandra, és 15 éves, 164 cm és Dancegirl a beceneve, pont mint az itteninek... egy a különbség. Ott a beírt súlya 58 kiló... ennyire felhízott volna? Nem hiszem... egyszerűen szórakozott veletek? Talán nem volt kórházban és sosem volt 40 kiló???

Egyszer engem már nagyon becsaptak neten, erre kissé allergiás vagyok....

5859. megryan
2009. máj. 30. 19:44
Nincs híretek dancegirl-ről? Rég láttam...hallottam róla... már biztos nincs kh-ban...
5858. annuccia
2009. máj. 30. 12:19

Halihó :)

Tegnap igencsak sűrűre sikerült a napom :)

helena: kit érdekel a mások véleménye? :D Nem mindegy, hogy milyen foga van?

browning: sok szerencsét

hotdog68: Hogy vagy? MEsélj!!!!! :D

cupp

5857. _helena_ (válaszként erre: 5856. - Browning)
2009. máj. 29. 22:17
=) csak az egyik barátnőmtől már a plafonon voltam,amikor azt mondta,hogy szar lehet vele smárolni a foga miatt.istenem!pedig nem is gáááz! XD nem tudom,de már többen elkezdtek "kombinálni",hogy túl sokat lógunk együtt,meg "hűú de arik vagytok,amikor szünetben röhögcséltek...húú"...szal wáh...xD
5856. browning
2009. máj. 29. 21:14

Helena:1.mindenkinek más a "szépségideál 2.senki sem tökéletes 3.a "tökéletes" pasikkal csak a baj van...érted:D(jólnézki és elvan szállva magától:D)

Hotdog:nekem igenis hiányoztál!!!!:D<3

Kinga:sok szerencsét,csak óvatosan!:) am neked a kb 55kg is elég:)) főleg,ha sportolsz,mert ugye az izom nehezebb a zsírnál->nam zsírpaca,hanem szálkástestű, karcsú de nem girnyó:D bombanő leszel:P a salifinom*-*

Every?

áááálomosvagyok...mostanában fél12kor alszom el/fekszem le és él órával korábban is keltem mint szoktam...(6:00-6:15 között) ahh elalszokpusziiii

nemírok sztem hétvégén,mert megkell tanulnom még egy csomó tételt :S jajj szurkoljatok kedden,csütörtökön!!!!!

cupp<3 írjonám mindneki!!!

5855. _helena_ (válaszként erre: 5851. - Browning)
2009. máj. 29. 20:33
és nem érdekel,hogy mások szerint nagy a foga...XD mert szerintem meg NEM=D
5854. hotdog68 (válaszként erre: 5853. - Kinga9128)
2009. máj. 29. 15:16

jó úton haladsz, és ezután kerüld a cukros kaját.

egyébként mindenkinek pusssz. látom...nem nagyon hiányoztam senkinek......ezt megjegyeztem.....

5853. kinga9128
2009. máj. 28. 21:42

Hello.Én 166 cm körül vagyok és 65 kg.:(((sajnos az alkatom is olyan,...amilyen,szóval a cél az 50kg,ezt mennyi idő alatt lehet elérni?mondjuk h újabban csak salátákat eszem,meg mindennap tornászom is.vacsora semmi,max egy pohár narancslé.

valaki?

5852. annuccia
2009. máj. 28. 20:00
De jó :) örülök nektek :) én ma egész nap művészkedtem, holnap meg nincs suli nekem...
5851. browning (válaszként erre: 5849. - _helena_)
2009. máj. 28. 19:25

hmmmm:))))) ezzzjelentvalamit:D

nekem 2osztálytársam(nagyonjó barátaim^^) ma jöttek össze "hivatalosan":D

hajráá!!^^

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook