Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
éncsak lusta voltam írni:D de nyugi...ez ilyen hiullámvölgy:D van,hogy senki nem ír napokig,aztánmeg napi 10-20 bejegyzés:D
jónap:D
haveromatholnapmegölöm >_< vettem egy epillátort->önkínzóezköz-.-" ezzzezzzezz...szóhozsejutok O_O ehezképest a vagdosás az kb olyan vt mintha valaki csikizne-.-" cöhh
:D elvagyok:D megtanultam tegnapeste fél12kor a róma alapítását, most augusztusz principátusát magolom ^^
cupp<3
Miért van olyan érzésem, hogy én akárhány fórumba írok, minidg kihal!? :)
Milyen napotok volt? Hogy vagytok?
:) punk... nem tudom hányast kapnál :D
tegnap egyeltalán nem ettem semmit...csak ma délben...
jujj:D punk háborúk xD lol... szl: pun háborúk:D
hmm vicces lenne ha punk háborút írnék dogában xD...najó.lenyugszom:D
megryan:hát aki kaktusz, annak nincs sok fantáziája... :P nem hiszom h pl sokat olvasna -.-".....
*büszkerád-büszkefej* :D
egyélis,mertmegeszlek!!:D <3
fufffujjtöri xS :D
tudom: nagy sándor, korai feudalizmus, őskor, egyiptom, magyar államalapítás, és a démosz polgárjogi küzdelmeinek a felét, és most kezdem a római állam kialakulását
ésmég:Punk háborúk,görög-perzsa háborúk, augustus principátusa, julius caesar, athén-spárta összehasonlítás, kereszténység, magyarság eredete-vándorlása.
jujjj
cupp<3
Oh most én is összeszedem magamat, nem szídom majd! Nem érdemes...
ma ettem egy ici picikét...
58699-> ezkiez??ésmitírt??nemlátom o.o
am rohanok:)
mindenkinek szépnapot!!^^
csóók
:)
Tudod, mi a szép? Hogy egyes emberek ebben lelik boldogságukat.
Szerintem valamelyikünket ismerheti ... azért csak ez a 3 hsz.
Sziasztok lányok!Szerintem az ilyen sajnálatra méltó személyek hozzászólásait (mint 58699,és társait)A jövőben haggyátok figyelmen kívü!Nem is minősítem,mert nem akarok neki örömet okozni.Szerintem az igen bosszantó tud lenni,ha valaki ilyet írogat és nem reagálnak rá! :)
Bírjátok ki,hogy nem mondtok,írtok az ilyenre semmit.Ez szerintem minden beszólásnál jobb,és bosszantóbb,az ilyen 'kedves',figyelemhiányban szenvedő,roppant 'empatikus' embereknek.
Kedvesem, aki itt sajnálatra szorul, az a Te környezeted, nem más.
Ez nem a belekötős fórum :)
Helena: Szerencsés vagy, az én pszihológusom egy rakás sz.r ;) Jót fogtál ki!
Az anyukák sokszor mondanak olyat amit nem gondolnak komolyan, de néz csak a dolgok közé.. Vajon mért nem enged el téged sehova? Nyilván mert félt és inkább féltsen még ha ilyen nagyon is mint hohy leszarja hogy mi van veled... khm...
Annucia: Az ilyen szemetekkel nem kell foglalkozni nagyon sok féltékeny ember van és hidd el sokan leszbnek, de am le kell őket szarni! :) Képletesen persze, de ha neked máshogy jobban tetszik csak rajta! :D
Browing: ??
Borsa:Mizujs?
Dancegirl:?
58699: Igen biztos a kórházba is mindenkit átvertem, igaz??
Anorexiás vagy? nem
Beteg vagy? ( bizonyos szempontból igen de amúgy ) nem
Akkor mit kersel itt ha még csak nem is segítesz????
Húzz innen és szórakoztasd azt akit érdekelsz.
Senki nem kérte ki a véleményed...
arra nem gonolsz, hogy aki a figyelmet akarná felkelteni, az nem a szülei és a barátai előtt csinálná? Csak hogy lássák szenvedni? Akinek ilyen fajta problémái vannak, azokat nem veszik észre, észrevehetetlenül csinálják!
Anyukám köszönöm nagyon jól van, épp most ért haza a munkából!
Ez a fórum nem hiszem hogy azért van, hogy ilyen szöveggel ide gyere, hanem azért, hogy aki "nyafogni" akar, aki szeretné kiönteni a lelkét, az ITT megtegye.. mert itt megteheti! És azért, hogy egymáson segítsünk!
Köszönjük az értelmes hozzászólásodat, gondolom túl sok szabadidőd volt, és nem találtál jobb elfoglaltságot...
sziasztok!
bocsi,hogy csak most írok...am nem volt szörnyű a pszichológus nő...tök jófej volt meg minden.és holnap fog anyámmal dumálni,hogy szálljon le rólam,mert szerinte is már betegesen rám telepedett anyám.:)
pussz.sziasztok
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?