Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
sziasztok! :)
lassan vége van a napnak, most jutottam géphez, jó sokat írtatok :)
ma szénhidrát napom volt, és akár ehettem volna egy icike-picike csokikát, de nagyon ügyi voltam és nem vettem :) vettem ellenben egy csomó fincsike gyümit holnapra :) már nem is utálom a gyümölcsnapot ;) jó az ;) főleg, h attól fogyoooooook :)))
így van, csak ne dagizd le magad! Igenis, még mindig elfogadhatóan nézel ki, és teszel azért, hogy igazán szuper legyél. No meg az egészségedért is, mert a normál test az igazán egészséges. Szóval csak dicsérd magad, így hatékonyabb is a diéta! Bizonybizony, meg van becsülve ez a mérleg, hálálja is meg:)
Persze, tudod, hogy értettem..sztem mi nagyon is jók vagyunk, mi csak magunkhoz képest vagyunk inkább túlsúlyproblémákkal küzdők.
Sőt én pont ezért vagyok sokszor büszke magamra, mert nekem igenis fontos a külső, nem pedig gyerekszülés után elfolyni....némelyik nő...hát igen rossz fényt mutat felcseperedő gyerekeinek.
Mi pedig teszünk ezek ellen.
:-)))))
Megvolt a vacsi(reggelről maradt bundikenyérke)jó sok zöld paprikával.
Később még elmajszolok pár almát aztán vége.
Remélem kis édes aranyos kis tündér mérlegecském legalább 1 sovány dekával mutasss már kevesebbet!!!!Kérrrleeeekkkk:-))))
Ilyen szépen még sosem beszéltem róla:-)))))
itt senki se dagi szerintem, ez azért még olyan súly, ami csak egy kicsi felesleget jelent, jó, hogy még most megfogjuk!
jaj, az is nagyon szép környék... sokszor felmerül bennem, hogy visszamennék, csak hát nehéz arrafelé is az élet, munka alig, főleg az én munkakörömben, úgyhogy marad a telelés:)
nehogy azt hidd... a hasam a legrondább, nem tudom, pontosan milyen a kötényhas, de gyanítom, valami olyasmi:( No de most teszek ellene:)
No én most ránézel a táblázatra, mert azt hiszem én vagyok a "legdagibb"....
Mi Pásztó-Hasznos-Mátrakeresztes között ingázunk, tavaly gyönyörű volt.
Totál Ausztriában éreztem magam:-))))
Jesszumpepiiiiiiiiii...
Izomjuliska leszel a végén:-)))
jó, hogy felidézted, el is határoztam, ezen a télen tuti, elviszem a lányom a szülőhegyekbe, hadd szánkózzon egy jót:) Csak legyen hó, mert amilyen időjárás van mostanában...
Hasonlókkal küszködöm én is, pontosabban beszéljük inkább múlt időben.
Nekem egyáltalán nem jött be a zöld tea, annyira rosszul érzem magam tőle, hogy nem is erőltetem.
A kávétól én is pisiltem, de a tej miatt.
Aztán lemondtam róla, mert sosem vtam annyira odáig a kvért.
Nem is értettem sosem hogy lehet attól felébredni????
Hja, kínoz rendesen:) De amúgy nulla edzettséggel csináltam a gyakorlatot, szóval az az 5 nem nagy szám, olvastam, hogy ügyi fiúk 4x10-et nyomnak vele. Na, majd eljutok egyszer oda is... Most elhatároztam, hogy minden nap lenyomom, pillanatok alatt megvan. És csak "női fekvőtámasz", tehát a térded a talajon marad, a karod meg kinyújtva úgy, hogy közben a kereket fogod... Akár egy talicska:)
igen, vízhajtó, de a szervezet épp akkor raktároz vizet, amikor bepánikol, hogy nem lesz elég belőle. Tehát aki keveset iszik, annak vizet tart vissza a szervezete, hogy legyen tartaléka. A kávé kihajtja, tehát a test "vizesedik", raktározza a vizet. A mate tea is jó a zöld helyett... a zöldnek amúgy az a titka, hogy csak kevés ideig szabad bennehagyni a filtert, akkor nem lesz keserű. Én citrommal kifejezetten szeretem.
Fexem a röhögéstől....a tükör...:-))))))))))))))
Jéézusom, ez vm középkori kínzószer?:D
Kézenállás? Te jó ég...:O Nagyon ügyes vagy, hogy 5-öt is meg bírtál csinálni!
Orsi, milyen az az intervallumos edzés?
Hú, én a zöld teától émelygek, nem bírom meginni.:S
Érdekes ez a kávé-dolog, mert vizet raktároz, de ugyanakkor meg vízhajtó is?:O Az biztos, hogy minél több kávét iszok egy nap, annál többször kell pisilnem. Akkor most hogy is van ez?:O
Lányok, én meg a haskereket próbáltam ki tegnap, hát nagyon durva... (Tudjátok, egy kis kerék két fogantyúval, térdelésből kell vele lemenni kézenállás-pózba, majd visszahúzni magad). Mindössze 5 gurulást kínlódtam ki, már akkor éreztem, hogy nagyon feszül a hasam, de ma majd szétszakad az izomláztól... előbb nevettettek, hát majdnem berosáltam:)
Most olvastam utána az intervallumos edzéseknek. Nagyon jókat írtak róla. Ajánlom.
Igen, a kávé maradhat édesítővel... én se igen bírnék felébredni nélküle:) De egyébként le akarom majd cserélni zöld teára, egészségesebb is, meg bizony észrevettem, hogy kávéval nem fogyok úgy, vizet raktároz a szervezetem tőle+a narancsbőrt is erősíti, úgyhogy előbb-utóbb megválunk egymástól:) Majd iszok az íze miatt gabonakávét, az élénkítést meg a zöld teára bízom:) Köszi, hogy nézed a naplómat, igyekszem mindig írni az étrendemet, ma estére tócsnit tervezek, már fenem a fogam rá:) De nem vagyok éhes, teli vagyok a zöldségekkel-gyümikkel. Ha te is hajlamos vagy a napközbeni evés-ellinkeskedésre, ahogy írtad, szerintem érdemes kipróbálni... És ne keseredj el, a heti 1 kg-ot úgyse lehet sokáig tartani, lassul a fogyás üteme egy idő után, jobb akkor már egyenletesen, kis lépésekkel haladni. És ha néha-néha bűnözünk, és emiatt nem úgy fogyunk, az is rendjén van teljesen, hiszen nagy megvonás után nagy zaba jönne, így meg csak kicsit "lengetjük ki az ingát".... Én már nagyon megtapasztaltam az "amennyit az inga kileng jobbra, ugyanannyit leng utána balra" igazságát...
Közben láttam a naplódban, hogy az első napodat már le is írtad! Örülök, hogy a tejes KV-ról nem kell lemondani...:)
A első napi vacsid így sem volt olyan "lakoma"-jellegű, de ha tegnap már rántott sajtot is bevállaltál, akkor az már közelítene az én elképzeléseimhez, már ami a lakomát illeti.:P
Hm. Egyre szimpatikusabb számomra ez a harcos diéta!:O) Én is napközben tökjól megvagyok nagyobb kajálások nélkül, zöldség-gyümi sosem árt, este viszont éhes vagyok, kívánós vagyok - na holnap be is vásárolok gyümölcsökből, most ebben a tak*ny időben nem megyek ki a babámmal.
Hogy néz ki most egy napi menüd, miket és mennyit eszel?
Igen, 70-ről indultam, tehát végső soron fogytam, de messze nem tartom a heti 1 kg-t, amit eredetileg szerettem volna.
persze, nem is kell priviben, parádsasvári vagyok eredetileg... úúúúgy szerettem ott felnőni:) És a tél, hát az valami csodás volt, egész gyerekkoromat szánkón töltöttem, óriási lankákon száguldoztunk estig minden télen:)
Ne keseredj el, hamarosan ott lesz a 70 kg-os határ, amit ha átlépsz, már minden könnyebb lesz... 3 napos villámkúra? Legjobbak szerintem a méregtelenítők, mert azok meg is lódítják a fogyást. Csinálhatsz 3 csak zöldség vagy csak gyümölcs-napot, aztán nagyon jó még a "csak barna rizs", a "csak főtt/sütőben sült krumpli", és a "csak zabpehely tejjel", ezek mind nagyon jól fogyasztanak, tisztítanak, és a jó, hogy bármennyit lehet belőlük enni...
Ez egyébként szerintem is reális, én 173 cm vagyok, és 63 kg-osan szerintem már semmi háj nem lenne rajtam.
Na, itt mindenkinek ilyen picurja van? Nekem már 6 éves a lányom... és azóta próbálok lefogyni:) Sikerült is már párszor, de mindig villámdiétákkal, ergo vissza is jöttek a kilók. Na de majd most! A testkontroll nekem működött, szépen mentek le a kilók, csak aztán azért váltottam másra, mert nem bírtam lemondani a ch-fehérje kombinációról... de szépen fogytam, amikor csináltam. Köszi, ha rákérdezel a HD-ra, én már utánanéztem pár fórumon, a fészbukon is van oldaluk, mindenki nagyon pozitív eredményekről számol be... és ami megfogott, hogy mindenki azt írja, élete végéig így akar enni, tehát tényleg lehet egyfajta életmódváltás is. Nekem elég jól megy a napközbeni csak gyümi-zöldség, biztos a sok gyüminap meg böjtök miatt hozzászoktam már...
Én is épp emiatt vágtam a "harcosok étrendjébe", mert nekem is nagyon testhezálló... annak idején pl. azért t...bóztam, mert az volt a legkevésbé macerás, lusta vagyok nagyon főzni is, kajáról gondoskodni is, így meg olyan jó, hogy csak este kell megoldani... És működik, már fél kg lement 2 nap alatt, pedig tegnap este minden volt, rántott sajttól megkezdve majonézes kukoricasalátáig terülj-terülj asztalkám:) De biztos a napközbeni rengeteg gyümi-zöldség kipucol, és hát sose ettem ennyit belőlük, biztosan csak jót tesz.
De édes ez a "próbálok mosolyogni":DDDDD Megnéznélek:)
A legjobb testsúly-kalkulátor a tükör:) De tényleg, nincs két egyforma csontozatú-súly-eloszlású ember, én mindig úgy vagyok vele, majd észreveszem, ha már nincs rajtam háj:) Bár már ott tartanék:) Fura, de most 69 kg-osan úgy nézek ki, mint régen 65 kg-osan, azok a rucik jók rám, szóval még a saját testünknek is hol ennyi, hol annyi az ideális súlya...
Plüss, szép eredmény az, 70-ről indultál, ha jól emlékszem...
Jobbulást a kicsinek, ez egy nehéz időszak anyának-babának egyaránt, kitartást!
További ajánlott fórumok: