Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok! Én is csatlakoznék...talán így társaságban jobban elszégyellem magam, ha kudarcokról kell beszámolni. Csináltam már t..ó diétát, le is ment néhány kiló, de miután abbahagytam gyorsan visszajött. Persze tudom, a fogyás az nem kampánydolog, hanem életmód. Csak olyan nehéz néha. Én bevallom zugevő, bánatevő és stresszevő vagyok..na ez meg is látszik rajtam...
Sajnos mindig van valami nyűgöm, ami jó kifogás az evésre.
Sziasztok!
Végül ma mégsem jutottam el a testzsírszázalék mérésre, és reggel a mérleg is 68kg-ot mutatott, mert pont a fandrasztikus női napok jönnek...:S Akkor nekem legyen ez a táblázatban a kezdő súlyom, legalább majd örülök, ha lejjebb megy!
Kitartás csajok! Itt a hideg idő, és ilyenkor legalább a pulcsikkal ügyesen el lehet tüntetni a kis úszógumikat, amíg nem érjük el azt a bűvös 60 körülit! :)
Jó reggelt Minden zsírolvasztó Leánynak:-)))
Sajna reggel 74,3-at mutatott a mérleg...kivagyok, de most már odafigyelek..
Nagyon jó volt a Mátrában, mindenkinek ajánlom...maga a fantasztikum:-))
Ott még minden zöld, itt sajna már hullanak a sárga levelek:-((
De láttunk nagyon sok őzit, muflont, szarvastehénkét, no meg sok sok röfit, akik lejönnek hajnalban a faluba és az ablakunk alatt ropogtatják az almát.Egyik nap kimerészkedtem, gondoltam meglesem őket...farkasszemet néztünk és úgy spuriztam be a házba,hogy csak na...a Párom kérdezte mi a baj, merre jártam, hajnali 4kor...elmeséltem..kész egész nap ezen röhögött...
Az idő is remek volt, -1,4 volt a "legszörnyűbb" de, a kandalló csodákra képes:-))
A héten tartok sztem 2 gyüminapot, mert annyi almát hoztunk, hogy egész tavaszig kitart:-)))
Csináltunk almalevet..huuuuuu isteni fini lett:-)))
Pénteken vacsimeghívásunk van...
Pedig muszáj lesz lefogyni, mert mindjárt itt a kari:-))))
Szép napot Mindenkinek:-))
Helló Csajok!
Jelentem, táblakész vagyok, bár a k. mensi miatt olyan sok bennem a víz, hogy éjjel levettem az alvós-zoknim, szinte megvágta a bokám...
Szóval Inkarnáció: 2011.10.24. Dyus: 69,5 kg. :-/
Na sziasztok!
Én is itt vagyok. Egy duplaszülinapozós hétvége után, nagy az öröm, mert "csak" 7O.2 vagyok. Hol lehet majd megtekinteni a táblázatot? Én leszek a legdagibb ahogy így elnézem az adatokat. Na mind1. Én direkt a férjem előtt edzek, hogy motiváljam. Mondjuk én csak azért fogyózok mert őt akarom motiválni, elégedett vagyok magammal nagyjából, kis úszógumim az van, de neki nagyon tetszik. Nem könnyű nekem tornázni, mert egy 11 hónapos folyton a hasamon mászkál hasizom közben, stb. A spéci diéták sem jöhetnek szóba, mert a férjemnek, fiamnak enni kell adni, és a fiamat szoptatom is még néha. Néha nem hajlandó szilárdat enni ha fáj a foga csak szopizna. Ha nagyon koplalok, őt is megfosztom a tápláléktól. Ezért nagyon finoman csinálhatom, semmi drasztikus módszer nem jöhet szóba.
Engem érdekelne pedig ez az egyiknap koplalós másik nap szabadon evős diéta. Az egyik barátnőmmel találkoztam, aki nagyon csinos lett, külföldön pincérnő, egyiknap dolgozik másiknap otthon van, és csak azon a napon eszik amikor otthon van. Másiknap szinte semmit nem eszik.
A harcosok diétáját is csinálta egyik ismerősöm, férfi, később felhívom megkérdezem milyen eredményt ért el vele.
Szió Mindenkinek:-))))
Jelentem visszajöttem a Mátrából, de egyáltalán nem nagy kedvvel:-(((
Most még csomagolok, rámolok hajmosás meg egyebek..
Hnap mesélek, ha érdekel vkit..
Szajnosz a fogyinak újból neki kell ugrani...
Jóccakát Mindenkinek:-))
én is szégyellős vagyok, mert nem akarom, h azt lássa, h Rubint Réka még vigyorog is, meg beszél is (vagy inkább ugat) miközben tornázik, én meg már nem bírom tovább :( meg torna közben eléggé látszik a felesleg, na... De mivel mi nem lakunk együtt, ezért nem mindennapos a probléma, meg állítólag a szex is komoly kalóriagyilkos, úgyhogy annyira nem bánom, hogy nem izzadok előtte a fitness DVD-re.
amúgy meg most van folyamatban egy futópadvásárlás, aminek nagyon-nagyon bazira örülök (szar a térdem, és nem nagyon futhatok betonon), na azt még talán merem előtte is hajtani. meg hát lehet sétálni is rajta, az nem olyan szenvedős :D
Sziasztok!
Ismét csak gyorsan bejelentkezek, még élek... :)
A 90 naposom már 2 hete lejárt, eszek, amit találok itthon, a súlyom pedig 64 kg-on pihen. :D
Mondjuk a torna szüneteltettem, csak a próbákra meg a rohangálásokra volt időm.
Sajnos nem volt időm visszaolvasni Titeket, jó sokat írtatok mióta itt voltam. :D
Az elhatározás erős, hogy a jövő héttől vagy inkább utána (kicsit húzós lesz a jövő hetem) újra indítsam a 90 napost és kipróbáljam a speedfitneszt. Telefonon már érdeklődtem, az ára baromira húzós, de nagyon jókat hallottam róla. Valakinek ezzel kapcsolatosan van tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)