Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
akkor csak csináld kitartóan és meglesz az eredmény, nyugi! :) én csak azért fogyok egy kilót hetente, mert még sok a felesleg rajtam, meg mert még csak az elején vagyok a fogyinak, és megy ki a víz. a heti egy kiló amúgy nagyon sok! kéthetente 1 kg lenne az ideális, de sztem a havi 1 kiló is tök jó, mert az nagyon tartós!!!
többen, akik heti 1kilót fogytak, még csak a foygi elején vannak, vagy vmi nagyon drasztikusat csináltak. ez idővel lelassul ám. sokan sajnos ott adják fel, és akkor ugyan az a kiló vissza is jön, mert nem zsírból fogytak. zsírból nem lehet heti 1 kilót fogyni.
úgyhogy nyugi Dyus, nagyon-nagyon ügyes és kitartó vagy, fog az menni!!! ;) max próbálj vmit a táplálkozáson változtatni. mindjárt nézem, hogy miket eszel
A hát-hájra van speckós gyakorlat, csinálom is, és természetesen hasizomgyakorlatokat is végzek, még otthon is, Nekem inkább az a bajom, hogy túl lassúnak tartom a fogyásom ütemét.
Látom a csajokat, heti 1 kilókat ledobnak, én meg jó, ha havonta egyet le tudok...
Még fél év lenne ez a fránya 6 kiló??
én a helyedben a kemény edzést valami zsírégetőbbre cserélném. így egyrészt nem kéne annyit enned, mint a kemény edzés miatt, másrészt meg a tested nem építeni egyfolytában az izmot (ami meg nehezebb is, mint a zsír, így nem valami látványos a fogyás a mérleg szemszögéből). én először diétával és fittness edzéssel fogyóznék (ez lenne a súlycsökkentő rész) és csak az után, ha elértem a szerintem ideális testsúlyt, akkor kezdenék el izmot növeszteni. mivel otthon vagy a "testépítés" világában, ezért tudod, hogy a fogyás és az izomnövelés antagonisták, ellentétes folyamatok.
A zöldséges "puffogtatásról" pedig annyit, hogy nekem is ilyen remek emésztésem van, és felfújódom a zöldségektől (a bab, borsó, lencse stb az kb gyilkos... annyira feszül a hasam, h nem bírok felkelni... ) na de! amióta a 90 napos diétát csinálom, azóta csak keményító napon eszem ilyesmit, és nyilván CSAK ilyesmit, és ez a kulcs. ha a gyomromnak csak ezekkel a puffasztó zöldcsikkel kell elbánnia, akkor simán megy neki. tényleg nincs azóta ilyen panaszom. hozzáteszem, nekem a felfújódáskor nem voltak "szél-problémáim", mert pont az volt a gond, azért fájt annyira a pocim, mert az a gáz meg sem akart moccanni semmilyen irányban és csak feszített és feszített. :(
próbáld meg, hogy a zöldség előtt és után 3 órával ne legyen más a gyomrodba (tehát a zöldséget se hússal edd vagy szénhidráttal), csak a keményítő legyen.
Irigyellek Titeket, hogy tudtok egész nap zöldön élni... Engem a gyümölcs szét hajt, a zöldség puffogtat, és szét hajt... Egyik sem kivitelezhető 22 csajjal egy szobában, napi 2,5 órát utazgatok vonattal+metróval, és 8,5 óra meló...
Elmondom, én mit eszem általában, hátha van valami ötletetek.
Reggeli 9 óra felé:
6 szelet abonett, 3 szelet sonka/párizsi, kicsi vaj, 2 pari, vagy pari+papri, idényzöldségek, kb. 300 kcal.
Ebéd 12 óra felé:
Féladagos leveske, menzás, 3-4 dl, husi/zöldség/tésztaféle, kb 300 kcal.
2-1,2 3 felé eszem az ebéd második részét, ami szintén féladag, husi+rizs, husi+főzelék, nagyon ritkán krumpli, mert nem szeretem. kb. 400-500 kcal.
Uzsi: gyümi, vagy magok, edzés előtt 1 nápolyis csoki
Vacsi általában 1/2 9 felé, tudom késő, de edzés után így érek haza, így leszek éhes, általában általam főzött leves, fél lityós kisbiliben, mindennel, husi, ződ, tétta... kb. 400-500 kcal. Ha nincs, akkor ugyanaz, mint a reggeli.
Ez kb. 1800-2000 kcal., irodai munkát végzek, 164 cm magas vagyok, és 69 kg, de nem lötyögős zsír, hanem husi, mert nagyjából már olvastátok, heti 3x keményen edzek + tánolok...
-De ezek a fránya kilók csak 20-30 dekát mozognak...
Ja, lefelejtettem kb. 2 tejeskávét, édesítővel.
Cukrot szinte nem is veszek magamhoz, édességet ritkán, krumplit riktán, de állandóan éhes vagyok. A nap 24 órájában bírnék enni :)
Pörköltöt nokellival, meg rántotthusit sültkrumplival :) Na, ezeket kb. 1 évben 2x engedem meg magamnak :P
Komolyra fordítva a szót, nagyon ragaszkodnak hozzám a kilóim, és ugye, az edzés miatt drasztikusan nem is foghatok vissza a kaján, ezért eszem sok husit, és mindenem a rizs. Bárhogy :) Aztán iszom a sok vizet lugosítás képpen.
(Tényleg, rizsdiéta nincs?)
Amíg bagóztam, ezelőtt 2 évvel ezelőttig, 58-60 kg. voltam, na meg én sem fiatalodom, elmúltam 33, és itt ez a fránya 6-8 kg, amit kínkeservesen nehezen gyürkészek lefele...
Várom az ötleteiteket...
oké, akkor írd meg léci priviben, vagy valahogy utalj az újság címére vagy ahogy neked egyszerűbb. én a w...ness magazinban voltam :)
Akkor úgy fogytam, hogy odafigyeltem, hogy mit eszem és mennyit, meg szobabicajoztam. de most már ez nem elég :( nagyobb megszorítás kell a testemnek :D na meg aztán elkezdtem zabálni valami oknál fogva... aztán visszajött jó pár kiló. elsődleges cél a 72 kg, amennyi voltam is, és onnan akarok majd még tovább fogyni. de egyelőre csak a 72 cél, aztán a 69 (hogy 6-ossal kezdődjön :D ), aztán meg majd tovább a 60 felé, ameddig csak lehet és még élő embernek nézek ki és nem zombinak :D
majd hétfőn méreckedem, kíváncsi vagyok... nagyon... :)
Köszi.
Valószínűleg én vagy hétfő este, vagy kedd reggel jelentkezem az új méréseredménnyel. Természetesen már előbb megmérem magam, de nem leszek gép közelében.
A GI-t szoktam figyelni, de nem mindig érzem azt egészen úgy. Állítólag a zabpehely GI-je magas, ehhez képest én "jól tűrök" vele pl. Ugyanez nem vonatkozik a szőlőre, egyszer tízóraiztam szőlőt, na akkor megértettem, miért éhesek állandóan a fogyizók!
WW: így is sok zöldséget eszem (általában, a mai napomat hagyjuk...:D), a gyümölcstől viszont tök hamar megéhezem. (Így minden tisztelettel a harcosoknak, én egész nap éhes lennék a gyümölcstől:)
A másik kettőről szinte semmit sem tudok...
Egyelőre - ha heti bontásban nézzük - fogyok. Ha úgy látom, hogy stagnálok, nyitott vagyok mindenféle újra. :)
Most viszont élvezem, hogy szinte mindent ehetek. Ha valaki megnézi a mai kajcsimat (majd a vacsit is felviszem, megér egy tanulmányt), azt hiszi bűnöztem...holott nem:)
Akkor kb. egy magasak vagyunk, én 173 cm, és úgy nézem, hogy kb. 63 kg-osan lennék tökéletes.
A leírt dőzsi-étrend alapján neked a következő diéták jók szerintem:
GI-diéta
Weight Watchers, bár itt sok gyümit-zöldséget kell enni
Inzulinszétválasztó
Mediterrán diéta
Cukor helyett meg a Xilit jó megoldás lehet... igaz, drága, de sokáig kitart...
Mona: nagyon sajnálom:(
Köszönöm, Cheesie!:)
Mamiii: úgy tűnik, minden út kómába vezet. :D Csak úgy idekeveredtem és gondoltam, ide érdemes beköszönni. :)
Szia!!!
Hát itt is találkozunk?:)
üdv! :)
gratula az eddigi eredményekhez és kitartást az elkövetkezőkhöz! ;)
tényleg??? :O hát ez tök jó :) akkor tényleg nagyon otthon lehetsz ebben a témában ;) ismered az összes diétát basszus :D
és azt is meg szabad kérdezni, hogy melyik lapnál dolgozol?
én egyszer szerepelhettem egy fotózáson a fogyásom miatt és fantasztikus élmény volt :) utána meg kaptam egy csomó levelet, mikor megjelent az újság, hogy hogyan fogytam és adjak tanácsot, meg gratulálnak meg stb :)
Köszönöm a kedves fogadtatást:)
75-ösök közé persze. Remélem, holnapra már kevesebb leszek:)
Aug. 15-én indultam. Az elején nagyon gyorsan fogytam, most örülök a heti 1 kg mínusznak.
Barna rizs helyett kölest szoktam nagy ritkán enni, és ch csökkentett kenyeret, tésztát.
Szerencsére nem vagyok nagyon kenyeres, de a tészta az tészta. Így, hogy vannak ezek a termékek, nem igazán érzem magam kiéhezve semmire.
Eltöprengtem, amit írtál utolsó oldalon, hogy milyen egy igazi bűnözős nap:)
Hát nálam ilyen lenne (bár most már szerintem megoldanám diétásabb módon is:))
R: bundáskenyér sajttal-tejföllel vagy lángos ugyanígy:)
E: paradicsomleves (azzal a rengeteg cukorral:D), és mondjuk lasagne
V: pizza, whisky-kóla a barátokkal:)
Na, ez adna a szénhidrátnak:)
Sziasztok! Csatlakozhatok? A mérleggel ma reggel konfliktusunk volt, mert szerintem 75 alatt vagyok, de szerinte nem. Na szóval valahol ezen a környéken. 92-ről indultam. Elvileg 65 kg a célom, bár mostanában úgy érzem, hogy több van rajtam még 10 kg-nál.
Pár dolgot kiiktattam az étrendemből, úgy fogyogatok. Nem nagyon eszem liszteset, tésztát (nagyon ritkán ch csökkentettet, mivel tésztafüggő vagyok:)), krumplit, rizst és cukrot. Elliptikus tréneren szoktam mozogni.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)