Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
693. 5070cf4016 (válaszként erre: 692. - Dyus33)
2011. okt. 28. 13:17

akkor csak csináld kitartóan és meglesz az eredmény, nyugi! :) én csak azért fogyok egy kilót hetente, mert még sok a felesleg rajtam, meg mert még csak az elején vagyok a fogyinak, és megy ki a víz. a heti egy kiló amúgy nagyon sok! kéthetente 1 kg lenne az ideális, de sztem a havi 1 kiló is tök jó, mert az nagyon tartós!!!

többen, akik heti 1kilót fogytak, még csak a foygi elején vannak, vagy vmi nagyon drasztikusat csináltak. ez idővel lelassul ám. sokan sajnos ott adják fel, és akkor ugyan az a kiló vissza is jön, mert nem zsírból fogytak. zsírból nem lehet heti 1 kilót fogyni.

úgyhogy nyugi Dyus, nagyon-nagyon ügyes és kitartó vagy, fog az menni!!! ;) max próbálj vmit a táplálkozáson változtatni. mindjárt nézem, hogy miket eszel

692. Dyus33 (válaszként erre: 691. - 5070cf4016)
2011. okt. 28. 13:07

A hát-hájra van speckós gyakorlat, csinálom is, és természetesen hasizomgyakorlatokat is végzek, még otthon is, Nekem inkább az a bajom, hogy túl lassúnak tartom a fogyásom ütemét.

Látom a csajokat, heti 1 kilókat ledobnak, én meg jó, ha havonta egyet le tudok...

Még fél év lenne ez a fránya 6 kiló??

691. 5070cf4016 (válaszként erre: 690. - Dyus33)
2011. okt. 28. 12:28
és a személyi edződet nem kérdezted meg, hogy a hasadon és hátadon lévő felesleget hogyan tüntesd el? mert szerintem arra is van gyakorlatsor. a hátra tuti, hogy van, az úszógumi az nagyon necces, azt bazi nehéz eltüntetni, de tuti arra is van gyakorlat.
690. Dyus33 (válaszként erre: 689. - 5070cf4016)
2011. okt. 28. 12:17
Az a "baj", hogy a a kemény edzést már április óta űzöm, az izommennyiségem sok, és folyamatosan fejlődik, ez is volt a célom, mert elég erőtlen kutyagumi voltam év elején, szóval ebből az izomból nem szeretnék már leépíteni kajavisszafogás miatt... Amúgy nem írtam tegnap, hogy kb. 73-75 kg-ról indultam júniusban, abból lett mostanra 69 környéke (32-es nadrágból most már 29-est hordok), de mégegyszer ennyit le kéne nyomnom. Szépen alakul a testem, látom a tükörben szinte napról napra, soha nem voltam ilyen izmos, de a pocakom még mindig úszógumis, a hátamon még mindig kényelmi háj van...
689. 5070cf4016 (válaszként erre: 688. - Dyus33)
2011. okt. 27. 23:31

én a helyedben a kemény edzést valami zsírégetőbbre cserélném. így egyrészt nem kéne annyit enned, mint a kemény edzés miatt, másrészt meg a tested nem építeni egyfolytában az izmot (ami meg nehezebb is, mint a zsír, így nem valami látványos a fogyás a mérleg szemszögéből). én először diétával és fittness edzéssel fogyóznék (ez lenne a súlycsökkentő rész) és csak az után, ha elértem a szerintem ideális testsúlyt, akkor kezdenék el izmot növeszteni. mivel otthon vagy a "testépítés" világában, ezért tudod, hogy a fogyás és az izomnövelés antagonisták, ellentétes folyamatok.

A zöldséges "puffogtatásról" pedig annyit, hogy nekem is ilyen remek emésztésem van, és felfújódom a zöldségektől (a bab, borsó, lencse stb az kb gyilkos... annyira feszül a hasam, h nem bírok felkelni... ) na de! amióta a 90 napos diétát csinálom, azóta csak keményító napon eszem ilyesmit, és nyilván CSAK ilyesmit, és ez a kulcs. ha a gyomromnak csak ezekkel a puffasztó zöldcsikkel kell elbánnia, akkor simán megy neki. tényleg nincs azóta ilyen panaszom. hozzáteszem, nekem a felfújódáskor nem voltak "szél-problémáim", mert pont az volt a gond, azért fájt annyira a pocim, mert az a gáz meg sem akart moccanni semmilyen irányban és csak feszített és feszített. :(

próbáld meg, hogy a zöldség előtt és után 3 órával ne legyen más a gyomrodba (tehát a zöldséget se hússal edd vagy szénhidráttal), csak a keményítő legyen.

688. Dyus33
2011. okt. 27. 21:58

Irigyellek Titeket, hogy tudtok egész nap zöldön élni... Engem a gyümölcs szét hajt, a zöldség puffogtat, és szét hajt... Egyik sem kivitelezhető 22 csajjal egy szobában, napi 2,5 órát utazgatok vonattal+metróval, és 8,5 óra meló...

Elmondom, én mit eszem általában, hátha van valami ötletetek.

Reggeli 9 óra felé:

6 szelet abonett, 3 szelet sonka/párizsi, kicsi vaj, 2 pari, vagy pari+papri, idényzöldségek, kb. 300 kcal.

Ebéd 12 óra felé:

Féladagos leveske, menzás, 3-4 dl, husi/zöldség/tésztaféle, kb 300 kcal.

2-1,2 3 felé eszem az ebéd második részét, ami szintén féladag, husi+rizs, husi+főzelék, nagyon ritkán krumpli, mert nem szeretem. kb. 400-500 kcal.

Uzsi: gyümi, vagy magok, edzés előtt 1 nápolyis csoki

Vacsi általában 1/2 9 felé, tudom késő, de edzés után így érek haza, így leszek éhes, általában általam főzött leves, fél lityós kisbiliben, mindennel, husi, ződ, tétta... kb. 400-500 kcal. Ha nincs, akkor ugyanaz, mint a reggeli.

Ez kb. 1800-2000 kcal., irodai munkát végzek, 164 cm magas vagyok, és 69 kg, de nem lötyögős zsír, hanem husi, mert nagyjából már olvastátok, heti 3x keményen edzek + tánolok...

-De ezek a fránya kilók csak 20-30 dekát mozognak...

Ja, lefelejtettem kb. 2 tejeskávét, édesítővel.

Cukrot szinte nem is veszek magamhoz, édességet ritkán, krumplit riktán, de állandóan éhes vagyok. A nap 24 órájában bírnék enni :)

Pörköltöt nokellival, meg rántotthusit sültkrumplival :) Na, ezeket kb. 1 évben 2x engedem meg magamnak :P

Komolyra fordítva a szót, nagyon ragaszkodnak hozzám a kilóim, és ugye, az edzés miatt drasztikusan nem is foghatok vissza a kaján, ezért eszem sok husit, és mindenem a rizs. Bárhogy :) Aztán iszom a sok vizet lugosítás képpen.

(Tényleg, rizsdiéta nincs?)

Amíg bagóztam, ezelőtt 2 évvel ezelőttig, 58-60 kg. voltam, na meg én sem fiatalodom, elmúltam 33, és itt ez a fránya 6-8 kg, amit kínkeservesen nehezen gyürkészek lefele...

Várom az ötleteiteket...

687. 5070cf4016 (válaszként erre: 678. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 21:43
xilitet csak ajánlani tudom én is!!! nem olyan drága, ha azt nézed, hogy milyen keveset használod (mármint úgy értem, h fogyi alatt igenis tessék minimalizálni a cukrot. néha megengedhető egy pici, na az legyen xilit szerintem). karamellizálni nem lehet, de hát úgysem ehetünk dobos tortát :D Viszont az íze tök jó
686. 5070cf4016 (válaszként erre: 681. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 21:39

oké, akkor írd meg léci priviben, vagy valahogy utalj az újság címére vagy ahogy neked egyszerűbb. én a w...ness magazinban voltam :)

Akkor úgy fogytam, hogy odafigyeltem, hogy mit eszem és mennyit, meg szobabicajoztam. de most már ez nem elég :( nagyobb megszorítás kell a testemnek :D na meg aztán elkezdtem zabálni valami oknál fogva... aztán visszajött jó pár kiló. elsődleges cél a 72 kg, amennyi voltam is, és onnan akarok majd még tovább fogyni. de egyelőre csak a 72 cél, aztán a 69 (hogy 6-ossal kezdődjön :D ), aztán meg majd tovább a 60 felé, ameddig csak lehet és még élő embernek nézek ki és nem zombinak :D

majd hétfőn méreckedem, kíváncsi vagyok... nagyon... :)

685. orsibigyu (válaszként erre: 684. - Mona6908)
2011. okt. 27. 20:22
Ez biztos. Én mind elnézem Keresztes Ildikó, olyan szép nő lehetne néhány plusz kilóval.
2011. okt. 27. 20:08
Látom lányok ti viszonylag magasak vagytok (na meg fiatalabbak:) én "csak" 161 cm vagyok, így az 55 kg-val volnék vékony, de amikor ezt megpendítettem az uramnak, hát kiakadt( megjegyzem annyi voltam amikor megismert, csak éppen 21 éves). 42-t betöltöttem, szerintem az arcomnak már nem állna jól.
683. Mona6908 (válaszként erre: 679. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 20:05

Köszi.

Valószínűleg én vagy hétfő este, vagy kedd reggel jelentkezem az új méréseredménnyel. Természetesen már előbb megmérem magam, de nem leszek gép közelében.

682. dafke (válaszként erre: 678. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 19:22

A GI-t szoktam figyelni, de nem mindig érzem azt egészen úgy. Állítólag a zabpehely GI-je magas, ehhez képest én "jól tűrök" vele pl. Ugyanez nem vonatkozik a szőlőre, egyszer tízóraiztam szőlőt, na akkor megértettem, miért éhesek állandóan a fogyizók!

WW: így is sok zöldséget eszem (általában, a mai napomat hagyjuk...:D), a gyümölcstől viszont tök hamar megéhezem. (Így minden tisztelettel a harcosoknak, én egész nap éhes lennék a gyümölcstől:)

A másik kettőről szinte semmit sem tudok...

Egyelőre - ha heti bontásban nézzük - fogyok. Ha úgy látom, hogy stagnálok, nyitott vagyok mindenféle újra. :)

Most viszont élvezem, hogy szinte mindent ehetek. Ha valaki megnézi a mai kajcsimat (majd a vacsit is felviszem, megér egy tanulmányt), azt hiszi bűnöztem...holott nem:)

681. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 674. - 5070cf4016)
2011. okt. 27. 19:01
Hát igen, jópár diétáról írtam már:) Priviben megírom a lap címét, itt nem akarom reklámozni... Téged hol fotóztak? És mivel fogytál akkor?
680. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 672. - Orsibigyu)
2011. okt. 27. 19:00
Én is kétkedtem, de a cikkek meggyőzőek voltak+ a mérleg is:) Persze biztos sok víz-salakanyag is lement a rengeteg gyümi-zöldség miatt, de akkor is közelebb a cél:)
679. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 670. - Mona6908)
2011. okt. 27. 18:59
Már benne is vagytok a tábliban! Vasárnap-hétfőn van új mérlegelés, akkor frissül a táblázat is, remélhetően mindenkinek kevesebb kilóval:)
678. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 668. - Dafke)
2011. okt. 27. 18:58

Akkor kb. egy magasak vagyunk, én 173 cm, és úgy nézem, hogy kb. 63 kg-osan lennék tökéletes.

A leírt dőzsi-étrend alapján neked a következő diéták jók szerintem:

GI-diéta

Weight Watchers, bár itt sok gyümit-zöldséget kell enni

Inzulinszétválasztó

Mediterrán diéta

Cukor helyett meg a Xilit jó megoldás lehet... igaz, drága, de sokáig kitart...

677. dafke
2011. okt. 27. 17:31

Mona: nagyon sajnálom:(

Köszönöm, Cheesie!:)

Mamiii: úgy tűnik, minden út kómába vezet. :D Csak úgy idekeveredtem és gondoltam, ide érdemes beköszönni. :)

676. mamiii (válaszként erre: 668. - Dafke)
2011. okt. 27. 17:27

Szia!!!

Hát itt is találkozunk?:)

675. 5070cf4016 (válaszként erre: 666. - Dafke)
2011. okt. 27. 14:30

üdv! :)

gratula az eddigi eredményekhez és kitartást az elkövetkezőkhöz! ;)

674. 5070cf4016 (válaszként erre: 660. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 14:30

tényleg??? :O hát ez tök jó :) akkor tényleg nagyon otthon lehetsz ebben a témában ;) ismered az összes diétát basszus :D

és azt is meg szabad kérdezni, hogy melyik lapnál dolgozol?

én egyszer szerepelhettem egy fotózáson a fogyásom miatt és fantasztikus élmény volt :) utána meg kaptam egy csomó levelet, mikor megjelent az újság, hogy hogyan fogytam és adjak tanácsot, meg gratulálnak meg stb :)

673. orsibigyu (válaszként erre: 671. - Mona6908)
2011. okt. 27. 13:28
Részvétem anyukád miatt. nagyon rossz lehet, nekem ez a rémálmom, hogy egyszer elvesztem.Most úgy érzem nem élném túl.
672. orsibigyu (válaszként erre: 665. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 13:25
Bevallom, nem hittem, hogy sikerülni fog ezzel a módszerrel fogyni, de ez igen!
671. Mona6908 (válaszként erre: 662. - Orsibigyu)
2011. okt. 27. 12:41
Hát én 90-ben jöttem át, 21 éves voltam akkor, nem hiszem, hogy részletezni kell, miért. elvileg hétfőn megyünk, de valószínűleg már este indulunk vissza. Majd összehozzuk valamikor, most az az egy nap kevés nekünk is. Anyukám idén augusztusban halt meg, még van ügyintézni valónk is, és a temetőbe szeretnénk kimenni, meg a nagybátyámékhoz felugrunk.
670. Mona6908 (válaszként erre: 654. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 12:32
Köszi, és igen, nem bánnám, ha bele vennél a táblázatba:)
669. dafke
2011. okt. 27. 11:50
Ja, ez lemaradt: 174 cm vagyok.
668. dafke
2011. okt. 27. 11:47

Köszönöm a kedves fogadtatást:)

75-ösök közé persze. Remélem, holnapra már kevesebb leszek:)

Aug. 15-én indultam. Az elején nagyon gyorsan fogytam, most örülök a heti 1 kg mínusznak.

Barna rizs helyett kölest szoktam nagy ritkán enni, és ch csökkentett kenyeret, tésztát.

Szerencsére nem vagyok nagyon kenyeres, de a tészta az tészta. Így, hogy vannak ezek a termékek, nem igazán érzem magam kiéhezve semmire.

Eltöprengtem, amit írtál utolsó oldalon, hogy milyen egy igazi bűnözős nap:)

Hát nálam ilyen lenne (bár most már szerintem megoldanám diétásabb módon is:))

R: bundáskenyér sajttal-tejföllel vagy lángos ugyanígy:)

E: paradicsomleves (azzal a rengeteg cukorral:D), és mondjuk lasagne

V: pizza, whisky-kóla a barátokkal:)

Na, ez adna a szénhidrátnak:)

667. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 666. - Dafke)
2011. okt. 27. 11:03
Szia, persze, örülök, hogy jössz! Beírlak a táblázatba, ha gondolod (a 75-ösök közé írjalak?) Nagyon ügyes vagy, hogy már ennyi kg-ot leadtál... mennyi idő alatt fogytad le? Jó nagy változás lehet látványban is, igazán le a kalappal, hogy belevágtál és megcsináltad... Hány centi vagy, hogy a 65 kg is soknak tűnik? Szerintem nagyon jó étrendet csinálsz, bár teljes kiőrlésű ch-val nyugodtan kiegészíthetnéd... Barna rizs, durumtészta, tk. kenyér mellett is fogy az ember, és nem olyan nehéz betartani úgy a diétát...
666. dafke
2011. okt. 27. 10:50

Sziasztok! Csatlakozhatok? A mérleggel ma reggel konfliktusunk volt, mert szerintem 75 alatt vagyok, de szerinte nem. Na szóval valahol ezen a környéken. 92-ről indultam. Elvileg 65 kg a célom, bár mostanában úgy érzem, hogy több van rajtam még 10 kg-nál.

Pár dolgot kiiktattam az étrendemből, úgy fogyogatok. Nem nagyon eszem liszteset, tésztát (nagyon ritkán ch csökkentettet, mivel tésztafüggő vagyok:)), krumplit, rizst és cukrot. Elliptikus tréneren szoktam mozogni.

2011. okt. 27. 10:48
Jelentem, megint lement 30 dkg:) És ezután a vacsi után: saláta, sajttál, 4 tócsni, barna rizs, 2 kisebb rántott sajt, 1 szelet vajas rozskenyér zöldségekkel, 3 dl banánturmix... féltem, hogy többet fog mutatni a mérleg, de nem:) A harcosok diétáját 5 napja kezdtem 69.8 kg-val, most 68.5 vagyok.
664. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 663. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 27. 10:43
De hülye vagyok:) Szóval neked írtam, hogy tiszteletreméltó, hogy gyerek mellett is diétázol, meg kicsikrisztának, hogy legyen büszke magára, amiért tesz önmagáért.
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook