Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
akkor viszont nem értem, h mitől lehet ilyen alacsony a vérnyomásod :( azért ha ez nem nagyon változik az elkövetkezendő napokban, akkor talán mégis meg kéne kérdezni egy dokikát is. vigyázz magadra, nem ám összeesel!
az ötszöri étkezés tök jó, én sem vagyok éhes olyankor. most viszont nagyon az vagyok, mert tészta nap van és elég keveset ettem, meg hát tészta...felszívódik hamar :( bár durumtésztát eszek csak, nem fehérliszteset, de hát az is csak tészta... Nekiállok tanulni és majd csak elfelejtem, hogy éhes vagyok :D
Cheese: ez betudható az alacsony vércukorszintnek, pláne ha ch evés után elmúlt. Nálam ilyen nincs. Naponta 5x eszem, és marha rég éreztem magam éhesnek egyáltalán.
Egyértelmű, hogy a vérnyomás miatt voltam rosszul.
102/65 most, és semmi bajom. Ilyen kicsin múlik...
Naponta legalább 2,5 l ásványvizet megiszom.
-De szarul nézel ki Józsi, ISZOL TE ELEGET ???
Viccet félre téve, a múlt heti halványlilámsincsmitőldeledobtam1kilót furcsaság után nov.1-én hajnali 4-kor én is rosszul lettem, olyannyira, hogy jöttek a csillagok... Azt hittem, betojokbeboázomésbeájulok egyszerre... 5 percig tartott, de reszkettem, mint a nyárfalevél... Tegnap rántotthússal kompenzáltam...
Kicsikriszta, gratula! :)
Dafke! szerintem se aggódj, ilyen velem is fordult már elő, vérnyomást mondjuk nem mértem, de ilyen kézremegés, elfehéredés, ájulásközeli állapot volt, és általában szénhidrát evés után elmúlt (de azért ne ess túlzásba!)Iszol eleget? az alacsony vérnyomás a rossz folyadékháztatásnak is lehet jele.
Én köszi a hozzászólást, mérni fogom majd!:)
Másik helyen írta egy hoxás barátném, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni az alacsony vérnyomással a dokik.
Csak pl. érdekelne, hogy sport - vérnyomás, diéta - fogyás - vérnyomás milyen összefüggésben vannak, és mire számíthatok, hiszen még kb 10 kg-t fogynék (és akkor se lennék vékony!)
Jó reggelt csajszik!
73,7 annyira örülök:-)
Dafke!Én nem mennék dokihoz, ezt akár az időre is rá lehet fogni, és a doki is csak rálegyint.
Mérd 1 hétig rendszeresen a vérnyomásod R,D,E és önmagad is megtudod gyógyítani:-)
És fő a nyugalom!!!!
Szép napot Neked!
Sziasztok, csajok!
Kérdeznék valamit azoktól, akik már többet adtak le eddig. Ma mondhatom el, hogy -18 kg-nál járok.
De ritka rosszul lettem reggel. Azt hittem, az éhségtől, de evés után sem múlt.
Megmértem a vérnyomást 100/50, pulzus 75.
Régebben olyan 130/60 volt, pulzus 90.
Szédülök.
Tudjuk, hogy a túlsúly növeli a vérnyomást, de vajon ilyen esetben mi van. . . ? Menjek dokihoz szerintetek?
szia kedves sorstársam! :)
már hiányoltalak :( azt hittem, h megléptél :(
ne foglalkozz most a súlyoddal, csak írd a szakdogádat! :) persze a kajálásra próbálj odafigyelni azért, ha tudsz, és néha nagyon jól tud esni egy kis levezető testedzés, úgyhogy olyat is beiktathatsz :)
várunk vissza!!! :)
Dafke, köszi a biztatást! :) most már azt hiszem túlléptem ezen a történeten és igyekszem előre felé tekinteni, h több ilyen ne fordulhasson elő :) Neked pedig gratulálok a mérlegelésedhez! ;)
Mona! nyugi, nincs tragédia, fog az lejjebb menni!!! dolgozz rá picit erősebben! légy szigorúbb a kajával vagy tornázz picivel többet (pl. egy kardió edzéssel), igyál nagyon sokat és lejjebb fog az menni! ;)
Mamii, jó is az a festés... nekem nyáron volt benne részem, azt hittem, h leszakad az egész karom tőből :D bekapcsoltam hozzá jó kis zenét és még a csípőmet is ráztam :) na csak annyira, h a festésem ne legyen túl kreatív :D
Sziasztok!
Orsi, gratulálok. Tegnap eszembe jutottál ahogy sétáltunk Váradon a Fő utcán:)
Már tegnap este haza értünk, csak ma videózás volt a gyerekekkel, nagyon élvezik mikor magukat látják kicsinek, úgyhogy nosztalgia napot tartottunk.
Mérés sajnos nem valami szuper, inkarnáció berakhatsz a 75-höz:(
ez van, majd ráhajtok....
Egy csomó jó jelzőt írhatnék a rokonodra, de visszafogom magam, és csak kettőt írok: irigy és önző. Lesz@rni. Magad miatt meg kell tenned, mert lesz legközelebb.
Orsi, nagy-nagy gratula!:)
Egész jól viselem az almanapot, bár lekopogom bármit megtudnék enni:-((
Tök jó Bp:18 fok királyság:)
Kitettem a nyuszit a kertbe , most rohangál én meg majd este, hogy becserkésszem, jó kis mozgás:-)
hát igazatok, tényleg nem kellett volna ennem attól, h a hülye rokon erőltette, én voltam a hülye :( Állandóan a súlyommal piszkálódott régen is, mikor kövér voltam, amióta lefogytam, azóta meg állandóan azzal kezdi a látogatást, h én még mindig nem híztam vissza, nem is gondolta volna, h eddig bírom :( hogy lehet ilyeneket mondani? :( Most meg elkezdte ugye mondogatni, h ő mennyit fáradozott a kajákkal és én még csak meg sem tisztelem, és régen ilyen nem volt a családjukban, mert aki különcködni akart meg finnyáskodott az asztalnál, az nem kapott semmit, meg blabla. meg hogy nem egy napi kajától lettem kövér, hanem azért mert zabáltam, és most ezt az egy napot igazán kibírhatnám a kedvéért, ha már ő ennyit készült. kb az volt a lényege, h a következő napokban simán kiböjtölhetem az aznapi kaját, mert ő sokkal többet szenvedett a kaják gyártásával (és mennyi pénzébe került!), mint amennyi szenvedés a másnapi koplalás. csak nem tudom, h ha neki ekkora hatalmas áldozat ez a sütés-főzés-fánk vásárlás, akkor mi a ...-nak csinálja???? senki nem kérte meg rá. ha legközelebb jön, én tuti nem leszek otthon :(
na jól van...kipanaszkodtam magam... :( bocsi :( ma igyekszem okosan étkezni, meg holnap is, meg egy kis torna... futni még mindig nem tudok a hülye bokámtól :S
Sziasztok!
Rengeteg lett itt a hozzászólás, és 8-a után igyekszem is visszaolvasni az egészet. Most csak gondoltam teszek egy kis helyzetjelentést, hogy még élek és nem tűntem el. Sajnos a diétám mostanában hanyagolom, és ennek hatására a szakdogám karakterei mellett a súlyom is egyre szebben gyarapszik. Nálam nem leolvad most a heti 1 kg hanem visszajön....:( sajnálattal jelentem, hogy elhagytam a 68-asok táborát, és ma reggeltől a 69-esekét erősítem....:( Sebaj, most már elhatároztam, hogy csak a szakdoga leadása után kezdek el fogyizni, és ennek hála képzeljétek várom már, hogy végre fogyizhassak :)
Kitartás nektek lányok, és majd tényleg leszek én még aktívabb is itt a fórumon!
Én ma tartok egy almanapot, vagy kidobom a mérlegem, bár sajnálnám, így maradok az almánál, megyek is legyűröm az első adagot:-)
Szép napot Nektek!
Leszek még:-)
Jajj de jóóóóóóóó
Bébikéd lesz, de jóóóó:-)))
Gratula:-)))
Szegényke idejében megfertőzödik az egészségesen éljünk mozgalommal:-)))))
Jó reggelt Nektek!
Hát ledöbbentünk...egy paraszt az ilyen, de a csaj is megéri a pénzét...tudod mikor tűrném ezt...
Sziasztok!
Cheesie: Én tuti nem ettem volna. Nem igaz, hogy milyen emberek vannak. Miért nem lehet tiszteletben tartani a másikat?
Orsi: Gratulálok!!!! Mennyi idős a gyerkőcöd? Ha jól emlékszem, valahogy annyi, mint az én kislányom. Mi várunk még a kistesóval.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)