Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
ez tényleg jól hangzik, csak nálam ott bukna el a dolog, hogy ÉSSZEL :D Ugyanis nem tudok normálisan enni :S vagy koplalok, vagy zabálok. :S
az előbb pedig kifejezetten hős voltam: tarhonyás husit kellett csinálnom a családnak (nekem meg gyüminapom van....), és nem kóstoltam bele!!!!!!! ott volt a fincsi husi a kezeim között (főtt pulykanyakról szedtem le a husikát) és kibírtam!!!! :D És tegnap is ott figyelt a tejcsi a hűtőből, meg a sajt, azt akarták, hogy magamévá tegyem őket, még beszéltek is hozzám :D de kibírtam... :) holnap már nem leszek ilyen kegyes hozzájuk :P
Sziasztok!
Benne vagyok a táblázatosdiban, engem is ösztönözni fog, ha sikerül "feljebb" kerülnöm :)
Hétfőn jelenkezem!
Mindenkinek kellemes hétvégét, Én ma táncolni megyek.
Pusza Lányok :)
ügyi vagy, bizony, már az is nagy szó, ha stabilizálódik egy súly... én folyton 67-69 között ingadozom... milyen vizsgálatra mész?
Inzulinszétválasztót elkezdtem, de nem csináltam rendesen, viszont amikor csináltam, mindig a 67-hez voltam közelebb...
hello:)
Szintén csak vasárnapi eredményem lesz. De 1 nap alatt csak nem mozog annyit a súlyom, hogy ne férne bele...:)
sziasztok! szerintem is jó ez a mérlegelés hétfőre, bár én vasárnapi eredményt tudok majd csak bediktálni, mert hétfőn már nem leszek "mérlegközelben" :)
köszi, Aigre-douce, tök jól megy a 90 napos, egyelőre nincsenek rosszulléteim :) tegnap sajnos bűnöztem kicsit, mondjuk nem ettem olyasmit, amit nem szabadott volna, csak szénhidrát napom volt és lecsúszott egy szelet kakaós kalács... :S amit így annyira nem terveztem be :D de úgy tűnik, hogy nem híztam reggelre 20 kilót, úgyhogy talán nem volt akkora baj :)
szép hétvégét és kitartást mindenkinek!
sziasztok, na megvolt reggel a mérlegelésem, picit 67 fölé ment, de nem túl sokkal, örülök neki, hogy legalább ezt sikerül tartani
jó ötlet a hétfői mérlegelés, benne vagyok, ráadásul pont megyek egy vizsgálatra, ahol még a testzsírszázalékot is mérik, így hétfő este arról is tudok már nyilatkozni
inkarnacio, te végül elkezdted az inzulinszétválasztós diétát? vannak már tapasztalataid?
cheesie, hogy megy a 90 napos? remélem ügyi vagy és nincsenek mellékhatások!
szép hétvégét mindenkinek
hűűű, hirtelen mennyi hozzászólás lett....igyekszem majd visszanézni az összeset....nálam a diéta betartása totál bukta...:( holnap reggel lesz a kis mérlegre állásom, és fogyásban nem nagyon reménykedem, de talán sikerült megtartani a 67-et. Szorítsatok! :)
Egyébként lazításként szoktam itthon gyakorlatokat végezni, hasizom, csípőemelés, de eredménye persze még nincs látványban, hiszen a kis úszógumim ellen inkább kardiót kellene csinálnom, arra pedig csak novembertől lesz lehetőségem.
Remélem ti jól bírjátok, és ügyesen szaladnak le a kilók! Kitartás mindenkinek.
Sziasztok:)
Csatlakoznék a fórumhoz. 60-65 kg a cél, attól függően, hogy mennyire áll már rosszul az arcomnak.
A kedvenc napom reggelén egy meglepi: 68-al kezdődik a mérés !!! Hipp-hipp :)))
(-De NagyKá nehezen megy, ehh....)
Sziasztok!
bocs, hogy most meg én voltam távol, de ez a szakdolgozatosdi... :D
Dyus, te nagyon keményen nyomod az edzést! nem semmi! nem csodálom, hogy nem diétázol már ez mellett :D
Holnap vagy holnapután én is kiszámolom a testzsíromat, bár nem tudom, hogy én kíváncsi vagyok-e erre :D nagyon zsírmalac vagyok :S de csak egyelőre! mert majd ez szépen eltűnik! ;)
jók legyetek lányok és kitartás!
A lényeg, hogy fejleszd az izomállományod...
Viszont ha volna kereted 1-1 órát elmenni ugribugrizni, vagy kondizni, akkor érdemes lenne körülnézned, mert Nálunk pl. szakképzett bébiszitter van heti 2x a konditeremben, benne van a bérlet árában... Pedig vidéki vagyok...
Kösziii Mamiii :) Nektek is!
Valaki viszont írhatna programozós ötleteket, hogy hogyan/mikor ösztönözzük tudatunk által a testünket fogyásra :)
Mert ugye minden fejben dől el :)
Hát az a kettő inkább három, egyik héten k-cs edzés, szombaton tánc, másik héten h-sze-p edzés :)
Elmondom, én mit csinálok a konditeremben, de előre szólok, ez személyre van szabva, edző által:
30 perc sífutógép bemelegítésnek, nagyon erős taposós fokozaton (7), amikor kéz-láb is kell a mozgatáshoz, 7 perc állatmód, 3 pihisebben.
Utána nyújtás+lazítás, főleg láb.
15-20 perc lépcsőzőgép, kéz nélkül ! Nincs támaszkodás! 3-as fokozaton. (kapaszkodni lehet)
Ismét nyújtás.
Fenékgép, lábanként 3x20 35 kg-al. Nincs lazázás, izzadás van! Ismét nyújtás, főleg comb.
6 kg-os súlyzóval kisdobogón féllábas vádlizás, lábanként 3x20. Éééés, soksok nyújtás :)
Marad Nálam a 6 kg-os súlyzó, oldalra döntögetés oldalsó hasizmok érdekében, oldalanként 3x20.
Haspad, minimum 300 felülés.
3 kg-os súlyzóval bivcepsz, tricepsz, és háterősítő gyakorlatok a végén, erős vagyok felsőtestben 10 évi úszástól, így arra nem erőlködök.
Ez összesen másfél óra.
Bírnék több súllyal is, de nem szakítom meg magam, és nem akarok maszkulin lenni...
Minden edzés után 2x15 perc szauna (helyben van lehetőség).
-És hazaesés, összeesés, meghalásilag :)
Ja, nyáron bringával megyek a terembe...
Ha elérem a kívánt súlyom, csak heti 2x fogok járni, könnyített edzésekkel...
Egy tanácsot fogadjatok meg Tőlem: SOSEM KÉSŐ ELKEZDENI MOZOGNI !!!! Bármit... A befektetett idő és energia 2x-esen megtérül...
Sziasztok!
Dyus, én is kíváncsi lennék erre az edzésre, ami mellett már koplalni sem érdemes!:O)
Hát én most 67,5 vagyok, tehát tartom a súlyt, ami azért szép, mert kevesebbet tornázok msot itt szüleimnél vidéken, viszont többet eszek... De mintha kicsit átállt volna már a szervezetem az új "szintre", és ha sokkal többet eszek, akkor az anyagcserém is jobban nekilódul, így a reggeli mérésnél mindig 67-68 között vagyok, akármennyit eszek.
Remélem, helyes a következtetésem, hogy ha ebből a helyzetből ismét visszatérek a kevesebb kaja-több mozgás életformára, ismét beindul a fogyás, és még egy szinttel "lejjebb" kerülhetek.:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)