Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
543. 5070cf4016 (válaszként erre: 541. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 22. 13:33

ez tényleg jól hangzik, csak nálam ott bukna el a dolog, hogy ÉSSZEL :D Ugyanis nem tudok normálisan enni :S vagy koplalok, vagy zabálok. :S

az előbb pedig kifejezetten hős voltam: tarhonyás husit kellett csinálnom a családnak (nekem meg gyüminapom van....), és nem kóstoltam bele!!!!!!! ott volt a fincsi husi a kezeim között (főtt pulykanyakról szedtem le a husikát) és kibírtam!!!! :D És tegnap is ott figyelt a tejcsi a hűtőből, meg a sajt, azt akarták, hogy magamévá tegyem őket, még beszéltek is hozzám :D de kibírtam... :) holnap már nem leszek ilyen kegyes hozzájuk :P

542. Dyus33
2011. okt. 22. 13:23

Sziasztok!

Benne vagyok a táblázatosdiban, engem is ösztönözni fog, ha sikerül "feljebb" kerülnöm :)

Hétfőn jelenkezem!

Mindenkinek kellemes hétvégét, Én ma táncolni megyek.

Pusza Lányok :)

2011. okt. 22. 13:19
Én most az ADF-diétával szemezek, eléggé otthon vagyok a fogyikban, dietetikussal dolgozom együtt, és ő is azt mondja, hogy működőképes... egyik nap bármit lehet enni (ésszel), a másik nap csak 500 kalóriát, tehát kétnaponta kell "koplalni".
540. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 537. - 5070cf4016)
2011. okt. 22. 13:17
persze, simán jó a vasárnapi mérlegelés is, a lényeg, hogy hetente mérjük magunkat (bár én naponta teszem:)). Szerintem meg muszáj bűnözni, mert ha nem teszed olykor-olykor, előbb-utóbb feladod a diétát, úgyhogy ne bánd azt a kalácsot!
539. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 536. - Aigre-douce)
2011. okt. 22. 13:15

ügyi vagy, bizony, már az is nagy szó, ha stabilizálódik egy súly... én folyton 67-69 között ingadozom... milyen vizsgálatra mész?

Inzulinszétválasztót elkezdtem, de nem csináltam rendesen, viszont amikor csináltam, mindig a 67-hez voltam közelebb...

538. mamiii
2011. okt. 22. 12:55

hello:)

Szintén csak vasárnapi eredményem lesz. De 1 nap alatt csak nem mozog annyit a súlyom, hogy ne férne bele...:)

537. 5070cf4016 (válaszként erre: 536. - Aigre-douce)
2011. okt. 22. 11:29

sziasztok! szerintem is jó ez a mérlegelés hétfőre, bár én vasárnapi eredményt tudok majd csak bediktálni, mert hétfőn már nem leszek "mérlegközelben" :)

köszi, Aigre-douce, tök jól megy a 90 napos, egyelőre nincsenek rosszulléteim :) tegnap sajnos bűnöztem kicsit, mondjuk nem ettem olyasmit, amit nem szabadott volna, csak szénhidrát napom volt és lecsúszott egy szelet kakaós kalács... :S amit így annyira nem terveztem be :D de úgy tűnik, hogy nem híztam reggelre 20 kilót, úgyhogy talán nem volt akkora baj :)

szép hétvégét és kitartást mindenkinek!

2011. okt. 22. 09:55

sziasztok, na megvolt reggel a mérlegelésem, picit 67 fölé ment, de nem túl sokkal, örülök neki, hogy legalább ezt sikerül tartani

jó ötlet a hétfői mérlegelés, benne vagyok, ráadásul pont megyek egy vizsgálatra, ahol még a testzsírszázalékot is mérik, így hétfő este arról is tudok már nyilatkozni

inkarnacio, te végül elkezdted az inzulinszétválasztós diétát? vannak már tapasztalataid?

cheesie, hogy megy a 90 napos? remélem ügyi vagy és nincsenek mellékhatások!

szép hétvégét mindenkinek

535. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 522. - Dyus33)
2011. okt. 21. 21:20
Programozós ötletek: köss szerződést magaddal (írásban), hogy miért és mikorra akarsz lefogyni. Ragassz ki egy legvékonyabb önmagadról lévő képet. Ragassz ki a hűtőre egy dagi önmagadról való képet. Írd fel az elérendő kg-ot jól látható helyre, esetleg keress olyan képet a neten, ahol a kívánt kg-ot mutatja a mérleg, és azt ragaszd ki. Ennyi jut eszembe... És: Paul McKenna motivációs hanganyaga... netről le lehet tölteni valahonnan. Meg láttam egy fogyis motivációs videót is, kb. 2 perc reggelente, amíg végignézed, és nekem tényleg hatásos volt. Csak azóta más ugye a laptopom, úgyhogy már nincsenek meg, de ha nem találod, rákeresek majd neked én is.
534. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 521. - Mamiii)
2011. okt. 21. 21:16
köszi:)
2011. okt. 21. 21:16
sziasztok, végre megint itt... jó, hogy ti ilyen kitartóak vagytok, én épp ma faltam fel egy csomó hülyeséget... na mindegy, ez van, néha belefér. Remélem, a mérlegem is így gondolja:) Mit szólnátok, ha hétfőn mindenki lemérné magát, és csinálnék egy új táblázatot? Csak azok lennének benne, akik maradtak a fórumban (vagy most jöttek, üdv, Mona), könnyebb is így fogyizni, hogy nem harmincan vagyunk. Hetente lenne mérlegelés, és nem névsor szerint lennénk a táblázatban, hanem kg-ok szerint... nem mintha verseny lenne (hisz nem egyforma magasak vagyunk), csak azért, hogy az embert motiválja, hogy pl. a "68-asok" közül feljebb kerüljön a 67-esek közé:)
2011. okt. 21. 19:20

hűűű, hirtelen mennyi hozzászólás lett....igyekszem majd visszanézni az összeset....nálam a diéta betartása totál bukta...:( holnap reggel lesz a kis mérlegre állásom, és fogyásban nem nagyon reménykedem, de talán sikerült megtartani a 67-et. Szorítsatok! :)

Egyébként lazításként szoktam itthon gyakorlatokat végezni, hasizom, csípőemelés, de eredménye persze még nincs látványban, hiszen a kis úszógumim ellen inkább kardiót kellene csinálnom, arra pedig csak novembertől lesz lehetőségem.

Remélem ti jól bírjátok, és ügyesen szaladnak le a kilók! Kitartás mindenkinek.

531. Mona6908 (válaszként erre: 530. - Orsibigyu)
2011. okt. 21. 13:39
Főleg, ha az ember számításba veszi a korát is:)
530. orsibigyu (válaszként erre: 529. - Mona6908)
2011. okt. 21. 13:30
Ez jogos. 62 kilósan már én is nagyon csontos arcú voltam. Meg pl Keresztes Ildikó is szerintem egy szép nő lenne plusz 5 kilóval. Lehet ám vitatkozni velem, de szerintem hiányzik róla.
2011. okt. 21. 11:39

Sziasztok:)

Csatlakoznék a fórumhoz. 60-65 kg a cél, attól függően, hogy mennyire áll már rosszul az arcomnak.

2011. okt. 21. 10:55
Én is örülök. Hétfőn kezdtem el a fogyit, és akkor reggelente 7O-71eseket mértem, és ma csak péntek és már 69,8 volt. Hétfőn-kedden- szerdán tornáztam, tegnap pedig a nyakamba vettem a tíz kilós fiamat és vele szaladtam fel alá, és utána táncoltunk, és ugráltunk. Ma egy Cindy Crawforosat tervezek. Szeretem, sokkal szimpibb nő mint RR.
527. Dyus33
2011. okt. 21. 09:27

A kedvenc napom reggelén egy meglepi: 68-al kezdődik a mérés !!! Hipp-hipp :)))

(-De NagyKá nehezen megy, ehh....)

2011. okt. 20. 23:19
vagyis dehogy legyetek jók, hiszen itt a hétvége! ;) csak a diéta betartásában legyetek jók, meg az edzésben ;)
2011. okt. 20. 23:18

Sziasztok!

bocs, hogy most meg én voltam távol, de ez a szakdolgozatosdi... :D

Dyus, te nagyon keményen nyomod az edzést! nem semmi! nem csodálom, hogy nem diétázol már ez mellett :D

Holnap vagy holnapután én is kiszámolom a testzsíromat, bár nem tudom, hogy én kíváncsi vagyok-e erre :D nagyon zsírmalac vagyok :S de csak egyelőre! mert majd ez szépen eltűnik! ;)

jók legyetek lányok és kitartás!

524. Dyus33 (válaszként erre: 523. - Orsibigyu)
2011. okt. 20. 12:58

A lényeg, hogy fejleszd az izomállományod...

Viszont ha volna kereted 1-1 órát elmenni ugribugrizni, vagy kondizni, akkor érdemes lenne körülnézned, mert Nálunk pl. szakképzett bébiszitter van heti 2x a konditeremben, benne van a bérlet árában... Pedig vidéki vagyok...

523. orsibigyu (válaszként erre: 520. - Dyus33)
2011. okt. 20. 11:47
Akkor nem csoda a te eredményed ,a testzsírszázalékos. Én csak ilyen házi módszerekkel tornázok. DVD-k: Pilátes, Jóga, Tánc kezdőknek- for Dummies, Cindy Crawford első DVD-je, A South Beach Diet kardió- intervalummos edzése. Ezekre van itthon időm kisbaba mellett.
522. Dyus33 (válaszként erre: 521. - Mamiii)
2011. okt. 20. 11:39

Kösziii Mamiii :) Nektek is!

Valaki viszont írhatna programozós ötleteket, hogy hogyan/mikor ösztönözzük tudatunk által a testünket fogyásra :)

Mert ugye minden fejben dől el :)

521. mamiii (válaszként erre: 517. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 20. 09:53
Nincs az messze, kitartás!!!!
520. Dyus33 (válaszként erre: 519. - Plüsstigris)
2011. okt. 20. 09:10

Hát az a kettő inkább három, egyik héten k-cs edzés, szombaton tánc, másik héten h-sze-p edzés :)

Elmondom, én mit csinálok a konditeremben, de előre szólok, ez személyre van szabva, edző által:

30 perc sífutógép bemelegítésnek, nagyon erős taposós fokozaton (7), amikor kéz-láb is kell a mozgatáshoz, 7 perc állatmód, 3 pihisebben.

Utána nyújtás+lazítás, főleg láb.

15-20 perc lépcsőzőgép, kéz nélkül ! Nincs támaszkodás! 3-as fokozaton. (kapaszkodni lehet)

Ismét nyújtás.

Fenékgép, lábanként 3x20 35 kg-al. Nincs lazázás, izzadás van! Ismét nyújtás, főleg comb.

6 kg-os súlyzóval kisdobogón féllábas vádlizás, lábanként 3x20. Éééés, soksok nyújtás :)

Marad Nálam a 6 kg-os súlyzó, oldalra döntögetés oldalsó hasizmok érdekében, oldalanként 3x20.

Haspad, minimum 300 felülés.

3 kg-os súlyzóval bivcepsz, tricepsz, és háterősítő gyakorlatok a végén, erős vagyok felsőtestben 10 évi úszástól, így arra nem erőlködök.

Ez összesen másfél óra.

Bírnék több súllyal is, de nem szakítom meg magam, és nem akarok maszkulin lenni...

Minden edzés után 2x15 perc szauna (helyben van lehetőség).

-És hazaesés, összeesés, meghalásilag :)

Ja, nyáron bringával megyek a terembe...

Ha elérem a kívánt súlyom, csak heti 2x fogok járni, könnyített edzésekkel...

Egy tanácsot fogadjatok meg Tőlem: SOSEM KÉSŐ ELKEZDENI MOZOGNI !!!! Bármit... A befektetett idő és energia 2x-esen megtérül...

2011. okt. 20. 07:39

Sziasztok!

Dyus, én is kíváncsi lennék erre az edzésre, ami mellett már koplalni sem érdemes!:O)

Hát én most 67,5 vagyok, tehát tartom a súlyt, ami azért szép, mert kevesebbet tornázok msot itt szüleimnél vidéken, viszont többet eszek... De mintha kicsit átállt volna már a szervezetem az új "szintre", és ha sokkal többet eszek, akkor az anyagcserém is jobban nekilódul, így a reggeli mérésnél mindig 67-68 között vagyok, akármennyit eszek.

Remélem, helyes a következtetésem, hogy ha ebből a helyzetből ismét visszatérek a kevesebb kaja-több mozgás életformára, ismét beindul a fogyás, és még egy szinttel "lejjebb" kerülhetek.:)

518. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 509. - Dyus33)
2011. okt. 19. 22:35
Gratu a heti két edzésért, én meg azt nem bírnám... Mit edzel?
517. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 508. - Mamiii)
2011. okt. 19. 22:35
bizony, éjjáéjjáó:) Én is 67 körül mászkálok, de nekem minimum 63 a cél:( az még olyan messze...
2011. okt. 19. 22:34
na, igaz, már későn este, de csak ideértem:) A kutya is a dombra sz..ik, mondják, eddig alig volt munkám, most meg ki se látok belőlük... mingyá visszaolvasok...
515. Dyus33 (válaszként erre: 514. - Orsibigyu)
2011. okt. 19. 15:03
A harmadik módszerrel nekem is 25,7 jött ki :) És ezt tartom valószínűbbnek magamra, mint a 20 közelit... Látom én a hájacskákat itt-ott.
2011. okt. 19. 14:45
MInd3 képlettel kiszámoltam az első a legszimpatikusabb, az 29-et adott ki. Ezért. De szerintem a 34 nem reális. Szerintem nem vagyok nagyon zsíros.
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook