Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
szia,
én 72kgrol indultam, és ma mertem magam 63,3 vagyok :) ezt egy ev alatt kb. igaz volt amikor 2-3 honapig nem igen fogalalkoztam a dologgal csak sulyt tartottam.
az en modszerem a mozgas mozgassal, és életmodvaltas. lehet h kiloban nem fogytam sokat de 38as kicsit szuk volt mikor kezdtem, most 36os ruhakat hordok, de lassan mar nagyon
elkezdtem nagyon szepen formalodni izmosodni, nincs narancsbor, csak izom :)
szoval mozogj nagyo nsokat mert ez csak igy fog menni, kulonben plottyedt lesz a borod :SSS
Sziasztok, gondoltam, könnyebb úgy segíteni egymásnak, ha kb. azonosak a méretek és a célok:)Légyszi, írjátok le a magasságot, a végcélt és a módszert...
Én 173 cm vagyok 69-70 kg, és 60 a végcél... Nem lesz könnyű, mert ezek már "az utolsó kilók", csaknem 80-ról indultam. Módszerem hol ez, hol az, most éppen fehérje+zöldség+gyümi+kevés teljes értékű ch...
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)