Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
483. omimano
2011. okt. 13. 20:12

amúgy már a második embert láttam, aki úgy fogyott le 10 kilót, hogy kenyér csak barna, este 6 után semmi, köretek kevés, és 3-4 hónap alatt ment le, az első egy-két hónapban semmi változás, csak stagnálás...

ezek szerint karácsinyra nem érem el az álomsúlyomat??????na de azért mégtöbb, mint két hónap van addig, és azért valami csak lemegy, így jövő tavaszra már biztosan bombanők leszünk.

nekem amúgy erőt adtok, mert rég feladtam volna.sajna két hétig nagy a lendületem, aztámn meg lemegy a béka segge alá.

holnap megyek dokihoz, megkérdem tőle a mozgást.

482. omimano (válaszként erre: 478. - Aigre-douce)
2011. okt. 13. 20:10

ne keseredj el!Majd megy ez még lejjebb is, most valószínű tényleg a reális fogyásod nem 3, hanem másfél kiló.Próbálj meg ennek is örülni, hiszen ez is kevesebb, mint 70 kiló, nem igaz?Én annyira boldog lennék, ha már 6-ossal kezdődne a súlyom...

Amúy nekem is tök depis napom van, én holnaptól még jobban összesezdem magamat. Igaz, mindig ezt mondom, de ma nagyon szar napom van.

2011. okt. 13. 18:56

Nyugi-nyugi, be fog indulni az a fogyás! csak ha nem látod az eredményt azonnal, akkor ne keseredj el és ne add fel a fogyit!!! mondjuk a csoki biztos nem tett jót ilyen szempontból :D de fél tábla csokitól nem leszel 3 kilóval nehezebb holnapra.

nekem holnap lesz a gyüminap, igen... félek tőle, mert reggelente sem szoktam túl jól lenni, alig bírok elmászni a suliig :S hányingerem van, meg érzem, h nagyon gyenge vagyok. és ez már így volt az előző 90 naposomnál is... :( no de megpróbálok pozitív lenni. ma szénhidrát napom volt és nagyon büszke vagyok magamra, mert szénhidrátnapon könnyű elcsábulni, meg bezabálni, de nem tettem :)

480. aigre-douce (válaszként erre: 479. - 5070cf4016)
2011. okt. 13. 15:53

ésszel tudom ám, hogy ez történt, és hogy reális is, csak olyan jó volt, amikor már alulról érintette a 67-et a mérleg nyelve, és most csalódás a lelkemnek ez a visszaugrás.

Nem tudom, hogy emellett a diéta mellett hogyan fog beindulni a fogyás.

Ráadásul bevallom ma bűnöztem is. Megettem kb fél tábla étcsokit, mert amúgy is olyan szörnyű napom van és olyan rossz hangulatom, hogy gondoltam kell a boldogsághormon.

Ma este megyek edzésre, szóval majd lemozgom (remélem)

Köszi, hogy írtál! :) egyébként lehet most egy hétig nem mérem magam, nem akarok holnap is sokkhatással ébredni

ha jól számolom neked holnap lesz az első gyüminapod, kitartás hozzá, most még szerencsére lehet találni gyümölcsöket a piacon!

479. 5070cf4016 (válaszként erre: 478. - Aigre-douce)
2011. okt. 13. 13:32

szia!

csak az történt, hogy nem zsírból fogytál a káposzta diéta alatt. 5 nap alatt nem lehet 3 kg zsírt fogyni. kiment egy csomó méreg, meg víz, és üres volt a gyomrod tartalma. mosta, hogy pakolsz bele valamit, már annak is van súlya. ne ess kétségbe, folytasd szépen a diétát és szépen lassan le fog menni a zsírocska. nyugi!!!! :)

2011. okt. 13. 09:33

Jó reggelt mindenkinek!

Bár az én reggelem elég rosszul indult! Most ugyebár belekezdtem ebbe a szétválasztós diétába, de előtte csináltam egy 5 napos káposztaleves kúrát, amitől megindult a fogyásom, 70ről lementem 67-re. Gondoltam egy diétás étrenddel majd legalább erről a 67-ről indulok, és ezt tudom majd lejjebb tornázni, DE NEEEEMMM...ma reggel már megint 68,5kg voltam. Pedig tényleg figyelek az adagokra. Ez most elég depissé tette a napom. :(((

Mit csináljak? Nézzek másik diétát vagy inkább ne egyek semmit? Nem fogyásra számítottam, de legalább arra, hogy tudom tartani a 67-et. :( Akkor most vissza fog menni 70re?-diéta mellette?- vagy még tovább?

:( áááá azt hiszem kész téboly lesz a mai napom

477. 5070cf4016 (válaszként erre: 476. - Omimano)
2011. okt. 12. 23:33
sok sikert a családhoz! :D az enyémek lassan tanulnak :D
476. omimano
2011. okt. 12. 20:03

köszönöm az ötletet, én is megnézem. Persze pont ma voltam sparban...:-(A túrótorta receptjét szívesen fogadnám, ha lehet!légyszi, légyszi!!!

A graham lisztet még nem próbáltam, csak a teljes kiőrlésűt, sparosos bio verziót, de abból olyan fos íze lett, hogy senki nem ette, csak én, becsületből...

Lasan sikerül azt elérnem a családban, hogy NE EGYENEK FEHÉR KENYERET!!!!!már eleve a barnát választják a boltban(roszsos, teljes kiőrlésű)mondjuk magos még nem lehet, de majd az is eljön...:-)))

475. 5070cf4016 (válaszként erre: 473. - Omimano)
2011. okt. 12. 19:56
én bioboltban szoktam zabkorpát venni, mert nálunk ott a legolcsóbb. de lehet kapni sparban is is pl. a palacsinta nagyon fincsi lesz tőle szerintem (bár én a graham lisztes verziót is nagyon szeretem), panírozáshoz még nem használtam... tejbezabot szoktam belőle a legtöbbször készíteni (sokkal jobban ízlik nekem, mint a tejbegríz, palacsintát, túrótortát (cukor és liszt nélkül........ mennyei manna :)))) ), grízgaluska alternatívájaként is ettem már, piskótát is lehet sütni belőle, de szerintem rántott husit is egész biztosan, csak rá kell keresni neten valami receptre
474. omimano (válaszként erre: 460. - Plüsstigris)
2011. okt. 12. 19:55

gratulálok neked, nagyon szép eredmény, hogy a szülés előtti súlyodnál, vagy legalábbis a közelében jársz. Na nekem ahhoz még pont 6-7 kiló hiányzik, szóval ez még nekem a kezdet....

Amúgy érdekes, mert én a sebem miatt most a terhesgatyámat kell hordjam, hogy ne vágjon, és nekem is jó!!!!:-)))mondjuk a felesleg a hasamon, derekamon, oldalamon van:-(( de legalább a fenekemre nem híztam(olyan sokat):-)

473. omimano (válaszként erre: 463. - 5070cf4016)
2011. okt. 12. 19:50
hú ezek jól hangzanak!Zabkorpát hol szoktál venni?mert néztem lidiben, de nem láttam.és a palacsinta hasonló ízű lesz,pl rántott húst is lehet bele panírozni?
472. omimano (válaszként erre: 470. - 5070cf4016)
2011. okt. 12. 19:49
A 90 napos állítólag angyon jó, egyik ismerősöm ezzel fogyott le 11 kilót 70-80 nap alatt!!
471. omimano
2011. okt. 12. 19:48

Halihó mindenkinek, üdv az újaknak a csapatban!

én sajnos még a stagnálás időszakában tarrtok ismét... de most szigorúbb vagyok, mert egyszerűen szemmel láthatóan nő a pocim, ha eleresztem magamat.

Amúgy tudjátok, mit vettem észre?Hogy a műtét után egy hónapig nem ettem puffasztót(de semmit,pl parika, lencse, borsó iylenek) és sokal laposabb volt a hasam és könnyebb volt az emésztésem is.

No meg a tészta is jól felfújja az embert.

Na ezért én sem tudok ám lemondani a finom falatokról, ma bedörgöltem egí csokis crosiiant...:-((((

470. 5070cf4016 (válaszként erre: 469. - Aigre-douce)
2011. okt. 12. 12:23

hát én a 90 napos kemény 2. napjánál tartok :D

amikor elkezdtem írni a fórumba, akkor súlytkontrollt csináltam (Béres Alexandra), de nem nagyon akart beindulni a fogyás, mert előtte is kb azt ettem, mint a fogyi alatt, és a szervezetem nem jött rá, hogy neki itt most fogyni kéne :D úgyhogy csináltam egy lénapot hétfőn, és kedden nekivágtam a 90 naposnak. majd utána visszatérek Alexandrához, mert jó lenne azt a fajta táplálkozást követni, mint életmód.mármint így huzamosabb ideig.

köszi a recepteket, megkaptam! :) de lehet, h megkérlek, h e-mailen is küldd át, h doc.-ban legyen meg. mindjárt megírom a címemet.

köszi még egyszer!!! :)

469. aigre-douce (válaszként erre: 468. - 5070cf4016)
2011. okt. 12. 09:41

jó reggelt! :) meggyőzhető napra virradtam, és logikus is amit írsz, szóval törekszem majd a gyümi reggelire, mégha nem is jön össze mindig, célkitűzésként felírtam a listára! :)

/végülis abban a tavaszi 3 hétben is ment a gyümi reggeli, sőt a gyüminap is, szóval csak összejön/

huuu, azért megkönnyebbülés ám hallani, hogy nem csak nekem borult fel a ciklusom egy diéta alatt, nem mintha annak örülnék, hogy más is szenved, de megnyugtató, hogy "normális" reakciónak is mondható

küldöm priv.ben a dok.ot

szép napot és kitartás

/tényleg te most hol tartasz a 90 naposban? - olvasgattam a fórumot, de sajnos még nem az egészet, és nem mindent jegyeztem meg :)/

468. 5070cf4016 (válaszként erre: 466. - Aigre-douce)
2011. okt. 12. 09:18
ja igen, és azt elfelejtettem, hogy annak nagyon örülnék, ha átküldenéd a recepteket. van nekem is jó pár, de hátha ad új ötleteket :)
467. 5070cf4016 (válaszként erre: 466. - Aigre-douce)
2011. okt. 12. 08:28

aha, értelek, és nem csodálom, hogy nem állsz neki még egyszer ugyanígy. én pár éve nagyon sokat lefogytam (nem 90 napossal, hanem odafigyeltem, hogy mit eszek és mennyit mozgok), és nekem is nagyon felborult a hormonháztartásom akkor. volt, hogy iszonyatosan erősen véreztem és nagyon görcsöltem. annyira, hogy nem nagyon tudtam elmenni otthonról. pedig csak épp hogy egy picikét szokott fájni a pocim ilyenkor.

a 90 napos alatt én is azt éreztem, hogy egész hamar fogyok, de a legszembetűnőbb az volt, hogy mivel a gyomrom hamar végzett a lebontással (meg nem is ettem magam degeszre), így sosem volt igazából tele kajával és ez miatt lapos volt a hasam. ez tényleg látványos volt és gyorsan feljöttek az egy számmal kisebb cuccok.

a szétválasztásról még annyit, hogy a 90 naposnál elvileg azért indul gyümivel a nap, mert az indítja be az emésztést és mivel az könnyen lebontható, ezért nem terheljük le vele és állítólag sokkal hatékonyabban tud működni a nap során. próbáld meg azt sztem, hogy reggelire eszel gyümit (akár banánt, az nem annyira savas), és magaddal viszel melóba egy nagy csupor tejeskávét. mire beérsz, kb már ihatod is (gyümi után egy órával). és akkor neked is megvan az élmény, de a pocid se bánja :) vagy nem indul el a reggel KV nélkül sehogysem? :)

466. aigre-douce (válaszként erre: 465. - 5070cf4016)
2011. okt. 12. 00:31

először is köszi a tanácsot, megpróbálok majd figyelni, hogy több idő is elteljen, főleg ezek szerint fehérjék után :)

még tavasszal találtam egy olyan honlapot, ahol a 90 naposhoz tényleg mind a 90 napra írtak receptet, és nekem az az alap, csak én nem napokra lebontva használom. Nem tudom most pontosan melyik honlap, de ha nem találom meg a címet, akkor ha gondolod elküldöm privát üzenetben, mert anno úgy lementettem a gépre.

a problémám az volt, hogy a diétám 6-7 napjától kezdve folyamatosan menstruáltam, először nem gondoltam hogy összefüggés lenne (gondoltam biztos vmi más probléma) de, idővel egyértelművé vált, gondoltam, folytatom még a diétát, hátha csak át kell állnia a szervezetemnek, de egy hónapos folyamatos 'havi' után eléggé legyengült lettem, ezért igazából elkezdtem szándékosan bűnözni, főleg úgy, hogy husit husival ettem, amennyire csak tudtam. ennek hatására enyhültek a gondjaim, amikor megpróbáltam visszatérni a 90 naposra, akkor megint felerősödött a problémám, na akkor hagytam abba a diétát teljesen.

akkoriban nem mértem magam, mert nem volt mérlegem, de tényleg nagyon durván indult be nálam a fogyás a 90 napostól, konkrétan 4 nap alatt bő lett az addig feszülő naci, 10 nap alatt simán egy számmal kisebb nadrágot hordtam kényelmesen!, és az addig zavaró nagy hasam olyan szépen apadt, hogy meg is fordult a fejemben, hogy ilyen mértékű fogyással simán etióp leszek a 90 napos végére - valószínű ezért is borult fel annyira a hormonháztartásom, mert túl nagy mértékben és hirtelen indult el a fogyás. /Ez mondjuk legalább jó példa arra, hogy bár minden diétázó azzal küzd, hogy nem indul be a fogyás, vagy stagnál a súlya...nos, a hirtelen beindulásnak elég kellemetlen tünetei lehetnek,/ én ezt megtapasztaltam :(

ebből gondolom, hogy nekem a szétválasztós étrend hatásos lehet, csak nem olyan mértékben, mint a 90 naposnál...

465. 5070cf4016 (válaszként erre: 464. - Aigre-douce)
2011. okt. 11. 23:25

megkérdezhetem, h milyen problémáid lettek a 90 napos miatt? mert én is azt kezdtem el most megint. egyszer már csináltam, de nekem is voltak tőle problémáim, csak nem nőgyógyászati jellegűek, hanem a fehérjenap hányingerrel járt, mert előtte szépen leszoktattam 3 nap alatt róla a szervezetemet. de azért nekifutok még egyszer...hátha...

az átalakított étrendedhez annyit fűznék csak hozzá, h pl a fehérjét bazi nehéz lebontani, és azzal tuti nem végez a gyomor 1, vagy másfél óra alatt. ez inkább a gyümire vonatkozik, ami a legeslegkönnyebben lebontható szénhidrát. fruktózt a szervezet csak lebontja glükózzá azt csá :D )Persze biztos, h sokkal jobb az általad betartott étkezés, mint ha egy étkezés alatt ennél mindenféléből. majd néha írd meg léci, h miket ettél 1-1 étkezésre, hogy ötletet adj nekem :)

464. aigre-douce (válaszként erre: 461. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 11. 23:07

Igazából nem tudtam, hogyan is hívjam a tervezett diétámat, azért neveztem el átalakított 90 naposnak. Tavasszal megpróbáltam a 90 naposat, ami jól működött nálam, hirtelen lehetett látni rajtam, hogy jópár centit fogytam, ám elég kellemetlen nőgyógyászati probléma is jelentkezett épp akkor, ami nagy valószínűséggel összefüggött ezzel a diétával. A lényeg, hogy nálam nem működik az, hogy 4-5 napra megvonjam magamtól a fehérjét. Viszont már azt is megtapasztaltam, hogyha nincs egy előre megírt étrend, akkor sokkal nehezebben csinálok bármit is - sajnos a következetesség hiányzik...

Van a 90 naposnak egy mintaétrendje mind a 90 napra külön recepttel, azt vettem alapul csak én úgy, hogy pl. van szénhidrátnapi ebéd, fehérjenapi vacsi, keményítőnapi ebéd, fehérjenapi vacsi, gyümölcsnap fehérjével kombinálva. Igyekszem betartani, hogy a különböző étkezések között másfél két óra minimum legyen. A 90 naposnál ugye alap, hogy minden nap gyümölcsöt reggelire, nos nálam ez elképzelhetetlen, a reggeli nagy bögre tejeskávém nélkül nem is indul el a napom... ezért azt tervezem, hogy egy diétás mértékű reggeli után egy órával kezdődik a gyümölcsös délelőtt rész, utána a fentebb leírtak szerint folytatódik.

Valóban hasonlít az inzulinszétválasztó diétára, lehet inkább annak kellene nevezni, de az az igazság, hogy nem vagyok otthon nagyon a diétákban, nem sokat ismerek, csak nagyon az alapokat, ezért neveztem el így.

Remélem sikerül betartani, és remélem eredményes is lesz. Tavasszal az a 3hét a 90 naposból tényleg elég látványos változást hozott, csak ugye hozta magával a bajokat is, ezért nem merek megint abba belevágni, pedig akkor tényleg úgy éreztem, hogy szabályosan olvadtak le a kilók, főként a hasamról....

Tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz, mondjuk remélem kb olyan hetente fél vagy 1 kg, de igazság szerint én nem is kilókban szeretnék elsődleges változást, hanem centikben... :)

jó éjt

463. 5070cf4016 (válaszként erre: 462. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 11. 22:32

és zabkorpával is egy halom lisztes cucc elkészíthető :P azzal is van palacsinta. meg túrótorta!!! nyámi :)))

kitartás hölgyek, mindjárt vége van a napnak, már csak egy kicsit kell kibírni, h nem esztek! holnap meg megint egy csomó finomság vár ránk! ;)

462. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 460. - Plüsstigris)
2011. okt. 11. 22:13
Igen, így van ez, a fogyás után elengedi magát az ember:) De szerintem kell is, "tobzódj" most a 68 kg-ban, egyél mindent, ami belefér, ami még nem viszi feljebb a súlyod. Aztán jöhet megint egy szigorúbb szakasz... Szerintem ha okosan csinálja az ember, kellően alázatos a saját vágyaival szemben is, tehát elfogadja, hogy igenis szükség van finom és egészségtelen falatokra is. Aztán újra erőt vesz magán... Ha folyamatosan csak megszorítások vannak, visszaüt... tapasztalat:( De most már én is okosabban csinálom, pl. ma sütöttem "fogyi palacsintát", édesítővel, teljes kiőrlésű liszttel, szőlőmagolajjal - fogyis, de mégis egyfajta kényeztetés, be kell látnom, hogy én is gyarló vagyok, nekem is kell ez:) De lehet fogyisan is csinálni:)
461. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 459. - Aigre-douce)
2011. okt. 11. 22:08
No, örülök, ha motiváció a táblázat, nekem is az... Ezt egyébként minden pszichológiai tanulmány leírja, hogy a csapat nagy segítség, és én is tapasztaltam - ezért is gondoltam, hogy legyünk igazi csapat, ne csak nevek egy táblázatban.. húzzuk és erősítsük egymást, kicsi dolog ez, de kell nagyon... Átalakított 90 napos? Az milyen? Amúgy én hiszek a szétválasztásban, a testkontroll anno nekem nagyon működött. Nézd meg esetleg az inzulinszétválasztó diétát (reggeli: szénhidrát, délben: vegyes, este: fehérje), valami hasonlót csinálhatsz.. És én is ezzel szemezek:)
460. plüsstigris (válaszként erre: 458. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 11. 19:39

Sziasztok!

Aigre, üdv nálunk!:)

Hát én most annyira nem tettem oda magam, miután visszatértem 70-ről 68-ra, sőt néha már 67,5-re :O). Nem eszem többet, de a torna most valahogy nem megy annyira.:(

Az is igaz, hogy ismét visszatéreget egy eü-problémám, amit még a szülésnek "köszönhetek", és ez visszavesz a kedvemből.

Pedig tegnap vettem föl először azt a farmeromat, amit terhesség előtt hordtam - és pont jó!:O) Elgondolkodtam, hogy lehet, hogy már terhesség előtt sem pont 64-65 voltam (nem mértem magam akkoriban), hanem már akkor is 67...

Szóval, kicsit azért vállon veregettem magam, hogy tul.képp visszanyertem a terhesség előtti súlyomat!:O)

Más kérdés, hogy még innen is szeretnék lejjebb menni.:)

Omimano, neked is jobbulást...nagy erőpróba bizony, ha fizikai fájdalmakkal együtt kell végigcsinálni a fogyit!

Na megyek, Mókusom már kezd reklamálni, hogy jó lenne vacsizni.

Jó éjt mindenkinek!

459. aigre-douce (válaszként erre: 458. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 11. 19:30

Szia, huuuu köszi szépen hogy engem is beleveszel a táblázatba! ez most egy kis plusz inspiráció, ami nagyon jól jött, és nagyon jókor!- de valóban, épp most ragadott magával a hév (10 perce küzdök vele), hogy elugrok egy éjjel-nappaliba és veszek egy tábla csokit, de ez most adott egy löketet, hogy inkább csináljak meg pár hasizom gyakorlatot!

Egyébként ez volt az első napom az átalakított 90napossal, és eddig ügyesen betartottam - ebédre szénhidrát, vacsira fehérje. A baj az, hogy rám mindig ilyenkor, este tör rám a falhatnék. De ma erős leszek és kibírom!

Szép estét mindenkinek!

2011. okt. 11. 19:21
Sziasztok, nagy dicséret azoknak, akik fogyiztak az elmúlt napokban is:) Én is igyekeztem több-kevesebb sikerrel, az eredmény nagyjából súlytartás, mínusz fél kiló, de ez is jobb, mint a hízás:) Azt néztem, lányok, hogy jó sokan vagyunk a fórumban, csaknem 30-an, de valójában kb. 5-6 ember írogat ide... szóval én a táblázatot úgy csinálnám, hogy csak azok lennének benne, akik valóban itt vannak a "csapatban", mert így csak sok felesleges munka van vele. Úgyhogy holnap felrakok egy ilyen szűkített táblázatot (aigre-douce, már te is benne leszel), és aki esetleg nincs benne, de szeretne és aktívan részt vesz a csapatban, jelezze, beleveszem őt is. Jobb lesz így, mint egy csomó, egymást nem ismerő, és esetleg csak a fórum legelején jelentkező emberke...
457. 5070cf4016 (válaszként erre: 451. - Mamiii)
2011. okt. 11. 18:19
én is régóta stagnálok, de sztem most megindult picit, bár mérleg nincs nálam a koliban, de látványra határozottan jobb vagyok :D szerintem nagyon hozzászokott a szervezetem az alacsony kalóriatartalomhoz és tartalékolt, ezért sem fogytam. kellett pár hét, hogy megint beinduljon valami. csak nálam is ott van a hiba (mint ahogy másnál is szerintem), hogy ha nem fogyok, akkor bezabálok "úgyis mindegy" alapon, pedig ha kitartok az alacsony kalóriaszám mellett, akkor újra elindul a dolog. na meg csináltam tegnap egy gyüminapot, ma pedig elkezdtem egy másik fogyis módszert (90 naposat), aztán majd utána térek vissza Alexandrához. az egy olyan program, amit hosszú távon, életem végéig szeretnék követni (na nem a fogyis szakaszt, hanem a súlytartót), de most kell egy kis ráhatás a zsírtömegemnek :D
456. c3f39fd03b (válaszként erre: 452. - Aigre-douce)
2011. okt. 11. 14:02
Üdv Néked is! :-)) Gyere nyugodtan,vidáman nyomjuk..:-DD
455. c3f39fd03b (válaszként erre: 454. - 76juci)
2011. okt. 11. 14:01

Rubint Réka szerint az ideális testsúlyt úgy lehet a legegyszerűbben kiszámolni,hogy a magasságodból vonsz le 110-115-öt.Tehát ez azt jelenti,hogy az én 170 cm-es magasságomhoz valahol 55-60 kiló környékén kéne poroszkálnom....

HA-HA-HA.

:-))))

454. 76juci (válaszként erre: 451. - Mamiii)
2011. okt. 11. 11:33
Már nem tudom, hogy melyik kalkulátort használtam, igazad van, mindegyik mást ír, igazából mi látjuk magunkat, hogy mikor vagyunk már "túl vékonyak". Na itt még nem tartok, és szerintem még 61 kg-osan sem leszek túl vékony. Nekem már az rengeteget jelent, hogy amikor lehajolok, nem zavar a hasam, sokkal könnyebben mozgok, és futáskor nem érzem, hogy a hátsóm olyan nehéz, hogy utánfutón kellene hozni :-) Nagyon jó érzés, remélem ti is hamarosan eléritek az álomsúlyt, és együtt örülhetünk!
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook