Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Már próbáltam és bejött, a rendszertelen evésnek sosem vtam híve,inkább többször keveset, mindig tartom a napi 4-5 étkezést.
3-4 kilótól gyorsan megszabadulok , mert az valójában csak víz.
Pár éve közel 20 kilótól szabadultam meg, de most olyan lusta lettem...
No erőt veszek magamon és lenyomok pár almát a béke jegyében:-)))
:-)))))))
Már most vissza mennék..
Priviben megírod, melyik részről.
Szép napot Neked:-))
Jó reggelt Csajok!
Lólépésben vissza olvasgattam a hsz-t,tömören .mindenki fogyni akar és ez nagyon jó, mert bennünk van az egymásra gyakorolt motiváció:-)))
Sajna 74,3 vtam reggel, kivagyok...
Szörnyű, hogy egy éve 62 vtam...
Nem szeretném a 2012-t ekkora súllyal kezdeni...
6-7 alatt 8 kiló lenne az elsődleges cél..
Én is csináltam itthon táblázatot, amit vezetek is, de sok pozitív eredmény nincs benne.
Bár nem értek egyet a drasztikus diétákkal, de lehet, h 3 napig megvonok magamtól jó pár dolgot..
Ötletek???
Segíccccccsssssséééééééggggggggg:-(((((((((((
Puszi MIndenkinek, jók legyetek:-))
Huj, de ismerős a helyzet, bár az én fiam 11 hós és már szaladgál, így néha utánozgatni is próbál, de hamar megunja és két karjával, átöleli a térdem, lefogja. Tegnap intervallumos edzést csináltam a South Beach diet cd-ről. Az utolsó feladatnál nehezítésként ölbe vettem, csak féltem, hogy kihányja a papit:D
Érdekes a testkontroll diéta, nem egyszer szemeztem vele, csak nem hiszem, hogy működik is. Ha működne, beleférne az életembe. Vannak tapasztalatok. A harcosok diétájára, ma tényleg rákérdezek, ha sikerül utolérni az ismerősömet.
Na visszaolvastam, jó sokat írtatok.:)
Inkarnacio, tetszik ez a harcosok étrendje, mintha rám öntötték volna, kíváncsi vagyok, hogy válik be neked!!
Kicsikriszta, nagyon jót nevettem a mátrai élményeiden:D, na meg persze irigykedtem is...
Párom előtt én sem szívesen tornázok, olyan hülye fejeket vágok, amikor erőlködök, meg lihegek, de ha meglátom párom, próbálok mosolyogni és "nőiesebbre" venni a mozdulatokat - 2x annyira fáraszt... Szerencsére megértő, és átvonul a másik szobába, de érdekes módon mindig akkor jelenik meg az ajtóban, amikor mondjuk épp belső-comb gyakorlatok vannak...:))
Neva, nem vagy egyedül, tarts velünk, együtt menni fog!:) Ha nincs ez a fórum, biztos, hogy hetekig húznám az elengedős-stagnálós időszakaimat, de nagyon motiváló, hogy a többiek is igyekeznek!
Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van, és olvadnak a kilók szorgosan.:)
Egy kicsit eltűntem, babám első fogacskája most tört át, szegénykém eléggé kivan, nagyon igényli anya közelségét most, alig jutok géphez.
Viszont mértem tegnap, ahogy megbeszéltük, és Inkarnacio, beírhatod a táblázatba, hogy Plüss 68 kg újra.:(
Tegnap új tornát kezdtem, hátha új lendületet ad: Béres A. Pörgesd fel címűt.:O) Első körben az ebéd közben megnéztem :), aztán délután nekivágtam, meglehetősen felpörgetett, hogy úgy mondjam:), aztán az utolsó körnél felébredt a Mókusom, 3 percet vigyorgott a tornámra a hintájából, aztán rájött, hogy ő most nincs is olyan jól..., így innentől kezdve lőttek a tornának.
De most azt tűztem ki célul, hogy hétfő-szerda-péntek lesz a torna napom, és rögtön ahogy elalszik délután a Mókus, kezdem is a tornát.
Szép napot mindenkinek!!
na igen, a kalóriaszámolgatás feltétlenül szükséges... mert lehet, hogy csak husit eszel, de abból is meg lehet enni annyit, hogy túllépd a limitet... főleg vörös húsok esetén.
a tejeskávéról egyáltalán nem kell lemondanod, csak ne napi 6-ot igyál :D és sovány tejjel készítsd.
ismerős, hogy amit leadsz hét közben, azt hétvégén visszaszeded, ez gyakori probléma. az is baj lehet, hogy éhezteted a szervezetedet, ezért 1)hétvégén "bezabálsz" (jóval többet eszel, mint amennyire szükséged van) ; 2) csak vizet hajtasz ki a szervezetedből, mivel az alacsony kalóribevitellel arra ösztönzöd a szervezetedet, hogy állítsa magát alapjáratra, kevés energiát hasznosítson, mert úgy érzékeli, hogy éhezés van és vissza kell venni. ilyenkor mindened csak alapjáraton működik, nincs normális emésztés, a hangulatod satnya, és persze, hogy előbb-utóbb valamivel kényeztetned kell magad, ami a kaja lesz, mivel azzal sanyargatod magad, hogy megvonod magadtól a szükséges táplálékot. ez egy nagyon rossz fajta "fogyókúra", valójában inkább hízókúra a neve. ugyanis ahogy ételhez jutsz (pl hétvégén), akkor a te kis tested elkezdi azt ezerrel zsírrá alakítani és raktározni, mert arra számít szerencsétlen, hogy megint éhezés lesz. ezért mondtam azt, hogy életmódváltás kell. ha megtanulsz normálisan táplálkozni, akkor nem fogsz éhezni, nem hiányzik majd a kaja, mert nem leszel éhes, és nem fogsz bezabálni, mert nem kívánod majd kegyetlenül a kajcsit. nagy változtatás ez összességében, de ici-pici lépésekből tevődik össze, amiket meg tudsz csinálni!!!!
és azt se felejtsd el, hogy nem 2 hét alatt híztál meg, szóval ugyan annyi idő kell a fogyáshoz is, mint amennyi a hízáshoz kellett. a 2 hetes fogyókúrák csalások és nem visznek előrébb...
Igen, ez a fő baj..egész héten egészségesen étkezem, saláta, hús, minimális szénhidrát..sajnos a tejeskávét nagyon szeretem, és abban a tej bizony kalória.
Cukrot és cukros ételeket már évek óta nem eszem, viszont a sós ételek...sült szalonna, töpörtyűs pogácsa..és társai..na azoknak nehezen tudok ellenállni. Úgyhogy inkább kerülöm a velük való találkozást.
szóval az a gond,hogy jön a hétvége, együtt a család. Általában akkor sem eszem sokat, de valahogy mégis visszaugranak a kilók, amiket hét közben leadtam. Persze ez is érdekes, hogy az ember azt gondolja, hogy nem evett sokat, aztán, ha kiszámolná a kalóriát kiderülne, hogy az a kevés az bizony nagyon sok...szóval lehet, hogy kalóriát kellene számolni.
Én is kívánok sok sikert mindenkinek. Szeretem olvasni a fórumokat, és örülök mások sikertörténeteinek, mert az azt mutatja, hogy meg lehet csinálni. Persze aztán ott van sok olyan történet, mint az enyém, ahol, ha van is átmeneti siker, az ember előbb utóbb visszacsúszik a kezdetekhez.
Még nem döntöttem el, hogy mit csináljak. Talán a tu...bót, mert az egyszerű, és már sikerült végigcsinálni..bár hamar visszajött. de talán majd most. Szóval köszönöm a bátorítást.
na, rátapintottál a lényegre...a zugevés mellett a másik "hobbim" a turkáló...Mivel ott ráadásul még olcsón is lehet venni cuccokat..ezért tele a szekrényem. A gond ezzel az, hogy voltam nemrég (hűha...sajnos az nemrég az nem is olyan nemrég, mert négy éve volt) szóval voltam én 64 kiló is...és akkor vettem egy csomó jó nadrágot, meg ilyet..ami most, hát hogy finoman szóljak térdig jön csak fel. De nem akarom kidobni, mert optimista vagyok, hogy fogom még azokat hordani. Nyár elején is, hogy motiváljam magam vettem egy nacit, ami épp hogy összeért, hogy majd nyáron lefogyok..mit mondjak, most fel sem bírom húzni.
Tornázni járok heti kétszer. Persze tudom, ez kevés.
Az a baj, hogy bár nem vagyok pszichológus, de elég jól ismerem a lelket ahhoz, hogy tudjam, hogy mit és hogyan kellene tenni...de ahhoz már gyenge vagyok, hogy meg is tegyem. Azt is mondják, hogy az elhízás védekezés a külvilággal szemben, egy burok, ami körülvesz és megvéd. Hát lehet, hogy én erre használom.
Én megértelek, én is zugevő voltanm, de nem akármennyire. Képes voltam 3-4 tábla csokit eltüntetni 1 óra alatt. A szüleim meg nem értették, hogy miért vagyok már 80 kiló 19 évesen. Mégnem egyszer megtalálták véletlenül az üres csokipapírokat egy szatyorban. De nem szóltak semmit, csak nemrég tudtam meg, hogy anno észrevették a dolgot.
Boldogtalan voltam akkoriban nagyon, nem szerettem otthon lenni, valószínüleg ez volt a gond. Aztán elköltöztem és mintha elfújták volna a gondomat. Azóta sem jött elő.
Kitartás! Keresd meg, hogy miért vagy boldogtalan és változtass.
üdv a csapatban és sok sikert az elhatározásodhoz! vagyis inkább a megvalósításához ;)
na és milyen módszert választasz a fogyáshoz? és hány kg-ról indulsz?
én is ilyen jutalomevő vagyok, de most megérkezett a motiváció és nagyon igyekszem átkapcsolni magam más módszerre, ahogy Dyus is írta. :) így leszek boltkóros :D
de viccet félretéve tényleg nagyon nehéz a zugevést leküzdeni, néha még most is elő-elő jönnek ilyen kényszereim, de igyekszem racionálisan leállítani magam, nem hagyom, hogy beszippantson a kontrollálhatatlanság. vigyázni kell ezzel a dologgal nagyon, mert ha utána elég nagy a bűntudat, mikor már kitisztul a fejed, akkor jönnek a jóvátételek, amin keresztül igencsak könnyen bele lehet csusszanni egy táplálkozási zavar csapdájába... abból meg már nincs kiút, javulni lehet, de gyógyulni nem igazán. vagyis lehet, csak életed végéig ott lesz a kisördög... sajnos tapasztalatból írom... :(
úgyhogy tessék szépen gyorsan változtatni ezen a zugevésen! ;) menni fog az!!! itt vagyunk, és motiválunk :)
Bár nem vagyok cihológus, azért annyit mégis tudok, az első, legnagyobb lépésen túl vagy, felismerted a saját problémád! Dícséretes, Neva!
Fel a fejjel, le a zsírral, mondja mindig jóanyám, ha már jutalmazó rendszerben gondolkodik az agyacskád, át kellene szokni másjellegú jutalmazásra. Nem kutyakekszre gondolok, hanem pl. 1 bügre limonádéra, vagy ha megteheted, ruhaneműre... A publikus mérlegelő is ösztönzőleg tud hatni, próbáld ki. Vaaagy, amit én is űzök, nincs diéta, nincs koplalás/éhezés/kívánás, heti 3 edzés... Bünti módszerrel is működik a jutalmazós rendszer :) Ettem? Hát most akkor futócipő, és irány... Csak legyél magaddal szigorú !
Üdv a csapatban :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)