Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
513. orsibigyu (válaszként erre: 512. - Dyus33)
2011. okt. 19. 14:23
Huh, nem tudom elég bonyolult képlet, lehet elszámoltam- humán beállítottságú vagyok- de nekem 34 jött ki. Ez rosszabb mint gondoltam. Újra.
512. Dyus33 (válaszként erre: 510. - Orsibigyu)
2011. okt. 19. 10:03

[link]

Itt találtam választ én is a kérdéseimre, én a középső módszerrel számoltam ki, szigorúan reggel mért adatokkal :)

511. orsibigyu (válaszként erre: 505. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 19. 09:43
Van táblázat? Pont gondoltam mennyire hasznos lenne.
510. orsibigyu (válaszként erre: 509. - Dyus33)
2011. okt. 19. 09:42
Hát grautula, a testzsírodhoz. Nagyon szép eredmény! Nekem 26 körül forog. Te hol számolod ki? Reménykedek, hogy más a kalkulátor, és nem én vagyok ekkora hájas disznó:D
509. Dyus33
2011. okt. 19. 09:38

Sziasztok Csajok!

Ma reggel 69,0 kg-ot mértem, karácsonyra 65 szeretnék lenni, de nagyon nehezen megy... Hetente 2-3x edzek (nagyon keményen), viszont nem diétázom, pont az edzés miatt, különben nem bírnám. Igazából nem is állok rosszul, mert tegnap 20,5%-os testzsír-százalékot mértem, és ami hájam van, az sem lötyögős, de gyűrnöm kell még lefelé, hogy jól érezzem magam a bőrömben...

Mindenkinek kitartást :)

508. mamiii
2011. okt. 19. 09:14

Jóreggelt mindenkinek:) 67 kg vagyok éjjáéjjáóóóóó! Már csak 2 kilócska!

Ti hogy álltok?

507. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 506. - 5070cf4016)
2011. okt. 18. 22:34
köszi... mindkettőt:)
506. 5070cf4016 (válaszként erre: 505. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 18. 21:58
meg van bocsizva a távolmaradás :) és nagyon örülök, hogy mostantól megint leszel :)
2011. okt. 18. 21:48
Sziasztok, ez ám a legszebb, amikor a fórumindító tűnik el... és nem először:) De itt vagyok, és már maradok is, eltűnés is magán- s munkaügyek miatt csak, a fogyit csinálom tovább, több-kevesebb eredménnyel. Most már jó nehezen mennek le a kilók így 10 kilós fogyás után:( Pedig még minimum 6 hátravan. Igaz, most egy kilócskától búcsút vettem megint az elmúlt két hétben, végül is ez a "hivatalos" fogyási ütem. Kitartás mindenkinek, ezentúl naponta igyekszem jönni, és a táblázatot is megreparálom:)
2011. okt. 18. 21:43

szia Orsibigyu! üdv a csapatban! :)

Aigre-douce! te is szakdolgozol? én is! :) bár én még nem a hajrában vagyok, mert a mostani az utolsó előtti félévem, de már csinálom én is, mert márciusban le kell adni és a 2. félév meg februárban kezdődik, szóval az kicsit kevés lenne... :D és te mi leszel, ha nagy leszel? :)első vagy másoddiplomád lesz ez a mostani? és mi a témád? bocsi, h ennyi kérdésem van :)

Plüsstigris! ne add fel azért a fogyit léci! :))) kéne neked valami nagy löket motiváció!!!! :)

503. plüsstigris (válaszként erre: 501. - Mamiii)
2011. okt. 18. 20:44
Mamiii, és te hogy állsz?:O)
2011. okt. 18. 20:43

Sziasztok!

Cheesie, bizony én is eltűntem, mert bár aranyosan bíztattál, mégsem "tudtam" tornázni aznap...:O Lusta dög vagyok, na. Kajában is csak stagnálok - nem zabálok, de nem is erőltetem meg magam, ebből további fogyás biztosan nem lesz most. Bár MA már tényleg tornáztam, de más okok miatt kényszerítettem rá magam - a lényeg, hogy végül tök jólesett!:O)

Orsibigyum szia! Mesélj a testre szabott diétádról!:) Nem tudom, hogy anyagcsere-javítónak számít-e, ha állandóan pisilni jár az ember, de nálam ezt az ananászlé garantálja.:)

Aigre, szakdogát nem lehet koplalva írni, fel vagy mentve!;)

501. mamiii
2011. okt. 18. 19:18
Búzakorpa, zabkorpa... A legjobbak. Sokat iszol rá, biztos, hogy felgyorsul az anyagcseréd. Aszaltszilva is kiváló!
2011. okt. 18. 14:48
Mindig testreszabom a diétámat. Nálam ez vált be. Így fogytam 7 kilót, de ellustultam. Most a napi 4 étkezésre 3-4 óránként. Közben semmi nasi. Napi 1 kis db édesség, mert amugy nagy édességfüggő vagyok, és sport. És mindenféle anyagcserejavítók fogyasztása. Pl grépfrút, zöldtea, mentatea, brokkoli, alma, víz. Ki tud még ilyen hatású élelmiszereket?
2011. okt. 18. 14:32

Szia orsibigyu, üdv nálunk!

Milyen módszert választottál?

Cheesie, valóban nagy itt a pangás mostanában. Én igazából azért nem voltam mostanában, mert elég sok étkezésnél nem tudom betartani a kis diétám szabályait. Igazából szakdogát írok, és az utóbbi napokban csak az volt a lényeg, hogy egyek valamit, nem figyeltem se a szétválasztásra se semmire. Úgy érzem itt a hajrában nem is fogok tudni odafigyelni ezekre a dolgokra annyira (azt hittem képes leszek rá, de nem), egyszerűen kell az energia, és most úgy tűnik még egy ideig el kell viselnem a kis úszógumim... :( ez van. Mihelyt megszabadulok ettől a tehertől, megint jobban odafigyelek majd. Most csak az a cél, hogy maradjon az a 67kg, remélem legalább az sikerül.

Te hogy állsz a 90 napossal? Nincsenek rossz tüneteid? Bírja a szervezeted? Írj ám, ha megtorpansz, és kell a biztatás! - arra még jó vagyok! :)

a többiek viszont tényleg eltűntek...:S

2011. okt. 18. 12:19

Sziasztok!

Csatlakoznék. Ma 71-et mértem, de 64 szeretnék lenni karácsonyig.

2011. okt. 18. 08:19
sehol senki? :(
496. 5070cf4016 (válaszként erre: 495. - Plüsstigris)
2011. okt. 16. 11:30

kitartást a tornázáshoz, ha nekiállsz, akkor már menni fog simán :)

nekem szerencsére tényleg szemmel láthatóan laposabb a pocim (gondolom azért, mert nem rekedt meg a kajcsi és üresek a beleim nagyjából. meg a gyomrom ). alig várom a jövő heti mérlegelést :))) most nagyon boldogságos vagyok és tiszta nagy erőt ad ez az eredmény :)

és a többiek hogy állnak a fogyással? nem nagyon jelentkeztek :(

2011. okt. 16. 10:47

Sziasztok!

Csatlakoznék a fogyok-visszaszedek játékhoz.:)

Bár nálam reális oka van, mivel megint napok óta nem tornáztam. Más kérdés, hogy találok rá magyarázatot, mivel leutaztunk vidékre szüleimhez, másnap pedig újra elindultunk lakásnézőbe, onnan pedig vissza Pestre, mert a mi lakásunkat is megnézte egy érdeklődő.:O)

Szóval pont nem a tornán járt most az eszem, és idő se volt rá.

Viszont itt meg most hazai koszt van, meg nyugi, nem kell pörögni - na ez sem kedvez a kilóknak.

1-2 kiló mászott vissza, 68 körül vagyok, pedig amikor lejöttünk már 66,5-re lementem.

Ma kezdem újra a tornát, de nagy lelkierő kell, mert ilyenkor olyan könnyű lenne azt mondani: ó, végül is egy kis hazai kiadós ebéd még nem árthat meg, ó egy kis közös vacsi, ó egy kis anyu-féle süti, stb...

Cheesie köszi a torta receptet!!

Omimano, első a gyógyulás :O), a sok séta is nagyon sokat számít, megtapasztaltam én is, miután visszajöttünk Bakonybélből, és már semmit nem sétáltam és nem is tornáztam.

494. aigre-douce (válaszként erre: 493. - 5070cf4016)
2011. okt. 15. 14:32

hűűű köszi a válaszért, akkor viszont elég jó a helyzet azzal a 66,5 kilóval... :))))

pár hete az a szörnyű 70-es is reggel volt.... te jó ég, még jó, hogy akkor napközben nem álltam rá többet...ki tudja mennyit mutatott volna

akkor ez azt jelenti, hogy eddig 3,5kg ment le összesen

akkor a következő mérlegelés jövő szombat reggel!!! előbb nem!

493. 5070cf4016 (válaszként erre: 492. - Aigre-douce)
2011. okt. 15. 13:24

MINDIG ugyanabban az időszakban kell mérni magunkat. ezen belül pedig érdemes ezt megtenni ébredés után (na meg pisilés után). ilyenkor a legkevesebb a súlyunk, de nap folyamán beindul az életműködés, eszel, iszol, amiknek szintén súlya van. ezért nem túl szerencsés napközben mérni magunkat. ha vki pl mindig este méri magát, az sem lesz olyan stabil, mintha mindig reggel mérné. felmerült már bennem, hogy pl. terhesgondozáson hányszor fogok majd sikítófrászt kapni a reggel óta felmászott 2 kilótól, de majd igyekszem túlélni :D odébb van még.

a lényeg: mindig ébredés és pisilés után állj a mérlegre, de ne minden nap!!!!! pláne ne naponta többször :S mert akkor pont az lesz, amit te most itt produkáltál :D

2011. okt. 15. 11:55

Sziasztok lányok! Olyan kérdésem lenne, hogy ti mikor szoktátok mérni magatok? Illetve mennyit szokott mozogni az eredmény, ha mondjuk reggel még reggeli előtt, délben vagy este álltok a mérlegre? Most vagy a mérlegem őrül meg vagy elég furán raktároz a szervezetem. Reggeli előtt még 66,5kg voltam (-ez ugyebár a hihetetlen kategória), ami a tegnap estihez képest 2,5el kevesebb, most pedig 70kg ami pedig az eddigi legtöbb (-ja és a reggelim egy pici tál zabkása és te, azóta még egy-két pohár víz). Azzal tisztában vagyok, hogy napközben ingadozik kicsit az ember lányának a súlya, de ezt nem tartom normálisnak.

Bocsi, ha idióta kérdéseket teszek fel, de tényleg most foglalkozok először normálisan egy fogyókúrával, mérlegeléssel meg ilyenekkel együtt, és néha nem értem, mi a normális.

Lassan ott tartok, hogy röpül a mérleg a kukába....

2011. okt. 15. 10:55
na ráálltam a mérlegre... olyan 20-30 dekával mutat kevesebbet, de mivel menstruálok, remélem, hogy ennél azért kevesebb vagyok, csak a vízvisszatartás miatt stagnálok. jövő hétre kiderül :D
2011. okt. 14. 22:54

mérsékelten voltam csak ügyes, mert kellett főznöm, és azt meg kellett kóstolnom, szóval pici kajcsi legurult a gyomromba, de remélem nem veszélyeztető mennyiség.... holnap megint fehérje nap és megpróbálok jókislány lenni. mármint nem csak fehérjenapon, hanem a következőkben. ejj de nehéz, ha az ember családja eszik... :( tudom, ti is mind így vagytok ezzel, de attól még bazi nehéz :(

szép hétvégét lányok, ügyesek legyetek!

2011. okt. 14. 21:43

Cheesie, hogy bírtad a gyüminapot? Ha eddig nem bűnöztél, akkor ne rontsd el a végére se! Mindjárt vége a napodnak és holnap ehetsz fincsi husit! :) Kitartás!

Nálam a helyzet olyan mint a tegnapi, ezek a szerencsétlen dekák csak kúsznak és kúsznak visszafele. Persze tegnap megfogadtam, hogy kb egy hétig nem mérem magam, de megszegtem, és persze a tegnapi 68,5kg ma már kerek 69-re változott. Pedig ma még bűnözős csoki sem volt.

De sebaj, kellett nekem az a káposztadiéta...:( legalább megtapasztaltam, hogy a villámdiéták eredményének tényleg csak pár napig lehet örülni... ezért inkább igyekszem elfelejteni, és úgy felfogni, hogy nem is volt az a 67es szám, hanem simán 70ről indulok! Akkor viszont bő egy hét alatt kész siker az az 1kg. :) Fő az optimizmus.

Inkarnacio, te végül elkezdted az inzulinszétválasztós diétát? Valóban nem különbözik sokban attól, amit én kitaláltam magamnak, szóval én is szemeztem vele, hogy lehet kipróbálom, de az hogy étkezések között 5 órán keresztül nem lehet enni, engem kicsit megrémített. Ha belevágtál már, és van valami tapasztalatod, akkor szívesen olvasnék róla!

Omimano köszi a tegnapi biztatást! :) valóban az 1-1,5kg a reális, csak az a fránya naivitás...

úgy látszik a tegnapi ilyen depis nap volt sokunknak. Sajnálom, hogy nem állhatsz neki az intenzív mozgásnak, de az egészség a legfontosabb. Ha időd teheti nyújtsd minél hosszabbra a sétákat, mert a séta is nagyon jót tesz a szervezetnek. Én régen csináltam olyat, hogy egyetemre gyalog mentem, gyalog jöttem haza, ami napi 2óra gyaloglást jelentett, bevallom visszasírom a kis feszes hátsóm, amit ez eredményezett... :)

jó hétvégét mindenkinek!

2011. okt. 14. 12:24

akkor ne is mozogj, nehogy baj legyen! a séta is több, mint a semmi. és az új évet legalább életmódváltással kezdheted :)

én 107 kilóról indultam, a legkevesebb súlyom 72 kg volt (kb tavaly ilyenkor), de most felszedtem jó pár kilót és 77-78 vagyok. holnap mérem magam elvileg, h van-e változás, csak az a bajom, h meg fog jönni és ilyenkor mindig többet mutat a mérleg és szerintem én azt nem akarom látni :D de azért ráállok a mérlegre, csak max nem hiszem el neki, amit mond :D

487. omimano (válaszként erre: 484. - 5070cf4016)
2011. okt. 14. 11:46

tudod, nekem volt egy súlyos (életveszélyes) hasi műtétem nemrég.Már meg is jöttem akontrollról, de bizony még nem lehet mozognom,azt mondta, ha meg tudom tenni, 3 hónapot legalább várjak, hogy jól összeforrjon minden..:-(( mindegy, akkor idén semmi mozgás, csak séta!de azt azt hiszem nem hagyom ki, mert az emésztésem is béka segge alatt van.mondjuk tegnap este savanyú káposztát ettem ala natur, és segített!.-)

Te mennyiről fogytál akkor és most mennyi kiló van vissza,ha nem vagyok indiszkrét?

486. 76juci
2011. okt. 14. 11:41

Sziasztok!

Én a mérlegelőt nagyon nehezen találtam meg, végül beírtam az adatokat, de már nem változott két hete a súlyom! Igaz a lagzi közbejött, és örülök is neki, hogy nem ment felfelé a sok finomságtól. Futok, biciklizek, hulahoppkarika, de úgy néz ki a stagnálás időszaka van.... Ma is nagyon éhesen ébredtem, tegnap sütöttem krumplifánkot egy hadseregre valót, isteni illata volt, de nem ettem egy falatot sem! (hat után már semmit!!) Előtte ettem két szelet pizzát, és már azt sem kellett volna, mert ott figyelt a hűtőben a finom salátám. Most megittam egy fél liter zöld teát, almát, kefírt másfél zsömlével, így már egész jól érzem magam :-)

A recept nagyon jól hangzik, kipróbálom a hétvégén.

2011. okt. 14. 10:33

Most jutott eszembe, hogy ígértem egy zabkorpás túrótorta receptet :)

íme:

Hozzávalók (4-5 személynek)

-50 dkg túró

-7 ek zabkorpa

-4 tojás

-2-3 ek tejföl

-1 citrom héja leve

-édesítőszer ízlés szerint

-vanília aroma

-pici só

-margarin

-eper

Az összes hozzávalót összekevered a tojás fehérjét habbá vered és úgy kevered hozzá.Kivajazott torta formába öntöd rápakolod az epret és 25 perc alatt készresütöd.Amennyire egyszerű annyira finom!!!!!!!!!!

ezt egy netes blogról szedtem, de már nem tudom honnan, úgyhogy bocsi a lopásért :S

én epret amúgy nem tettem rá

484. 5070cf4016 (válaszként erre: 483. - Omimano)
2011. okt. 13. 22:48

Én is így fogytam le nagyon sokat, de akkor még kövér voltam nagyon, és ennyi elég volt a fogyáshoz. most már nem elég. nekem legalábbis. de az tény, h kell a kitartás, nem szabad megtorpanni a stagnálás időszakában, mert akkor végeláthatatlan hízás az eredmény.

úgyhogy csak kitartás! fog az menni! :)

dokihoz miért kell menned a mozgás miatt?

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook