Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Ebben a fórumban csak az volt, hogy én írtam Orsinak, legyen büszke magára, hogy kicsi gyerek mellett is bevállalja a diétát.
Így van, a csontsoványság sem jó. Én mondjuk úgy érzem, hogy akkor lennék tökéletesen egészséges, ha semennyi felesleges (!) zsír nem lenne a testemen, és szép izmos lenne. Mondjuk nem túlzottan, csak mint pl. Laura Graham, nekem ő a test-példaképem:)
Hú, ez a nászutas példa... hát igen, nyilván szegény nő nem hiába eszik annyit, komoly érzelmi hiányok közt élhet. Van egy hindu mondás, "mindenki a legjobb tudása szerint cselekszik", vagyis hogy ne ítéljünk el senkit, mert ő is cselekedne jobban, ha tudna, de nem tud. Ez a szegény nő sokat szenvedhet, ha ennyi evéssel kell kompenzálnia.
De jó! És hogy kerültél olyan messze?
Nagyon jó lenne találkozni, de nem túl egyszerű.
Mert mi vasárnap este érkezünk csak Marosvásárhelyről, ugyanis a nagymamánk oda van temetve és nov1-re mi is elmennénk rokonlátogatni, meg temetőbe. Mi péntek délelőttől vasárnap estig leszünk el. Ha csütörtökön érkeztek vagy maradtok hétfőig akkor összehozhatnánk.
Na lehet nem itt volt, de mind1. Csak egy bizonyos szintig nem okoz egészségügyi problémákat az a pár plusz kiló. Sőt én vallom, hogy csontsoványan sok nő nem képes fogamzásra. Mert az agy blokkolja a fogamzást ha úgy látja éhinség van. Mert nincs tartalék a gyermek kihordásához, a szoptatáshoz. Ezért azt is mondják, hogy a férfiak ösztönösen vonzódnak a gömbölyűbb formájú nőkhöz. De a túlzott testsúly persze probléma.
Egy rossz példát láttunk a női igénytelenségre a nászutunkon. Házaspár, 3O körüliek a férfi normál testsúlyú, a nő kövér. Velünk szemben ebédeltek, majd ugyanahhoz a buszhoz mentünk társasutazásra. A nő iszonyú mennyiségeket rendelt. Eljött az idő, hogy induljunk a buszhoz, a nő előtt az asztal még tele volt. Mi elindultunk. A buszmegállóban álltunk, 2 percre rá odaért a férfi is jó idegesnek tűnt. Rá 1O percre már a busz megérkezett, szálltunk fel, jött a nő, nagy loholva. Leült a férfi mellé és végig egy szót sem szóltak egymáshoz.
Én nagyváradi vagyok!
Én sem a férjem miatt csinálom, sőt ő örülne ha nekem sem sikerülne, mert azért csinálom, hogy lássa neki is mehet. Fogadásból kell fogyjak. Azt is szeretném bebizonyítani, hogy nem kell nagy dolgokban gondolkodni. PL. koplalás.
Egyetértek:)
Én sem a férjem miatt fogyóztam, hanem kizárólag magam miatt. Lánykoromban vékony voltam, és tudom, milyen annak lenni. És mert 40 fölött már a közérzetem sem olyan túlsúllyal. Érdekes lenne Veled találkozni a lakóhelyeden:))))Mondjuk most hétvégén....
Tegnap csak hallgattam mikor leszólták itt a fórumon azokat a nőket akik nem adnak magukra, és nem fogyókúráznak hajnaltól napestig kisgyermek mellett. Nem értek ezzel egyet. Ha valaki fontosnak találja, hogy hogy néz ki, és tornázik jól teszi, de aki azt tartja fontosnak, hogy ellássa a gyermekeit és a férjét és minden erejével erre törekszik, és elnyeri a férje elismerését a sok gondoskodásért amit a családjára fordít az is épp annyira tiszteletreméltó, mint az aki lehet csak egy virslit csap össze és órákig ezd a kínzótermekben.
Kinek a pap és kinek a paplan, persze, lehet hogy ti rettenetes példákat láttatok, de én pl. nagyon szép példákat, ahol a férfi egy gondoskodó, de kissé molett nőt az égig dícsér, és minden alkalommal, és soha egy rossz szót nem szól, csak tisztelettel szeretettel beszél róla, ott szerintem hiba nincs.
Nem, nem voltak rosszak, és tényleg sikeresek, de valamilyen szinten azért szenvedtem a tudattól, hogy ezt sem, meg azt sem szabad.
Én is szorítok Neked:)
Igen, torna nélkül, talán a nyári biciklizések tornának tudhatók be, de az "csak " arra volt elég, hogy ne hízzak:)
Nem is a fogyással van bajom, szerintem többünk is így gondolja, hanem megtartani, hogy ne érezzük azt, hogy állandóan fogyókúrázunk. Az volna jó, ha természetessé válna, életmóddá.
Azért mégsem lehetett olyan rossz az általad alkalmazott módszer/módszerek, mert jó sokat sikerült lefogynod. Gratulálok!
Én is 73-74 között toporgok..szorítok neked.
Sziasztok!
Nem voltam mostanság,de olvastalak titeket,és sajnos a diétám sem volt sikeres,azért mert nem tartottam magam diétához.
Na de november 1.-től szeretném elkezdeni.
Jelenleg 71 kiló vagyok, de legalább nem hiztam!
64-65 lenne a cél, de a 67-el is megelégednék.
Ki milyen diétához igazitja magát?
Milyen diéta hatásos?
Orsi, így már beugrott, hallottam róla, dícsérte egy táplálkozási szakértő is a tévében. Mondjuk a 20 perc része a dolognak eléggé meggyőző önmagában is.;)
Szia Mona! azért az a 17 kiló is nagyon szép eredmény! Azt is torna nélkül érted el?
sziasztok!
Próbálom vissza olvasni a fórumot, kell hozzá egy kis idő.
Pár szó magamról, jelenleg 73-74 kg között mozgok, legalább 65-ig le szeretnék menni. Tavaly októberben kezdtem fogyózni, kereken 90 kg-ról indultam. Több féle módszert kipróbáltam, tulajdonképpen egyik sem vált be tarthatóság szempontjából, most próbálok oda figyelni a mennyiségre, és a minőségre. Tornázni is kellene, de sajnos arra már lusta vagyok, 3 gyerek, meló, és a házi munkák után. Tudom, arra van időnk amire akarjuk, hogy legyen:)
Sziasztok!
Én mág nem tudom milyen módszert válasszak, annyi vélemény van. Egyenlőre keveset eszek, és sokat sportolok, s majd meglátom hogyan tovább.
Jó megígérem nem dagizom le magam, ez olyan ari volt:-)
Sikerülni fog ez, tutifix:-)
Búcsúzom mára Csajszik, hulla vagyok.
Jóéccakát Mindenkinek:-)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)