Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
egészen konkrétan rákkeltő az olívaolaj, ha hevítik!!!! úgyhogy azt nagyon passzoljátok! csak és kizárólag a szokásos napraforgó olajban vagy zsírban tessék sütögetni vagy főzőcskézni. ez nem pletyi ám, ezt még az egészségügyi fősulin is tanítják. csak annyira menő nálunk az olívaolaj, h még a sültkrumplit is abban sütik a nagy reform háziasszonyok. (pedig eleve nem kéne KRUMPLIT sütni BŐ OLAJBAN). na mindegy, most megint elragadtattam magam :D csak utálom, amikor majmolunk valami nyugatibb kultúrát és közben nem tudjuk, hogy mit is csinálunk. mármint nem a háziasszonyokat bántom én, mert honnan is tudhatnák, ha erről nem szólnak a hírek, csak arról, h az olívaolaj az bazi egészséges. hát ja, salátába. de salátába meg ne tegyünk már olajat, ha annyira bazira reformok vagyunk.
de azért a zsírral vigyázzunk a koleszterin miatt! no meg eleve a zsiradékkal vigyázzunk mi, fogyókúrázók :)
Aranyos vagy, kicsikriszta:)
Hogy extra szűz-e a szárnyas, vagy kiélt vén tyúk, vagy liba, azt nem írják rá sajnos. :) Mindenesetre nekem bevált. Épp a múltkor közölték egy norbis fórumon, hogy a Réka is azzal főz. Érdekes, én minden receptben olivaolajat látok, amit kiposztolnak fészbukra. Pedig állítólag azt nem is jó sütni, mert valamilyen káros cucc keletkezik olyankor.
Üdv itt, Lexibaba. Rendes csajszik vannak itt, miért ne fogadnának be. :)
Mondjuk ez a rész érdekes, hogy legalább pár napra lemenni 55kg-ig... Aztán meg életmódváltás mégis. Szóval akkor mit is szeretnél?
Az étrend összességében nem rossz, szerintem, bár ha fehér az a kenyér, én cserélném. Legalább teljes kiőrlésűre. De mivel én mániákus szénhidrát-figyelő vagyok, inkább szénhidrát csökkentettre. Azért én tuti biztos, hogy ennyitől éhenhalnék, vagy legalábbis éjféltájt kifosztanám a hűtőt, fagyasztót, és mindent megennék, ami nem fut el.
Az a lényeg csak, hogy ne érezd magad éhesnek. Ha éhes vagy, bűnbe esel. Ez 99%-ban így van.
Mindenesetre szorítok neked:)
Szió!
Még szép, hogy befogadunk !!!!!!!!!!!!!
Aki erőt, bátorságot merít, h tegyen az egészsége érdekében örök tagságot élvez nálunk:-))))))
Gyümölcsök???
Ügyes és okos lány!!!!
Nagyanyáink sem extra szűz akármivel főztek, és a vitaminok is zsírban oldódnak....
hahhóó itten vagyok.
a reggeli jelecske görbít , no:-))))
sziasztok! :$ pár órája csatlakoztam a hoxához. Mai napon kezdtem el egy kis helyrerázást. Eléggé energiátlan voltam, meg plöttyedt.... vagyok most is azért kezdtem ma.
Az én sztorim a következő:(Előre mondom, nagyon könnyű csontozatú vagyok) 14 évesen vidám kis sportos 52 kilós hölgyemény voltam. Aztán jött a gimi/koli/közeli spar/tespedés délután/sok nasi/együltömben 2 liter fagyi/instant kakós vajas kenyér/ ... stb... ugye szeptemberben még 52... decemberre 74 kilo voltam ...
Azóta folyamatosan hol lefogyok hol újra visszahízom. De max 68-ra mentem fel. Jelenleg (21 évesen) 65 kilo vagyok. Célom 55-56-ra lemenni, legalább csak pár nap erejére. Hugomnak lesz végzős bálja és kaptam egy nagyon csinos ruhácskát(lila gyűrött szatén) és abban szeretnék nagyon szépen visszamenni a volt sulimba. Ugyanakkor próbálom úőgy csinálni hogy egyfajta életmódváltás is legyen.
Mai napi kajcsim összesem:
2 piritós+májkrém
1piritós+vaj+parizer
2 virsli+fél üveg savanyú ubi(nagyon kívántam)
2 rántott csiperke
6 pici szelet rántott cukkini
1,5l savas víz(ez jobban eltelít és nem vagyok éhes)
gyógyteakeverékes tea, kávé,
Mozgás:
2x1kör torna
10 perc futás(1800m)
Remélem befogadtok magatok közé :$ :)
A gumiszoba? Hurrá, újabb ápoló! xD
Na én meg annak örülök, hogy örülsz, és vééégre nem néznek tök hülyének, hogy szárnyas zsírt használok. xD
Hát kérek is, ne viccelj, ez az egyik kedvenc területem :)
Viszont a másik naplódba már bele is olvasgattam, tetszik :) vééééégre valaki, aki tudja, hogy a zsír és az olaj azonos kalóriatartalmú! :) gimiben kémia-fan voltam (na meg biosz <3 :P ) és mindig hülyének néztek, mikor a szerkezetüket magyaráztam. meg ez a telítetlen zsírsav és koleszterinmentesség keverése... jaaaj, akkora hülyeségeket tudnak mondani a tv-ben :D
Hát... ööö, ebbe ne menjünk bele inkább.
A tébolyt meghagyom a zárt naplómnak, ha érdekel, kérj engedélyt belesni. :D
Jó futást, óvatosan. :*
Igyekszem, csak kicsit hülyén van beállítva az a szerkezet, ahol másoknak az agya van:)
Szélsőséges vagyok...kissé: mindent vagy semmit.
Az jó lenne, mert jönne a Blikk és csorogna a lóvé. Teljesen szeplőtelen életet élek mostanság.
:)
Paradicsomszósz... megkívántam:D
Kívánós vagyok:D:D
Sziasztok!
Dafke, örülök, hogy jól vagy, bár sem a szédelgés, sem ez a bazi alacsony vérnyomás nálam nem tartozik a "jól vagyok" kategóriába. :( én lassan ellátogatnék azért inkább orvoshoz. :(
Kicsikriszta, vacsira valami sali esetleg? Zöldsaláta, tojás, mozzarella, paradicsom... esetleg egy kis joghurttal nyakon öntve. Tzaztiki sali vagy brokkolisaláta, brokkolileves, karfiolsali vagy leves tészta nélkül persze. szerintem laktatnak és nem hízlalnak különösképpen. Vagy valami főzelék saját magával sűrítve. a virsli is jó, ahogy írta Dafke.Tojásrántotta 1 egész tojásból plusz 2 fehérjéből esetleg. Főtt husi kis paradicsomszósszal (lehet édesítőszerrel édes vagy bazsalikomosan sós, nyámi :P ). Most hirtelen nem jut eszembe más.
Nekem gyüminapom van, nem szenvedek nagyon, de azért várom a holnapi fehérjéket :P
Ja, ez a figyelmem. Hogy felére megint nem reagáltam. Hiába, szenilis vagyok.
Vacsi: hús, magas hústartalmú felvágott/virsli, padlizsán, nyers zöldség, tojás, sajt kombók nálam vacsira nyerők. Esetleg valami "lightos" leves.
Tényleg, van még padlizsán a piacokon? xD
Nálunk már készül az ebéd, ha jól sikerül, teszek fel képet, ha nem, letagadom, hogy főztem.
:D
Épp most cigiztem, nem arra mentek a füstjelek?
A francba, beírok a panaszkönyvbe.
Drága vagy, kösz, jól vagyok, reggel megint kicsit szédelegtem, mint egy rossz öregasszony, kávé után volt 96 a vérnyomásom. Jelentem, még élek!
Csak azt nem értem, milyen figyelmem görbíti a szádat mosolyra? :)
Dafke!!
Füstjeleket azért küldj nekünk:-)))))))))))))))))))
Remélem jól vagy???????
:-):-):-):-):-):-):-):-)
Jó reggelt:-)
Dafke! figyelmed mindig mosolyra görbíti a számat:-)))))))))))))))))))))))
Köszi:-)))))))
Csajok!
Vacsivariációkat szeretnék,ugyanis unom már a párolt dolgokat Ti mit ajánlotok?
Szép napot Mindenkinek!
Szió!
Hiányzol ám:-)
Kitartás, mi várunk vissza:-))
Ügyes!!!
Apukám a gyomorrontásos hugomat etette meg csirkepöcivel, jelzem kutyabaj sincs azóta:-)))
Hahó:-)
Sajna a vérnyomásproblematika nem egy jó dolog, de lehet szinten tartani, ha mégis baj van:-( :-)
Barátnéddal osztom a véleményem, mert nekem mindig is alacsony volt és a dokinak erre ez volt a reakciója:hogy tud így élni??
Hát nem tudom...én már nevetek rajtuk...komolyan.
Attól, h fogysz a vérnyomásodnak kutyabaja nem lesz, tehát ártani nem ártasz vele, max. stabilizálódik, ha eléred a végleges álomsúlyt(ÉS ELFOGOD, MERT MI ITT VAGYUNK ÉS DRUKKOLUNK SÁLÁLÁLÁ:-))))))
Ha pl. rendszeresen szaunázol ott kell vigyázni, ha ingadozik a vérnyomi...
De csinálj egy táblázatot és mérd mindig ugyanazon időpontokban.
Pl. reggel kibújsz az ágyikóból méred.
Ebéd után méred, és este lefekvés előtt..hidd el keine Panik:-)))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)