Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
2011. nov. 4. 08:12

Dafke!Hol a jelem kisbogár?????

Mánemazzzéééééé:-)))))))

Én úgy döntöttem, hogy a 172cm-kémhez teljesen jó lesz a 65kg-ocska:-)))

Most stabilan tartom a 73kg-ocskát és ez annyira jó:-)))

Legyetek jók fodrászhoz mentem.

Szép napot MINDEN ZSÍRT LEKÜZDŐ IGAZI AMAZONNAK:-)

812. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 798. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 08:06

Főtt rizs almával???????

Ezt még nem is hallottam, viszont nálunk a pincében ott figyel 2 mázsa alma:-)))

811. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 791. - Dafke)
2011. nov. 4. 08:04

Jó reggelt Neked is:-))))

Jajj hát kész vagyok, én hangosan röhögtem , de komolyan..a fekvőtámasz virtuózunk:-))))))Királyság:-))))))

Elképzeltem, ahogyan a család minden tagja aktívan rész vesz édesanya fogyjunk projeckttébe, és mindenki csak röhög, anyának meg lóg a nyelve....kész vagyok:-)))))

810. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 788. - Zsuu:))
2011. nov. 4. 08:01

Hajrá Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-)))))

Sikerülni fog!!!!!!

Itt vagyok, majd MI lökdösünk:-)))

Szép Napot Neked:-))

809. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 786. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 07:59

Jó reggeltecske Neked:-))

Morzsi helyett próbáld ki a kukoricapelyhet összetörve:-)))))

No és a teljes kiőrlésű lisztek is csodákra képesek:-))

808. Mona6908 (válaszként erre: 791. - Dafke)
2011. nov. 4. 07:29

Ez tetszett:)))

Én múltkor a hasizommal jártam úgy, hogy a gyerekeim is meg a párom is jót szórakoztak rajtam. Lefeküdtem a földre, és a kisebbik lányom ráült a lábamra, hát halljátok egyszer sem tudtam magam felhúzni. Akisebbik szemből húzott, a nagy meg hátulról tolt. Volt röhögés, három után rá is hagytam. Ennek előzménye volt, hogy kijelentettem, 5 felüléssel kezdem, naponta 1-et emelek. Hát ezen nem volt mit:)

2011. nov. 4. 07:25

Jó reggelt, szép napot Nektek:)

Most rendesen megijesztettetek evvel az olívaolajos dologgal. Nem mondom, hogy sokat használok, egy l fél évig is elég, de néha a rántott húshoz azt használom sütéskor, megkenem a sütikenőmmel a tepsiben a zsírpapírt, és arra fektetem a húst, be a sütőbe. De alapjában véve napraforgó olajat használok, hidegen sajtotltat. Mondjátok, hogy az nem káros...

És az olaj mellett inkább tyúkzsírt, házi csirke háját én sütöm ki, meg néha disznózsírt is, abban biztos vagyok, hogy nincs adalékanyag. De nem sokat, mert lehetőleg kerülöm az olyan ételeket, amihez több zsiradék szükséges.

806. Lexibaba (válaszként erre: 804. - Dafke)
2011. nov. 3. 23:14
nincsmit *-*
805. Lexibaba (válaszként erre: 801. - 5070cf4016)
2011. nov. 3. 23:12
Az én párom is az ellen van, hogy sokat fogyjak, de hát sokkal jobban érzem magam úgy . Előre elnézést kértem tőle, hogy a 18-ai alkalomra lehet kicsit sokat fogyok, de szeretnék istennő lenni a lila ruhában :) Biztos jól nézel majd ki 60 kilosan. Én a stiákkal vagyok harcban ... Amit írtam ... hogy 20 kilot szedtem fel 2 hónap alatt .. az ezer százalékig igaz ... és meg is látszik a bőrömön... hasamon, térdemen, fenekemen, mellemen... kenegetem kenőccsel, ennyit tehetek :$
804. dafke (válaszként erre: 803. - Lexibaba)
2011. nov. 3. 23:11

Lehet, kipróbálom. Bár a gyerekem apja most valami olyasmit dünnyögött, hogy mintha lenne valahol súlyzó.

Hát köszi, hogy szól... 7 éve lakom itt, de még nem találkoztam vele. :D

Ha nem lesz meg, akkor ez a vizespalack nem rossz ötlet! Köszi! :)

2011. nov. 3. 23:06
én a fekfőtámasz helyett azt csináltam .. mert egyet alig tudom megcsinálni, hogy félliteres palackot megtöltesz vízzel(fél kilós sulyzó) és ezzel nyújtott karral előre 20-at,előredöntöd a tested oldalra 20-at, hátra 20-at, aztán ezt lehet fokozni másfeles palackkal :D nagyon tuti otthoni módszer, még egy 10 évvel ezelötti magazinban olvastam :)
802. 5070cf4016 (válaszként erre: 796. - Lexibaba)
2011. nov. 3. 23:03
csak cuki vagyok :D
801. 5070cf4016 (válaszként erre: 794. - Zsuu:))
2011. nov. 3. 23:03
köszi, ari vagy, majd meglátjuk, hogy hogy nézek ki 60 kilósan. egyelőre az uram már az ellen is tiltakozik, hogy egyetlen dekát is leadjak. szerintem zsír-fétisiszta :D
800. 5070cf4016 (válaszként erre: 791. - Dafke)
2011. nov. 3. 23:02

Én is röhögtem ahogy a fekvőtámaszos próbálkozásodat olvastam :D Én is ilyen gyenge vagyok ám, mindig cikiznek is a tesók :( Szerintem is kéne csinálni valamit ezzel az állapottal :D

A zsírral kapcsolatban csak azért írtam, hogy vigyázzanak, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy olívaellenes vagyok, ezért arra buzdítom a népet, hogy még a salátába is zsírt tegyenek joghurt helyett. amúgy teljesen egyetértek: kell a zsír is, egy csomó vitamin abban oldódik. és megnézhetjük magunkat, ha nem jut hozzájuk a szervezetünk... :S

799. Zsuu:) (válaszként erre: 798. - Lexibaba)
2011. nov. 3. 22:57

Akkor tényleg egy felé mozgunk:))

Tudom milyen a puffasztott rizs...nem a legkellemesebb,de valamit muszáj enni kenyér helyett:)))

Számomra elég bizarr ez az almás rizses dolog...főleg,hogy egyiket se nagyon szeretem:D

798. Lexibaba (válaszként erre: 795. - Zsuu:))
2011. nov. 3. 22:54

hát jelenleg 68 kg körül vagyok ... sajnos... Én anno 74 voltam(elötte 3 hónapra még csak 52) arról ugrándozok. A puffasztott rizs az jó :D rostnak, csak figyelj hogy nagyon sok vizet kell inni hozzá, különban, beszorul ... hidd el nem jó :D

én 55-re le szeretnék menni.

A rizzsel simán nekem annyi tapasztalatom van, hogy van egy olyan diéta, hogy alma rizs... reszelt alma főtt rizzsel és annyit fogysz tőle hogy húha :D ... híztam tőle 5 kilót anno xD

797. Zsuu:) (válaszként erre: 793. - Dafke)
2011. nov. 3. 22:50
Köszönöm!:))
796. Lexibaba (válaszként erre: 789. - 5070cf4016)
szió :) köszi a jelet:) ez tesz is valamit, vagy csak küldted, mert cuki vagy?:)
795. Zsuu:) (válaszként erre: 792. - Lexibaba)
Igen...igen viszek bele változatosságot is...:)Én mondjuk nem eszem liszteset,de nem is hiányzott...puffasztott rizzsel helyettesítettem:) Te hány kg vagy?Mennyi szeretnél lenni?Mennyiről indultál?:))
794. Zsuu:) (válaszként erre: 790. - 5070cf4016)
2011. nov. 3. 22:48

Köszönöm!:)

Igen...eléggé szigorú...viszont hatásos!:)Én is így vagyok,mindig is husis voltam...de elegem lett belőle!Most 68 kilósan is mindenki azt mondja,hogy csinos vagyok és,hogy nem nézek ki 60-nál többnek...viszont amikor én 60 kg voltam,nekem akkor még nem tetszett az alakom,így abból ha még lemenne olyan 4 kg,akkor remélem már tetszenék magamnak!:)

Lehet,hogy Te tökéletesen fogsz kinézni 60 kilósan...ez alkattól függ...:)

793. dafke (válaszként erre: 788. - Zsuu:))
2011. nov. 3. 22:48
Üdv itt:)
792. Lexibaba (válaszként erre: 788. - Zsuu:))
2011. nov. 3. 22:47

Hát akkor kb úgy állsz mint én :) Én 170 magas vagyok :) Ügyes diéta, csak néha tegyél bele változatosságot :)

Én speciel nem veszem ki a kenyeret, az a három piritós fehér kenyérből kell, hogy legyen energiám :) így is ma sztem olyan 1000 kalóriát vittem be ... épphogy megvan a napi bevitelem.

791. dafke (válaszként erre: 783. - 5070cf4016)
2011. nov. 3. 22:46

Nagyon tetszik, mikor elragadtatod magad. xD

Én ma egész nap itt ülök a gép előtt és nevetek. Na jó, nevessetek velem. Gondoltam, megmozgatom a petyhüdt karomat némi fekvőtámasszal, aztán meg inkább női fekvőtámasszal...

Csúszott a zokni, majd pofára estem *röhögés*

Felvettem a tornacipőt - abban is *röhögés*

Raktam egy széket a szekrénysorhoz, hogy az úgy pont jó lesz - szék borul *röhögés*

A gyerekem apja ráült a székre, hogy ne csússzon. Nem tudom megcsinálni, mert puha vagyok, közben ő ott ül és néz *röhögés*

Remélem, azért ezzel is fogytam vagy egy grammot, azért ez egy komoly probléma, hogy lehet valaki ennyire gyenge. Újra kell gondolnom ezt a dolgot...

Én amondó vagyok, együnk paprikás krumplit olivaolajjal, fehér kenyérrel, light kólával, és jó az idő.

Na jó, csak vicceltem. (De nem áll messze némely ember mentalitásától, valljuk be.)

Én is rántott mindenfélét csináltam ma, tojással és zabkorpával paníroztam. Elég jó lett (kép a naplómban).

Cheesie, szerintem ezt nem kell mondani, hogy vigyázzanak a zsírral, mert én azt látom, hogy nagyon sokan, rettenetesen vigyáznak a zsírral. Holott valamennyi zsír kell. De a vízben főtt csirkemellen élő fogyisok azt sem viszik be, ami kell, és az meg veszélyes. Jelentem, engem nem kell félteni... :)

790. 5070cf4016 (válaszként erre: 788. - Zsuu:))
2011. nov. 3. 22:44

légy üdvözölve :)

jó szigorú a diétád, hallod-e? :D de amúgy nem kevés az az 56 kiló? én is 172 centi vagyok, most 75 kiló, teperek is, h lejjebb menjen, a 61-62 kilót tűztem ki célul, de közben rájöttem, h lehet, hogy az már túl vékony az elképzeléseimhez. ahhoz képest meg az 56... Mondjuk világ életemben dagi voltam, 75 kg (amennyi most vagyok) hetedikesen voltam utoljára. a te álomsúlyod sztem úgy negyedikesen lehetett :D általánosban :D

789. 5070cf4016 (válaszként erre: 786. - Lexibaba)
2011. nov. 3. 22:40
ügyes ;)
788. Zsuu:)
2011. nov. 3. 22:40

Sziasztok!:)

Én 68 kg vagyok és 172 cm.Hétfőn kezdem a fogyókúrát és 56kg szeretnék lenni...terveim szerint február végére,március elejére...!:)Tavaly 74-ről lefogytam 60kg-ra,olyan 3 hónap alatt...csak aztán mivel elkezdtem "dőzsölni" utána és nem vigyáztam az alakomra,így visszajött 8 kg...így most a célom 56kg és azt megtartani!:)

A módszerem:nem eszek semmit amibe liszt illetve cukor van és zsíros ételt sem...reggelire valami finom és tápláló ételt eszek,ebédre általában valami husit salátával és vacsorára semmit nem ettem,max. gyümölcsöt natúr joghurttal...és természetesen minden nap tornáztam!:)Ezeket a szokásaimat most is meg fogom tartani,így a táplálkozással kapcsolatban és a tornával minden marad,viszont minden nap fogok jógázni...ami enyhíteni fogja a stresszt és a torna mellé még másik mozgásforma is...:)

Így hát lányok...fogjunk össze és fogyjunk együtt,így reméljük könnyebb lesz!!!!:)Egyébként vezetek egy naplót is,amiben minden nap nyomon követheti a nagyvilág részletesen az aznap történt eseményeket és nehézségeket/örömöket...remélem ez még jobban fog ösztönözni,hogy kitartó legyek,mert meg kell csinálnom...!!!:)

Remélem csatlakozhatok még és nem késtem el!!:)

787. Lexibaba (válaszként erre: 782. - Dafke)
2011. nov. 3. 22:35

A bubis víz nagyon sokat segít, hogy tele legyek :) úgy értem, hogy pl most így este rengeteget segít, hogy nem menjek a hűtőhöz. Kötelező tartozék és a lakásban hordozom magammal. Még az ágyam mellé is viszem :)

Meg nagyon sokat ülök gép elött, programozónak tanulok és nasi helyett jobb ezért nyúlni, a hatás pedig ugyanaz, tele a pocim, mikor még nincs kajaidő :)

2011. nov. 3. 22:30

Nagyon aranyosak vagytok, nem csalódtam :)

Hát az a célom, hogy 2 hét múlvára lemenjek a közelébe, bár ha azt látom a tükörben, hogy a combom visszaalakult széppé akkor nem érdekel a súly, és akkor csak szintet tartok. Hát azért az 55 kilo már majdnem modell alkat, de ha lemegy ez a nagy ünneplése hugomnak, akkor is maradnis zeretnék 60 alatt :)

az életmódváltást meg úgy értem, hogy mivel újra mozgok, sok az energiám, már most érzem. eddig napi 20 szál cigit szívtam, mostmár csak 6-ot :)

van energiám :D Most is guggolok a széken és úgy írok :)

A gyümölcsök csak azért maradtak ki az étrendből, mert gyorsan és célirányosan mentem a tescoban a patiszonért és mellette volt a gomba meg a cukkini :) Annyira nem vagyok nagy gyümölcsös, de amiket szeretek, most annyira nem kellene... Szóval majd holnap szerzek be almát is. Nem vagyok éhes am... Jelenleg. Azért jók ezek a rántott zöldségek, mert televagyok tőlük. Jah meg am bebundáztam(rétesliszt+tojás+zsemlemorzsa) és tepsiben szárazon sütöttem ki őket :)

785. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 783. - 5070cf4016)
2011. nov. 3. 22:23

Ott a pont!!

Még egy bölcs Leány:-))

Drága Nagyikám is mindig a kacsazsírt tömte belénk, de jó is volt az:-))))

Én mindent zsírral , max vajjal készítek nekem így ízlik és tojok a sok rajtunkmeggazdagodniakaródietetikustanácsadókra...................

784. 5070cf4016 (válaszként erre: 775. - Lexibaba)
2011. nov. 3. 22:15
Üdv köztünk! :) erősen támogatnám, ha NEM csak pár napra fogynál le :) nem kell barátkozni a jojóval :)
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook