Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
963. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 955. - Dyus33)
2011. nov. 7. 21:45
Én veled tartok, bár lehet, hogy motivációs videót nézek majd abban a pár percben, de a lényeg, hogy most nem fogom hanyagolni a pszichés tényezőt, mert tényleg nagyon-nagyon fontos! Nemcsak hogy előreviheti a fogyást, de sajnos gátolhatja is és jojózást is okozhat, úgyhogy most nem hagyom magam:) Le az agyammal:)
962. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 954. - Orsibigyu)
2011. nov. 7. 21:44
Te úgyse engeded magad elhízni, ha időszakosan igen is, utána úgyis észbe kapsz, úgyhogy ne félj attól, hogy nem leszel csini:)
961. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 953. - Dafke)
2011. nov. 7. 21:42
Teljesen igazad van abban is, hogy a Norbi megoldható olcsóbban is, és abban is, hogy nem egészséges. Viszont fogyásra jó, és ha már megvan az álomsúly, le lehet cserélni egészséges étrendre. De én se díjazok sok mindent a módszerben....
960. Monis29
2011. nov. 7. 21:08

Sziasztok!

A súlyom még mindig 64 kg. A 90 napost hivatalosan mától kezdem a Párommal, bár már a bűnözésen is túl vagyok (a Kisfiam által kínált vajas kalácsot el kellett fogadnom...). Speedfitnessre nem jutottam el, idő, energia és egyéb gondok miatt. Helyette viszont van jó kis gyomorideg: anyai nagymamám állapota hirtelen megromlott. Tőlünk kb. 400 km-re laknak, így nem egyszerű a helyzet. Kedden voltunk Anyuval. Anya vett ki néhány nap szabit, tegnap lement és csütörtökön jön vissza, de sajnos nagyon nem jó a helyzet... :(

Az agyi dolgokhoz sok sikert! A legelső sikeres fogyim is így sikerült: egy családi ebéd után magamra néztem és utána nem is kellett egy falat se egy jó darabig.

Szép estét Mindenkinek! Ha lesz egy kis időm még visszaugrok! :D

959. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 955. - Dyus33)
2011. nov. 7. 13:48

Én igen:-)))

Ha agyban eldöntöttem Mellettetek a helyem.-))))))))

958. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 953. - Dafke)
2011. nov. 7. 13:45
Egyáltalán nem vagy nagyseggűűűűűű, már ne is haragudj!!!!!!
957. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 949. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 13:44

Jajjj de ari vagy köszi, hogy ennyit fáradtál velem, nekem:-)

Én azt gondolom, hogy mindenre szüksége van a szervezetnek, vércsoportom szerint húsevő vagyok, de el vagyok nagyon nélküle, persze szívesen megeszem, de ha nincs, nincs para:-)

10 éve rengeteg mozgás mellett lefogytam 19 kilót, mindent ettem csupán megfeleztem mindent.

Szerintem most is ezt fogom tenni, csak 30 fölött már természetesen nem úgy olvadnak a kilók:-((((

De nem adom fel:-)) Nem én:-)))

1 éve 62-65 között mozogtam...de épp ma vettem elő a téli ruháimat, háááátttt 9 farmerból 2 jött rám...úgy,h ma nincs vacsi...hnap pedig Béres Alexával kezdem a napom:-)))))

Jókedv továbbra is meg van:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

956. mamiii (válaszként erre: 946. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 11:47

Köszi:D

Tényleg nincs sok, de az a kevés egy-két helyen koncentrálódik. A hasamon, meg a külső combomon. Nem olyan nagyon látványos, de én tudom, hogy ott van:D De majd edzéssel lemegy az szépen.

955. Dyus33
2011. nov. 7. 11:20

Helló FogyisCsajok!

Mit szólnátok, ha "BEBESZÉLEM MAGAMNAK,HOGY FOGYOK" önszuggesztiós hetet tartanánk ?

Elmondom, mire gondolok. Minden étkezés előtt csukott szemmel, erősen koncentrálva (akár imára kulcsolt kézzel) elmondanánk magunkban egy ételköszönő mondókát mindenki saját hite szerint, amiben megköszönjük a tápláló és egyben zsírcsökkenést okozó ételt. Aki akarja, cifrázza, aki nem, az mormolja el magában 5x a lényeget, és KÉPZELJÜK IS EL, HOGY HOL OKOZZA TESTÜNKÖN A ZSÍRCSÖKKENÉST! Lássuk magunkat, mint egy fénykép !!! -És örüljünk az álomtestünk képének, legyünk vele elégedettek, mosolyogjunk!

Akinek több ideje is akad "álmodozásra", az mondjuk óránként áldozzon erre 5 percet... Akinek kevesebb, az mondjuk a klotyón képzelje el, hogy távozik a zsír oda le :) Építsük be reggel és este is a napunka. A FOGYISZUGI után pedig igyunk meg egy bügre vizet, vagy teát, így nem felejtjük el meginni a szükséges mennyiségű folyadékot.

Ki tart Velem ?

Orsibigyu pedig a zsírcsökkenés helyett beépítheti a "nemhányomki" szót :)

2011. nov. 7. 10:57

Sziasztok!

A terhességi hányáskúrám eredménye: 69,8. Mindez az anyukámnál eltöltött vasárnap után ahol végig zabáltam, mert végre volt 1 nap, hogy nem voltam rosszul.:D

Az előző terhességgemmel 8 kilót fogytam. Most a dokinéni korlátozott, mert azt mondta, ha 4 kilónál többet fogyok kell szedjek gyógyszert hányás ellen:( Pedig olyan jó hányni.! Na jó nem csak vicceltem. De az tuti, hogy megnyugtató az 5. hónapban -8 kilóval kezdeni a terhességi hízás folyamatát és szülészetről 65 kilósan távozni, mikor az ember 7O kilósan esett teherbe. Ha ez most is így lesz, akkor a szoptatás alatt nagyon figyelek, hogy ne hízzam vissza. De félek egyszer volt Budán kutyavásár...

953. dafke
2011. nov. 7. 10:35

Gratu a 60-asaknak. Csúnya vagy sem, de nagyon irigy vagyok:( Meg összességében ki vagyok akadva.

Köszönöm a jeleket mindenkinek, aranyosak vagytok! :*

Nem szeretnék beleszólni, hiszen nem vagyok én szakértő, csak egy nagyseggű laikus, de

Szerintem a régi norbis kódok jók. Sokan lefogytak vele. Akkor még nem volt norbi-liszt és hasonlók. Ették az emberek a zabkorpát meg a zabpelyhet (amit most már nem lehetne az új kódrendszer szerint), és fogytak.

Norbin és Atkinsen kívül is létezik a low-carb.

Nemcsak Norbi tészta van, van teszkós meg cor@s is, és azok nem olyan drágák. (igaz nem -50%-kal van csökkentve benne a ch, csak 30 - diabetikus élelmiszereknél)

Létezik a norbi liszten kívül zabpehely, zabkorpa.

Létezik norbis kenyéren kívül slimm kenyér, sőt már teszkós saját kenyér is, ami fele annyiba kerül, hasonló értékekkel.

Csak ennyivel szerettem volna kiegészíteni, csak a saját tapasztalataim alapján.

Ja, még egy kis norbis tapasztalat, fészbuk-okosság: léteznek update1 szaloncukrok, torták, stb. Ez annyiban durva, hogy ha update1, este 10-ig ehető. Nekem SENKI nem magyarázza meg, hogy fogyáshoz vezet pl. szaloncukrot vacsorázni. Tehát csak ésszel és fenntartással... Bocs, ha megbántottam valakit.

952. Dyus33 (válaszként erre: 951. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 10:34
Hát, azon a héten kettőt edzettem, és kettőt táncoltam, és sztem a testem kezd ellenkezni a súlycsökkenés ellen... Vészriadót fújt :)
951. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 947. - Dyus33)
2011. nov. 7. 10:21
Pedig néztem, te okos étrendet követsz, nem a tápanyaghiány lehet a gond, inkább nem edzel túl sokat? Ne hajtsd túl magad, csak gyengéden azzal a szegény testtel, amit sikeresen elrontottunk, most meg "gatyába rázzuk":)
950. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 944. - Dyus33)
2011. nov. 7. 10:17
Szuper! Akkor te már feljebb is léptél a 68-asokhoz, gratu!
949. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 942. - 24d52a9ed5)
2011. nov. 7. 10:16

hmm... hát jól feladtad a leckét:) Mert lássuk csak, a kedvenc étrended jellemzői: szénhidrát-kedvelő (tehát a low carb diéták, a fehérjealapúak nem lennének jók neked), viszont a hústermékekről is nehezen mondanál le (tehát a csak-szénhidrát diéták se jönnének be). És az édesség is fontos. Szóval mindent szeretsz, ami jó:) De szerintem nem szabad megvonnod magadtól egyik tényezőt sem, mert akkor a vége a kiéhezés-feladás-falásrohamok kombináció lesz. Úgyhogy olyan diétát kellene választanod, ahol mindent lehet enni, csak nem mindegy, hogy hogyan. Ezek jutottak eszembe:

- kalóriaszámlálás - ha bírod a mennyiségi korlátozást. Előnye, hogy bármit ehetsz, nem kell édesítővel, teljes kiőrlésű liszttel stb-vel kiváltani a megszokott ételeket.

Ha pedig nem megy a mennyiség korlátozása:

- Norbi diéta: hátránya, hogy kissé drágább életmód, illetve hogy mesterségesen kell pótolni a megszokott ízeket (édesítő, ch-szegény liszt stb.)

- GI-diéta: hátránya, hogy a megszokott ételeket reformosítani kell, figyelni kell a rendszeres étkezésre

- Inzulinszétválasztó/testkontroll: hátránya a szétválasztás és a reformosítás, előnye a mennyiség

- Makrobiotikus: hazai ételeket ehetsz, de meg kell válogatni, mikor mit, és elkészítésük módja is reformizált.

Villámdiétát persze többet tudnék javasolni, de gondolom, te is életmódváltásra törekszel, ezek mind életmód-jellegű diéták.

Jókedved maradjon meg továbbra is, jó ilyet hallani, átitatja a fórumot is a pozitív energia:)

948. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 947. - Dyus33)
2011. nov. 7. 10:15

Hullotok, mint a legyek..mi van már???

Neked is küldök jó sok pozitív enerdzyiiiiiiit:-)))))

Ne legyetek rosszul, manóba is a diétával nem ér nnyit az egész...

Vigyázz magadra!!!!!

Jelecskét köszi:-))))

947. Dyus33
2011. nov. 7. 09:59
Múlt héten voltam 68,1 is, de ahogy ez mostanában divatos, 11.01-én éjjel rosszul lettem, úgyhogy picinykét többet eszem, nem kockáztatok meg egy összepottyanást...
946. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 940. - Mamiii)
2011. nov. 7. 09:57
Gratula, bár én ott tartanék már! Ha te 178 cm vagy, akkor igazán alig lehet már rajtad felesleg!
945. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 944. - Dyus33)
2011. nov. 7. 09:48

De jó nektek hatvanasok:-))))))))))

Jel???????????????

máneisharaguggyááááá:-))))))))))))

944. Dyus33 (válaszként erre: 939. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 09:24
68,6 ezen a szép hétfő reggelen...
2011. nov. 7. 08:42

Zsuu! boldog első fogyi-napot! :)

és szép napot mindenkinek!

942. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 655. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 08:19

Jut eszembe megírnád nekem is milyen diéta illene hozzám???

Léccci lécccci:-)))

Kösszi kössszii:-)

Annyira jó kedvem van ma:-))))))

941. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 937. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 7. 08:17

Neked is szép napot:-))))

Gyógyulj:-))))))

940. mamiii
2011. nov. 7. 07:47
Ma reggel is 65.4 voltam:D Megy ez!!!
2011. nov. 7. 07:44
lányok, várom a mérlegeredményeket, és csinálom a táblázatot! Nekem ma is 69-et mutatott kereken, így megint a 69-esek közt vagyok (a 68-ról), de jövő hétre csakazértis visszakerülök a eggyel magasabb dobogóra:)
938. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 930. - Zsuu:))
2011. nov. 7. 07:43
Igaza van omimanónak, ne gondolj úgy a fogyira, mint egy kínkeserves dologra, inkább örülj, hogy teszel a testedért! És végül is mi az ára? Csak annyi, hogy egészségesebb ételeket eszel, azok is finomak ám! Igazából semmi nehézség nincs azon kívül a diétában, hogy az ember lemond az ételek egy csoportjáról... olyan kajákról, amik régen nem is léteztek, mégis megvoltak az emberek hamburger-chips nélkül... Szóval csak pozitívan!
937. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 935. - 24d52a9ed5)
2011. nov. 7. 07:41
jaj, de édes vagy, köszönöm! Máris melegség-érzéssel indul a napom:)
936. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 927. - Omimano)
2011. nov. 7. 07:39
például ez: [link] de a youtube-on többet is találsz!
935. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 898. - B3dbbde2e9)
2011. nov. 6. 22:39

Végre itt vagy:-)))

Gyógyulj meeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!

Küldök sok sok pozitív enerdzsiiiiiiiiiiit:-)))))))))))))

Szeretünk nagyon, jajj te csajszi...

2011. nov. 6. 20:09
hmmm nem rakja képpéé ... érdekes :)
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook