Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok!
A súlyom még mindig 64 kg. A 90 napost hivatalosan mától kezdem a Párommal, bár már a bűnözésen is túl vagyok (a Kisfiam által kínált vajas kalácsot el kellett fogadnom...). Speedfitnessre nem jutottam el, idő, energia és egyéb gondok miatt. Helyette viszont van jó kis gyomorideg: anyai nagymamám állapota hirtelen megromlott. Tőlünk kb. 400 km-re laknak, így nem egyszerű a helyzet. Kedden voltunk Anyuval. Anya vett ki néhány nap szabit, tegnap lement és csütörtökön jön vissza, de sajnos nagyon nem jó a helyzet... :(
Az agyi dolgokhoz sok sikert! A legelső sikeres fogyim is így sikerült: egy családi ebéd után magamra néztem és utána nem is kellett egy falat se egy jó darabig.
Szép estét Mindenkinek! Ha lesz egy kis időm még visszaugrok! :D
Én igen:-)))
Ha agyban eldöntöttem Mellettetek a helyem.-))))))))
Jajjj de ari vagy köszi, hogy ennyit fáradtál velem, nekem:-)
Én azt gondolom, hogy mindenre szüksége van a szervezetnek, vércsoportom szerint húsevő vagyok, de el vagyok nagyon nélküle, persze szívesen megeszem, de ha nincs, nincs para:-)
10 éve rengeteg mozgás mellett lefogytam 19 kilót, mindent ettem csupán megfeleztem mindent.
Szerintem most is ezt fogom tenni, csak 30 fölött már természetesen nem úgy olvadnak a kilók:-((((
De nem adom fel:-)) Nem én:-)))
1 éve 62-65 között mozogtam...de épp ma vettem elő a téli ruháimat, háááátttt 9 farmerból 2 jött rám...úgy,h ma nincs vacsi...hnap pedig Béres Alexával kezdem a napom:-)))))
Jókedv továbbra is meg van:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Köszi:D
Tényleg nincs sok, de az a kevés egy-két helyen koncentrálódik. A hasamon, meg a külső combomon. Nem olyan nagyon látványos, de én tudom, hogy ott van:D De majd edzéssel lemegy az szépen.
Helló FogyisCsajok!
Mit szólnátok, ha "BEBESZÉLEM MAGAMNAK,HOGY FOGYOK" önszuggesztiós hetet tartanánk ?
Elmondom, mire gondolok. Minden étkezés előtt csukott szemmel, erősen koncentrálva (akár imára kulcsolt kézzel) elmondanánk magunkban egy ételköszönő mondókát mindenki saját hite szerint, amiben megköszönjük a tápláló és egyben zsírcsökkenést okozó ételt. Aki akarja, cifrázza, aki nem, az mormolja el magában 5x a lényeget, és KÉPZELJÜK IS EL, HOGY HOL OKOZZA TESTÜNKÖN A ZSÍRCSÖKKENÉST! Lássuk magunkat, mint egy fénykép !!! -És örüljünk az álomtestünk képének, legyünk vele elégedettek, mosolyogjunk!
Akinek több ideje is akad "álmodozásra", az mondjuk óránként áldozzon erre 5 percet... Akinek kevesebb, az mondjuk a klotyón képzelje el, hogy távozik a zsír oda le :) Építsük be reggel és este is a napunka. A FOGYISZUGI után pedig igyunk meg egy bügre vizet, vagy teát, így nem felejtjük el meginni a szükséges mennyiségű folyadékot.
Ki tart Velem ?
Orsibigyu pedig a zsírcsökkenés helyett beépítheti a "nemhányomki" szót :)
Sziasztok!
A terhességi hányáskúrám eredménye: 69,8. Mindez az anyukámnál eltöltött vasárnap után ahol végig zabáltam, mert végre volt 1 nap, hogy nem voltam rosszul.:D
Az előző terhességgemmel 8 kilót fogytam. Most a dokinéni korlátozott, mert azt mondta, ha 4 kilónál többet fogyok kell szedjek gyógyszert hányás ellen:( Pedig olyan jó hányni.! Na jó nem csak vicceltem. De az tuti, hogy megnyugtató az 5. hónapban -8 kilóval kezdeni a terhességi hízás folyamatát és szülészetről 65 kilósan távozni, mikor az ember 7O kilósan esett teherbe. Ha ez most is így lesz, akkor a szoptatás alatt nagyon figyelek, hogy ne hízzam vissza. De félek egyszer volt Budán kutyavásár...
Gratu a 60-asaknak. Csúnya vagy sem, de nagyon irigy vagyok:( Meg összességében ki vagyok akadva.
Köszönöm a jeleket mindenkinek, aranyosak vagytok! :*
Nem szeretnék beleszólni, hiszen nem vagyok én szakértő, csak egy nagyseggű laikus, de
Szerintem a régi norbis kódok jók. Sokan lefogytak vele. Akkor még nem volt norbi-liszt és hasonlók. Ették az emberek a zabkorpát meg a zabpelyhet (amit most már nem lehetne az új kódrendszer szerint), és fogytak.
Norbin és Atkinsen kívül is létezik a low-carb.
Nemcsak Norbi tészta van, van teszkós meg cor@s is, és azok nem olyan drágák. (igaz nem -50%-kal van csökkentve benne a ch, csak 30 - diabetikus élelmiszereknél)
Létezik a norbi liszten kívül zabpehely, zabkorpa.
Létezik norbis kenyéren kívül slimm kenyér, sőt már teszkós saját kenyér is, ami fele annyiba kerül, hasonló értékekkel.
Csak ennyivel szerettem volna kiegészíteni, csak a saját tapasztalataim alapján.
Ja, még egy kis norbis tapasztalat, fészbuk-okosság: léteznek update1 szaloncukrok, torták, stb. Ez annyiban durva, hogy ha update1, este 10-ig ehető. Nekem SENKI nem magyarázza meg, hogy fogyáshoz vezet pl. szaloncukrot vacsorázni. Tehát csak ésszel és fenntartással... Bocs, ha megbántottam valakit.
hmm... hát jól feladtad a leckét:) Mert lássuk csak, a kedvenc étrended jellemzői: szénhidrát-kedvelő (tehát a low carb diéták, a fehérjealapúak nem lennének jók neked), viszont a hústermékekről is nehezen mondanál le (tehát a csak-szénhidrát diéták se jönnének be). És az édesség is fontos. Szóval mindent szeretsz, ami jó:) De szerintem nem szabad megvonnod magadtól egyik tényezőt sem, mert akkor a vége a kiéhezés-feladás-falásrohamok kombináció lesz. Úgyhogy olyan diétát kellene választanod, ahol mindent lehet enni, csak nem mindegy, hogy hogyan. Ezek jutottak eszembe:
- kalóriaszámlálás - ha bírod a mennyiségi korlátozást. Előnye, hogy bármit ehetsz, nem kell édesítővel, teljes kiőrlésű liszttel stb-vel kiváltani a megszokott ételeket.
Ha pedig nem megy a mennyiség korlátozása:
- Norbi diéta: hátránya, hogy kissé drágább életmód, illetve hogy mesterségesen kell pótolni a megszokott ízeket (édesítő, ch-szegény liszt stb.)
- GI-diéta: hátránya, hogy a megszokott ételeket reformosítani kell, figyelni kell a rendszeres étkezésre
- Inzulinszétválasztó/testkontroll: hátránya a szétválasztás és a reformosítás, előnye a mennyiség
- Makrobiotikus: hazai ételeket ehetsz, de meg kell válogatni, mikor mit, és elkészítésük módja is reformizált.
Villámdiétát persze többet tudnék javasolni, de gondolom, te is életmódváltásra törekszel, ezek mind életmód-jellegű diéták.
Jókedved maradjon meg továbbra is, jó ilyet hallani, átitatja a fórumot is a pozitív energia:)
Hullotok, mint a legyek..mi van már???
Neked is küldök jó sok pozitív enerdzyiiiiiiit:-)))))
Ne legyetek rosszul, manóba is a diétával nem ér nnyit az egész...
Vigyázz magadra!!!!!
Jelecskét köszi:-))))
De jó nektek hatvanasok:-))))))))))
Jel???????????????
máneisharaguggyááááá:-))))))))))))
Zsuu! boldog első fogyi-napot! :)
és szép napot mindenkinek!
Jut eszembe megírnád nekem is milyen diéta illene hozzám???
Léccci lécccci:-)))
Kösszi kössszii:-)
Annyira jó kedvem van ma:-))))))
Neked is szép napot:-))))
Gyógyulj:-))))))
Végre itt vagy:-)))
Gyógyulj meeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!
Küldök sok sok pozitív enerdzsiiiiiiiiiiit:-)))))))))))))
Szeretünk nagyon, jajj te csajszi...
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)