Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
873. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 856. - 5070cf4016)
2011. nov. 5. 09:22

Dehogy ütöd!!!!!!

Gondolj arra, mennyi egészségtelen mutymuruttytól mentett meg:-)))))))))))))))9

872. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 855. - Lexibaba)
2011. nov. 5. 09:15
Gerincsérv:-((
871. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 854. - Lexibaba)
2011. nov. 5. 09:14

Jó reggelt!

Én elolvastam a kis bejegyzést...

Hm...vannak benne nagyon negatív dolgok..

Egész napra szól a másfél liter víz??

Instant kv???

2 hét alatt ennyit fogyni??

Szerintem tönkre teszed a szervezeted a bőröd...

Inkább okosan, higgadtan és hosszú távon gondolkozz!

Félre ne érts nem akartalak megbántani:-))))

870. dafke
2011. nov. 5. 08:06

Lányok, tudnátok segíteni nekem, hol kapok a legolcsóbban xilietet és zabkorpát?

Na meg szénhidrátcsökkentőt, ha szokott venni valaki olyat.

Köszipuszi:)

869. dafke
2011. nov. 5. 07:44

Jobb reggelt, hölgyek!

Remélem, ti azért fogytok, én holnap valószínűleg újra 75 leszek.

Ne kérdezzétek miért, ha tudnám, már változtattam volna.

Egyébként csak hogy én is szóljak valamit Mekis témára, középsulis koromban rendre heti 3x ott ettem. (A jogórát garantáltan ott töltöttem.) A No.1 nálam a halas szendvics volt, isteni az az ubis majonéz, sehol máshol nem adnak olyat.

Pár év után viszont megfigyeltem, hogy rosszul vagyok a sajtburitól. Régen azt úgy ettük, mint más a chipset, nasinak is akár, semmi bajunk nem volt tőle.

A többitől nem volt bajom, nem úgy, mint a gyerekem apjának, ő rendesen fájlalta a hasát mindig Mekizés után. 200% szerintem, hogy a sajtburin változtattak, más a zsemléje, mint a többinek.

A fiam se eszi meg a Mekis kaját, max a nugettset.

A Burger szerintem jobb. Attól még sose fájt a hasam. Szerintem normálisabb alapanyagok vannak benne. (Azt a fiam is szereti amúgy:D)

Csak hát ott nincs olyan fincsi majonéz, mint a mekis halasban.

Hát ez a baj. Vagyis nem baj, így legalább könnyű nem odakívánkozni.

868. Mona6908 (válaszként erre: 856. - 5070cf4016)
2011. nov. 5. 03:04
Ügyes voltál, gratula:DD
867. 5070cf4016 (válaszként erre: 865. - Lexibaba)
2011. nov. 5. 00:26

ejjha! az nem semmi.

én kicsit más típusú vendéglátó helyen dolgoztam, és nekem is nagyon tönkrement a térdem. amúgy is volt baja, de nagyon kell rá vigyáznom, mert örököltem porckopást és sajnos elég sokszor bedurran :( Nekem is ez miatt kellett abbahygnom a melózást ezen az említett helyen.

2011. nov. 5. 00:26
menizek aludni, jóéjt :)
2011. nov. 5. 00:22

ááá :D nem híznál, én am amiatt szálltam ki mert önkrement a térdem... kb mint egy 70 éves néninek ...

Kis satburger menüt adnak, meg ütsit meg kávét kajaszünetben, am megy 8 órás robotmunka... hidd el én nyaranta voltam ott és mindig rengeteget fogytam :D Idén nyáron a másfél hónap alatt a testzsír százalékom a mekiben dolgozás miatt (és hogy nem ette ottani kaját) 20%-ról lement 7%-ra :D

2011. nov. 5. 00:12

én nem tudnék mekiben dolgozni, sztem 2 hét alatt 200 kilós lennék :D én szeretem a mekis ízeket, nem mindent, de azért sztem finom. nem eszem ott gyakran, de ha néha-néha arra járok, akkor jóízűen falatozok. :) de nem zabálok annyit, hogy extra menü sütivel, fagyival stb. néha megkívánom a shake-et, de olyankor meg csak azt eszek (vagyis iszok, dehát az is kaja :D)

Nagyon ízlett a garnéla, meg az ilyen csirkés cuccok. mást nem is szoktam enni. szendót sem igazán.

863. Lexibaba (válaszként erre: 862. - 5070cf4016)
2011. nov. 5. 00:00

Nah megnyugodtam :D :$ azt hittem valaki magára vette a dagi-mekis burger zabálókat :$

De gondoltam, hogy itt nincs ilyen. Magamból indultam ki, mert én 11 hónapig dolgoztam ott, de én 3 hónapig kínylódtam azzal a kajával, utána inkább kajaszünetre vittem másfajta kaját mert nekem már egy sajtburgertől is nagyon fájt a hasam, nekem nagyon műanyag, amúgy se sok a savam :)

Háá most én is elszívnék egy cigit :D

862. 5070cf4016 (válaszként erre: 860. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 23:51
bocsi, kivittem még a kutyuskámat pipikélni, meg elszívtam egy cigit. szegénykének nagyon fázik kint a popókája :D Kis dög. Elkényeztetett sunyi malacom :)
2011. nov. 4. 23:45

jaj de aranyosak vagytok, köszi a lelki támaszt! :)

A mekis lányra visszatérve, nem úgy értettem, hogy ő a bunkó vagy ilyesmi, csak azt akartam kihozni belőle, hogy mi, fogyis lányok még a csirkefalatkáktól is szívinfarktust kapunk, ő meg ahhoz van hozzászokva, hogy mindenki extra menüt kér és neki az a fura, ha valaki csak husit. pedig basszus, nem az kéne, hogy a normális legyen, hogy ennyit termeljenek az emberek az amúgy sem túlságosan egészségesnek mondható menükből.

Tényleg nagyon édik vagytok, nagyon köszi!!!

2011. nov. 4. 23:33
Miért van az, hogy ha én hozzászólok a fórumhoz akkor az mindig leáll? :$
2011. nov. 4. 23:20

Nekem voltak olyan vevőim a mekiben akiktől viszont elállt a lélegzetem és azon tényleg nevettünk :D

A nő meg a lánya ... a pasi aranyos volt, normális. A nő sztem vagy 130 kiló, a lánya legalább 110...!

Megettek fejenként egy nagy krumplit, 2 sajtburgert, 1 Wrappet, 4-es nuggetset, fagyit.... és mellé LightColát kértek fél litert ... xD, én mikor leültek kimentem nevetni :D most vagy zabáljanak jóízűen és rendes kóla már nem oszt nem szoroz, vagy akkor legyenek light kólához méltóak :D

2011. nov. 4. 23:17

Szia cheesie:)

Mekisként mondom, hogy nem baj az a nuggets :) Am a mekis alátét papírok hátilján van egy kalória táblázat és azon ott van hogy egy 4-es nuggets asszem 200kalóra, de az nem baj :)

Volt mekisként mondom, hogy a mekis lányka egy segg volt :D megszokta, hogy az emberek zabálni mennek oda és ennyi. Vagy volt valami eladási versenyük és kellett volna neki, a nagymenüd után járó 20-50 Ft:)

Nem történt baj , minden rendben lesz :)

857. dafke (válaszként erre: 856. - 5070cf4016)
2011. nov. 4. 23:09

Jaj... Bakker... Muszáj leállítanod ezt a jóembert, mert így nagyon nehéz lehet:(

Nagy elismerés neked, hogy nem hagyod magad!

A nugetts miatt meg ne legyen lelkifurdid, szerintem ilyen "vészhelyzetben" teljesen jó. Inkább az, mint hambi vagy sült krumpli.

Én ha Burger felé járok (hál' istennek ritkán), mindig kitalálom, hogy nekem rántott garnéla kell.

Itthon elszórakozom a zabkorpával meg a szénhidrátcsökkentővel, de rántott garnélát csak nem fogok csinálni.

Nem kell foglalkozni a mekis kislánnyal. Én már azt is nézem, ha furcsa szemmel méregetnek, hogy mekkora a segge, aki néz. Sőt, mikor végigtipeg az ember a piacon, hogy jól felvásárolja a legszebb zöldséget és gyümölcsöt, és ott zabálják a lángost két pofára, általában megnézem a seggüket. Már a méretét természetesen. Általában bejön és pozitív megerősítést nyerek.

Dehogy ütöd meg magad. Akko' orronváglak! :D:D

2011. nov. 4. 22:36

Az uram felesküdött múltkor, hogy minden adandó alkalommal akadályozni fogja a hülye fogyókúrás ötletemet. Vazze, ez nem viccel!!! Elvitt a mekibe kajálni (ő cukorbeteg és 7kor ennie kellett, ez volt a legkézenfekvőbb. neki). ettem nuggets-et (léci ne kérdezzétek, h miért nem salátát...), végülis kis csalással belefér a fehérjenapba, mert csak a liszt nem volt fehérje, az meg viszonylag elenyésző mennyiségű 4 db nuggets-en, meg 1 szelet kenyér is engedélyezve van fehérjenapon, amit én nem szoktam kihasználni. szóval ott ette előttem a sült krumplit, a 2 kilós húsdarabbal felpakolt szendót, meg a sajtfalatkát. de bebukta, mert az övéből egy morzsát sem ettem! (pedig ez volt a terve. meg akart etetni velem egy fél disznót kb.) De a nuggets is éppen elég baj nekem :(

Aztán pedig volt pofája egy túrórudit vásárolni nekem. szerintetek is megettem? meg hát :( csak utána tisztult ki a fejem. megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba ezt, akkor én tényleg enni fogok, csak utána a lelkiismeret-furdalás miatt már megint bulimiás leszek. na lekonyult a szája a drágának.

Azért megjegyezném, hogy a mekis kislány úgy nézett rám, mint egy szellemre, mikor nem kértem extra menüt, sőt, még csak krumplit sem a husimhoz, sem fagyit, sem cukros üdítőt.

széééép nap. :( én megütöm magam, de tényleg :(

855. Lexibaba (válaszként erre: 849. - 24d52a9ed5)
2011. nov. 4. 22:01
Miért nem futhatsz? a térded rossz? :$
2011. nov. 4. 21:52
[link] itt a naplóm, ha érdekel valakit :)
853. Lexibaba (válaszként erre: 852. - Omimano)
2011. nov. 4. 21:18
Nem mondtam, hogy nem volt izzasztó :D jó büdin jöttem fel az albiba :D
852. omimano (válaszként erre: 826. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 19:45
ez nagyon jól hangzik, én már nagyon várom, hogy tornászhassak.de azért először tűnik ám könnyűnek, én biztos nagyon megizzadnék tőle!
851. omimano (válaszként erre: 828. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 19:44
like, like , like!!!!:-)))
850. dafke (válaszként erre: 848. - 24d52a9ed5)
2011. nov. 4. 17:24
És nem csak "lapos" dolgoknál működik? Tehát pl. egy csirkeszárny átsül így?
849. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 828. - Lexibaba)
2011. nov. 4. 17:12

Huuuuu Kiscsaj nem vagy semmi:-))))

De örülök helyettem is futottál:-))

Sajna nekem nem lehet:-(((

848. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 822. - Dafke)
2011. nov. 4. 17:09

Én semmit nem sütök bő olajban, sok lesz a savam tőle:-(

Viszont kivajaz a tepsi és mehet bele a cuccos:-)

A vajjal a rántott cukkini meg minden , amit rántani lehet 1000x finomabba sokkal jobban érezhető az íze:-)

847. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 818. - 5070cf4016)
2011. nov. 4. 17:07

Én ajánlottam a morzsi helyett a kukorica, zabpehely és társai, nagyon tuti én a zöldségeket , húst mindig ebben hempergetem.

Sokkal finomabb így.-))))

846. 5070cf4016 (válaszként erre: 844. - Dafke)
2011. nov. 4. 16:08

sajtot nem kértem rá, úgyhogy az nem volt rajta :)

szerintem a csapatból csak én vagyok 90 napos, de én is szívesen megnézem azt a remekművet, egyszer csak letelik a 90 nap :D

2011. nov. 4. 15:55

Találtam egy jó módszert a rántott zöldségek megevéséhez :D TEJFÖL :D

100g-ban csak 55 kalória van :D

844. dafke
2011. nov. 4. 15:52

Cheesie, túl sokat fészbukozol. :D

Amúgy a normál milánóiban tényleg nincs hús, nem is értem. Mondjuk hát sajt az van.

Na mindjárt feltolom a csóró diétázó pörköltje nevű remekművemet (tényleg jó lett), bár azt hiszem, aki 90 naposat csinál, annak nem jó. :(

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook