Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Nincs az emésztésemmel semmi baj, így egy kicsit könnyebben megyek. Nem tudok 5x enni, nem illeszthető be a munkám, az utazás, és a sport mellé, de nem is ezért szedem a szűzteát, hanem anyagcseregyorsítónak. Ha ilyen korpákat, meg rozsost, magost eszem, akkora dugaszt csinál a beleimben, hogy 3 napig nem tudok klotyizni... Rám rosszul hat a száraz rost. Minden feltapad a beleim falára, és szénné égeti a szervezetem, ráadásul michelinbaba nagyságúra puffadok a bedugult gáztól :)
Gondolom ez is olyan dolog, mint az ujjlenyomat, mindenki emésztése más...
A szűztea + CLA-t szedem vagy fél éve, segít klotyózni, semmi bajom tőle...
Ellenben kaptam 10 szem Alginatot barátnőmtől, szaladgáltam, mint a murányi, és görcsöltem, mintha szülnék...
Szűzteáról lebeszélnélek:-(((((
Gyomorellenes nem kicsit a bélrendszernek annyi...
Heló Csajok!
Úgy döntöttem, megint variálok egy kicsit a kajálásomon, mert 1 hónap alatt kerek 1 kg ment le rólam, 1800 kcal mellett, heti 3 sporttal...
Bementem a rossmannba és vettem fehérjepor turmixot (kávés-csokist persze), hogy 1 kajálást kiváltsak vele, főként a vacsorára gondoltam. Így legalább edzés után este 1/2 9-kor hazaesvén nem fogok az éhség miatt szénhidrátot bevinni. Középkategóriást vettem (3 féle volt), és vettem másik fajta szűztea kapszulát, ezt most a megmaradó 2 kajálás előtt kell/fogom bevenni. Amúgy is zöldteát iszom, mindenféle ízesítés nélkül, napi 1,5 lityót is... Meglátjuk, majd tudosítok :)
hálás köszi.-))
7végén kipóbáállooomm:-)))
Az 1000 kcaltól nekem csak megrekedt a belemben minden és semmi sem hagyta el a szervezetemet, amit egyszer megettem... Remélem szépen fogalmaztam. De most pörög, évek óta nem emésztettem ilyen jól!
Ja és a recepthez még hozzáteszem, hogy egy keksz kb 70 kcal lesz!
no akkor recept. (egyébként itt olvastam az egyik cikkben, csak kicsir variáltam rajta)
15 dkg margarin
15 dkg zabpehely
10 dkg tk liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál fahéj
3 ek xilit
és ha valakinek nem elég édes, akkor még tegyen bele édesítőt
1 tojás
pár kocka étcsokit is belereszeltem
A száraz dolgokat összerakjátok egy tálba, a vajat a xilittel, édesítővel, tojással kikeveritek. Miután ez megvan, hozzáadjátok a zabpelyhes keverékhez, össze kell dolgozni jó alaposan. Én 30 db golyócskát gyúrtam belőle, sütőpapírra rátettem és megnyomkodtam, hogy lapos legyen. 15 percig kell sütni kb 200 fokon. Ha kihűlt, jó ropogós lesz, de ha nem lenne az, az sem lenne nagy gond;)
Mamiii: alapból minden recept érdekel:)
Érdekes ez, hogy megemelted a kalóriabevitelt és így fogysz... Én meg szerintem az idők alatt egyre elvetemültebb vagyok, és inkább kevesebbet viszek be. De nézegetem mások naplóját, a diétázók 90%-ánál így is többet eszem szerintem. Sokan 1000 kalóriáznak pl.
Egyszerűen lelkifurdim van, ha többet eszem. Hülyeség, tudom.
Én szeretnék igényt tartani a receptecskére:-)))))
Előre is kössszii:-))))))))
Ne légy kiakadva,de igazad van a 70-et megközelíteni...számomra eddig érthetelen..miért is nem megy..
Most tartok két nap diétát, régi klasszikus:főtt krumpli, répa és sok sok folyadék..
Aztán, ha nem mutat legalább 1 kilóval kevesebbet ez a dinka mérleg, esküszöm kidobom....
Szóval fel a fejjel:-)))))))))))))))
Gratula!!
Minden elismerésem:-)))))
Húúúú.olyan jó kekszet sütöttem:) Nem a leg kcal szegényebb, 1 db kb 70 kcal lehet, de finom és egészséges! Zabpehelyből van.
Ha valakit érdekel a recept, szóljon!
Én meg még csak 25 vagyok:)
Köszönöm a válaszokat, lesz most egy hét szabim, talán rendbejövök magamtól is, ha nem, akkor nézek valami vitamint. Nekem anno 2 éve az aktival max segített, de én sem vagyok a vitaminkészítmények híve. De most nem lehetek fáradt, mert sok a dolgom, majd januárban:)
Patikában kapható pezsgőtablettát,asszem' Supradyn-t.Olyat kértem,ami mindenre jó.
Életkorral is változhat.Én pl.28 leszek,és már most észre veszem magamon,hogy két éve még sokkal jobban bírtam mindent.Hozzá járulhat az őszi fáradtság is,ilyenkor lelassul a szervezet is.
178 cm vagyok, 65 kg... Ez elég optimális, főleg a nyár eleji 75-höz kpest:)
Nem vagyok lusta típus, csak azt vettem észre, hogy le kell ülnöm edzés közben, mert remegnek a lábaim...
Tudom, hogy 2 óra sok, de 2-3 hete is ennyit mozogtam, 5 nap, aztán 2 nap pihi, csak most jött ez a fáradtság.
Akkor veszek vmi vitamint. az idegeim nem fognak kisimúlni, majd ha elfogadták a felmondásom:)
Te mit szedtél?
Szerintem ne szedj. Ami mű, az nem jó. Én nem edzek minden nap, csak másnaponta,mert pihenniük kell a bizonyos izomcsoportoknak. Ha minden nap mozogsz, akkor egyik nap hasazz-lábazz-seggezz, másik nap felsőtest, és karok legyenek edzve. -És 3 hét edzés után 4-5 napot ki kéne hagyni, ugyancsak izomregenerálódás miatt...
Lehet őszi fáradtság is, mivel a napsütéses órák száma drasztikusan lecsökkent, nem is megyünk annyit levegőre, hormonok téli üzemmódba kapcsolnak, csak a kitartás segít....
Az is lehet, hogy elérted az optimális súlyod, ésa testecskéd jelez, hogy ne kínozd halálra...
Ha fáj, nem esik jól, és nem lustaság, akkor ne csináld!
Mindent megelőzvén, énaszondom, csinálj pár gyümölcstömős napot, feltölt :)
ÚÚÚÚh, köszi ^^ figyelembe veszem . Szerintem azért ilyen gyors a fogyásom, mert 1000 kalóriánál soha nem eszek kevesebbet. Este is eszek egy picit és rengeteget mozgok. Így úgymond sokkal gyorsabb ^^
Mert sokat is égetek :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)