Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy egyik nap nagyon jól megy a mozgás,majdnem két óra megvan, másnap meg 40 percet alig bírok. Nem értem. Pedig ugyanannyit eszem, ki is aludtam magam. Mondjuk mostanában sok a gond, de ez eddig sosem befojásolt... Van őszi fáradtság is?! Érdemes lenne valamilyen multivitamint szednem?
Szió :) nekem pont az lesz az ebédem :)
Edzés elött egy kis kukorica pehely tejjel, rá 15 perccel futás, utána a vegyes sali natur joghirttal és ásványvízzel :)
Na vééééégre! :D már azt hittem, hogy teljesen elhagytál minket! plusz kilók miatt ne aggódj, hamar leadod, amint odafigyelsz a kajcsidra és a mozgást is beiktatod a napi teendők közé :)
Gratula a szakdoli leadáshoz!! biztos baromi jó érzés lehet! mi volt a témád?
Én is haladok, de nekem csak következő félévben kell leadnom, márciusban. De majd szerintem titeket is bombázni foglak a kérdőívemmel :D
no akkor sok sikert neked a fogyihoz is, menni fog, nyugi ;)
"tegnap ketten is megjegyezték, hogy milyen jól összsszedtem magamat..." -:-DDDDDD Jaj,szegénykém...:-( Elhiszem,milyen car érzés.
Miket eszel és hányszor? Milyen mozgást végzel?
Lehet,hogy valami újat kéne kipróbálnod sport területén,mert az eddigihez hozzá szokott a szervezeted.
Hát...igazából egyik se.Reggel jól bekajálok,ha akarok valami sütit,csokit,édességet enni,azt is letudom még délelőtt,ebédre bármit,normálisan,de nincs repeta (ebből 1 kivétel lehet: a rakott krumpli,mert ez a kedvencem :-P),délután meg már csak valami nagyon könnyűt,pl. 1 almát,1 norbis puding,stb.6 után semmi.Meg kétszer iszok zöld teát,reggel és délután.Durvának tűnhet,hogy délutánra már csak ilyen kevés kaja jut,de az az igazság,hogy a reggeli bekajálással meg a déli ebéddel simán jól lakok,már nem érzem azt,hogy éhes lennék délután.Eszek mindent,nem kerülöm se a cukrot,se a kenyeret (szerintem ez nem tartható egy életen át),mellette meg minden 2. nap mozgok valamit.
Kérdés: evett már valaki közületek olyan vegyes salátakeveréket,amit boltokban árulnak? Mindenféle saláta van benne összemetélve.Olyan szívesen ennék ilyet egy kis natúr joghurttal,kis fűszerrel,de nem tudom,mennyire rettenetes az íze...Próbálta már valaki?
Csajok, nagyon el vagyok keseredve.Eddig jól tartottam magamat, de egyszerűen nem megy.hogy roha....na meg....egyszerűen a 71,5 és 72,5 között naponta váltakozik a súlyom. mikor már azt hiszem, hogy közeledek a 70 felé, mindig inkább a 73 felé megyek. Egyszerűen olyan bűvös szám ez a 70, hogy áén már el sem érem ezt soha?????
nem eszem fehér kenyeret, péksütiket, csak teljes kiőrlésűt,este nem zabálok, nem iszom cukrosat, sétálok sokat. Igaz, édesség azért közbe közbe becsúzsik, merta gyengém, de hogy a csudába tudnám megindítani a fogyást?nem szabadna annyit ennem, mint most? tegnap ketten is megjegyezték, hogy milyen jól összsszedtem magamat...kedvesek nagyon.most az önértékelésem a béka segge alatt van...
Sziasztok!
Mióta eltűntem nagyon feléledt ez az oldal, de most én is visszatérek, merthogy VÉGRE LEADTAM A SZAKDOGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))
kimondhatatlanul boldog vagyok, szóval most már tudok a diétára koncentrálni, ami így az utolsó hajrá időszakba nem nagyon ment....sőt...jöttek vissza azok a fránya kilók rendesen. persze nem csodálkozom mert tényleg sok csoki lecsúszott mostanában, és az a sok energiaital sem éppen a fogyis módszer része, de sebaj, ennek vége!
mától fogyi, igyekszem visszaolvasgatni majd hogy mi a helyzet itt a fórumon, de jó sok bepótolni valóm van!
Egyébként most még nem is tudom hirtelen eldönteni, hogy melyik módszert válasszam, szóval ma felmérem a helyzetet, és kitalálom, hogy mi lesz.
hú csajok akkora teher esett le a vállamról, és annyira durva volt az utolsó két hetem, hogy kimondottan örülök annak, hogy fogyizhatok, mert ez ugye az előző periódusom végét is jelenti! :))))
cheesie, te hogy állsz a szakdogáddal? neked is ebben félévben kell leadnod?
na szép napot lányok! olvasgatlak titeket, meg kitalálom a kis módszerem
ja igen, szerintem megint felment a súlyom 70-re, de nem mertem megmérni, mert a látvány magárért beszél...ergo olyan hasam lett, hogy csak na....szabályosan pattognak le a gombok a gatyáimról...
nos szép napot nektek, aztán most már többször idenézek én is
Hello mindenkinek:)
Inkarnacio!!! Hogy áll a táblázat?:) Kíváncsi vagyok már nagyon...
vagyok én is, csak ez a suli, meg a tanulás.... hát rengeteg időt elvesz az életemből :D
Jelentem: a nap jól telt a fogyit illetően. semmiféle illetéktelen étel nem hatolt át a torkomon :D ráadásul vacsira is ugyan azt ettem, mint ebédre, szóval a gyomrom ma nagyon jól járt velem :)
és ittam is egy csomót. és még fogok is. bárcsak minden nap ilyen jóságos lennék magamhoz :(
szép estét lányok!
Hát..öö...izzéé....még erre keresem a megfelelő megoldást:-)))))))))))
De folyamatban van jelentem:-))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)