Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok lányok!:)
Mivel már egyre közelebb vagyok a hétfőhöz,a nagy kezdethez,így a mai napomat a teljes pihenésnek szenteltem...helyretettem a gondolatokat a fejemben...ezt megkoronázom azzal,hogy teleengedem a kádat meleg vízzel,hűtött pezsgőt kortyolgatok,telepakolom a fürdőszobát gyertyákkal,beteszek valami lágy zenét és lazulok,relaxálok...:)
Mindenkinek ajánlom,semmibe nem kerül és tökéletes kikapcsolódást biztosít...!!!:)
Szép estét Nektek!
Instant kávé helyett:
Hát igen kedves omimano :)
Még bírom, szerenére a térdem is, addig akarom kihasználni a futás lehetőségét amíg még szép idő van :) Most futottam le 3000m-t. És tornáztam még1-et, mert este jön át párom és akkor nem fogok tudni tornázni. :)
Részint azért megyek ár nagyon a hasizom erősítésére, mert most tudom megalapozni azt, hogy a szülés után visszamenjen a hasam.
2 hét múlva (november 18-án lesz hugom végzős bálja a volt gimimben és ott lesz egy rakás volt évfolyamtársam, ismerősöm, akiket már 2 éve nem láttam. A hajam megnőtt szép hosszúra, a börom megszépült és azt akarom hogy a kis ruhácska is amit kölcsön kapotam a legető leszebben álljon rajtam. Majd meglátjuk mennyi jön össze. Már így 2 nap után megjegyezte párom, hogy kerekebb a popóm :) És ez még több energiát ad :) Megcsinálom :) Amúgy sem szoktam másképp étkezi nagyon, csak kivontam az életemből a csokikat, chipseket. Tegnapelött páromnak vettem hotdogot, mert egész nap nem evett semmit és óriási erő kellett, hogy éreztem a szagát és nem akartam enni belőle. De most nagyon elhatároztam magam. Figyelek, hogy vitamint és mindent bevigyek a szervezetembe. de 1000-1200 Kalóriánál többet nem viszek be a szervezetembe. Valakinál ez csak 1-2 kilo fogyást eredményez. De épp az hogy hamar felszedem a kilókat. És puha hájacskáim vannak, nagyon hamar le is fog menni. Azért nem méretszkedem mert napokon belül meg fog jönni. Ilyenkor nagyon sok vizet tárol a szervezet. Nem akarok elkedvetlenedni. Majd a nagy nap elött megmérem magam és közlöm hogy mennyi lett az eredmény :) Ma majd megyek és szerzek be egy kis gyümit :) Sok sikert neked is :)
Lexibaba!Szerintem is durva amit olvastam, én nem tudnám csinálni, meg szerintem hosszútávon ez nem tartós eredmény.de persze mindenkinek más jön be, smmiképen sem kritizálni akartam a módszeredet. A torna nagyon jó, de egy picit több kaja kéne. Két hét alatt a 10 kiló mínusz szerintem nagyon drasztikus.állítólag heti 1 kiló, ami elfogadható, de általában havi 2 kiló szokott lenni , ha életmódváltással fogy az ember.
de te fiatal vagy nagyon, könybben visel el minet a szervezeted és könyebben is fogy, mint az aki már szült.
nekem most az algatabletta jön be. Megyek tőle rendesen vécére, meg lúgosít is Az hogy mennyire járul majd hozzá a fogyásokho, 2-3 hónap után meglátjuk.én ma sétával jöttem dolgozni!!!!!
és ezt minden héten legalább 3x megcsinlom, amíg végre nem tornászahtok!már nagyon várom.
Az alma is bent marad, minden bent marad :( még gyümölcsnapon sem tudtam menni wc-re... A mai terv rengeteg víz!!!! Az a baj, hogy ez a probléma még bulimiás koromból maradt rám, a sok hashajtó miatt. Totál tönkrecsesztem a beleimet :(
A kutyim tényleg igazi herceg, ennek megfelelően is viselkedik :D
A wc problematikára: egyél sok sok rostot, pl étkezés után almát.
Én már rég nem kvzom csak az illatát szeretem, mikor főzik a közelemben.Semmi olyat nem tapasztaltam , amitől a kedvenceim közé tudnám sorolni, így aztán elváltunk egymástól.
Tutyus...annyira édes...igazi HERCEG:-)))))
Koliban nem nagyon van lehetőségem főzött verzióra, de végülis még csak-csak meg lehetne oldani, csak akkor előbb kell felkelni..............:D na azt már nem :D
A wc-vel kapcsolatban meg nekem pont az a problémám hogy nem kell menni. ha kávézok, ha nem :(
Szió:-)Köszi jelet, máris könnyebben csúszik a fránya alma:-))
Bevallom én is ittam ezt a kv típust, de annyi vacak adalékanyag van benne...és rendszeresen látogattam a toalettet szinte percenként,és ugye tudjuk semmi köze a kv-hoz akkor inkább a főzött verzió...
nagymértékben egyetértek. szerintem ez így nagyon egészségtelen. arról nem is beszélve, hogy ha nem eszi meg a napi 1000-1200 kcal-t, akkor nem fogyni fog, hanem hízni, mert raktároz a szervezet. persze energiája semmihez sem lesz :( ez így 2 hét alatt nagyon durva :( de én sem bántásból írom ám!
viszont! az instant KV-val mi a baj? én is azt szoktam inni :( nem kéne?
sziabia!
én ugyan pécsi vagyok, nem pesti, de azért leírom, hogy én hol kapok ilyesmit. Intersp@rban xilit és zabkorpa is szokott lenni (xilit a cukroknál, zabkorpa meg vagy a bio vagy a diétás részlegen. de nálunk ott drágább. bementem a pár lépéssel arrébb lévő bioboltba, ott kaptam mindent, és olcsóbb is volt, és jó minőségű is. Pécsen nincs túl sok biobolt, de ez egy jó kis hely, ahol vásárolni szoktam. Pesten biztos, h sokkal több van, és gondolom sok közte a "kínai". nézz körül, h feléd hol van jobb árban.
A szénhidrátcsökkentőről meg már én is akartam kérdezni. Gondoltam azt használnám ch-napon (vagyis azt is), de megnéztem az összetevőit és leginkább fehérjével van pótolva benne a ch-mennyiség. kcal-ban nem sok változást látok én, de ch mennyiségben (fajtától függően) akár 60% is! nem tudom, hogy vegyek-e... tökre jól hangzik, csak az a sok fehérje benne...ch-napon... lehet, hogy maradok inkább a teljes kiőrlésű búza-, grahamlisztnél.
Jó reggeltecske!!!!
Jel sehol...na szép..almanapon...van Neked szíved???
Zabkorpa meg egyéb apróságok:
Tescó,Herba-ház(Pest esetében)Bioboltok túl drágák és sokszor silány minőséget árulnak...
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)