A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nálam nincs jó hir holnap tuti megjön.:(
Egyszerüen nem értem miért nem sikerül...sose volt nőgyógyászati problémám,sulyfeleslegem sincs és a családban mindenki rögtön teherbeesik.
nem, én nem véreztem
nagyon vérzel vagy csak enyhe barnás folyásod van?
sziasztok jó reggelt:))
hát én inkább menszi (27-28 napos ciklus) előtt 1 héttel éreztem, hogy fájdogál a cicim és ahogy múltak a napok úgy erősödött én innen tudtam hogy baba lesz:)))))))))
ja és néha megszédültem amikor az ágyból kikeltem
Verőfényes napsütéses, hétvégi előtti utolsó napos jó reggelt kívánok minden LEENDŐ babázónak!
Kis segítségre lenne szükségem....
A ciklus.hu szerint holnap lesz peteérésem, de mivel az utolsó hónapokba nem is volt napra pontos a menszim, ezért nem is vagyok benne biztos.Szinte minden nap hatalmas, párnacsatás jelenetek követték egymást a hálószobánkban...Ma arra ébredtem, hogy feszesek a cickók, ráadásul fájnak is!
Szerintetek túl korai lenne?Lehet hét elején volt peteérésem, de akkoris, nem túl korai a cicisedés?
Bár mostanában elég sok pocakossal beszélgettem, és szinte az összes azt mondta, hogy a kezdetektől fogva majd leszakadtak a dudái:)
Hm?
Hát szép...:((
Felelőtlen orvosok vannak.Hú remélem az enyém jót néz töszőnek....
És a másik orvos hogy vette észre a cisztákat?
A férjem is most volt kivizsgáláson,máj 14-én kell vinni a spermát,de szerintem nem nála lesz a gond előző kapcsolatából 2-szer is terhes lett a csaj.Én is szedek gyógyszert hátha sikerül.Ma vagyok a 29.napon de sajnos ugy érzem meg fog jönni és a hőm is leesett.:(
Nálad azért biztató jel ha nehezen is de egy már van:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?