A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Lehet, hogy a beágyazódás volt:) Nekem is ilyen "tüneteim" voltak és egy másik topicban azt mondták a lányok, hogy lehetett a beágyazódás. Én most éppen várok, hogy megjön vagy nem.
Szombaton kéne megjönnie. Most éppen szédülök, és érzékeny a cicim. Lehet mensis tünet is, majd meglátjuk. A hőm viszont az egekben még mindig.
Egyébként mikor kellene megjönnie?
Sziasztok!
Szerintem is hőemelkedésem van, mert a közérzetem sem oké. Csak tudjátok, úgy össze vagyok zavarodva! Még mindig nem tudom ezt az egészet feldolgozni. Olyan igazságtalan! :(
Épp azért vagyok ideges, mert ha baba van, az szerintem is nagyon korai. Pénteken csinálok tesztet.
Csütörtökön volt peteérésem,és egy pár napja nagyon erös folyásom van pedig nekem nem szokott lenni,és 2 napja föleg este szúr oldalt a hasam de mindig a bal oldalon.Ez jelenthet valamit?
Szia...hát akkor hőemelkedésed van, nem éppen ez az alaphőd, mert azt valóban reggel kell mérni vagy nyelv alatt, vagy hüvelyben... De 3 hónapig várni kell a babaprojekttel, nem?
Szia!
Sajnálom, ami történt.
Én nem vagyok egy zseni, de ne este mérd a hődet, hanem reggel ébredés után. Az ágyból sem kelhetsz fel, míg meg nem mérted a hődet. Remélem minden rendeben lesz veled.
a gomba általában 1 hét és 10 nap között van.attól függ milyen bogyot,krémet,stb t ir fel a doki.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Február közepén sajnos elment a babám, 8 hetes voltam, amit műtéttel kellett befejezni. :(
Márciusban kisebb-nagyobb megszakításokkal vérezgettem, de a dokim megnyugtatott, hogy ez ilyenkor természetes. A hét végén kéne megint megjönnie. A februári vetélés után még egy ideig pihentetném a babázást, de pár napja nagyon furcsán érzem magam. Szóval: a hőm magas, 37.3 volt tegnap este. Folyamatosan szurkál a hasam, fáj a derekam, és a cicim is érzékenyebb.
Lányok köszönöm a segítséget, a héten elmegyek nődokihoz, vetetek kenetet, megvárom az eredményt, íratok fel a páromnak is valamit, gyorsan kikezeljük magunkat és jöhet a lurkó! 1 kérdés még! nekem 9 napja volt vakbél műtétem, 6 hét mig regenerálódik, meggyógyuljak. szerintetek mennyi idő mig kikezelődik a gomba?
Zsuzska, a TSH-m 0.005 (alacsony) a doki az LHt is magasnak tartotta (44.) Igen azt en is olvastam hogy gyogyszerrel helyre teszik es utana lehet probalkozni, de riaszto 1-2 eveket olvastam. Vagy minimum fel evet. Igy elso hallasra az is sok, hiszem mar holnap babaznek:( A Prof azt mondta, hogy igy kezeles nelkul teljesen hiabavalo a probalkozas. Talan 1% az esely. Szoval meg kell varni mig kicsit feljebb megy. Hat kivancsian varom mi lesz a vizsgalaton. Ha 6 honap alatt rendezodne az jo lenne. Az nem olyan veszes. Es miota probalkoztok miutan renbejott?
igaz nekem 10 éve volt:)
azóta sokat változtak a bogyók:)
Jó reggelt lányok!Szerintetek miért van hogy egyik mensim elött fáj a cicim máskor meg egyáltalán nem?Péntek,szombat körül(NEM) kell megjönnie és most fáj már legalább 2 napja.
Zoé..de ne minden nap, mert akkor nem tudnak regenerálódni a kiskatonák ;o))
Ágnes...akkor ne vidd el dokihoz..elég, ha Te elmész és a nődokid felír neki is vmit...és igaza van Krisztinek..ha neki is baja van, akkor visszafertőz és az nem fog csak úgy elmúlni!!! Ja..és így nem lesz könnyű ám babát összehozni, ha nem vagytok rendben.
szia! Én már lassan egy éve ezzel szórakozom. És még mindig semmi! Ess neki amikor csak jól esik:DD Azt legalább élvezni fogod:DDD
Nikus! Én pont ma voltam délután kontroll vérvételen, nézik a TSH-t, másfél hét az eredményig kb. Mivel te is írtad itt ezt a problémát, rákérdeztem ettől a dokitól, hogy mi a helyzet. Az előző orvosom nagyon elriasztott, ez a mostani viszont azt mondta, hogy semmi akadálya nincs a teherbeesésnek, ha rosszak az eredmények, túl vagy alul működik, gyógyszert kell szedni, azt lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is. Azt mondta még, hogy egy betegének most 90-es TSH-ja van és terhes. Azt mondta, ha kezelik, akkor ugyanúgy terhesek lehetünk, mint bárki más. Neked mit mond a doki? Nem szabad elkeseredni, jönni fog a babóca mindkettőnk esetében. :) Ja, és nekem kb. 6 hónap alatt rendeződött, azóta nem kell gyógyszert szednem, csak kontrollra kell menni 3 havonta.
Bocs, hogy ezt írom, de , ha nem megy el akkor nem szeret! Nekem is volt gombám nem egyszer nem kétszer, de a párom soha nem tért ki a gyógyulás lehetősége elől. Mondd meg neki, hogy így te hiába kezeled ki magad, ha ő mindig visszafertőz!
De hogy vegyem rá hogy menjen el orvoshoz??? Már pedzegettem a témát, és veszekedés volt a vége..... Én szeretném "tisztának" tudni magam és lassan szeretnék babát!!! Egyenlőre ne próbáljam meg a lúgosító hüvely öblítő tabit??? Hátha elmúlik és csak egy kis gombát szereztem a melóhelyem és nem tőle!? mert ha elmúlik és együtt leszek vele és nem újul ki akkor nem tőle van, bár az is igaz hogy ő megkaphatta tőlem ha még sem tőle lenne és nekem akkor is kialakulna újra meg újra.....nincs valami szer erre férfiban is és nem kéne orvoshoz mennie?? Szerintem ő nem menne ebbe az egész tortúrába bele.....Segítsetek!!!!!!
Szia. Nekem azt mondta, hogy már a legelső bogyó véd, a tájékoztatóban is ez van, de egy hetet várni érdemes...
Zsuzska,hat kb 2 eve nem vedekezunk es tobb mint fel eve figyelem a homet es Clearblue digitalis termekenysegmerot hasznalok. Szoval teljesen keszen alltam, es erzem(tem) is kozepidomet. De sajnos nem estem teherbe. Gondoltam en igy 30 felett ez nem megy pikk-pakk. Ismeroseim szoltak, hogy szerintuk valami nincs rendben, igy jutottam el a vervizsgalatig. Sajnos a neten 1-2 eves kezelesi idot irtak. Ettol nagyon elszomorodtam...hogy idos anyuka leszek. Remelem nem tart addig, de tudom szinte egy eletre szol. Neked tul vagy alulmukodes volt? Es mennyi ido utan "allt be"? Oh es ami idegorlo, hogy mindenhol 2-3 honapra tele vannak az intezetek. Majd a hajam teptem!!
Csajok...segítsetek!
A ciklus.hu-n vezetett online naptár szerint szombaton lesz pé-m, kb minden nap egymásnak ugrunk, de lehet most kéne várni szombatig, hogy aktívak legyenek a kis skacok...vagy ne várjunk, spontán csináljuk ahogy jön...vagy mi legyen?
Mindkettőtöknek gyógyszert kell felírni. Csak úgy a hatásos, mert utána ismét elkaphatod, ha a párodat nem kezelik. Még akkor is szoktak adni bogyót, ha neki semmilyen tünete nincs.
Akkor 2 év helyett csak 1 évig lehet igénybe venni. :(
Akkor 2 év helyett csak 1 évig lehet igénybe venni.
Sziasztok...... Ha valamilyen gombás fertőzése van a páromnak, de nálam csak folyásban illetve szagban jelentkezik nála meg semmilyen formában akkor azt a nődokinak fel kellene ismernie nem? Erre nem használhatok Pf kenőcsöt? Vagy lúgosító hüvely öblitő tabit??? Segítsetek!!
És ha azután születik, akkor mi a helyzet gyedet illetően?
Huhh, akkor 1 hónappal kevesebb, ahogy gondoltam. . . Nem hagytak sok időt a próbálkozóknak. . .
Huhh, akkor 1 hónappal kevesebb, ahogy gondoltam... Nem hagytak sok időt a próbálkozóknak...
További ajánlott fórumok: