A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még új vagyok,de szeretném tudni,hogy terhességi tesztet mikortól érdemes nézni,mikor
mutatja ki a terhességet. Mi a férjemmel egy
inszemináción vagyunk túl egy hete.
Tegnap kellett volna, illetve NEM kellet volna megjönni és nemjött hála istennek. Hétvégén nyomás meg görcs érzés volt, ma inkább szurkálás a jobb oldalon. Elevensors, erős görcs alatt mit értesz? A linkek nagyon hasznosak. köszönöm :)
Akkor most kéne megjönnie (persze nem fog ;) ).. nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie annyira fájt a hasam, hogy tutira vettem nem marad meg a baba (előtte két nappal teszteltem +-at) de aztán semmi nem jött, csak a megjön érzés maradt még két hétig. :D
Na, kaptál linkeket rendesen :D
A fiammal sokáig fájdogált a hasam memnsi szerűen, most kb a 7. hétig.. ez természetes. Akkor lehetne gond (bár nem feltétlenül) ha erős görcseid lennének.
Itt meg tudod nézni pontosan mennyi idős vagy és mikor van a hétforduló (minden héten ugyanazon a napon töltöd a következő hetet) :
[link]
a méh növekedése miatt érzel hasfájást, úgyhogy ne aggódj emiatt
Jaj nagyon köszönöm, hogy ennyien segítetetek. Nagyon aranyos mindenkitől. :) Találtam egy terhességi kalkulátort, elevensors ajánlásával, (köszi neked :) ) és ott kiszámolta nekem ez a kalkulátor, hogy 4 hét 0 naposak vagyunk. Szóval ez alapján tényleg korai lett volna látni. Ez megnyugtató. a hasfájásról tudtok valamit, meddig normális?
szép napot nektek,megyek lefektetetm Pinkyt!
úgy tudod kiszámolni, hogy az utolsó menstruációtól számított heteket veszed, 4hét 1 nap 4hét 2 nap .....4 hét 6 nap.- 5. hét
Elevensors! Köszönöm a választ. Én is úgy számoltam, hogy 4. hét, aztán mindenféléket olvastam erről és jól belezavarodtam. Ez a 4. hét meddig tart? Mikortól 5. hét? Jövőhét hétfőtől? Bocsi hogy itt értetlenkedek, de annyira aggódok a kis pocaklakó miatt, és már nagyon siettetném. :) De természetesen nagyon örülünk neki :):) A hasam fáj, ami szintén nem tudom, hogy természetes-e ilyenkor még, vagy bajnak számít. nagyon köszi a segítséget
Szia gratulálok-5 és 6 hetesen látszik már biztosra mert a szivecskéje már nagyban dobog...lel nagy örömödet ebbe a pici babába:)
Mármint ha kb 28 naposak a ciklusaid és középidőben volt a megtermékenyülés és a napokban kellett volna megjönnie
.. akkor 4 hetes vagy.
De van terhesség kalkulátor a neten, az segít.
Gratulálok:)))))
mikor volt az utolsó mensid?
Ja, és gratulálok a tesztekhez :):):)
Szia, Ha 15 nappal vagy a megtermékenyülés után akkor 4 hetes vagy, ilynekor még nem látszik a petezsák, majd az 5. héten, de a terhességet a 6. héten jelentik ki mikor már dobog a baba szíve. :)
Szaisztok, jó reggelt mindenkienk. Három darab pozitív tesztem van. Tegnap voltam orvosnál. Azt mondta, méhnyálkahártya már 12 mm vastag, méh megnagyobbodott, de ultrahangon nem látott még semmit, ami engem nagyon aggaszt. Tudtok erről valamit, van valakinek tapasztalata ebben? Ha igen megosztaná velem, hogy mikortól lehet látni, vagy hogy is van ez? Középidőben lettem terhes, 15. napon vagyok ma az együttléttől számítva. Akkor ez most hányadik hétnek számít? Köszönöm a segítséget
Szia kedvetlenke! Szerintem kellene csinálnod egy tesztet. Aztán, ha negatív, azért menj el orvoshoz, ha pedig pozitív akkor meg azért :) Így erre nem tudunk tanácsot adni... Fáj valamid?
ez lehet hogy baba én megprobálnám a tesztet.
Gyere át a babaprojekt indul forumba ott a csajok tudnak tanácsot adni.
az évek alatt annyit csináltam már.
csak most ezt nem értem...
Hogy mitől van ez?
Vagy jöjjön meg,vagy ne.
De ez olyan rossz
Mért mondtál le róla?Szerintem csinálj egy tesztet.
igen nagyon szeretnénk.de ár lemondtunk róla.
Most se nagyon bizom benne.
nem még nem.
sosem volt még ilyen,,,,
sziasztok.
csak szeretnék krdezni valamit, Hátha tudtok segiteni.
múlthéten kellett volna megjönnie. hétfön.
Pénteken olyan mindha + jött volna. de csak pár csep.
És ez azóta is igy van.
Mitől lehet ez?
Még megvárjuk párom eredményét aztán lépünk mi is vmerre.
További ajánlott fórumok: