A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Ha ott a csík, legyen az halvány is akkor nagyon valószínű baba van a dologban! Gratula!
Várj egy pár napot és tesztelj megint!:))))
sziasztok! én még itt új vagyok,igaz sunyiban azért már olvastalak benneteket:):)!
27én délután csináltam egy tesztet,amin halványan ott volt a 2.csík ez Gravi-HCG teszt volt! vártam 2 napot és 29én ismételten csináltam egy tesztet reggel és szintén előjött a csík,de ez még halványabb lett...ez Gabriel teszttel volt!
Szerintetek a halvány csík is csík???
már 10 napja késik a mensim...
A hasam fáj(görcsöl) és leginkább este,a mellemhez alig merek hozzáérni, mert nagyon érzékeny, enni valamikor ennék valamikor meg annyira hányingerem van,hogy ááááá! Az orgona illatától meg felfordulok!:)
15dikére kaptam időpontot a dokitól!De addig megőrülök:):)!
Szerintetek terhes lehetek? jó lenne...:):)
Szia!
Szerintem, ha nagyon halványan, de látszodott a másik csík, akkor várj 2-3 napot, s tesztelj megint!
Sok sikert, szorítok....
szia ! nekem is késön van peteérésem ,viszont a ciklusom az hosszabb így nem tudom,lehet neked kétszer is van?
hallottam olyat is hogy valakinek menszi közben van peteérése,szóval minden lehetséges.
Es meg az jutott eszembe, hogy a teszt ellenorzo csikja nagyon eros piros lett, de a masik, ami a nagativ eredmenyt mutatja, nagyon halvany, esetleg keves volt a vizeletben az ertekelheto anyag...
Es neha megszedulok, vagy eppen undort erzek egy szagtol, de egyebkent semmi egyertelmu jel nincsen.
Jajj, mar lehet, hogy az osztonok, es csak bebeszelem, olyan jo lenne hallani, ahogy szuszog, latni a kis puha hajat. :)
Bocs, hogy ennyit irok, de olyan egyedul vagyok, anya es a csaladom tobb ezer kilometerre, a parom dolgozik, es vele amugy sem tudom kielemezni ezeket a jeleket. :)
Kar, hogy nem lehetek itt veletek egyidoben, most mar mindenki alszik. :)
Puszi nektek, megirom, ha megcsinaltam a tesztet.
Sziasztok!
Noemi, nagyon gratulalok a kislanyotokhoz, annyira orulok! Sok-sok egeszseget es oromot kivanok! :)
Remelem, hogy rendben ment a szules! Akkor jartam itt kozottetek, amikor eppen izgatottan vartad a tesztet, jo reg volt. :)
Most megint izgalmassa fordult az eletem, mert azt hiszem, hogy babat varok. Igazabol semmi konkret bizonyitek ra, de volt egy alkalom (hulyen hangzik, tudom :) ami utan olyan furan ereztem magam, valahogy mintha tudnam, hogy most megfogant. Aztan nem is gondoltam ra, de mar 10 napja kesik, es 4-5 napja ugy faj a mellem, es a hasam is, mintha meg akarna jonni. Minden nap azt hittem, hogy aznap megjon, de ma mar egyaltalan nem fajt a hasam, csak a cickoim, es rettentoen kivanos vagyok. Ha jol szamolom, 2-3 hetes lehetnek. Delutan csinaltam egy tesztet, de negativ lett.
Szerintetek holnap reggel megcsinaljam a masikat?
Ti mit gondoltok, van valaki, aki hasonlo tunetet erzett?
Nagyon drukkolok mindenkinek, aki babara vagyik! :)
Annyira varom, hogy mit szoltok, most egyedul ulok itthon, es megorulok az izgalomtol, aludni sem tudok. :)))
Szia Tamo!
Látom folytatodik a projekt, vagy nem is hagytad abba?! Régebben beszélgettünk!
Sajna nem tudok segíteni ebben, még nem próbáltam ilyet! Én úgy voltam/vagyok vele, ha akar a babó jönni, akkor jönni fog!
De, amúgy nekem ált. 33 naposak a ciklusaim, mostanába, pontban 33 napra meg is jött, csak most késik!
Szia jóéjt
Szia!
Mi igazából nagyon keveset járunk oda, részben azért, mert ritkán vagyunk otthon, részben a víz miatt! Néha a Kacsába megyünk (biztos ismered), és ha nagyon meleg van akkor este megmártozunk a vízbe. de ez évente egyszer kétszer fordul elő! A Kacsa azért többször!
Jóéjt!
Sziasztok.
Gratula mindenkinek aki babás lett :)
Szerintetek lehetséges, hogy 8-án volt meg utoljára, és még csak tegnap és ma van pé-m? Nagyon ritkán van hogy 32 napos a ciklusom, de ált. 30. Viszont ha azt vesszük, hogy a pé után a 14. napon kellene megjönnie, akkor viszont az már késő. Amúgy már azt hittem nincs is pé-m, már totál elkeseredtem, hogy valami gáz van nálam, de tegnap be páfrányosodtam, és még ma is tart, ami szintén meglep. Viszont a tojásos folyásom nincs :(
Akinek esetleg van tapasztalata a mikroszkópozással, légyszi segítsen, hogy ez normális-e.
Előre is köszi :)
Pinkee!
Viszont teából nem lehet inni a fekete teát, csak gyümölcsöt, ilyesmi.
Azt hiszem, hogy akkor inkább mellözöm a kávét, és iszom vizet.
Vivó80!
Már csináltam tesztet, csak az egyik írásra reagálva írtam, amit írtam, tehát a tesztek (kettö) pozitív lett. Május 15, vagy 18-án megyek majd ultrahangra, hogy kiderüljön, hányan vannak.
ugye a három kicsi mellé, jó lenne, csak egy, viszont a férjem tiszta "ideg", mert az a mániája, hogy mivel elöször egy született, utána kettö, most tuti, hogy hármas ikrek, és akkor biztos megörülünk.:))
Megörülni lehet, hogy nem fogunk akkor sem, (de biztos!) de félek, hogy a törpökre nem jutna annyi idöm, amennyit szeretnék, hogy ugyanilyen kiegyensúlyozottak maradjanak, mint most. Roli most megy oviba, a lányok jövöre, és igazán igénylik a közös játékainkat, stb...
na, mind1. akkor a kávé mellözve. a kávé megvonása a cellulitisznek is jót tesz, azaz, az tesz jót, ha az ember nem kávézik:)
Nem Érdi:) Nincs közel:) Ismerős révén jutottunk le a Palára 15 éve és ott ragadtunk:))) vettünk mi is nyaralót.
Azért kérdeztem mert láttam az esztergomi kórházról kérdeztél és azt hittem ott laksz.
Bocsi, de mennem kell!
szia
Nem, dorogi!
De csak ritkán vagyok otthon, inkább Pesten lakozom!
Én is mértem, bár én szájban, nyelv alatt és 36,8-37,2 között mozgott.
Én szédültem emlékszem ha behunytam a szemem, és álmosság gyötört, de semmi erősebb dolog. nem hánytam, nem émelyegtem, mikor gyorsan álltam fel szurt a hasam bal oldalt arra emlékszem, és h fogmosáskor bokákultam:(
Eszteregomi vagy???
Köszönöm:)
Sztem nem mindnekinek van egyértelmű jele. Pl Anyukám anno semmit jelet nem észlelt.
Szia!
Gratula a kis csajszihoz!
Sziasztok:)
Már nem sok embert ismerke innen, mikor még én voltam itt fent egész nap...annak már jó pár hónapja:( majdnem egy éve. Azóta már a Kislányom 6 hetes:) Ezt azért írom, hogy erőt adjak mindenkinek.
És dárga Esc hogy vagy? Nekem anno Ő mondta emlékszem szombat volt, csinaljak tesztet, csinaljak. Szédültem kicsit, meg álmos voltam....főleg, kicsit fájt a hasim, derekam..és igaza lett, pozitív lett jul 5-én:))) Mensi előtt 5 nappal:)
Szia!
Ott elég sok mindent, fájt a hasam, mint amikor megjön, nem esett jól pl a szénsavas üdítő, fáradt voltam, aludtam egy csomót!De az is lehet, hogy túlzottan figyuztam magam!
Most meg teljesen úgy voltam/vagyok, hogy mivel Pé-kor nem voltunk együtt, nem is sikerülhetett.Bár előzőnél is valószínű később eshettem teherbe, mert amikor én (mensi alapján) 6-7 hetesnek gondoltam, doki azt mondta, hogy még csak 4 hetes kb.!
Sziasztok! Gratulálok, aki babós lett!
Szerintetek lehetek úgy terhes, hogy abszolút semmi tünetet nem érzek!
Hétfőn kellett volna megjönnie, de azóta semmi. Amikor szerintem peteérésem volt, akkor nem voltunk együtt, csak pár nappal előtte, s pár nappal utána.
Tudom tesztelni kéne, de januárba hamar teszteltem, s rá két hétre elment a babó! Most várnék még egy picit, nem akarom még beleélni magam!
Csak aggaszt, hogy nem érzek semmi ráutaló jelet!
Szia!
Napi max egy-két kávé (ha nem túl erősre főzöd) szerintem belefér. Hogy a koffeinmentes mennyire ártalmas, azt nem tudom, de ezzel az erővel az ember inkább ne közlekedjen terhesen pl. Budapesten, mert az még ártalmasabb.
A tea is jó ötlet.
Mikor csinálsz tesztet? :-)))
szia! szerintem próbálj meg áttérni a teára :)
azt mondják az is serkenő és egy idő után megszokod.
én is imádom a kávét,de már én is csökkentettem a mennyiséget
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?